eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
اینم از سیب زمینی رژیمی 😋😍 ‌ دوستانی ک تهیه این سیب زمینیای دلبرو خاسته بودن سیب زمینی رو برشای بزرگ‌زدم حدود۵دیقه تو آبجوش ریختم با ی ق نمک.ادویه ها شامل فلفل فراوون پودر سیر اویشن زردچوبه کمی و شوید با ۳ ق روغن زیتون با سیب زمینیا مخلوط کردم و رف تو فر برای ۲۰دیقه با دمای ۲۰۰. پنیرم بریزین روش وسرو کنید ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سس پيتزا :يه گوجه رنده تفت ميديم و يه ق رب و سيروادويه هايي كه دوس دارين همروباهم تفت ميديم تابحالت سس دربياد سس رو زياد بريزين كه بره تو پاستاها بعد كه تو ماكرو گذاشتين در حد اينكه پنيرش ابشه ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
  آب میوه های طبیعی که دوست دارین رو (با شکر یا بدون شکر) توی قالب شکلات یا قالب یخ توی فریزر بزارین و با این ایده خوشگل و فانتزی مهمونارو غافلگیر کنین میتونین از این ایده برای خنک شدن نوشیدنی هاتون استفاده کنین مواظب باشین یخارو قورت ندین ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😍 تزیین ساده آش من باقاشق موادراریختم شمامیتونیدبرای مرتب شدن بیشترباقیفای پلاستیکی بریزی فقط یک کوچولوبایدسرشوبا قیچی بزنیدوکشک هم شل نباشه کشک زردهم که میدونیدکشک راباکمی زعفرون مخلوط میکنیم ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
مواد لازم نصف سینه مرغ آبپز خورد شده سیب زمینی آبپز و رنده شده 2 عدد پیاز متوسط رنده شده1 عدد جعفری خورد شده به دلخواه مقداری آرد سوخاری 1 ق غ تخم مرغ 2 عدد نمک و فلفل پودر سیر مقداری زعفرون کمی طرز تهیه: تمام مواد را باهم مخلوط میکنیم و به مدت 45 دقیقه در یخچال قرار میدهیم و بعد در روغن سرخ میکنیم. 🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃 @ashpazy_irani
😍 برای دوپیمانه برنج یک پیمانه از قبل لوبیا چشم بلبلی پخته و کنار میزاریم برنج رو به مرحله آبکش رسونده و لوبیا لا به لای برنج می ریزیم بعد دم میزنیم 😊برای درست کردن گوشت قلقلی اول یک عدد پیاز رنده شده رو آبش گرفته و با گوشت چرخ کرده ورز می دهیم و نمک و فلفل و زردچوبه اضافه میکنیم و ورز میدیم و قلقلی کرده داخل روغن سرخ میکنیم من بعد از سرخ شدن قلقلی کمی پوره گوجه بهش اضافه کردم 😊 @ashpazy_irani
این شیرینی هم راحته و هم خوشمزه. از خمیر اماده یوفکا استفاده کردم,داخلش هم بسته به تعداد خمیر ها از مغز ها می تونید استفاده کنید. به این صورت که مغز گردو و پسته و بادام رو اسیاب کردم ولی نه خیلی نرم ,چون من دوست دارم زیر دندون بیاد. مغز ها رو با گلاب و پودر قند و هل کوبیده به حالت خمیری درمیاریم و لای خمیرهای نواری یوفکا میزاریم و می پیچیم به این صورت که برای هر شیرینی سه ورق خمیر نواری در نظر می گیریم و هر لایه را کره اب شده می مالیم و روی هم میزاریم در لایه ی اخر هم موادمون میریزیم و رول میکنیم. و به مدت ده تا پانزده دقیقه توی فر میزاریم با درجه ی 150,وقتی روش طلایی شد اماده هستن. حالا نوبت شیره هست یه شیره ی غلیظ با شکر و اب و گلاب و زعفرون و هل درست میکنیم و بعد اینکه سرد شد روی شیرینی ها میدیم. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
