7.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بلانچ_گوجه به همراه #پوره_گوجه رو داریم
گوجه ها رو بشورید و تهشو با یه چاقو یه علامت + بزنید و بندازین داخل آب جوش. بعد از ۵ دقیقه درش بیارین و بندازین داخل آب و یخ یک دقیقه بمونه. از قسمتی که علامت زدین پوستشو جدا کنید سر گوجه رو هم بگیرید و بریزید داخل میکسر. این پوره رو میتونید صاف کنید تا تخمه هاش گرفته بشه برای رب، ترشی گوجه و املت بسیار مناسبه.
⛰اگه برای ترشی گوجه و رب خواستین استفاده کنید حتما تخمه هاشو جدا کنید تا کپک نزنه.
15.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سوپ رستورانی😍😋
مواد لازم :
پیاز متوسط 🧅: یک عدد
سیب زمینی متوسط🥔 : چهار عدد
هویج🥕 : دو تا سه عدد
گوجه فرنگی🍅 : سه عدد
سیر 🧄: یک یا دو حبه
آبجوش🔥💧 : هشت پیمانه
نمک🧂 : نصف قغ
فلفل سیاه🌶 : نصف قغ
زردچوبه : نصف قچ
جو پرک 🌾: یک لیوان
پودر آویشن🍃 : نصف قچ
زرشک تازه : چهار قغ
7.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دمپخت_بدون_گوشت😍😋
طرز تهیه :
در قابلمه 3 قاشق غذاخوری ویک تکه دنبه گوسفندی بریزید و 1 دونه پیاز نگینی خرد شده اضافه کنید وبزارید با حرارت کم تفت بخوره و سبک شه و 3تا4 حبه سیر هم رنده کنید واونم با پیاز تفت بدین و ادویه جات که شامل(1 قاشق غذاخوری پر زردچوبه +پودر زنجبیل وگشنیز، نمک وفلفل، لیمو عمانی) و1 قاشق غذاخوری رب گوجه اضافه وهمگی رو تفت بدید وبوی ادویه که بلندشد، 1 لیوان نخود پخته شده و 1تا 1ونیم لیوان سبزی تازه دمپخت(شوید، ریحان وترخون مه من خشک میریزم ) رو اضافه وآب جوش میریزیم تا روی مواد به اندازه 2بند انگشت بالا بیاد وبعد 2 قاشق غذاخوری پر ترخون خشک و1 قاشق چایخوری پودر پیاز ویه دونه عصاره گوشت گوسفندی اضافه ومیزاریم چند جوش بزنه وبعد 2 لیوان برنج محلی که از قبل خیس شده که آب اونو گرفتید بریزید و بزارید آب برنج کشیده بشه وبعد دم کنی وشعله پخش کن بزارید تا دمپخت با حرارت کم دم بکشه (حدود 1 ساعت) نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک داخل لیوان مقوایی
مواد کیک👇🏼
۳ عدد تخم مرغ
۱ لیوان شکر
۱ لیوان شیر
۱ فنجان روغن مایع
نوک ق چ وانیل
۲/۵ ق چ بکینگ پودر
۲/۵ لیوان آرد
۲ ق غ پودر کاکائو
مواد رویه👇🏼
۲۰۰ گرم خامه (یک پاکت)
۱۵۰ گرم شکلات اشکی یا شکلات تخته ای (تلخ یا شیری سلیقه ایه)
۲ ق غ شکلات صبحانه نوتلا یا هر مارک دیگری
طرز تهیه👇🏼
تخم مرغ و شکر را خوب با همزن برقی بزنید
شیر و روغن و وانیل را اضافه کنید و بزنید
بکینگ پودر و آرد را اضافه کرده و بزنید
مایه کیک را داخل لیوان های یک بار مصرف مقوایی بریزید طوری که به اندازه ۲ انگشت از سر لیوان خالی بماند
