eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
172.7هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
🌰🌰🌰 روغن جامد: 350 گرم پودر قند: 500 گرم مغز فندق: 400 گرم آرد سفید: 500 گرم هل: 1 قاشق مرباخوری 🍩 طرز تهیه برشتوک فندق 🌰روغن را روی حرارت داغ کرده، آرد سفید الک شده را اضافه کرده، تفت دهید تا رنگ آرد خرمایی شود. مغز فندق تفت داده شده را به صورت پوره درآورده و به مخلوط روغن و آرد اضافه کنید. بعد از کمی تفت مواد را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا سرد شود. پودر قند و هل را نیز اضافه کنید. ظرف مستطیلی پهنی را چرب کرده، مایه آماده شده را در آن بریزید روی آن را خوب صاف کنید، سپس به صورت دلخواه برش داده و با پودر قند، پسته یا شکلات رنده شده تزئین کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
! برای خودت یک فنجان چای بریز بهترین جای خونه بنشین و آرام چایت را بنوش... آرامش تو تمام خونه رو پُر میکنه💖 سلام صبح بخیر
🔸برنج۳ پیمانه 🔸سینه‌ مرغ۸۰۰ گرم 🔸کشمش پلویی۱/۲ پیمانه 🔸لپه‎۱/۲ پیمانه 🔸تخم مرغ۳ عدد 🔸ماست چکیده ترش۳۰۰ گرم 🔸پیاز۱ عدد 🔸زعفران ، روغن ، نمک و فلفل 🍛برنج رو بشویید و خیس کنید, و بعد به روش کته یا آبکش اونو آماده کنید لپه رو هم جداگانه بشویید و بپزید. پیاز رو خلالی کنید و و به همراه سینه مرغ تفت بدید, وقتی مرغ تفت خورد, کمی زعفران, نمک و فلفل بزنید و کمی آب روی مرغ بریزید و اجازه بدید تا بپزه و بعد ریش ریش کنید. کشمش رو هم کمی خیس کنید و بعد در روغن تفت بدید. در یک کاسه, تخم مرغ ها رو با چنگال بزنید تا باز بشن و بعد ماست چکیده و زعفران دم کرده و کمی روغن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. مایه ته چین رو به برنجتون اضافه کنید و خوب مخلوط کنید حالا در یک قابلمه مورد نظر, کمی برنج بریزید و صاف و فشرده کنید, حالا مرغ های ریش ریش شده, یک لایه لپه و یک لایه کشمش بریزید و خوب صاف کنید و مابقی برنج رو بریزید و خوب فشرده و صاف کنید و اجازه بدید تا ته چین با حرارت خیلی کم برای مدت ۱ ساعت تا ۱ ساعت و نیم دم بیاد
🍲 😋 🔸بادمجونا رو یا حلقه ای کنین و سرخ کنین (حتما روغن اضافی رو بگیرین ) و یا کبابی کنین و بعدش ساطوری کنین ( من سرخ کردم ) . پیاز رو نگینی خرد کنین و تفت بدین و گوشت چرخ کرده و ادویه و کمی رب گوجه ونمک ودر صورت تمایل کمی سبزیجات معطر بهش اضافه کنین و بزارین کاملا بپزه . سس سفید یا بشامل هم درست کنید . چون گراتن رو با همون ظرفش باید سرو کنید و سر سفره ببرین ، ظرف نسوز مورد نظرتونو انتخاب کنید . کف ظرفو کمی چرب کنید . اول یه لایه خیلی نازک سس سفید بریزین و بادمجونارو کف ظرف بچینین و بعد روش یه لایه گوشت و قارچ خرد شده بریزین و بعد روش رو با سس سفید بپوشونین و روش پنیر پیتزا بریزین و دوباره یه لایه بادمجون و بعد یه لایه گوشت و قارچ و سپس سس سفید و در آخر روشو کاملا یه لایه با پنیر پیتزا پوشش بدین.... توی فر بزارین تا حدی که پنیرها آب بشن و روش طلایی بشه . چون موادش پخته هستن و نیاز به زمان پخت زیاد نداره . برای طلایی شدن روش میتونیل چند دقیقه گریل رو روشن کنید
