eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
160.8هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.7هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برو چاییتو دم کن واین کیک قابلمه ای در عرض نیم ساعت بدون تخم مرغ و همزن درست کن .
مواد لازم: سیب زمینی آپز پیاز گوشت چرخ کرده نخود سبز ذرت هویج زرد چوبه ونمک وفلفل به مقدار لازم طرز تهیه: ابتدا سیب زمینی ها رو آپز کردم وله کردم وتوی پیاز داغ و نمک و زرد چوبه وفلفل تفت دادم وبعد مواد رو روی پلاستیک پهن کردم و داخلش موادی که ازقبل آماده کرده بودم گزاشتم ( مثل : گوشت چرخ کرده تفت داده شده که بهش نخود سبز ،ذرت و هویج های خورد شده آپز اضافه کردم) وبه کمک پلاستیک مواد رو رول کردم وبا کمی سس مایونز با ماست تزئین کردم ودر آخر چند عدد ترشی آلبالو روش گزاشتم
17.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥪اسنک ژامبون🥪 مواد لازم: نان تست ۱ بسته بزرگ 🍞 ژامبون گوشت یا مرغ ۳۰۰ گرم🥓 فلفل دلمه سبز کوچک ۱ عدد 🫑 قارچ ۱۰۰ گرم 🍄 پنیر پیتزا ۱ بسته کوچک (۱۸۰گرم) 🧀 سس خردل سس کچاپ پودر سیر 🧄 پودر آویشن 🌿 فلفل قرمز (اختیاریه) ‼️نکته‼️ حتما از این ۲ مدل سس استفاده کنید و پودر سیر و آویشن باید ریخته بشه روی اسنک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوفته کشک😍😋 مواد لازم: ۱-گوشت ۴۰۰ گرم ۲-برنج آبکش ۱ پ ۳-سبزی کوفته ۱ پ ۴-پیاز ۱ عدد ۵-نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم ۶-پیاز داغ برای سرو ۳ ق.غ سس کوفته ۱-پیاز ۱ عدد ۲-روغن ۲ ق.غ ۳-نعنا خشک ۱ ق.غ ۴-برنج آبکش ۲ ق.غ ۵-نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم ۶-سیر ۲ حبه ۷-آب ۳ پ ۸-کشک ۲۳۰ گرم ۹-گردو ۴ عدد نکته: اگه با غذا ساز مایه کوفته رو درست میکنید احتیاج به ورز دادن نداره. ولی اگه بدون غذا ساز انجام میدید حتما ۱۰ دقیقه ورز بدید که کوفته انسجام داشته باشه و وا نره. برای سس کوفته همون دو قاشق برنج کافیه و به اندازه کافی به غذا لعاب میده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
0 یه معجون خوشمزه مخصوص آنفولانزا و سرماخوردگی🍯 که اگه داخل یه لیوان آبجوش کمی زنجبیل و دارچین بریزید و یه لیمو عسلی توش بندازید معجزه میکنه 🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯 مواد لازم لیمو ترش عسل (شکر ) 🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯 ❌حتما لیمو ها رو بعد شستن خشک کنید و ظرفتون کاملا خشک باشه تا کپک نزنه❌ ❌نکته مهم حتما تا یه هفته جلوی پنجره آفتابگیر بزارید و هی زیروروش کنید❌ ❌❌بعد یک هفته داخل یخچال بزارید و ده روز زمان بدید تا لیمو‌عسل به خورد هم برن ❌❌ ❌❌❌تا یک سال به این روش ماندگاری داره❌❌❌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کرانچی مرغ جذاب با سس سالسا👌🏻😋 🥘🥘🥘 سینه مرغ ۲تا نون باگت فرانسوی پنیر پارمسان ۱۰۰ گرم ادویه: نمک فلفل سیاه و قرمز و پاپریکا و زردچوبه تخم مرغ دو تا 🌯طرز تهیه: اول از همه سینه های مرغ رو از پهنا برش بدید و با گوشتکوب بکوبین دو طرفشونو. بعد ۱۰۰ گرم پنیر پارمسان رو رنده کنید و