داخل فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد بپزید به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه
بعد از خنک شدن ،کیک ها را از داخل لیوان خارج کنید (با قیچی لیوان ها را برش بزنید)
تهیه مواد رویه👇🏼
شکلات را به روش بن ماری ذوب کنید و شکلات صبحانه را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید سپس خامه را اضافه کنید و مخلوط کنید و ۱۰-۱۵ دقیقه داخل یخچال بگذارید و داخل قیف ریخته و روی کیکها را به شکل دلخواه تزیین کنید
نوش جان💙💙
26.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#لقمه_شربتی😍😋
آرد ۱۳۰ گرم ( ۱ پیمانه)، آرد سمولینا ۸۰ گرم ( ۱/۲ پیمانه)، نمک ۱/۸ ق چ، وانیل ۱/۴ ق چ، کره ذوب شده ۵۰ گرم، شیر خشک قنادی ۱/۲ ق س، شکر ۱/۲ ق س، مایه خمیر ۱/۴ ق چ، آب ۱۰۰ تا ۱۲۵ گرم ( ۱/۲ پیمانه)
🔴 آرد ، آرد سمولینا، نمک و وانیل را مخلوط کرده کره ذوب شده را اضافه میکنیم. شیر خشک، شکرو مایه خمیر را هم مخلوط کرده و آب را کم کم اضافه میکنیم تا خمیر جمع شده و کاملا لطیف باشه
۱۵ دقیقه به خمیر استراحت داده و بعد چونه های ۱۰ تا ۱۵ گرمی میگیریم. شکل داده و تو روغن داغ با حرارت ملایم سرخ میکنیم. بعد تو شربت خنک ریخته میزاریم ۲،۳ دقیقه بمونه و بعد خارج می کنیم.
شربت بار
شکر ۴۰۰ گرم ( ۲ پ) / آب ۲۰۰ گرم ( ۱ پ)، گلاب ۵۰ گرم ( ۱/۴ پ) جوهرلیمو ۱/۸ ق چ، گلوکز ۱ ق س / دانه هل و زعفران به دلخواه
🔴مخلوط آب و شکر و گلاب را روی حرارت گذاشته تا شکر ذوب شود. قبل جوش اومدن آب شکر باید حل بشه وگرنه شکرک میزنه تابه رو مدام تکون بدین تا شکر حل بشه، وقتی آب جوش اومد جوهر لیمو، گلوکز ، هل و زعفران را اضافه کرده و میزاریم ۵ تا ۸ دقیقه بجوشه
بعد از آماده شدن شربت میزاریم تو دمای محیط تا خنک بشه
9.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥗سالاد رژیمی🥗
یه دستور ساده و سریع برای افرادی که رژیم هستن
مواد لازم برای ۳ نفر:
نصف کلم قرمز متوسط
نصف کلم سفید متوسط
خیار ۲ عدد 🥒
گوجه گیلاسی ۱۰ عدد 🍅
ذرت ۱ لیوان 🌽
کاهو ۶ برگ 🥬
سس سالاد:
روغن زیتون ۴ ق غ 🫒
آبلیمو ۳ ق غ 🍋
نمک نصف ق چ
فلفل سیاه نصف ق چ
23.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مرغ_شکم_پر #بدون_فر 😍😋
مرغ متوسط یک عدد،پیاز بزرگ 2عدد، مغز گردو نصف لیوان، رب گوجه ۱ق، رب انار ملس ۱ق، سبزی و کشمش:اختیاری (سبزی معطر ۲۰۰گرم و کشمش۲قاشق) ، زرشک:۲ق، زعفران:خیلی زیاد، لیمو ترش تازه 2عدد، نمک،فلفل سیاه و پولبیبر، زردچوبه، پودر سیر،تخم گشنیز،برگ بو، کره :۱۵۰ گرم، آلو بخارا
🔺نکاتی ک بوی زهم نده مرغ🔺
۱.از شب قبل توی مواد (پیاز فراوان نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و زعفران فراوان بخوابونین حتی توی شکم مرغ رو هم مزه دار کنین )و روشو سلفون بپیچین و ۱۲ساعت استراحت بدین.
