ترافل شکلاتی 🌰🍫
🔴 مواد لازم : 👇 ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
✅ ۳ بسته کیک کاکائویی آماده(۲۰۰ گرمی)
✅ ۱ بسته خامه(۲۰۰ میلی لیتر)
✅ ۲ بسته ۸۰ گرمی شکلات تختهای
✅ فندوق یا گردوی خرد شده(مقدارش بستگی به خودتان دارد)
👈 برای رویش
✅ ۳ بسته شکلات تختهای برای رویش
✅ ۱ بسته شکلات سفید برای تزئین
🔴 طرز تهیه : 👇 ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
ابتدا خامه را در ظرفی بریزید و روی اجاق گاز بگذارید تا به جوش آید. بعد زیرش را خاموش کنید و شکلاتها را داخل آن بریزید و هم بزنید تا آب شوند.
کیکها را رنده یا پودر کنید. ترکیب خامه و شکلات را رویش بریزید، فندق یا گردوی خرد شده را هم اضافه کرده، مخلوط کنید و ورز دهید. روی ظرف سلفون بکشید و بگذارید حداقل نیم ساعت در یخچال بماند. بعد به شکل توپک های کوچک در بیاورید. دوباره آنها را نیم ساعت در یخچال بذارید.
شکلاتی که برای رویش هست را بنماری کنید. توپک ها را در ظرف شکلات آب شده فرو کنید(تا نصفه فرو ببرید کافیه).
برای تزیین، شکلات سفید را به صورت بنماری ذوب کنید، بعد در کیسه فریزر بریزید. نوک کیسه فریزر را سوراخ کنید. و با حرکت سریع روی ترافل ها بریزید و آنها را تزئین کنید.
نوش جان🌹🥰
آشپزی ایرانی🍔
#فیله_استریپس 👆👇
#فیله_استریپس
یکی از سوخاری های خوشمزه و محبوب و پر طرفدار که با فیله مرغ درست میشه 😊🤗.
.
فیله مرغ ۱۰ تکه (۴۰۰گرم)
آرد سفید یک لیوان
ادویه های دلخواه اعم از فلفل سیاه، فلفل قرمز ، پاپریکا،، پودر سیر ،پودر پیاز ،کاری ، آویشن ، زنجبیل ، زردچوبه ، اورگانو ، نمک و....
سس خردل ۲ ق غ در صورت دلخواه
آب و یخ
مزه دار کردن مرغ موادش کاملا دل به خواهی هست و من از ادویه های لازم پودر پیاز و پودر سیر و نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز و پاپریکا و آویشن و کاری همراه سس خردل استفاده کردم . آب نصف عدد لیمو ترش رو هم اضافه کردم و مواد رو خوب مخلوط کردم در ظرف رو گذاشتم و ۲ ، ۳ ساعتی داخل یخچال قرار دادم .
آردمون هم مزه دار می کنیم ادویه هاش دل به خواهی هست و تندی بسته به علاقه تون داره . با فلفل قرمز و سیاه و نمک و زردچوبه و زنجبیل و آویشن من ترکیب کردم .
فیله های مزه دار شده رو اول داخل آرد غلتوندم و بعد داخل ظرفی که پر از آب و یخ هست قرار دادم و مجدد داخل آرد غلتانده و دوباره داخل آب زدم و داخل آرد دوباره قرار دادم و خوب فشار دادم این کار باعث میشه فیله هامون پولکی بشه و مرغ مون تردتر بشه و شکلش هم جذاب تر بشه . بلافاصله داخل ظرفی که روغن ریخته بودم و روی حرارت بود و گرم هست قرار دادم و سرخ کردم . اگر بمونه و بلافاصله سرخ نشه پولک های روش کم میشه . بعد از سرخ شدن گداشتم تا روغن اضافه اش بره .
حدودا تایم پخت هر فیله ۱۰ تا ۱۵ دقیقه 😊 با حوصله سرخ کنید .