بهش اضافه کنید. آخر هم ادویه هارو با مواد قاطی کنید. بعد دو تا تخم مرغ رو تو ظرف دیگه بشکونید و هم بزنید و بعد سینه های مرغ رو بزنید تو تخم مرغ و بعد داخل آرد و بزارید تو سینی فر *حتما کف سینی فرتون کاغذ روغنی بزارید حالا‌ کرانچی مرغ رو ۳۰ دقیقه داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه بزارید و بعد از اینکه برشته شد درش بیارید و روش سس سالسا و پنیر پیتزا بریزین و دوباره ۱۰‌دقیقه داخل فر با شعله بالا قرار بدید مه روش برشته شه!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ✅ برای 3 پیمانه برنج 300 گرم میگو استفاده کردم روی میگو ها آب ولرم بریزید و بزارید روی حرارت وقتی کف سفید روی میگوها رو گرفت آبکش کنید. برنج خیس خورده رو طبق معمول بپزید و آبکش کنید. 2 عدد سیب زمینی نگینی رو سرخ کنید و کنار بگذارید. 2عدد پیاز بزرگ و خلال شده رو تفت بدید تا سبک بشه سیر این غذا باید زیاد باشه پس با دست و دلبازی سیر رنده و با ادویه ها (تخم گشنیز ،فلفل قرمز، کاری، زردچوبه) اضافه و تفت بدید. 1ق رب گوجه اضافه و تفت بدید میگو ها رو اضافه کنید و بعد گشنیز تازه و فلفل قرمز تازه خرد شده اضافه کنید بخاطر اینکه میگوها سفت نشه زیاد تفت ندید و حرارت رو خاموش کنید تهدیگ مورد نظرتون رو آماده کنید که بهتره برنج به همراه زعفران باشه و لایه لایه برنج میگو و سیب زمینی بریزید بین هر لایه کمی پودر دارچین و زیره اضافه کنید و در آخر زعفران بریزید (زعفران رو با شیر مخلوط کردم به جای آب عطر و طعم خاصی به غذا میده ) و اجازه بدید پلو دم بکشه در زمان سرو می تونید از سیب زمینی و پیاز سرخ شده برای تزیین استفاده کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به به چه نسیمی چه هوایی سرِ صبح به به چه سرودِ دلگشایی سرِ صبح صبحانه یِ من بهشتی از زیبایی ست پیچیده چه عطرِ خوشِ چایی سرِ صبح سلام روزتون بخیر 🍃🌺🍃🍃🌸🍃🌺🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم: 2 بسته بيسکوئيت لوتوس 1/4 پیمانه کره ذوب شده برای کیک: 4 عدد تخم مرغ 1ق چ عصاره وانیل(یا نوک ق چ وانیل) 1 پیمانه شکر 1/2 پیمانه روغن مایع 1/2 پیمانه شیر 1و 1/2 پیمانه آرد یک پنس نمک 1 ق چ بکینگ پودر برای کرم: 500 گرم کره نرم شده 1 پیمانه پودرقند 1ق غ سرپر کرم لوتوس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه شکلات کنجد و نارگیل خوشمزه😍😋 صد گرم کنجد رو تفت بدین صد گرم نارگیل رو هم کمی تفت بدی هر کدام دو قاشق بزارین کنار و بقیه رو با غذاساز کمی پودر کنین نصد گرم بیسکوییت رو هم پودر و به مواد اضافه کنین 10 قاشق غذاخوری شیر عسلی بریزین و مواد رو منسجم کنین مثل فیلم حالت بدین 250 گرم شکلات سفید رو به ماری کنین و شکلات ها رو داخلش بغلطونین و روی کاغذ بزارین داخل یخچال بزارین وقتی خودش رو گرفت دو طرفش رو با چاقو مرتب کنین و سر و تهش رو داخل شکلات سفید بزنین و داخل نارگیل و کنجد تفت داده بزنین شکلات سفید رو داخل قیف بریزین و روی شکلات ها رو باهاش تزیین کنین داخل کپسول کاغذی بزارین
