2.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بستني_مگنوم
🔸٨ عدد خرما بزرگ
🔸٢ ق غ ارده
🔸١ ق غ پودر كاكائو
🔸٥-٤ ق غ شير بادام يا نارگيل ( اگر وگان نيستيد از شير معمولي هم ميتونيد استفاده كنيد)
🔸١ ق غ روغن نارگيل آب شده
🔸براي لايه بيروني ٧٠ گرم شكلات تلخ آب شده + ١ ق غ روغن نارگيل
🔸براي كف قالب شاتوت آلبالو يا تمشك يخ زده
شیرینی عید خوشمزه : شیرینی ونیزی
رزت نسکافه ای و صدفی وانیلی
کره ۲۲۵ گرم
پودر قند ۵۰ گرم
وانیل ۱/۳ قاشق چایخوری
آرد ۲۲۵ گرم
نشاسته ذرت ۵۰ گرم
قهوه یا کاکائو به مقدار لازم
کره و پودر قند و نسکافه غلیظ و وانیل رو با همزن زدم تا کرمی شد. بعد دو تا آرد رو مخلوط و به موادم اضافه کردم و کامل مخلوط کردم.
مواد رو داخل قیف ریختم و تو سینی شکوفه زدم و گذاشتم داخل فر ۱۸۰ به مدت ۱۵ تا بیست دقیقه تا آماده شد.
البته من با دو طعم جداگانه دو خمیر جدا آماده
البته من با دو طعم جداگانه دو خمیر جدا آماده کردم یه خمیر با طعم نسکافه و یه خمیر با طعم وانیل.
یکیشو با ماسوره دو دی رزت زدم یکیشو با قیف ساده صدفی.
#پلو_مکزیکی 🍛 😋
🔸پیاز نگینی و سیر رنده شده و فیله ی مرغ حبه ای و قارچ ورقه شده رو با کره تفت میدم و ذرت و نخودفرنگی پخته رو هم اضافه میکنم به همراه نمک و زردچوبه و زنجبیل و فلفل سیاه و پاپریکای فراوون (خودشون سس سالسای بسیار تند استفاده میکنند) لابلای برنج آبکش شده میریزم و دم میکنم
میتونید مواد بالا رو همراه با دوسه تا گوجه ی رنده شده و برنج بصورت کته هم دم کنید
9.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍅🍅بریم سراغ دستور #آش_گوجه
☑️بلغور نصف یک فنجان
☑️نیم کیلو گوجه پوره🍅
☑️دو عدد پیاز🧅
☑️لوبیا چشم بلبلی خیس خورده نصف فنجان
☑️سبزی آشی ۲۵۰ گرم
☑️زردچوبه،فلفل،نعنا،نمک و روغن و سیر ۴ حبه
برنج ۲ تا ۳ ق غ بزارید تا خیس بخوره حتما
جا که اوفتاد برای تزیین نعنا داغ و با ابغوره نوش جان کنید
12.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فینگرفود_نودلی
درست کردنش داخل فیلم کاملا مشخصه ولی باز براتون مینویسم خصوصا برای ناشنوایان یا کم شنوایان عزیز👇🏼👇🏼
اول از همه پوست فیله مرغ رو بگیرید،و حدودا به چهار قسمت مساوی تقسیمش کنید و بهش نمک،فلفل،زردچوبه،پودر سیر و روغن زیتون(یا هر روغنی که دارید)بزنید
بعد فیله هاتون رو داخل ارد سفید بزنید ،حالا نودل رو حدودا ۳دقیقه داخل ابی که جوش اومده بندازید تا بپزه و نرم بشه (ادویه داخل نودل هم بریزید )و
بعد آبکش کنید
حالا نودل هارو مثل فیلم دور فیله بپیچید و با فشار دست فشرده ارش کنید
آخر سر هم داخل روغن شناور و داغ سرخش کنید و نوش جون کنید
👈🏻👈🏻اگر برای مهمونی درست مبکنید میتونید از شب قبل فیله هارو بپیچید و داخل ظرف در دار بذارید مهمونا اومدن سرخشون کنید )فقط فیله هارو روی هم نذارید ،یه ریف داخل ظرف بچینید روش یه لایه کاغذ روغنی یا کیسه فیریزر بذارید بعد لایه بعدی و بچینید وگرنه بهم میچسبن
شیرینی عید خوشمزه : اسکار گردویی
مواد لازم ؛
زرده تخم مرغ ؛ یکعدد
سفیده تخم مرغ ؛ یکعدد
کره نرم ؛ ۷۵ گرم
آرد ؛ ۱۲۵ گرم ؛یک پیمانه
پودر قند ؛ ۵۰ گرم
هل ؛ ۱/۲ قاشق چایخوری
گردو خورد شده ؛ ۱۰۰ گرم
پودر قند را همراه کره با همزن بزنید تا رنگش روشن بشه. بعد زرده و هل اضافه کنید و بزنید تا یکدست بشه.
