✅ ژله ویترینی 😋
یک بسته ژله الوئه ورا رو بایک لیوان اب جوش حل کرده وروی بخار اب بن ماری یا ۳۰ثانیه در ماکرویو قرار دهید
تا کاملا شفاف شود و سه چهارم لیوان اب سرد اضافه کنیدودر قالب چرب شده بریزید البته مقداری از اونرو وقتی نیم بند شد شکوفه هاروبزارید و مقداری در ژله فرو ببرید و روی ان مقدارکمی از ژله بریزید و بعدازاینکه خودشو گرفت با قلم مو کمی اکلیل خوراکی ب قسمتایی از ژله بزنید و حالا باقیمانده ژله را بهش کمی پودر طلایی خوراکی اضافه کنید و روی ژله بسته شده بریزید میتونید بصورت کج قالب رو قرار بدید ک یکرف ژله ب طلایی بزنه ، بعد ک سفت شد یک بسته ژله دیگه با هر طعم و رنگی رو میتونید استفاده کنید و ب همون صورت ک اول گفته شدبا اب جوش حل کنید من از ژله پیناکولادا استفاده کردم و سه قطره رنگ خوراکی مشکی بهش زدم و روی ژله بسته شده ریختم وچند ساعت در یخچال گذاشتم تا خودشو کاملا گرفت و سفت شد از قالب جدا کردم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدایا...!
تو زیباترین " ﺣﻀﻮﺭ "
ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻣایی ﻭ ﻣا ﻋﺠﯿﺐ
ﺑﻪ ﺁﻏﻮﺷﺖ ﺧﻮ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺍیم...
ﺧﻮ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺍیم ﺑﻪ ﺁﺑﯽ ﺁﺳﻤﺎﻧﺖ
ﺑﻪ ﺍﺟﺎﺑﺖ ﻫﺎﯼ بیشماﺭﺕ
ﺑﻪ ﺑﺨﺸﺶ ﻫﺎﯼ ﺳﺨﺎﻭتمندانه ات
*الهی*
یاریمان کن که در این روزگار
گرفتار نامردان نگردیم....🍃💐
صبح به خیر🌿💖
آشپزی ایرانی🍔
#شیرینی_هلالی_عید 👆👇
#شیرینی_هلالی
این شیرینی با روغن مایع درست میشه، پس سیوش کن که گزینه خوبيه واسه عیدتون با دلی خوش درست کنید 🤗
.
##شیرینی_خونگی
.
از ليوان فرانسوی دسته دار استفاده کنید.
مواد لازم:
2عدد تخممرغ کامل + 1 زرده
1پنس نمک
کمی وانیل
1 لیوان روغن مایع
1 لیوان پودر قند
1 لیوان پودر نشاسته ذرت
1 بسته بیکینگ پودر10گرمی ترک یا 1قاشق مرباخوری
30 گرم یا سه قاشق غذاخوری پودر گردو یا بادام (میتونید پودر کاکائو جایگزین کنید )
آرد حدود 4 لیوان
طرزتهیه:
تخم مرغها و نمک ووانیل وروغن وپودر قند را دریک کاسه بریزید و با همزن بزنید تا رنگ تخم مرغها روشن شود سپس پودر نشاسته و پودر بادام و 2 لیوان آرد و بیکینگ پودر را اضافه کنید و مخلوط کنید در این مرحله خمیر چسبندگی دارد باید مابقی آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرمی بدست بیاد .
از خمیر گلوله هایی بردارید و گرد کنید(حدود 15 تا 16 گرم) و طبق ویدئو به شکل هلال در بیارید (نکته✅️از سر یک بطری استفاده کنید تا هلال کامل شود) و بچینید در سینی فر که کاغذروغنی انداخته شده و بزارید در فر از قبل گرم شده با دمای 180درجه به مدت 15 دقیقه تا پخته شود. (مدت پخت بستگی به دمای فر شما دارد نباید رنگ شیرینی تغییر کند).