۲.حتما باید مرغ رو سرخ کنین قبل پخت هم لذیذ تر میشه هم مرغ وا نمیره
۳.حتما از آب لیمو طبیعی تازه استفاده کنین
پخت ی دونه هویچ سالم بندازین تا بوی مرغ رو بگیره
6.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#چهار_مدل_سس👩🍳
🔹️سس پِستو:
🔸 ریحان تازه (۱۵۰ گرم)
🔸 مغز گردو (دو عدد کامل)
🔸 سیر (۴ حبه ریز)
🔸 نمک و فلفل (هر کدام نصف قاشق چایخوری)
🔸 پنیر پارمزان (دو قاشق غذاخوری)
🔸 روغن زیتون (یک سوم لیوان)
🔸 آب لیموی تازه (به مقدار دلخواه)
.
⭐موارد استفاده:
پاستای پستو، روی نیمرو یا املت، داخل سوپ، روی پیتزا، روی مرغ سوخاری یا گریل، داخل انواع ساندویچ، روی نان تست بهمراه پنیر برای صبحانه، همراه با استیک گوشت، روی سبزیجات بخارپز.
.
🔹️سس تارتار:
🔸 سس مایونز (۴ قاشق غذاخوری پر)
🔸 جعفری خورد شده (یک قاشق پُر)
🔸 خیارشور خردشده (یک مشت)
🔸 آب لیموی تازه (یک قاشق)
🔸 فلفلسیاه (نصف قاشق چایخوری)
🔸 پیاز (یک عدد ریز)
.
⭐موارد استفاده:
میگو پفکی، جوجه چینی، فیش اند چیپس، انواع غذاهای دریایی، ناگت، سالاد.
.
🔹️دیپِ گودا یا چِدار:
🔸 کره (۲۰ گرم)
🔸 آرد (نصف قاشق)
🔸 شیر سرد (نصف لیوان)
🔸 نمک و فلفل (نصف
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍰 آموزش کیک شکلات خوشمزه و مقوی با کره بادام زمینی
👧با پخت این کیک نرم و فوق العاده میتونید کودکان فراری از صبحانه رو جذب کنید😋👌
✅مواد لازم
موز رسیده ( ۲ عدد)
شکر ( ۱ فنجان)
کره اب شده ( ۱/٢ فنجان)
عصاره وانیل( ۱ ق چ)
ارد ( ۳/۴ فنجان)
نمک ( ۱/٨ ق چ)
پودر کاکائو (۱/۴ فنجان)
کره بادام زمینی ( ۱/٢ فنجان)
✅طرز تهیه
🔸ابتدا موز ها رو توی ظرف تون له کنید.
🔸به موزهای له شده شکر و کره اب شده (۱ ق غ)از کره رو نگه دارید و وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید.
🔸حالا بهش ارد، نمک و پودر کاکائو(۱ ق غ) پودر کاکائو رو هم نگه دارید، رو هم اضافه کنید و هم بزنید.
🔸با بقیه کره اب شده تون کف قالب رو چرب کنید و روش بقیه پودر کاکائو رو بریزید.
🔸مواد کیک رو هم توی قالب بریزید و روش کره بادام زمینی بریزید
🔸حالا قالب رو توی فر گذاشته و به مدت بیست و پنج تا سی دقیقه در دمای صد و هشتاد درجه سانتی گراد (سیصد و پنجاه درجه فارنهایت) توی فر بپزید. 🥰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❄️صبح است بیا کینه بشوییم از دل
🌹نیکو شود ار قصه بگوییم از دل
❄️باز آ که دوباره دل بهم بسپاریم
🌹بنشین که مراد هم بجوییم از دل
❄️الهی دراین روز و همه روز
🌹یه دل خوش، یه لب خندون
❄️یه دنیا آرزوی خوب
🌹براتون رقم بخوره و ثبت بشه
#سلام_دوستان_صبح_بخیر❄️🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#سوپ_جو🧑🍳
جو ۱ کیلو
پیاز ۵ عدد
هویج ۱ کیلو
قارچ ۱ کیلو
سبزی سوپ ۷۰۰ گرم
رب ۷۰۰ گرم
زرشک ۱ لیوان
مرغ ۱ عدد کامل
نمک ۲ ق غ
فلفل سیاه و قرمز ۱ ق غ
دارچین ۱ ق چ
فلفل دلمه ۱ عدد
اب به مقدار لازم