🍮 بیکینگ پودر نصف قاشق چای‌خوری پودر هل یک قاشق چای‌خوری پودر شکر یک قاشق چای‌خوری زرده تخم‌مرغ دو عدد ماست ۲۵۰ گرم پودرشکر دو پیمانه روغن مایع و آرد به میزان لازم 🍭روش تهیه🍭 روغن و پودرشکر را با همزن برقی مخلوط کرده تا کرم‌ رنگ شود، سپس زرده‌های تخم‌مرغ را اضافه کرده با همزن برقی مخلوط می‌کنیم آن‌گاه پودر هل را با ماست و بیکینگ پودر به مخلوط‌مان می‌افزاییم، سپس آرد را کم‌کم به مواد اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد. خمیر را به قطر سه میلی‌متر روی سطح آرد پاشیده شده پهن کنید. و با قالب گرد، آن را قالب بزنید سپس وسط خمیر را برش‌زده با یک قاشق چایخوری موادمیانی را داخل قطاب قرار دهید به گونه‌ای که این مواد به اطراف خمیر مالیده نشود، دو لبه خمیر را به هم چسبانیده و لبه‌های خمیر را به داخل برگردانید تا به شکل کنگره درآید. بعد از تغییررنگ دادن آن به قهوه‌ای روشن، از روغن خارج کرده و بعد از ۱۰ دقیقه قطاب‌ها را در یک ظرف پودر شکر قرار می‌دهیم تا پودرشکر به دو سطح قطاب آغشته شود.
🥣استفاده از قابلمه مناسب 🍒برای پخت مرباها از قابلمه با حجم مناسب استفاده کنید، سعی کنید قطر قابلمه ای که انتخاب میکنید بزرگ و دیواره اون ترجیحا کوتاه باشه. اگر مرباها رو در قابلمه با قطر کم درست کنید، میوه ها روی هم تلمبار میشن و زمان پخت آن طولانی میشه و در نتیجه طعم و رنگ زیبای خودشو از دست میده! هر بار هم نهایتا تا دو کیلو میوه رو مربا کنید. بیشتر از این حجم واقعا نتیجه رو خراب میکنه. من هر بار نیم کیلو میوه رو گلچین میکنم، اینجوری مدت زیادی هم مربام نمیمونه و همیشه تازه درست میکنم. میوه و شکر رو که داخل قابلمه ریختین (یا شربت رو، برای مرباهای مجلسی) یک عدد لیمو ترش رو برش بزنید و به دیواره قابلمه بمالید، این کار از شکرک زدن شهد به دیواره قابلمه جلوگیری میکنه.
🍘 🍘 🍪خرما بدون پوست وهسته ۱۰ عدد 🍪پودر کاکایو ۲ قاشق غذاخوری 🍪خامه صبحانه ۱ بسته یا معادل ۲۰۰ گرم 🍪پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری 🍪شیر ۲ لیوان 🍮طرز تهیه 🍵 ۱) پودر ژلاتین را با نصف لیوان شیر به صورت بن ماری حل کرده . ۲) خرمای پوست کرده و بدون هسته را با بلندر له کرده بعد پودر کاکائو را اظافه کرده. سپس ژلاتین حل شده در شیر و باقی شیر را ریخته. ۳) خرما را روی حرارت قرار داده تا یک‌دست شود .خامه را به خرما اصافه کرده واز رو حرارت بردارید. همه مواد را با هم مخلوط کنید ودر قالب چرب شده مخصوص زله ریخته ودر یخچال به مدت ۴ تا ۵ ساعت بماند تا خودش را بگیرد. ✔️نکته:اگر شیرینی دسر کم بود می‌توانید کمی شکر اضافه کنید
✍ابتدا میوه های مورد نظرتون رو به سلیقه خودتون تهیه کنید و به سلیقه خودتون برش بزنید بعد هر بسته ژله آلوئه ورا رو با یک لیوان و نیم آبجوش بن ماری کنید . آب سرد نریزید که شفاف دربیاد . یه مقدار از ژله رو کف قالب بریزید و بزارید نیم بند بشه در حدی که چسبناک باشه بعد میوه ها رو بچینید و با قاشق روشون ژله بریزید و بزارید یخچال تا فیکس بشن .این کا رو تا پر شدن قالب ادامه بدید . برای گل هایی که به دیواره چسبیدن یه مقدار از ژله رو روی دیواره بریزید گلها رو بچسبونید . 👈نکته : میوه هایی مانند کیوی ، آناناس، نارنگی ،انبه ، پرتقال های ترش نمیذارن ژله ببنده پس قبلش با دو قاشق شکر و آب کم یه مقدار کم اونها رو بجوشانید .
