eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.6هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی ایرانی🍔
#کیک_شکلاتی_بدون_فر 👆👇
تخم مرغ سه عدد شکر یک لیوان روغن مایع نصف لیوان شیر یک‌لیوان پودر کاکائو نصف لیوان آرد شیرینی پزی دو ‌لیوان بکینگپودر یه ق غ خ وانیل نصف ق م‌خ خامه شیرین شده قنادی تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن بزنید تا کرم رنگ بشه و بعد شیر و‌ روغن رو اضافه کنید و هم‌بزنید،مواد خشک رو‌با هم‌مخلوط کنید و سه یار الک رد کنید و تو‌دو مرحله به مواد اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا آرد کاملا مخلوط بشه... البته با همزن برقی هم میتونین بزنین تا خوب مخلوط بشه قالب رو‌کاغذ روغنی بندازید و‌مواد کیک رو توش بریزید یک قابلمه بزرگ بردارین و یک پایه داخل قابلمه بزارین و قابلمه رو با شعله پخش کن به مدت ده دقیقه گرم کنین و قالب کیک رو داخل قابلمه بزارین و در قابلمه رو دمکنی بزارین و به مدت چهل و پنج دقیقه با شعله کم اجازه بدین کیکتون بپزه فقط سعی کنین قابلمه و دمکنیتون کهنه باشه چون احتمال تغییر رنگشون هست🤗 تو تابه رژیمی هم میتونین بپزین با شعله پخش کن به مدت ۴۵ دقیقه با شعله کم داخل فر با دمای ۱۸۰درجه گرم شده به مدت ۴۵ دقیقه میتونین بزارین بپزه بعد اینکه با خلال دندان امتحان کردید و مواد به خلال نچسبید کیکتون پخته برای خامه روی کیکتون من نیم کیلو خامه شیرین شده قنادی رو داخل ظرفی فلزی ریختم و روی کاسه یخ گذاشتم و با دور تند همزن انقدر زدم تا فرم گرفت (کاسه یخ وقتی زیر ظرف خامتون میزارین خامتون زود فرم میگیره) 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥳🥳🥳🥳🥳 🟡مواد لازم : بستنی موز خامه گردو برای تزیین( پودر قهوه ، پسته ، گردو ، موز ، کنجد، عسل) ✅از پودر قهوه حتمااا استفاده کنید طعمش شبیه بیرونی ها میشه ✅میتونین از خامه صبحانه یا سنتی یا قنادی هرکدومو که دارین استفاده کنین
برای درست کردنش حدودا چهارصد گرم گوشت چرخ شده رو با یدونه پیاز کوچیک رنده شده،یک قاشق آرد معمولی،دوقاشق جعفری خرد شده ،نمک، فلفل و زرچوبه و‌زیره کاملا ورز میدم و قلقلی های یکم کوچکتر از گردو‌ درس میکنیم میزاریم تو‌یخچال... پیازداغ نگینی درست میکنم میزاریم طلایی بشه.حالا سه عدد گوجه فرنگی و یکم جعفری و سه حبه سیر میریزم مخلوط کن تا پوره بشه... یه قاشق رب گوجه فرنگیو با پیاز تفت میدیم و بعد مواد پوره گوجه فرنگیمونو میریزیم و میزاریم سسشمون غلیظ‌شه. قلقلی ها رو جداگانه فقط در حد تغییر رنگ دادن یه تفت کوچیک میدیم و بعد داخل سس میزارم
مواد لازم: آرد گندم 150 گرم آرد نخودچی 75 گرم پودر قند 95 گرم كره 50 گرم روغن جامد 50 گرم دارچين 1 قاشق شكلات 80 گرم طرز تهیه: شكلات تخته ايی رو توی ظرف شيشه ايي قرار داده روي بخار كتري قرار ميدهيم تا به شكل بن ماري حل بشه. آرد رو الك كرده داخل ماهيتابه ريخته با حرارت خيلي كم بمدت ده دقيقه تفت ميدهيم. بعد آرد نخودچي را الك كرده و به ماهيتابه روي آرد گندم كه تفت داديم اضافه كرده حالا اين دو آرد رو باهم باز بمدت ده دقيقه تفت ميدهيم. كره و روغن جامد را اضافه كرده و خوب قاطي كرده بعد پودر قند و پودر دارچين را الك كرده خوب مخلوط ميكنيم و در اخر شكلات بن ماري شده را اضافه میکنیم. حال حلوا را داخل قالب ريخته توی يخچال يا فريزر بمدت 1 ساعت قرار میدهیم. بعد از قالب در اورده با پودر نارگيل يا پودر پسته تزيين ميكنيم.