بعد پخت بزارید شیرینی ها خنک شوند و طبق ویدئو اول یکطرف هلال را با قلم موبا مارمالاد زردآلو یا شربت بار ویا بریلو بیرنگ و...آغشته کنید و بعد در گردو خرد شده بزنید و بزارید تا کمی سفت شود و طرف دیگر شیرینی را در شکلات آب شده بزنید(برای براق شدن میتونید 1 قاشق غذاخوری روغن مایع به شکلات آب شده اضافه کنید ).
برای سینی دوم که شکل گرد هست وقتی خمیر را در قالب فشرده کردید باید با خود قالب سیلیکونی وارونه کنید در سینی فر که کاغذروغنی انداخته شده و قالب سیلیکونی را جدا نکنید، بعد پخت قالب رد بردارید 👌
✅️برای اینکه شیرینی ها خوشگل وشکیل شوند با حوصله تزیین کنید.
13.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سبزی_پلو_با_برگ_مو
سبزی پلو با برگ مو
اوففففففف عطرش و طعمش بینظیر وقتی برنجتون دم بالا میده عطرش تمام خونروبرمیداره
من برگ های مو تازه و نازک چیدم بعد شستن که ابش در رفت خرد کردم لابه لای برنجم ی لایه هم از دو حبه سیر خرد شده استفاده کردم که البته اختیاری ولی عطرش بینظیر
ته دیگ برنجمم از چند تا برگ مو استفاده کردم خیلی خوش طعم میشه ته دیگش در اخرم کمی زعفرون یا مثل من ادویه معطر رو برنجم ریختم که دیگه عطرش با روح و روانت بازی کنه
#شیرینی_گرهای 🥯
🔸ماست,نمک,بکینگپودرراباهم مخلوط کنید تخم مرغ وروغن مایع رااضافه کرده ومخلوط کنید سپس آرد رااضافه کنید تامقداری که به دست نچسبد یک ساعت خمیر رااستراحت دهید روی سطح کار آرد پاشی کنید وبا وردنه باز کرده سپسنوارهایی به باریکی یک سانت وطول ۱۰سانت می بریم وآنهارا گره میزنیم ودر روغن داغ سرخ میکنیم بعد داخل شربت ولرم بیندازید تا شیره داخل آن برودزیاد زمان نمیبرد با کمی چشیدن هم متوانید به مقدارشیرینی وجذب آن پی برد بعد از شربت درآورده وداخل آبکش قراردهید تاشربت اضافی آن گرفته شود
✅ملاقورمه ( غذای محلی مازندران)
دو عددبادمجان و پوست کندم نگینی خرد کردم بهش نمک زدم گذاشتم نیم ساعتی بمونه تا تلخیش بره
یه دونه پیاز و خرد کردم و کمی تفت دادم بادمجون و با دست فشار گرفتم بهش اضافه کردم
کمی تفت دادم سبزی خشک جعفری ونعناع نسبت دو به یک به مقدار لازم اضافه کردم
دو تا گوجه هم نگینی خرد کردم و اونم به باقی مواد اضافه کردم و یه تفت دادم
کمی رب گوجه و کمی آبغوره ریختم در قابلمه روگذاشتم حرارت کم کردم تا خوب جا بیفته
بجای آبغوره از خوده غوره هم میشه استفاده کرد وموقع سرو هم کمی گردو خرد شده(سلیقه ایه)
#ملاقورمه #غذای_محلی
کیک شکلاتی ابری💕💕
مواد لازم
4 عدد تخم مرغ ،
1 لیوان شکر ،
1 لیوان شیر ،
1 لیوان روغن ،
1 قاشق غذاخوری نشاسته ،
2 قاشق سوپخوری پودر کاکائو ،
2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر ،
1 پاکت وانیل (نوک قاشق چایخوری)
2.5 لیوان آرد.
طرز تهیه؛
تخم مرغ را با شکر بزنید تا کاملا کف شود ، سایر مواد مایع (روغن و شیر)را به نوبه خود اضافه کنید ، مواد خشک را الک کرده و به مخلوط اضافه کنید،قالب کیک را چرب کرده،ارد پاشی کنید و مخلوط کیک را درون ان بریزید، آن را در فر از قبل گرم شده 160-170 درجه ارسال قرار دهید،ممکن است زمان پخت تغییر کند ، در حالی که کنترل میکنید، یک آزمایش خلال دندان انجام دهید تا متوجه شوید که خوب پخته شده است. اگر خلال دندان تمیز بیرون بیاید ، به این معنی است که #کیک پخته شده است.