طرز تهیه ماست خونگی❤️ شیر تازه:۳کیلو ماست :یک قاشق غذاخوری شیر را خوب جوش میزنیم شعله رو خاموش میکنیم میزاریم شیرمون تاحدی سرد بشه که اگه دست زدی احساس داغی کنیم یک قاشق ماست رو اضافه میکنیم باهمزن خوب هم میزنیم درب ظرف رو میبندیم و به مدت ۶ساعت ظرف رو داخله پارچه ای گرم نگهداری میکنیم بعد به یخچال انتقال میدیم بعد از ۱۲ ساعت ماستمون قالبی میشه میتونیم استفاده کنیم نوش جان نکته:تاقبل از مصرف نباید قاشق به ماست بزینیم چون ماستمون آبکی میشه ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
دلبرِ خوشمزه 😁 بال مرغ و از چند ساعت قبل مزه دار کنید البته بنده چون بسیاررر کدبانو میباشم و تا لنگ ظهر خوابم از شب قبل اینکار و میکنم 😌 بال مرغ و با یه پیاز خلالی شده و نمک و زردچوبه و کمی آبلیمو مزه دار کردم بعد واسه ظهر که خواستم درست کنم برنجمو که آبکش کردم ته قابلمه یکم روغن و زردچوبه ریختم بعد بال مرغ و چیدم گذاشتم یک طرفش یه کوچولو طلایی شه بعد برگردوندم و برنج آبکش شده روش ریختم ( تو عکس مراحلشم هست ) و در قابلمه رو بستم نیم ساعت بعدش هم برنجم آماده شد هم بالا حسابی سرخ شد و خیلیم خوشرنگ شد فقط اینکه حتما قابلمتون نچسب باشه ها وگرنه تمیز برنمیگرده . ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
برای از بین بردن بوی ضحم ماهی پیشنهاد میکنم ماهی رو به مدت سه ساعت داخل شیر و یک عدد پیاز خلالی شده بخوابانید. بعد از این زمان ماهی ها را ابکش کرده و پیاز ها را دور ریخته و بعد بدون شستن ماهی همینطور که ماهی خیس هست روی ماهی رو کمی زرد چوبه و فلفل و پودر سیر و پود دارچین و نمک بپاشید . بعد از این مرحله سه ق غ ارد گندم یا ارد سوخاری. (من از ارد گندم استفاده کردم)رو با مقداری زرد چوبه و نمک و فلفل و پودر دارچین و کمی پودر شنبلیله مزه دار کنید. پودر شنبلیله طمع بینظیری ب ماهی میده. بعد از مزه دار کردن ارد ماهی رو دردن ارد بغلتانید تا کاملا سطح ماهی اردی بشه. بعد هم یکم بتکونید تا اردهای اضافی بریزه. و بعد در روغن داغ سرخ کنید. اجازه بدید ی سمت ماهی خوب سرخ شه بعد سمت دیگه رو سرخ کنید. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام دوستای گلم آموزش،سالاد ساده و خوشمزه سزار رو.گذاشتم امیدوارم درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.این سالاد به نوعی غذای کامل هم حساب میشه. طرز تهیه سالاد سزار: کاهو رو خرد میکنیم و کنار میگذاریم بعد مرغ رو گریل میکنیم قسمت سینه رو یکسری هم با روغن و یکم سیر رنده شده تفت میدن.بعد که خوب مغز پخت شد امادست.(من خودم اول با پیاز و نمک و فلفل میپزم و بعد گریا میکنم)بعد نان تست رو هم به شکل مکعبی خرد میکنیم (من از نان تست هفت غله استفاده کردم )کمی تفت میدیم تا سرخ بشه. به ترتیب مطابق فیلم سر میکنیم و سس هم میریزیم روش برای سس هم :(سس مایونز 2ق غ ماست چکیده نصف لیوان سس خردل یک قاشق غ نمک و فلفل سیر و اب لیموترش) ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
اول سه چهارتا پیاز رو نگینی خرد کردم و بعد همراه کمی روغن تفت دادم تا رنگ پیاز طلایی بشه،۳۰۰ گرم گوشت گوسفندی رو هم به پیاز اضافه کردم و نمک و فلفل و زردچوبه زدم و ۳ لیوان آب هم روی گوشت ریختم و گذاشتم خورشتم نیم پز بشه.‌‌ ۴۰۰ گرم سبزی از ترکیب جعفری و نعنا(نسبت جعفری باید دوبرابر نعنا باشه)و به همراه برگهای کرفس با کمی روغن سرخ کردم. ۷۰۰ گرم کرفس خرد شده رو هم سرخ کردم و کنار گذاشتم.‌ حالا می رم سراغ گوشت نیم پز شده و سبزی و کرفس خرد شده رو به گوشت اضافه می کنم و فرصت می دم تا خورش جا بیافته و ۵ دقیقه قبل از سرو خورش نصف فنجان ابغوره رو هم ریختم.‌‌ خورشتون آمادست ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