❤️ برای رفع شکرک مرباها کافیه بهشون کمی آب جوش اضافه کنیم و بذاریم بجوشن تا شکرکشون برطرف بشه و برای دوباره شکرک نزدن کمی آبلیمو بهشون اضافه کنیم...
شیر برنج برای پنج نفر ..دولیوان شیر یک لیوان برنج نیم دانه اول برنج رو با اب ولرم میزاریم رو شعله کم باید خوب ابش گرفته بشه بعد شیر را اضافه میکنیم میزاریم ۵دقیقه بجوشه بعد شکر اضافه میکنیم ...ما دوست داریم خیلی شیرین باشه ۶قاشق شکر اضافه میکنم بعد زیر گاز رو خاموش میکنیم دو قاشق گلاب وبعد میزاریم تو ی سینی بعد با پودر دارچین وروغن حیوانی محلی تزیین میکنیم ...خیلی خوشمزه است 🤤🥰🌹
ذرت رو بخارپز كرده و با سس زير سرو كنيد؛ قاشق پر آرد رو با کمی کره تفت میدیم بهش یه لیوان شیر اضافه میکنیم نمک و فلفل،آویشن،پودر سیر و کمی پودر پاپریکا رو هم ریخته خوب هم میزنیم یکم‌ غلیظ که شد قارچ تفت داده شده رو بهش اضافه میکنیم بعد خاموش میکنیم اگه مایل بودید یه قاشق خامه صبحانه هم بهش اضافه کنید و کمی پنیر پارمزان رنده شده وقتی خوب سرد شد دو قاشق سس هزار جزیره توش میریزیم و خوب مخلوط میکنیم و رو ذرتهای داغ سرو میکنیم و نوووش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
الویه یه سالاد الویه که تیپ زده خودشو خوشگل کرده واسه عید، طرز تهیه‌اشم که همگی استادین ماشالله، سینه مرغ رو گذاشتم بپزه، بعد از نیم ساعت سیب زمینی ها رو پوست گرفتم و همراه یه دونه هویج اضافه کردم و گذاشتم همه مواد باهم بپزه، بعد تخم مرغ‌ها رو جدا پختم... خیارشورها رو خرد کردم، سینه مرغ رو ریش ریش کردم، سیب‌زمینی و تخم مرغ رو با چنگال له کردم، سس مایونز رو با کمی آب‌مرغ مخلوط کردم، همراه نمک و فلفل سیاه همه مواد رو مخلوط کردم... بعد داخل قالب ۱۸ سانت سلفون کشیدم، سالاد رو ریختم‌توش بعد از یک ساعت برگردوندم با سس مایونز و گوجه فرنگی‌و‌هویج و نخود فرنگی تزئین کردم... 🌟
🍲 😋 🔸نصف استکان گندم پوست کنده(یا بلغور گندم)رو با نصف استکان جو پرک و نصف استکان برنج میذاریم بپزه بعد که لعاب انداخت و کامل پخت ،حبوبات از قبل پخته شامل لپه،عدس و کمی لوبیا چیتی را اضافه می‌کنیم( مقادیر چشمی و دلبخواه) و بعد هم سبزی آش را می‌ریزیم......جداگانه دو عدد پیاز را خرد و سرخ می‌کنیم و بهش زردچوبه و نعنا اضافه می‌کنیم و میریزیم توی آش، برای کوفته ها توی مقداری گوشت چرخ کرده پیاز رنده میکنیم ادویه های دلخواه رو میزنیم و قلقلی می کنیم و در آش در حال جوشیدن میندازیم( کوفته ها زود خودشونو میگیرن و وا نمیرن) و میذاریم بپزه تا جا بی‌افتد(می‌تونید کوفته نریزین) ..وسطای پخت چند لیوان آب انار(آب پخت آش رو جوری تنظیم کنید که جا برای آب انار بیشتری داشته باشه )،کمی رب انار(ترش)و نمک و فلفل میزنیم و مقداری ترخون خشک سابیده شده که عطر و‌مزه عالی به آش انار میده.....موقع سرو از انار دون شده و نعنا داغ برای تزیین استفاده می کنیم، گلپر هم گزینه خوبیه( تو یه ورژن این آش فقط از برنج و لپه استفاده میشه اما این مدل از نظر من خیلی خوشمزه❁🍟🥦🍔