مدت زمان پخت بستگی به سایز قالب شما و فر شما دارد.
#ترفند #ایده #آموزش
#فرنی_زعفرانی
من اومدم با یک پست به شدت خوشطعم و سریع که میتونید نیم ساعت قبل افطار هم آماده اش کنید و عطرش کل خونه رو پر کنه
این دسر طعم بستنی سنتی میده و میتونید چند قاشق خامه هم بهش اضافه کنین تا خوشمزه تر بشه اما بدون خامه هم محشره👌🏻
مواد لازم برای ۶ ظرف کوچک
شیر ۳ پیمانه
آرد شیرینی پزی یا گندم ۳ قغ سرصاف
شکر ۴ قغ
وانیل کمی
زعفران دم کرده ۴ قغ
گلاب ۳ قغ
پودر یا عصاره یا دانه ی هل به مقدار دلخواه
خامه اگر دوست داشتید ۲ قغ
پودر پسته برای تزئین هم کاملا دلخواهه میتونید از پودر نارگیل یا گل محمدی استفاده کنین
کمتر از نصف لیوان شیر سرد رو تو یه کاسه بریزین و آرد رو بهش اضافه کنید و هم بزنید تا باهم مخلوط بشن
داخل یه قابلمه بریزید و بقیه ی شیر رو همراه گلاب و خامه سرد اضافه کنین
هم بزنین تا جوش بیاد بعد زعفران دم کرده و هل و شکر رو اضافه کنید و همچنان از ته قابلمه هم بزنید تا ته نگیره و غلیظ بشه
درآخر وقتی به غلظتِ نسبتا رقیقی رسید وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط از رو حرارت بردارید چون وقتی از حرارت بیفته غلیظ تر میشه
تا داغه داخل ظرف سرو بریزید و روشو با هرچی که دوست داشتین تزئین کنید
#قرابیه_کنجدی
موادلازم:
125 گرم کره یا مارگارین
1 عدد تخم مرغ
1/4 پیمانه روغن مایع
1/4 پیمانه نشاسته گندم/ذرت
1 قاشق غذاخوری سرکه انگور
نصف پیمانه دانه کنجد بوداده
نصف پیمانه گردوی پودر شده
نصف پیمانه شکر
نصف قاشق چایخوری وانیل
2 قاشق چایخوری بکینگ پودر
3 الی 3/5 پیمانه آرد (کنترل شده)
80 گرم شکلات شیری
پسته و گردوی خرد شده
طرز تهیه:
_ابتدا مارگارین یا کره نرم شده در دمای محیط رو در ظرفی بریز و هم بزن، سپس همه مواد(به جز کنجد و گردو) رو اضافه کن و ورز بده تا خمیری نرم حاصل بشه، در آخر گردو و کنجد رو اضافه و مخلوط کن.
_خمیر اماده شده رو به شکل دلخواه فرم بده و در سینی فر کاغذ روغنی انداخته با فاصله بچین (تکه ای از خمیر جدا کن، به شکل بیضی یا مستطیل یا گرد فرم بده و با چنگال خط بنداز، میتونی خمیرُ با اسکوپ بستنی شکل بدی) و در فر از قبل گرم شده با دمای 170درجه به مدت 20 دقیقه بپز. _زمانی که قرابیه ها پختن، سینی رو از فر خارج کرده و بدون دست زدن به قرابیه ها اجازه بده تا کاملا خنک بشن.
_پس از پخت و سرد شدن، یک سر قرابیه هارو داخل شکلات بن ماری شده فرو کرده و روی سینی که کاغذ روغنی انداخته ای بچین، قبل از اینکه شکلات سفت بشه روش فندق یا گردو یا پسته خردشده بریز.
اجازه بده تا شکلات خودشُ بگیره سپس سرو کن.