🥨مواد مغز نان سیب ٢۵۰ گرم . شکر قهوه ای ۱ پیمانه . کره ۱۰۰ گرم . دارچین ۱/۵ قاشق چ . پودر تخم میخک ۱ قاشق چ . جوزهندی ۱ قاشق چ . نشاسته ی ذرت ٣ قاشق غ . وانیل ۱/٣ قاشق چ تخم مرغ ۱ عدد . شیر ۱ لیوان . مایه خمیر ۱ قاشق غ . شکر ٢ قاشق غ . روغن یک سوم لیوان . آرد ۴۵۰ تا ۵۰۰ گرم . نمک نصف قاشق چ سیب ها رو با پوست مکعبی خرد کنید . همه ی مواد مغز نان رو بهش اضافه کنید و مخلوط کنید . برای ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا سیب ها نرم بشن . چند قاشق از مواد اطراف سیب ها جدا کنید و نگه دارید . بعد از خنک شدن سیبها , خمیر رو ( طرز تهیشو بارها گفتم لطفا به پستهای قبل رجوع کنید ) به تکه های کوچیک اندازه ی گردو تقسیم کنید , ( من هر تکه رو ٣۰ گرمی برداشتم ) , اونو باز کنید , یک قاشق چایخوری از مواد رو داخلش بگذارید و گلوله کنید . یک قالب شیفون تقریبا ٢۵ سانتی انتخاب کنید . کمی چربش کنید و همه ی گلوله ها رو داخلش بگذارید . طوریکه بینشون فاصله باشه . حالا موادی که کنار گذاشتید رو بین گلوله ها بریزید و قالبو برای ٣۰ تا ۴۵ دقیقه , داخل فر ازقبل گرم شده با دمای ۱٨۰ درجه بگذارید .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رولی آسان😍😋 یه غذای سریع و راحت مواد لازم: گوشت چرخکرده : ۲۵۰ گرم🥩 پیاز یک عدد🧅 نمک یک قاشق چایخوری🧂 فلفل یک قاشق چایخوری🌶 پودر سیر نصف قاشق چایخوری🧄 رب گوجه ۳ قاشق غذاخوری🥫 میکسی از پنیر های مورد علاقه ۲ فنجان🧀 نان ترتیلا یا برش نان لواش ۸ عدد کنجد به میزان لازم ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆ دستور : گوشت چرخکرده را داخل ماهیتابه با یک قاشق غذاخوری روغن تفت داده و نمک و فلفل و پودر سیر و پیاز نگینی خرد شده را اضافه نمایید خوب مخلوط کرده و در آخر رب گوجه اضافه نمایید. مخلوط را در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود سپس پنیر های دلخواه رنده شده را اضافه نموده و مخلوط نمایید. مواد را مانند ویدیو روی نان ها قرار داده و رول کنید. روی آن تخم مرغ همزده بمالید و و سپس به میزان دلخواه روغن کنجد روی آنها بریزید. رول ها را در فر در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کتلت مرغ با گوجه و کته😍😋 خمیر کتلت مرغ: سینه مرغ: نصف یک سینه کامل (بدون استخوان) یک عدد پیاز دو حبه سیر نمک فلفل‌سیاه یک عدد تخم‌مرغ یک قاشق غذاخوری پودر سوخاری (داخل غذاساز اون رو یک دست کنید و مثل من اون رو به همراه گوجه، فلفل، سماق سرخ کنید) برنج رو با آب سرد بشورید، به همراه آب، نمک و روغن روی حرارت زیاد بجوشونید. آبش که تبخیر شد، حرارت رو کم کنید و با در بسته اجازه بدید دم بکشه. نوش جونتون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😍 ۱ عدد پیاز ۲ عدد سینه ی مرغ ۲ فلفل دلمه ای خورد شده چند عدد نان پیتا یا لواش ۱ بسته خامه صبحانه نمک و فلفل و آویشن ابتدا پیاز رو‌سرخ کرده و بهش فیله ی مرغ اضافه میکنیم،وقتی که رنگش تغییر کرده فلفل دلمه ای میریزیم و نمک و فلفل و آویشن ریخته و خامه صبحانه هم اضافه میکنیم، نان پیتا یا لواش رو با کاتر دایره ای برش زده و از موادمون میریزیم و پنیر پیتزا ریخته و در فر ۱۸۰ درجه ده دقیقه قرار میدیم😋