😍 ♦️مواد لازم: نان تست: 1 بسته سینه مرغ: 1عدد تخم مرغ پخته: 1 عدد سس مایونز: نصف پیمانه ماست خامه ای: نصق پیمانه گردو خرد شده : نصف پیمانه جعفری خرد شده: 2 ق غ پیازچه خرد شده: 6 ساقه خیار شور ریز خرد شده : نصف پیمانه نمک و فلفل :به مقدار لازم ♦️طرز تهیه: ابتدا سینه مرغ را بپزید و سپس ریش ریش یا خرد کنید و به همراه تخم مرغ های پخته رنده شده و پیازچه خرد شده، ماست خامه ای، سس مایونز، گردو خرد شده، خیارشور ریز خرد شده، نمک و فلفل داخل کاسه ای بریزید و خوب مخلوط کنید. حاشیه های تیره رنگ نان تست را جدا کنید،مقداری از مواد را روی نان تست بریزید و سپس نان تست دیگری را روی آن قرار دهید. پس از اتمام کار سینی مواد را با روکشی نایلونی بپوشانید و به مدت 2 ساعت درون یخچال قرار دهید تا طعم مواد جذب نان شود سپس هر نان تست را از وسط به شکل مثلث برش زده دور نان تست را کمی سس بزنید و جعفری خرد شده را روی آن قرار دهید .😊 نکته ها : مقدار موادی که استفاده می کنید بستگی به سلیقه خودتان دارد ، می توانید بعضی مواد را کمتر و بعضی ها و را بیشتر کنید اما دقت کنید که غلظت مواد باید همانند سالاد الویه باشد؛ استفاده از تخم مرغ سلیقه ای میباشد
😍 تخم مرغ (زرده) ۵ عدد کره ۱۰۰ گرم روغن زیتون ۱۰۰ گرم آرد سوخاری ۴ قاشق سوپ خوری آرد سفید ۴ قاشق سوپ خوری سیب زمینی ۱ کیلو گرم زعفران به مقدار لازم نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم ۱- در تابه ای مقداری روغن را داغ کرده و درون آن گوشت چرخکرده (یا مرغ ریش ریش شده) ، قارچ خرد شده ، جعفری و سایر افزودنی های دلخواه(مثل سوسیس ، کالباس ، پنیر پارمیزان ، مرغ و ...)را خوب تفت دهید.و در پایان کمی رب گوجه فرنگی و زعفران آبکرده به آن اضافه کنید. ۲- سیب زمینی ها را آبپز کرده و پوست بکنید و به صورت پوره درآورید (کاملا له کنید.) کره را به مواد اضافه کرده و با حرارت ملایم کمی سیب زمینی را تفت دهید . ۳- کمی که تفت دادید ادویه را به مواد اضافه کنید و وقتی که بوی ادویه به مشام رسید زرده تخم مرغ را به مواد اضافه کنید. ۴- سپس گلوله هایی به اندازه دلخواه از مواد برداشته و گرد کنید و با انگشت حفره ای در آن ایجاد کنید و از مواد داخل آن بریزید و دوباره با مقداری از سیب زمینی آن را گرد کرده و سپس درون آرد سوخاری بغلتانید و بعد در روغن بسیار داغ سرخ کنید.
ماهی😍 سبزی گشنیز خرد شده سیصد گرم...شنبلیله خرد شده یک ق غ...پیاز رنده شده دو عدد متوسط...سیر رنده شده شش حبه...تمر هندی نصف بسته...آرد یک ق غ..رب گوجه یک ق غ سرخالی...نمک و فلفل و زردچوبه ماهی(شیر،حلوا.قباد) ابتدا پیازوسیر رنده شده روسرخ میکنیم...و زردچوبه ورب گوجه رو اضافه و کمی تفت میدیم،سپس سبزی(گشنیزوشنبلیله)رو که ازقبل خوب سرخ کردیم به غذامون اضافه میکنیم،و سه لیوان آب اضافه کرده تا سبزی ها پخته و نرم بشند،سپس تمر هندی رو با آب حل کرده و از صافی رد کرده و آرد رو هم با آب سرد حل کرده و اضافه میکنیم،و حدود نیم ساعت اجازه میدیم تا به روغن بیفته و غلیظ بشه،سپس ماهی رو آغشته به ترکیب(آرد و نمک و فلفل و زردچوبه)کرده و داخل روغن داغ سرخ کرده و سپس ماهی سرخ شده رو داخل غذامون قرار میدیم و اجازه میدیم نیم ساعت بپزه تا عطر و طعم سبزی و تمر به داخل ماهی نفوذ کنه،اگر ترشی غذا کم بود میتونید دوباره تمر هندی اضافه کنید پ ن:زیاد استفاده کردن از شنبلیله باعث تلخ شدن غذاتون میشه پ ن:طعم غذا باید ترش و تند باشه پ ن:میتونید از تُن ماهی هم برای درست کردن قلیه استفاده کنید .
