eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
17.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 تکه های مرغ پیاز خلال شده یه لیوان اب پرتقال شرکتی وزعفران ادویه برای طعم دار کردن مرغ زردچوبه دارچین فلفل سیاه نمک پودر کاری
16.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قرابیه سیب قابلمه ای😍😋
9.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ خوشمزه و تعریفی 🍗 🍗
14.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماست چکیده رو با سه قلم مواد خودت توی خونه درست کن😍😍😋 مواد لازم شیر یک کیلو نشاسته ی ذرت به ازای هر کیلو یک ق غ ماست به ازای هر کیلو یک ق غ مراحل رو توی فیلم توصیح دادم کامل ببنید. ❌️نشاسته رو موقعی که شیر سرد ونپخته هست بهش اضافه کنید ❌️قبل از ملیت زدن به شید حواستون باشه که شیر ولرم باشه چون اگر گرم یا سرد باشه ماست آبکی میشه خوب نمی‌بنده❌️ ❌️اگر ظرف سفالی یا پارچ آب سفالی دارین ماست رو داخلش بگیرین چون آب اضافی ماست رو به خودش جدب میکنه❌️ ❌️به مدت ۷ ساعت پتو پیح کنید وبعد در یخ چال به مدت ۱۲ ساعت قرار بدین وبعد برش بزنید❌️ همیشه ماست رو از یه گوشه ی ظرف بردارین❌️ #ماست ‎‌‌‌‌‌‌‌‌ . . . با ما حرفه ای شوید👇👩‍🍳
16.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤️ مواد لازم ۱۵۰ گرم آرد ۶۰ گرم پودرقند ۵۰ گرم آردبرنج ۳۰ گرم نشاسته ذرت ۱عددزرده تخم مرغ ۱قاشق چای خوری زنحبیل ۱۲۵گرم کره طرزتهیه ابتدا آرد شیرینی پزی،آردبرنج،نشاسته ذرت رو یکبارالک کنید. کره هم دمای محیط وپودرقندراابتدابالیستک سپس بادورتندهمزن ،هم بزنید،بین کارحتمادورگیری کنید. زرده تخم مرغ،زنجبیل را اضافه کرده یک دقیقه هم بزنید. آردهای الک شده را دردومرحله اضافه کنید،ابتدابا لیستک سپس بانوک انگشت خمیرراجمع کنید زیادی ورزندین که به روغن میفته وبعداشیرینی ها سفت میشن. خمیرآماده شده یک ساعت داخل یخچال استراحت‌کنه. بعداستراحت خمیربه قطرنیم سانت پهن کرده کاتربزنید. داخل سینی فر با فاصله ازهم بچینید. درفرازقبل گرم شده ،طبقه وسط بادمای ۱۶۰ به مدت ۱۵ دقیقه بپزه. 🌟
15.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍰 😋 ▫️تخم مرغ ۴ عدد ▫️شکر یک پیمانه معادل ۲۰۰ گرم ▫️وانیل ۱ ق چ ▫️شیر نصف پیمانه معادل ۱۰۰ گرم( بهتره ولرم باشه) ▫️روغن نصف پیمانه معادل ۱۰۰ گرم ▫️آرد دو پیمانه معادل ۲۳۰ گرم ▫️نشاسته ذرت۲ق غ معادل ۳۰ گرم ▫️ب پ ۲ ق چ 🔸دمای ۱۶۵ بمدت ۴۵ دقیقه برای توستر ۲۰ درجه کمتر ❌اگر نشاسته ذرت نداشتید میتونید دو ق ب آردتون اضافه کنید ولی اگر باشه بافت کیکتون عالی نیشه ❌شیر بهتره ولرم باشه ❌همیشه برای ویک مواد نیم ساعت جلوتر در محیط آشپزخانه باشه ❌قالب لوفِ من ۱۵ در ۲۵ بود ❌برای پیمانه از لیوان دسته دار فرانسوی استفاده کنید