🌭۵۰۰ گرم گوشت چرخ شده 🌭۲ بسته لازانیا 🌭۳۰۰ گرم سوسیس 🌭۵۰۰ گرم قارچ 🌭۱ عدد سس کچاپ 🌭۱ عدد فلفل دلمه ای 🌭۵۰۰ گرم پنیر پیتزا 🌭۱ عدد پیاز خرد شده 🌭روغن به میزان لازم 🌭نمک و فلفل سیاه به میزان لازم 🫕طرز تهیه🫕 ابتدا پیاز خرد شده را در تابه تفت داده تا طلائی شود سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید تا خوب سرخ شود .فلفل دلمه‌ای نگینی را تفت دهید و بعد سوسیس‌های خرد شده را تفت داده و قارچ‌ها را به آن اضافه کنید بعد از کمی سرخ شدن همه مواد را با هم مخلوط کرده و نمک و فلفل را اضافه کنید. در قابلمه‌ای پر آب لازانیاها را پس از پانزده دقیقه جوشیدن آبکشی کنید و کنار بگذارید. در آخرین مرحله مخلوط کردن مواد داخل لازانیا سس کچاپ را به مواد اضافه و به مدت ده دقیقه درب مواد را بسته تا با هم ترکیب شوند. در انتها تابه‌ای را آماده و مقداری روغن در آن بریزید سپس دو برگ لازانیا را به صورت بعلاوه روی یک سینی گذاشته مقداری مواد را همراه پنیر پیتزا روی آن‌ها بریزد و برای جمع کردن لایه ها باز بصورت یکی در میان مواد و پنیر پیتزا ریخته و جمع میکنیم.
تخم مرغ چهار عدد نمک یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر یک قاشق غذاخوری ماست یک پیمانه روغن مایع نصف پیمانه آرد دو پیمانه مواد گوشتی به میزان لازم ابتدا چهار عدد تخم مرغ رو بانمک میزنیم تا رنگش روشن و کشدار شود بعد روغن را اضافه کرده و کمی میزنیم وماست به مواد اضافه میشود و در حد مخلوط شدن هم میزنیم سپس آرد را که با بیکینگ پودر سه بار الک کردیم اضافه کرده و آرام مخلوط میکنیم داخل قالب کاغذ روغنی میندازیم کاغذ رو هم چرب میکنیم نصف مواد رامیریزیم بعد از مواد گوشتی که آماده کردیم میریزیم بقیه مواد کیک را اضافه میکنیم و روش پنیر پیتزا میریزیم و در فر از قبل گرم شده به مدت چهل دقیقه میپزیم مواد گوشتی من شامل گوشت چرخی و قارچ و فلفل دلمه و پودر کاری ونمک و دارچین و رب گوجه و پیاز داغ بود
🧁⁠⁣🧁 🍡مواد لازم 🍬۳ قاشق غذاخوری آرد 🍬۱ قاشق چای خوری قهوه تلخ 🍬۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو 🍬۲٫۵ قاشق غذاخوری شکر 🍬¼ قاشق چای خوری بکینگ پودر 🍬۲ قاشق غذاخوری شیر 🍬۱ عدد تخم مرغ 🍬۲ قاشق غذاخوری روغن 🍬½ قاشق چای خوری وانیل طرز تهیه: 🧁۱٫_ آرد، قهوه، پودر کاکائو، شکر و بکینگ پودر را ترکیب کنید و هم بزنید. ۲٫ شیر، تخم مرغ، روغن و وانیل را اضافه کنید و با چنگال خوب هم بزنید. ۳٫ خمیر را داخل فنجان هایی که چرب کرده اید بریزید و به مدت ۹۰ ثانیه داخل مایکروفر در بالاترین درجه قرار دهید. ۴٫ این کیک خوشمزه فنجانی را همراه با بستنی میل کنید.