7.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#نان_رز🥨🥖
-50 گرم کره ذوب شده
-شیر (200 میلی لیتر
-1 تخم مرغ
-15 گرم مخمر خشک
-500 گرم +/- آرد
-3 قاشق غذاخوری شکر
-1 قاشق غذاخوری کاکائو
-کمی نمک.
برای پر کردن ، به دلخواه شما از شکلات نوتلا ، شیر جوشانده غلیظ شده ، مربا ، آجیل ، میوه های خشک و غیره استفاده می کنیم.
برای خمیر ، تمام مواد را به جز کاکائو و آرد مخلوط کنید. آنها را به 2 قسمت تقسیم می کنیم. کاکائو را به یک قسمت اضافه کنید ، 2 خمیر مختلف را مخلوط کرده و ورز دهید. ما اجازه می دهیم آنها در یک مکان گرم بالا بیایند.
ما کیک را جمع می کنیم ، دوباره اجازه می دهیم تا بالا بیاید ، حدود یک ساعت و نیم روی آن را با فیلم مواد غذایی می پوشانیم.
سپس با زرده ، که با کمی شیر رقیق شده ، چرب کنید.
ما آن را برای حدود 25-30 دقیقه به اجاق گرم با درجه 180 درجه می فرستیم.
سلام صبح بخیر❤️
باد گلبوی سحر
خوش میوزد
خیز ای ندیم
بس که خواهد رفت
بر بالای خاک ما
نسیم
#سعدی
🍘کتلت عدس
🧆گوشت چرخ کرده یا سویا طعم دار شده : 100 گرم
🧆سیب زمینی : 2 عدد متوسط
🧆عدس پخته شده : یک لیوان
🧆پودر نان سوخاری : 3 قاشق غذاخوری
🧆تخممرغ : یک تا 2 عدد
🧆نمک و فلفل سیاه تند: به میزان لازم
🧆پیازچه خرد شده : 5 تا 6 عدد با برگ
🧆سیر رنده شده : 3 حبه
🧆جعفری و ریحان خرد شده : 3 قاشق غذاخوری
🥪طرز تهیه 🥪
سیب زمینی و عدس را بعد از پختن کاملا له کنید و در یک ظرف گود بریزید.
گوشت یا سویا، را با پیازچه و ریحان و جعفری خرد شده و پودر نان سوخاری، تخم مرغ، نمک و فلفل به مواد اضافه کنید و خوب ورز دهید تا چسبندگی لازم را به دست آورد.
روغن را در ماهیتابه بریزید از مواد به اندازه یک نارنگی بردارید و در دست به شکل کتلت در آورده و در روغن داغ سرخ کنید.
کتلتها را در یک دیس بچینید و اطراف آنها را با چند برش لیمو ترش، گوجه و سبزی تازه تزئین کنید و با نان سنگک نوش جان کنید.
غذاهایی که با عدس تهیه میکنید را حتما با گوجه، لیمو و نارنج مصرف کنید که آهن آن کاملا جذب شود.
🌯رول پنیری مکزیکی🌯
😍 رول پنیری مکزیکی یکی از پیش غذا هایی است که به راحتی می توانید بدون پخت آن را درست کنید.
🥪پنیر خامه ای : 1 بسته
🥪پنیر چدار : 1 فنجان
🥪خامه ترش : 1 فنجان
🥪زیتون خرد شده : 1 فنجان
🥪فلفل دلمه ای خرد شده : 1 فنجان
🥪پیازچه خرد شده : 1/2 فنجان
🥪پودر سیر : مقداری
🥪نمک : مقداری
🥪نان لواش نازک : به تعداد لازم
🫕تمامی مواد بالا را با هم مخلوط کنید.
پنیر چدا و خامه ترش را اضافه کنید.
یک سلفون را روی میز پهن کرده و نان لواش را رو آن قرار دهید.
پنیرخامه ای را روی نان لواش با کاردک بزنید.
از مواد مخلوط شده روی پنیر خامه ای بزنید و به آرامی نان را رول کنید.
رول نان لواش را با سلفون درون یچخال برای چند ساعت قرار دهید تا کاملا سفت شود.
رول را بیرون آورده و با چاقو به آرامی برش بزنید.
🥪 فینگر فود قارچ و نعنا🥪
🧆🥙🧆🥙🧆🥙🧆
🍞روغن زیتون : 1 قاشق غذاخوری
🍞قارچ ریز گریل شده
🍞نمک : مقداری
🍞آب لیمو تازه : 2 قاشق چایخوری
🍞سس مایونز : 1/2 فنجان
🍞پیازچه ریز شده : 2 قاشق غذاخوری
🍞نان تست سبوس دار
🍞نعناع تازه خرد شده : 1 فنجان
🍔🍔🍔🍔🍔
👩🏻🍳قارچ های خرد شده را درون روغن زیتون تفت دهید.
نمک را اضافه کرده و تا زمانی که قارچ ها قهوه ای شوند تفت دادن را ادامه دهید.آب لیمو را اضافه کرده و مجدد هم بزنید.
زیر تابه را خاموش کنید تا خنک شود.
سس مایونز را به باقی مانده آب لیمو مخلوط کنید.
بعد از خنک شدن قارچ ها مخلوط سس و آبلیمو را به آن اضافه کنید.
پیازچه و نعناع خرد شده را به مخلوط اضافه کرده و مجدد هم بزنید.
این مخلوط را درون نان ها ریخته و نان ها را به دلخواه برش دهید.
