#كراكت_سيب_زمينى 🥔 😋
🔸ابتدا چهار عدد سیب زمینی را آبپز میکنیم و از صافی رد کرده یا رنده میکنیم اجازه میدیم تاخنک بشه سپس سه ق غ جعفری خرد شده و دوقاشق پودر نان خشک و یک عدد زرده ی تخم مرغ و ادویه (پودرسیر پودرپیازنمک و فلفل و زردچوبه) نیز مخلوط کرده ورز میدهیم ؛ برای داخل توپک ها میتوانید از مواد ماکارونی یا پنیرپیتزا و... استفاده کنید
ازمواد به اندازه ی یه نارنگی کوچک برداشته هربار دست را کمی خیس کرده و خمیررا کف دست پهن میکنیم و از مواد میانی داخل سیب زمینی ها گذاشته و هرطور که خواستیم شکل میدیم میتونید به شکل توپکای کوچولوهم فرمشون بدین
سپس داخل سفیده تخم مرغ زده شده میزنیم بعدش آرد سفید دوباره سفیده تخم مرغ و نهایتا آرد سوخاری میغلطانیم و دوساعت داخل یخچال قرار میدهیم سپس در روغن سرخ میکنیم
10.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سوپ ترکی
300گرم گوشت چرخکرده
یک عددپیازرنده
نصف پیمانه برنج خیس شده
نمک فلفل سیاه
همه رامخلوط کرده قلقلی میکنیم درآبجوش میپزیم-پیاز-هویج وگوجه سرخ شده اضافه میکنیم
دراخررشته سوپ وسبزی اضافه میکنیم
7.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نون_خونگى پر شده از گوشت و سيب زمينى..
١- ارد : ٥ ليوان
٢- شير : ١ و ١/٢ ليوان
٣- شكر : ٢ قاشق غذا خورى
٤- نمك: ١/٤ قاشق غذا خورى
٥- تخم مرغ: ١ عدد
٦- خمير مايع فورى: ١ پاكت (١١ گرم)
٧- روغن: ١/٢ ليوان
٨- مواد داخل: ار هر موادى مثل پنير و حتى سبزى جات هم ميتوميد استفاده كنيد
2.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بستني_مگنوم
🔸٨ عدد خرما بزرگ
🔸٢ ق غ ارده
🔸١ ق غ پودر كاكائو
🔸٥-٤ ق غ شير بادام يا نارگيل ( اگر وگان نيستيد از شير معمولي هم ميتونيد استفاده كنيد)
🔸١ ق غ روغن نارگيل آب شده
🔸براي لايه بيروني ٧٠ گرم شكلات تلخ آب شده + ١ ق غ روغن نارگيل
🔸براي كف قالب شاتوت آلبالو يا تمشك يخ زده
شیرینی عید خوشمزه : شیرینی ونیزی
رزت نسکافه ای و صدفی وانیلی
کره ۲۲۵ گرم
پودر قند ۵۰ گرم
وانیل ۱/۳ قاشق چایخوری
آرد ۲۲۵ گرم
نشاسته ذرت ۵۰ گرم
قهوه یا کاکائو به مقدار لازم
کره و پودر قند و نسکافه غلیظ و وانیل رو با همزن زدم تا کرمی شد. بعد دو تا آرد رو مخلوط و به موادم اضافه کردم و کامل مخلوط کردم.
مواد رو داخل قیف ریختم و تو سینی شکوفه زدم و گذاشتم داخل فر ۱۸۰ به مدت ۱۵ تا بیست دقیقه تا آماده شد.
البته من با دو طعم جداگانه دو خمیر جدا آماده
البته من با دو طعم جداگانه دو خمیر جدا آماده کردم یه خمیر با طعم نسکافه و یه خمیر با طعم وانیل.
یکیشو با ماسوره دو دی رزت زدم یکیشو با قیف ساده صدفی.
#پلو_مکزیکی 🍛 😋
🔸پیاز نگینی و سیر رنده شده و فیله ی مرغ حبه ای و قارچ ورقه شده رو با کره تفت میدم و ذرت و نخودفرنگی پخته رو هم اضافه میکنم به همراه نمک و زردچوبه و زنجبیل و فلفل سیاه و پاپریکای فراوون (خودشون سس سالسای بسیار تند استفاده میکنند) لابلای برنج آبکش شده میریزم و دم میکنم
میتونید مواد بالا رو همراه با دوسه تا گوجه ی رنده شده و برنج بصورت کته هم دم کنید
9.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍅🍅بریم سراغ دستور #آش_گوجه
☑️بلغور نصف یک فنجان
☑️نیم کیلو گوجه پوره🍅
☑️دو عدد پیاز🧅
☑️لوبیا چشم بلبلی خیس خورده نصف فنجان
☑️سبزی آشی ۲۵۰ گرم
☑️زردچوبه،فلفل،نعنا،نمک و روغن و سیر ۴ حبه
برنج ۲ تا ۳ ق غ بزارید تا خیس بخوره حتما
جا که اوفتاد برای تزیین نعنا داغ و با ابغوره نوش جان کنید