1.هر بسته ژله آلورا رو با یک لیوان آب جوش درست کنید و وقتی کاملا سرد شد نصف لیوان شیر یا یک بستنی لیوانی وانیلی اضافه کنید. اون رو به چهار قسمت تقسیم کنید و به هر قسمت چند قطره رنگ خوراکی دلخواه رو بزنید. (یا به جای آلورا از ژله های رنگی و شیر یا بستنی استفاده کنید. ولی کمرنگ میشه).2مارشمالو ها رو از قبل خودتون درست کنید یا حاضری بگیرید .3 یک بسته ژله آلورا رو با یک لیوان و نیم لیوان آب جوش درست کنید و وقتی که خنک شد مقداری از اون رو کف قالب بریزید و بذارید نیم بند بشه در حدی که چسبناک بشه و به انگشت بچسبه. مارشمالو ها رو روی ژله آلورا نیم بند بچینید. و روشون مجددا ژله آلورا بریزید. 4.وقتی نیم بند شد ژله های رنگی که درست کردید رو لایه لایه توی قالبتون بریزید. هر لایه باید نیم بند بشه بعد لایه بعدی رو بریزید. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
😍😋 برنج و بار میذاری تو ابش یه کم زردچوبه میریزیم و نمک به مقدار لازم بعدش آبکش که کردیم لابه لای برنج زیره و فلفل سیاه میریزم برنج میذاریم دم بکشه بعدش مرغ یا گوشت و با نمک و فلفل میپزیم یه کم تفت میدیم کشمش و هم با کره محلی تفت میدیم بعدش سرو میکنیم❤️💚💛💜💙 ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
😍😍 يك بسته پودر ژله را داخل دو سوم ليوان آب جوش ريخته و دو قاشق پودر ژلاتين هم اضافه ميكنيم و خوب هم ميزنيم تا حل بشه و اگر ديديد هنوز ذراتي از ژله مونده بود روي بخار كتري ميگذاريم تا كامل حل بشه و بعد داخل قالب پاستيل ميريزيم و البته از قبل كمي قالب را چرب ميكنيم به مدت دو ساعت داخل يخچال ميگذاريم و بعد نوش جان ميكنيم ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
اينم مخصوص عيدبدون تخم مرغ راحت وخوشمزه باماندگاري بالا 😍😋 موادلازم: روغن صاف ٢٠٠ گرم پودرقند ٢٠٠ گرم وانيل ١/٨ ق چ ارد به مقدارلازم حدود ٤٠٠ گرم روغن مايع دوق غ پودركاكائو ٢ ق س پودرهل ١ق چ طرزتهيه : فرروي ١٦٠ درجه روشن شود. روغن وپودرقند روباهمزن خوب بزنين تا سبك وپفي بشه وانيل روهم اضافه كنين ودرانتها اردروكم كم اضافه كنين تا خميرلطيفي بدست بياد .خميرروسه قسمت كنين ،يك قسمت روزعفران وقسمتي روسفيدوقسمتي رو هم پودركاكائوبزنين . اين شيريني روهم ميتونين قيف بزنين وهم قالب بزنين .خميرروبادست گردكردم وروشوباماسوره شكل دادم.😍 درصورتيكه ميخواين قالب بزنين دوق روغن مايع رواضافه كنين وقالب زده داخل سيني كاغذ شده فر ١٦٠ درجه به مدت ١٢ تا ١٥ دقيقه بذارين من درجه فرروبالا زدم كمي ترك خورد @ashpazy_irani
صبحتون بخیر دوستان خوبم ❤️ . خیلی خوشحالم که دستور همبرگر خونگی رو دوست داشتید و حسابی استقبال کردین ، امروز دستور سیب زمینی های تنوری کنار همبرگر رو براتون میذارم. حتما این روش رو امتحان کنید چون هم سالمه هم رژیمی و با حداقل روغن درست میشه و خیلی هم خوش طعمه 🍟😉. : برای مقداری که تو تصویر میبینید سه چهار تا سیب زمینی متوسط رو با پوست حسابی شستم و وقتی مطمئن شدم کاملا تمیز شده پنج دقیقه تو ماکروفر نیم پز کردم سیب زمینی ها رو شما میتونید روی گاز بپزید یا از فر