👨🍳
🥙کاپ کیک پاستا
🍝🍝🍝🍝🍝🍝
ماکارونی فرمی : 4 لیوان
کوکتل : 4 عدد
پنیر پیتزا رنده شده : 1 لیوان
پنیر چدار رنده شده : نصف لیوان
ژامبون مرغ : 8 ورق
پودر سیر : 1 قاشق مرباخوری
پودر موسیر : 2 قاشق مرباخوری
نمک و فلفل : به میزان لازم
پیاز : 1 عدد
آویشن : 2 قاشق مرباخوری
🍟پیاز را رنده کرده و در روغن سرخ کنید.
کوکتل و ژامبون مرغ را به صورت نگینی ریز کنید.
وقتی پیاز سرخ شد ژامبون و کوکتل را به آن افزوده و خوب سرخ کنید و پودر سیر و موسیر و نمک وفلفل را اضافه کرده و بعد از یک تفت کوچک شعله را خاموش کنید.
ماکارونی ها فرمی را آبکش کنید.
وقتی ماکارونی کمی سرد شد آن را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
سپس پنیر پیتزا و آویشن را نیز به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
داخل قالب کاپ کیک را چرب کنید و مخلوط ماکارونی فرمی و پنیر را داخل قالب ها بریزید و روی آن مقداری پنیر چدار بریزید.
قالب را داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا زمانی که پنیر آب شود ، پس از پخت قالب را از فر خارج کنید و کمی صبر کنید تا مواد خنک شوند سپس در ظرف بگذارید و با سس دلخواه سرو کنید.
🧆گراتن ماکارونی
🍜ماکارانی فرمی : 300 گرم
🍜گوشت چرخ کرده : 150 گرم
🍜سس بشامل : 1 دستور
🍜پنیر پارمزان : 200 گرم
🍝🍝🍝🍝🍝🍝
ابتدا گوشت چرخ کرده را همراه پیاز و ادویه گوشت و پودر سیر و کمی فلفل و رب گوجه فرنگی آماده کنید.
سس بشامل یا سس سفید را نیز طبق دستور ذکر شده در لازانیا تهیه کنید.
یک ظرف مربع یا مستطیل پیرکس را در نظر بگیرید کمی از سس بشامل را کف ظرف بریزید و صاف کنید سپس نیمی از ماکارانی فرمی آبکش شده را روی سس بریزید اکنون کمی از مواد گوشتی و سس بشامل را به همه جای ماکارانی ها برسانید .
در صورت تمایل می توانید سطح آن را با پنیر پارمزان بپوشانید ولی برای کم کالری شدن می توان کمی به اطراف ظرف فقط بریزید.(چرا اطراف ظرف؟به برش بهتر گراتن کمک می کند.)
مجددا ماکارانی فرمی و دوباره مواد گوشتی و سس سفید را بریزید.
بهتر است روی گراتن ماکارانی باشد و یک لایه پنیر پارمزان بپاشید.
روی ظرف را با فویل آلومینیومی بپوشانید و در فر 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت به مدت 20 دقیقه زمان پخت دهید.
سپس فویل را بردارید و اجازه دهید 15 دقیقه در فر سطح گراتن طلایی شود.
😋نکات پخت لازانیا خوشمزه
🥪🥪🥪🥪
🫔پیاز استفاده شده در لازانیا ( برای گرفتن بوی زُهم گوشت ) خیلی ریز خرد شده یا رنده شود و یا از پودر پیاز استفاده کنید.
🫔اگر از رب در مایه لازانیا استفاده میکنید، میزان آن بسیار کم باشد و ترجیحاً لازانیایی که با سس سفید ( بشامل سس ) تهیه میشود، مطلوب تر است که رب در آن استفاده نشود و برای رنگ گرفتن گوشت از کمی زردچوبه استفاده کنید.
#فریز کردن این دستـهاز مـواد غذایـی چیزینیست که هر خانـومی بلـد باشه😌🥦
حتی #جاریم که ادعـا داره به شصـت پامَم نمیرسه😏🔥
چون تو #سلیقـه و #خونه_داری همیشه یک قـدم ازش جلوتـرم😎
راز این ترفنـد اینجاست🤫👇
https://eitaa.com/joinchat/2114715927Cd5832202aa
👩🏻🍳اگر اولین بارتان است که می خواهید کوفته درست کنید، ممکن است با مشکل وارفتگی کوفتهها مواجه شوید.
🧆در اینجا راه حل های ساده ای که در این زمینه وجود دارد که در ادامه خواهیم گفت.
🧆🥪_ برای این که کوفتههای شما در آب از هم نپاشد ، قدری آرد و تخممرغ به مواد آن اضافه کنید.
🧆🥪_ می توانید مقداری عدس خام را چرخ و داخل مواد کوفته از آن استفاده کنید.
🧆🥪_ پس ازگلوله کردن کوفتهها و قرار دادن در قابلمه، حرارت را زیاد کنید تا بجوشد و سپس کم کنید تا با آرامش بپزد.
🧆🥪_ استفاده از یک عدد سیب زمینی باعث میشود که احتمال وارفتن کوفته به حداقل برسد! توجه داشته باشید که سیب زمینی را حتما همراه لپه چرخ کنید. اگر سیب زمینی به تنهایی چرخ شود حالت کشدار پیدا میکند که باعث به هم خوردن انسجام و چسبندگی مواد میشود.
🧆🥪_ برای اینکه مواد براحتی از چرخ گوشت رد شوند و به دیوارههای چرخ نچسبند نیز قبل از چرخ کردن آنها کمی فلفل سیاه روی آنها بپاشید.