در آخر آرد را اضافه کنید. خمیر باید نرم و لطیف باشه و بدست نچسبه. کم کم آرد اضافه کنید با دست خیلی کم ورز بدید.
از خمیر گلوله هایی اندازه فندق درشت بردارید بعد سفیده رو با چنگال بزنید تا از لختی دربیاد.
خمیر رو داخل سفیده زده و بعد داخل گردو و بعد داخل سینی بچینید.
کف سینی نیاز به کاغذ و چرب کردن نداره. در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه بمدت ۲۰ دقیقه بپزید.
4.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#جوجه به سبک رستورانی درست کن!😍😋
به جوجه های برش خورده که داخل سینی ریختید، مقداری عصاره زعفران اضافه کنید، خوب هم بزنید و نیمساعت بذارید استراحت کنه. چهار قاشق غذاخوری روغن بریزید و مخلوط کنید. ادویه جات شامل نمک، فلفل سیاه و کمی زرد چوبه، اضافه و خوب ترکیب کنید. سه قاشق غذاخوری سس مایونز و آب نصف لیمو ترش تازه بریزید و یکدست کنید.
در آخر یک پیاز و فلفل دلمه خرد شده هم اضافه کنید.
مواد رو داخل ظرف در دار بزارید و یک شب داخل یخچال استراحت بدید.
طعم این جوجه ها معرکست، از خوردنش سیر نمیشید.
شیرینی عید خوشمزه : شیرینی کنجدی شکلاتی
آرد ۱۳۰ گرم
کره ۱۰۰ گرم
پودر قند ۶۰ گرم
وانیل یک پنس
پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری (بستگی به ذائقه میشه کمتر یا بیشتر استفاده کرد)
زرده تخم مرغ ۱ عدد
بکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایخوری
کنجد به مقدار لازم (من ۱/۲ پیمانه استفاده کردم
مخلوط شکر )
شکلات برای روی شیرینی به مقدار لازم
کره . پودر قند و زرده تخم مرغ رو با همزن بزنید تا سبک شه.
پودر کاکائو . بکینگ پودر و آرد رو الک کرده و اضافه کنید در آخر کنجد رو اضافه کنید.
خمیرو یک ساعت داخل یخچال استراحت بدید.
بعد از یک ساعت گلوله هایی به اندازه فندق درشت برداشته و فرم بدید روی شیرینی شکلات بزارید و در فر از قبل گرم شده با درجه ۱۷۵ به مدت ۱۵ دقیقه قرار بدید.
4.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حلوا سنتی زعفرانی😍😋
فرمول کلی برای همه ی حلوا ها همین اندازه هایی هست که نوشتم ، از هر پیمانه یا لیوانی که برای آرد سفید استفاده میکنید از همون باید برای باقی مواد باید استفاده کنید
_
مواد لازم:
آرد یک لیوان(من از ارد نان فانتزی استفاده کردم)
شکر ۱ لیوان
آب نصف لیوان
روغن مایع نصف لیوان
گلاب نصف لیوان (میتونید از مقدار گلاب کم کنید و به همون اندازه به اب اضافه کنید
زعفران غلیظ ۳ق غذاخوری
اول شکر و آب زعفران و گلاب رو روی حرارت متوسط بگذارید و مدام هم بزنید،شکرکه کاملا حل شد از حرارت بردارید نباید بجوشه
حالا آرد رو با روغن در تابه بریزید و حدود یک ربع تا بیست دقیقه با حرارت ملایم تفت بدید باید رنگش از نخودی تیره بشه (🛑 زمانش بستگی به مقدار مواد و حرارت زیرش داره).