#ميلك_شيك_اناناس 🍹😋
🔸ابتدا١پيمانه شیر و ٢پيمانه کمپوت آناناس به همراه مقدارى اب كمپوت رو داخل مخلوط کن بریزین و چند پالس بزنین تا آناناس خوب پوره و مخلوط یکنواخت بشه. حالا ٢پيمانه بستنی وانیلی رو اضافه کنین و فقط در حد مخلوط شدن پالس بزنین. به همین راحتی میلک شیک حاضره.
🔸فوری داخل لیوان بریزین و با یک تکه آناناس تزیین کنین. حالا میلک شیک خوشمزه و آسون شما آماده نوش جون کردنه
#کتلت_مرغ_مغزدار
یه رون و یک سوم یه سینه مرغ و یه پیاز متوسط خورد شده و مقداری نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و پودر سیر ریختم تو میکسر تا کاملا له شدن بعد یه مقدار زعفرون اضافه کردم و خوب مخلوط کردم بعدم از موادم به اندازه یه گردوی بزرگ برداشتم تو دستم شکل دادم و بازش کردم و وسطش یه مقدار زرشک و نعناع خشک ریختم و مثل کتلت تو دستم حالت دادم و تو روغن سرخشون کردم تمووووم
نکته : با حرارت متوسط سرخشون کنید و دو سه بار پشت و روشون کنید
مرغ چرخشده یه مقدار چسبنده میشه با کمک آب سرد میتونید راحت تو دستتون شکلشون بدید
بچه ها اصلا خشک نمیشه کاملا نرم و اسفنجی میشه
عزیزای دلم این کتلت تخم مرغ و آرد نخودچی و سیب زمینی نمیخواد نگران نباشید اصلا وا نمیره و کاملا منسجم میشه☺
9.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سمیفردو
مواد لازم براي سميفردو انبه
انبه بزرگ ۲ عدد
تخم مرغ ۳ عدد متوسط
خامه صبحانه ٢٠٠ گرم
شكر جمعا ٩ ق غ
پسته نيم كوب سه چهارم پيمانه
هل و زعفران هر كدام ۱ ق چ
وانيل ۱ ق چ
#کیک_شیر
مواد لازم:
▫️شیر یک پیمانه
▫️تخم مرغ ۴ عدد
▫️آرد ۲پیمانه
▫️شکر ۱ پیمانه
▫️روغن سه چهارم پیمانه
▫️وانیل نصف قاشق چایخوری
▫️بکینگ پودر ۲ ق م
طرز تهیه:
ابتدا سفیده و زرده ی تخم مرغ رو از هم جدا میکنیم سفیده ها را در ظرف تمیز و خشک خوب هم میزنیم به طوری که وقتی ظرف و بر میگردونیم نریزه بعد سفیده ها رو داخل یخچال میذاریم.
میریم سراغ زرده ها که با شکر و وانیل خوب هم میزنیم تا کرم رنگ بشه بعد شیر و اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم بعد روغن مایع(که من روغن زیتون )ریختم در حد یه دور با همزن میزنیم بعد آرد و بکینگ پودر الک شده را در دو مرحله اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم. همزن و کنار میذاریم سفیده ها رو اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی آروم مخلوط میکنیم جهت دستتون و اصلا نباید تغییر بدید.وقتی مواد مخلوط شد کف قالبتون و کاغذ روغنی انداخته و مواد و داخل قالب ریخته(قالب من ۲۰سانتی بود)
و بدون هیچ حرکتی کیک رو درون فر که با درجه ۱۸۰ درجه سانتیگراد از قبل گرم کرده اید به مدت ۴۵ دقیقه بگذارید بپزد.این کیک بافت فوق العاده لطیفی داره .امیدوارم درست کنید و لذت ببرید
10.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#باسلوق_گردویی
پودر ژلاتین : ۲قغ
نشاسته گل : ۱ پیمانه
آب : ۳ و ۱.۳ پیمانه
شکر : ۱.۵_۲ پیمانه
گلاب : ۱.۲ پیمانه
وانیل : ۱.۲ قچ
گلوکز : ۴ قغ
کره : ۱.۴ پیمانه
پودر نارگیل و مغز گردو : به میزان لازم
5.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزشی
#سوپ _ماهیچه( مخصوص کرونا)
7.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کباب_دیگی_سماقی
گوشت چرخکرده ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم رو با یک عدد پیاز بزرگ رنده شده و نمک و فلفل سیاه ودارچین خوب ورز بدید به اندازه قابلمه ای که میخواید استفاده کنید صاف کنید بگذارید تا پخته بشه بعد برنج رو ابکش کنید یک لایه با زعفران مخلوط کنید میتونید کنجد بریزید کف قابلمه لایه زعفرونی رو بریزید روش کباب پخته شده رو بگذارید و روش برنج برنج سفید بریزید و با پشت قاشق فشرده کنید و دم بگدارید و درکنار گوجه سرخ شده میل کنید.
#تاکوی_مرغ_و_میگو 🥙 😋
🔸ابتدا فیله مرغ را نواری خرد میکنیم. با نمک و فلفل و پاپریکا و آویشن و روغن زیتون مزه دار میکنیم. درماهیتابه یک پیاز را خرد کرده و تفت میدهیم بعد مرغ را در تابه ریخته و تفت میدهیم قارچ را به مرغ اضافه میکنیم و تفت میدهیم با حرارت بالا تا قارچ آب نیندازد. بعد فلفل دلمه ای و ذرت را اضافه میکنیم و نمک و فلفل و در انتها یک قاشق سس کچاپ اضافه میکنیم
میگو
میگو را با نمک و فلفل و روغن زیتون مزهدار میکنیم و بعد میگو را در آرد میزنیم بعد در تخم مرغ و بعد در پودر سوخاری میغلتانیم. در روغن فراوان سرخ میکنیم
برای سرو تاکو
ابتدا گوجه و خیار و پیاز را خرد میکنیم و با کمی آبلیمو و نمک مزه دار میکنیم. یک لایه از این مواد را در نان ترتیلا میریزیم و بعد کاهو میریزیم و بعد از مواد مرغ و میگو روی آن میچینیم
2.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رسپی_کباب_ترکی👇👇👇
ابتدا از یه روز قبل سینه ی مرغ ورقه ای برش زدم بعد دوتا پیاز خلالی خرد کردم یه ق غ خ پودر پاپریکا کمی فلفل سیاه نمک زعفران دم کرده یه ق غ خ خامه ۲ ق غ خ ماست و روغن زیتون مخلوط کردم گذاشتم یخچال تا مزه داربشه. یه سیخ چوبی داخل نصف پیاز فرو بردم و سینه ی مرغ به سیخ چوبی زدم روش دوباره یه نصف پیاز به سیخ زدم دور کباب قارچ اسلایس شده فلفل دلمه خرد شده با باقی مانده ی پیار مرغ مزه دارشده مخلوط کردم دورسیخ کباب ریختم روش کمی روغن اسپری کردم. داخل فر گرم شده با ۱۹۰ درجه حدود یک ساعت گذاشتم بعد با چاقو خرد کردم وسط کباب با کره و زعفران رومال کردم دوباره حدود ۲۰ دقیقه داخل فر گذاشتم. من مقداری پیاز هم روی حرارت تفت دادم سبک که شد فلفل دلمه ای اضافه کردم بعد هم قارچ اسلایس شده رو با حرارت زیاد تفت دادم. میتونین گوجه فرنگی هم اضافه کنین. از مزه دار کردن میتونین خامه و روغن رو حذف کنین.