در کنارش با سیب زمینی و انواع سس چه می چسبه 😊.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سفره ی رنگینِ مهمونی بدون سالاد اندونزی نمیشه😍😍
یک کلم پیچ سفید کوچیک رو خرد کنین
یک کلم پیچ بنفش رو هم خرد کنین
سه عدد هویج رنده کنین
یک پیمانه نخود فرنگی
یک پیمانه ذرت
۳۰۰ گرم ژامبون خردشده
پنج عدد خیار شور رو نگینی شده
برای سس
یک پیمانه ماست
یک پیمانه مایونز
نمک و فلفل سیاه
و آب لیمو ترش تازه
یکدست کنین و به مواد سالاد اضافه و هم بزنین
ترکیب و اندازه مواد رو میتونین با ذائقه خودتون تغییر بدین
از ترکیب این خوشمزه ها لذت ببرید
16.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آبنبات_خونگی
اول از همه میوه هاتون (که ما از کیوی و سیب و پرتقال استفاده کردیم)رو به صورت حلقه های نازک برش بزنید
هرچی برش نازک تر ، آبنبات خوشمزه تره 😍توجه داشته باشید که وسط سیب رو هم با چاقو برش بزنید داخل ماهیتابه یک لیوان شکر به همراه یک لیوان آب و یک قاشق غذاخوری آبلیمو اضافه میکنیم آبمون وقتی جوش اومد ، میوه هامون رو بهش اضافه میکنیم و به مدت ۴۵ دقیقه رو حرارت کم میزاریم تا شهد وارد میوه هامون بشه میوه هامون رو با فاصله کف سینی که کمی چرب کردیم میزاریم و روشون سیخ چوبی یا خلال دندون میزاریم به مدت ۱ساعت داخل فر با دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد یا مدت ۲ساعت با دمای معمولی میزاریم تا آبنبات هامون درست بشه
17.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#عدسی_رستورانی
#عدسی_رستورانی 🍲 😋
▫️عدس ۱ پیمانه
▫️پیاز ۱ عدد بزرگ
▫️سیر ۱ حبه
▫️کره ۱ ق غ
▫️روغن مایع
▫️ادویه ها(مرحله ی اول :زردچوبه ،پودر کاری،فلفل سیاه،مرحله ی دوم:زنجبیل،گلپر،پولبیبر،نمک،عصاره ی گوشت یا آب قلم،پودر جو پرک )
▫️سیب زمینی ۱ عدد متوسط
🔸عدس رو یکی دو ساعت بخیسونید
پیاز و سیر که توی کره و روغن تفت دادید بهش ادویه هارو اضافه کنید
عدس رو اضافه و کمی تفت بدید
سیب زمینی وآب اضافه کنید تا بپزه
بعد از پخت سیب زمینی رو خارج کنید و بکوبید
رب رو توی روغن تفت بدید و سیب زمینی رو بهش اضافه کنید
سیب زمینی رو. به عدسی برگردونید
ادویه های مرحله دوم رو اضافه کنید
میتونید از پودر لیمو عمانی هم استفاده کتید
حرارت رو کاملا ملایم کنید بعد از نیم ساعت عدسی امادست
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_دنت😍😋
بیسکوییت پتی بور ۱ بسته
دنت توتفرنگی ۲ عدد
دنت طالبی ۲ عدد
دنت موزی ۲ عدد
ژله توتفرنگی نصف بسته
ژله طالبی نصف بسته
ژله موزی نصف بسته
ابتدا نصف بسته ژله رو با سه چهارم پیمانه آبجوش مخلوط میکنیم و میذاریم کنار تا کاملا خنک بشه
بعد بیسکوییت ها رو با غذاساز پودر میکنیم
و تو ظرف سرو میریزیم و دنت رو روی بیسکوییت ها میریزیم و در آخر هم ژله خنک شده رو روی دنت میریزیم و میذاریم تو یخچال تا ژله ها ببنده
بعد هم با خامه فرم گرفته یا هر چیزی که دوست داشتیم تزیین میکنیم
نوش جان😋
5.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دوپیازه_میگو😍😋
حدود ۲۰ عدد میگو رو با این مواد مزه دار میکنیم:
زردچوبه، پودسیر،تخم گشنیز،فلفل سیاه و قرمز ، روغن زیتون
🔺️به مدت نیم ساعت میزاریم داخل یخچال
.
۳ عدد پیاز
۲ اره سیر
رب گوجه فرنگی
مقداری آب داغ
سیب زمینی
برنج
.
اول کته رو درست میکنیم بعد میریم سراغ درست کردن دوپیازه😍😍😍
.
پیاز و سیب رو سرخ میکنیم بعد فلفل سیاه و رب گوجه رو تفت میدیم بعد میگو ها رو اضافه میکنیم و خوب تفت میدیم یه مقدار آب جوش هم میریزیم تا خوب بپزه 😋
تو این مدت هم سیب زمینی رو سرخ میکنید و لذتشو ببرید
17.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بادمجون_شکم_پر_بدون_گوشت🍆😍😋
یک و نیم پیمانه مغز گردو رو خرد کنین، لازم نیست خیلی پودر بشه
داخل تابه بریزین و کمی تفت بدین
یک و نیم قاشق غذاخوری پیاز تفت خورده
یک قاشق چایخوری سیر له شده
یک قاشق غذاخوری رب انار
مقداری سبزی معطر شمالی یا نعنا و جعفری
کمی نمک
دو قاشق روغن
اضافه و سه دقیقه تفت بدین
یک سوم مواد رو با مقداری آب بذارین ۱۰ دقیقه بجوشه
پنج عدد بادمجون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ساندویچ_ژامبون_تنوری 🌯 😋😍
▫️ژامبون تنوری : ۵ورق
▫️قارچ : 6-7عدد
▫️پنیر پیتزا :به دلخواه
▫️گوجه فرنگی : 1عدد
▫️خیارشور:۳عدد
▫️کاهو : ۳-۴برگ
▫️چیپس خلال :به دلخواه
▫️نان باگت : ۳عدد
موادلازم برای سس
سس مایونز : ۲ق غ
سس خردل : 1 ق غ
سس کجاپ : 1 ق غ
نمک،فلفل سیاه ،پودر سیر
ریحان تازه یاخشک
♦️من با این مقدار مواد ۳تا ساندویچ پرملات درست کردم بازم بستگی به خودتون داره که چندتا ساندویچ درست کنین با این مقدار مواد
♦️قارچ حتما نازک برش بزنید تا آب نندازه
♦️در فر از قبل گرم شده با ۱۸۰درجه به مدت ۲۰دقیقه قرار دهید (تا وقتی که پنیر پیتزا آب بشه )بعد چند دقیقه هم بزارین روش گریل بشه
♦️اگه میخواین بدون فر درست کنید قارچ اول تفت بدید بعد داخل تابه بزارید تا پنیر پیتزا آب بشه