استفاده کنید ، بعد برشهای درشت زدم ، فلفل سیاه ، پاپریکا ، یک قاشق روغن زیتون و نمک اضافه کردم خیلی آروم سیب زمینی ها رو مخلوط کردم تا همه اشون طعم دار بشه ، شما میتونید پودر سیر ، آویشن یا هر ادویه ای که دوست دارید هم اضافه کنید . روی سه پایه بلند هواپز فویل کشیدم و سیب زمینی ها رو روش پخش کردم ، با دمای 220 برای پانزده دقیقه گذاشتم تا سیب زمینی ها برشته و طلایی بشه . با همین دما و زمانی کمی متفاوت تر میتونید از فر یا ماکروفر هم استفاده کنید . به همین سادگی ، به همین سالمی و به همین خوشمزگی 👌🏻😉😍🍟 @ashpazy_irani
شکم_پاره دوستش دارم خیلی زیاد .....اخه چه دلبریم شده😋 سلام دوستان و نازنینای گل🙆 انشالله که روز خوبی رودرپیش روداشته باشین..اینم یه شکم پاره خوشمزه 😉جای همگی خالی❤❤❤ در ابتدا بادمجونای یک دست و قلمی رو پوست کنده و از شب قبل نمک زده و بعد که سرخشون کردیم میزاریم تو صافی تا حسابی روغن اضافیش کشیده شود ....یه پیاز کوچولو تفت داده و گوشت چرخ شده و نمک و فلفل زردچوبه و پودر دارچین و قوره و هر ادویه ای که دوست دارین بریزین به اضافه یه ق غ رب گوجه و داخل شکم بادمجونا رو پر کنید ....حالا میریم سراغ سس شکم پاره....داخل تابه یه ق از همون روغنی که بادمجونا رو سرخ کردیم بایه لیوان پوره گوجه و چند تایی گوجه گیلاسی ریخته و دو لیوان اب با عصاره گوشت ریخته و بادمجونا رو داخل سس بچینید و بزارین به مدت یک ساعت تا سس حسابی به خوردش بره و نوش جان کنید .... راستی گذاشتن فلفل دلمه اختیاریه😊 این مدل بادمجون هم با نان سرو میشه و هم با پلو ....اینم اختیاریه😊 @ashpazy_irani
پیمانه سینه مرغ آبپز شده و ریز شده 1 پیمانه قارچ خرد شده 1 پیمانه فلفل دلمه خرد شده 1 عدد تخم مرغ 3 قاشق غذاخوری پنیر پیتزا 1 عدد خمیر پیتزا ابتدا مواد اولیه که همه رو از قبل خرد کردم داخل ظرفی که در اون یک تخم مرغ رو خوب هم زدم میریزم تا با تخم مرغ قاطی بشن. بعد روی خمیر پیتزا میچینم. بعد 3 قاشق غذاخوری پنیر پیتزا رو روش میپاشم، برای زیبا تر شدن پیتزا بعد در فر یا پیتزا پز قرار میدیم تا آماده بشه اگه خیلی به رژیم پایبند هستید میتونید پنیر پیتزا اصلا نریزید به جاش یه تخم مرغ دیگه اضافه کنید، همچنین شما میتونید بدون سس سرو کنید، نوش جان، @ashpazy_irani
ماهی رو خوب تمیز کردم و شستم بعد بمدت دو ساعت تو مخلوط آبلیمو،پیاز،نمک،فلفل سیاه و مقداری زعفروان بخاطر خوشرنگ شدنش( زعفرون به دلخواه) خوابوندم روشو سلفون کشیدم و گذاشتم تو یخچال.برای سرخ کردنش باید روغن رو داغ کرده اول شعله رو زیاد کردم دو طرفش رو کمی سرخ کردم بعد شعله رو کم کردم و با حرارت ملایم بمدت ۱۵ دقیقه گذاشتم تا مغز پخت و برشته بشه. شوید_پلو برنج رو دو ساعت تو آب خیس دادم.برنج رو در آب جوش ریختم و گذاشتم بپزه بعد از آبکشی یه لایه برنج و یه لایه شوید رواضافه کردم همینطور تا اخر ادامه دادم بعد روغن داغ رو روش ریختم و گذاشتم دم بکشه. @ashpazy_irani
شیر ۱ لیوان,شکلات تخته ای,نسکافه ۱ ق.چ,پودر کاکائو ۲ ق چ,خامه صبحانه ۱ ق غ,شکر,وانیل همه ی مواد و باهم مخلوط کنید روی حرارت بذارید.به غلظت دلخواه رسید سِرو کنید @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده کاربردی برای سبزی های فریزی در حجم کم و یا سوپ کودکان ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazy_irani ┗━━━🍂💞🍃━━━┛