8.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍خوراک مرغ سبزیجات😋❤
مواد لازم :
سینه مرغ ۳۰۰ الی ۴۰۰ گرم
هویج خرد شده یک پیمانه
سیب زمینی خرد شده یک پیمانه
فلفل سبز یا قرمز ۳ الی ۴ عدد
فلفل دلمه ای ۲ عدد
پیاز خرد شده یک عدد متوسط
سیر ۳ الی ۴ حبه
رب یک قاشق مربا خوری
روغن زیتون نصف استکان
آب نصف استکان
پاپریکا یک قاشق مرباخوری
آویشن یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه :
در طرف مخصوص فر مرع ،سیب زمینی ، هویج ، فلفل سبز ، فلفل دلمه ای ، پیاز و سیر را به صورت خرد شده قرار دهید. در یک کاسه آب ، روغن ، آویشن ، پاپریکا ، نمک و فلفل و رب رو اضافه کنید و با هم مخلوط کنید سپس این سس را به مرغ و سبزیجات اضافه کنید و سعی کنید تمام مواد با این سس طعم دار شود . سطح ظرف را با کاغذ روغنی بپوشانید و به مدت ۴۰ دقیقه در فر قرار داده تا کاملا بپزد.
2.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥🔝
ایده زیبا برای تزیین گوجه و فلفل
💓
5.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پواچای_شکم_پاره 😍😋
شیر ولرم: 1.5 لیوان
آب ولرم: 1 لیوان چایخوری
خمیر مایه تازه: نصف بسته(۲۱ گرم) معادل 1 قاشق غذاخوری خمیر مایه خشک پودری
شکر: 1 قاشق غذاخوری
نمک: 1 قاشق مرباخوری
روغن: 1 لیوان چایخوری
آرد : مقدار لازم
زرده تخم مرغ برای رومال
گوجه فرنگی
فلفل پنیر صبحانه
برای تهیه خمیر، تمام مواد لازم به جز آرد را در ظرفی عمیق میریزیم و مخلوط میکنیم بعد آرد را آرام و کم کم اضافه میکنیم و ورز میدیم تا یک خمیر کاملا نرم به دست بیادروی خمیررومیپوشونیم و حداقل به مدت 1 ساعت استراحت میدیم بعد از آماده شدن خمیر مجدد ورز میدیم تا هوای داخلش خارج بشه خمیر رو به قسمت هایی به اندازه نارنگی تقسیم میکنیم با دست کمی باز میکنیم مطابق ویدیو برش میزنیم و مواد رو وسط خمیر میذاریم و دو طرف را روی هم میپوشونیم و روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده قرار میدیم بعد روی سینی را پوشانده و به مدت نیم ساعت دوباره استراحت میدیم.زرده تخم مرغ میمالیم روی پواچا ها اونها رو در فر از قبل گرم شده با دمای 18 درجه تا وقتی سرخ و طلایی بشن، میپذیم
9.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
1 تا حالا درست کردی؟
از اون خوشمزه های روزگاره😍
حتما یا بار امتحانش کن👌
#خورشت_شیش_انداز
مواد لازم
گردو ۲۰۰گرم
ربانار ۳قاشق
آب یخ ۵-۴لیوان
پیاز ۱عدد
بادمجان ۴عدد
زردچوبه ۱قاشقچایخوری
فلفلسیاه ۱قاشقچایخوری
نمک
اگه دوست داشتین یه کوچولو گلپر بزنید
گردو و رب انار رو داخل تابه کمی تفت بدید بهش دولیوان اب و یخ اضافه کنید و اجازه بدید ۲ ساعت بپزه بعد از این مدت به خورشت پیاز داغ با زردچوبه نمک.و فلفل اضافه کنید به لخواه میتونید توی این مرحله گلپر بزنید
و ۱ ساعت زمان بدید تا بپزه
توی این مدت ۲ لیوان دیگه اب و یخ اضافه کنید
بادمجون هارو پوست بکنید نگینی خرد کنید نمک بزنید تا تلخیش گرفته بشه و فعد سرخ کنید و به خورشتتون اضافه کنید و ۱۵ دقیقه اجازه بدید بپزه
و بعد این مدت خورشت شما آماده س
نوش جون😍
16.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ سوخاری
۲ عدد سینه مرغ
۱ لیوان اب جو یا ماالشعیر بدون الکل یا آب گازدار
۱ بسته بکینگ پودر (۱ قاشق غذا خوری)
۲ تا تخم مرغ
حدود نیم کیلو آرد
نمک، فلفل، پودر سیر، پاپریکا
مرغ هارو نواری برش بدید یا قطعات کوچک مربعی، کمی خیس کنید و بهشون نمک و بکینگ پودر رو بزنید، مخلوط کنید و بذارید بخچال یک ساعت.
تخم مرغ هارو بزنید، بهش نمک فلفل و اب جو رو اضافه کنید، بعد آرد اضافه کنید تا زمانی که مثل ماست رقیق بشه.
تو ظرف دیگه ای باقی آرد، پاپریکا و سیر رو ترکیب کنید.
مرغ ها رو اول تو آرد، بعد تو مایه، دوباره آرد و تو روغن داغ شده یا سرخ کن، سرخ کنید. وقتی مرغ هارو میذارید تو روغن حرارت باید متوسط باشه تا نسوزه. روش که طلایی بشه توش پخته، چون نازکه، میتونید دربیارید بذارید روغن اضافه اش بره.
2.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر شكلاتى مقوى و انرژى زا💪بدون آرد شكر روغن و نياز به پخت و فر
مواد لازم📝
٢٠٠ گرم خرما
٢ ق غ كره بادام زمينى
١ ق غ پسته
١ ق پر شكلات صبحانه يا چن تكه شكلات تلخ
فندق
طرز تهيه👩🍳
- هسته خرماهارو جدا كن و با آبجوش خيس بده
- خرما، كره بادوم و پودر پسته رو پوره كن
- لاى دو تا كاغذ روغنى صاف كن و شكل بده
- روش شكلات صبحانه يا شكلات تلخ بن مارى شده بريز و فندقارو زود بذار تا بچسبن به شكلات
- يكساعت تو يخچال استراحت بده و برش بزن
كنار قهوه و چاى بعنوان ميانوعده سالم ميل كن😋
✅ ژله ویترینی 😋
یک بسته ژله الوئه ورا رو بایک لیوان اب جوش حل کرده وروی بخار اب بن ماری یا ۳۰ثانیه در ماکرویو قرار دهید
تا کاملا شفاف شود و سه چهارم لیوان اب سرد اضافه کنیدودر قالب چرب شده بریزید البته مقداری از اونرو وقتی نیم بند شد شکوفه هاروبزارید و مقداری در ژله فرو ببرید و روی ان مقدارکمی از ژله بریزید و بعدازاینکه خودشو گرفت با قلم مو کمی اکلیل خوراکی ب قسمتایی از ژله بزنید و حالا باقیمانده ژله را بهش کمی پودر طلایی خوراکی اضافه کنید و روی ژله بسته شده بریزید میتونید بصورت کج قالب رو قرار بدید ک یکرف ژله ب طلایی بزنه ، بعد ک سفت شد یک بسته ژله دیگه با هر طعم و رنگی رو میتونید استفاده کنید و ب همون صورت ک اول گفته شدبا اب جوش حل کنید من از ژله پیناکولادا استفاده کردم و سه قطره رنگ خوراکی مشکی بهش زدم و روی ژله بسته شده ریختم وچند ساعت در یخچال گذاشتم تا خودشو کاملا گرفت و سفت شد از قالب جدا کردم.