فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حمس
مواد لازم :👇
نخود یک پیمانه
روغن زیتون چهار قاشق
ابلیمو یک قاشق
سیر یک حبه
نمک فلفل به اندازه دلخواه
یخ کمی
ارده کنجد دوقاشق
دستور تهیه :👇
نخود چهل هشت ساعت خیس کنید سپس بگذارید نخود ها پخته بشه درحدی که پوست اون راحت جدا بشه پوست خودها بهتره گرفته بشه داخل بلندر بریزید سیر
ارده نمک فلفل ابلیمو ویخ اضافه کنید ومخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاد درا خر داخل ظرف مناسب سرو بریزید وکمی روغن زیتون داخلش بریزید این غذا با نان پیتا خیلی خوشمزه هستش ویک نوع پیش غذا بحساب میاد.
8.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#سارما_کاکائویی
مواد لازم:
1 لیتر شیر(4 پیمانه قنادی)
1 لیوان آرد
1 لیوان شکر
3 قاشقغذاخوری سر پر پودرکاکائو
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی نصف قاشق چای خوری)
50 گرم کره(1 قاشقغذاخوری سر پر
مواد دیگر:
1 و نیم پاکت بیسکوییت کاکائویی (300 گرم)
1 پاکت پودر کرم شانتی(75 گرم ، میتوانید از پودر خامه استفاده کنید لوازم قنادی فروشی ها دارند)
1 لیوان سرخالی شیر سرد
7.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#نخود_پلو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#کوکی_شکلاتی
با این مواد برو سراغش
50 گرم کره
35 گرم پودر قند
1 عدد زرده تخم مرغ
80 گرم آرد
1 قاشق سرور پودر کاکائو
7.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#املت_بادمجون
مواد لازم:
بادمجون ۲ تا ۳ عدد
تخم مرغ ۴ عدد
آرد یک ق غ
ادویه ها شامل زردچوبه، فلفل، دارچین و نمک به میزان لازم
روغن مایع یا کره به میزان لازم
طرز تهیه:
بادمجون ها رو پوست بگیرین وحلقه ای برش بزنید (با ضخامت حدودا ۱ سانت) و بعد یا داخل اب نمک بزارین تا تلخیش گرفته شه و یا روش نمک بپاشین و بزارن تلخ ابش دربیاد. بعد بشورین و خشکش کنین و توی روغن داغ هر طرفشو خوب سرخ کنید.
تخم مرغ ها رو با همزن دستی خوب بزنید تا کف کنه. بعد بهش آرد و ادویه هارو اضافه کنید و حسابی مخلوطشون کنید و بعد روی بادمجونای سرخ شده بریزید و بعد اینکه یک طرفش سرخ شد برش گردونین تا طرف دیگه اش هم سرخ شه.
میتونین بسته به سلیقه تون گوجه یا فلفل دلمه یا سیر یا هویج و ... اضافه کنید ولی به نظر من اینجوری ساده تر و خوشمزه تره.
🍱باقلوای عربی
مواد لازم:
✔️•رشته عربی: یک بسته
✔️•کره: ۵۰ گرم
✔️•شیرعسلی: نصف قوطی
✔️•خلال پسته و خلال بادام: به مقدار لازم
طرز تهیه:
❌ رشته عربی را فروشگاههایی که مواد شیرینیپزی دارند، تهیه کنید، برای یک بسته رشته، ۵۰ گرم کره و نصف شیرعسلی لازم است. ابتدا رشته را خرد کنید و داخل قابلمه با حرارت کم تفت میدهید تا رنگ آن کمی تغییر کند و از حالت خامی خارج شود، بعد آن را داخل یک ظرف پیرکس میریزید.
❌ حالا در یک ظرف دیگر کره را آب کرده و با شیرعسلی مخلوط میکنید و آن را داخل ظرف رشتهها ریخته و خوب هم میزنید تا کاملا یکدست شود، بعد مواد را صاف کرده و روی آن را با خلال پسته و خلال بادام تزئین کنید. ظرف را به مدت یک ساعت داخل یخچال بگذارید. رشته عربی آماده است. میتوانید آن را به تکههای کوچک برش دهید و در ظرف بچینید. نوش جان