دم آلبالوها را بگیرید و بدون شست و شو روی پارچه ای پهن کنید و به مدت 2 روز زیر نور آفتاب قرار دهید ، پس از این مدت زمان باید با فشار دست به راحتی هسته آلبالوها خارج شوند بدون انکه آسیبی به بافت آلبالو برسد. پس از اینکه هسته البالوها را خارج کردید باید آلبالوها را با آب سرد آبکشی کنید ، پس از اینکه آب اضافی آلبالوها خارج شد انها روی سینی پهن کنید و در محیط خانه یا بیرون بگذاید تا خشک شوند.
سلام صبح بخیر زيباترين سلام دنيا طلوع خورشيد است که تقدیمتان می‌کنم برایتان قلبی خالی از کدورت زندگی عاشقانه و لحظاتی ناب آرزومندم
آشپزی ایرانی🍔
رول بادمجون با کوفته 👆👇
موادلازم: بادمجان 5عدد گوشت چرخکرده 300 گرم پیاز درشت 1پیاز آردسوخاری 2 ق غ سیر3حبه جعفری مقداری نمک،فلفل،زیره ادویه دلخواه گوجه فرنگی فلفل سبز مواد سس( رب،۱.۵لیوان آب،۱ قاشق روغن ) طرز تهیه: بادمجان ها را نواری پوست گرفته و به ضخامت نیم‌سانتی متر برش بزنید. دوطرف آنها نمک پاشیده و حداقل یک ساعت صبر کنید.سپس آنها را شسته و با دستمال خشک کرده و در کمی روغن گرم سرخ کنید‌.در ظرفی ،پیازرا ریز خرد کرده و یا رنده کنید،گوشت،جعفری خردشده،آرد سوخاری،ادویه ها را اضافه کرده و خوب ورز دهید ،سپس از مایه گوشتی کوفته هایی به بزرگی گردو جدا کرده و گرد کنید.کوفته ها رادر کمی روغن مختصرا تفت دهید. کوفته ها رادر بادمجان ها قرار داده و در ظرف مخصوص فر ،مانند پیرکس و غیره بچنید. لابلای بادمجان ها گوجه فرنگی خرد شده و فلفل سبز بچینید و رویش سیر خردشده بپاشید.(سیر را میتوان در مایه کوفته هم استفاده کرد)در ماهیتابه روغن را گرم کرده و سپس رب را تفت دهید و آب را اضافه کنید اجازه دهید کمی بجوشد و سپس رو و میان بادمجانها بریزید.ظرف را با فویل بپوشانید و در فر200درجه به مدت 30الی 35 دقیقه بپزید 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ماهی قزل آلا ۲ عدد، سبزی (جعفری شوید گشنیز) ۲۵۰ گرم، پیاز ۲ عدد، سیر ۴ حبه، لیمو ترش ۲ عدد، رب انار ۱ ق‌غ، آرد ۴ ق‌غ، نمک فلفل زردچوبه 🔴 ماهی را با1 پیاز خلالی، آب لیمو و نمک مزه دار میکنیم و میگذاریم چند ساعت بماند. بعد پیازها را از ماهی جدا میکنیم. آرد و نمک و فلفل و زردچوبه را مخلوط میکنیم... روی سطح ماهی و داخل شکمش رو با آرد میپوشونیم 1 عدد پیاز و 2حبه سیر را خرد میکنیم، با روغن تفت میدهیم، سبزی‌های خرد شده و رب انار را اضافه، از روی حرارت برداشته داخل شکم ماهی را با مواد پر میکنیم، در تابه یک عدد پیاز و دوحبه سیر و ماهی ها را میگذاریم و باحرارت ملایم سرخ میکنیم 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلمه_فلفل😍😋 با این روش دلمه بپزی از خوردنش سیر نمیشی 😋نیاز به گوشتم نداره😉 ی غذای گیاهی. برنج رو ابکش کنین، 1عدد گوجه درشت پیاز، جعفری. شوید. ترخون. نعنا، مرزه، روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه. زردچوبه و 1 ق چ رب گوجه رو اضافه و فلفل ها را پر می کنیم و با تکه های گوجه ببندین طبق فیلم. سس 2.5 فنجان آب، 1 ق چ رب گوجه و 1 ق چ رب آلوچه، سماق و نعنا سس رو روی دلمه میریزیم و میزاریم در فر 180 درجه بپزیم تا قهوه ای طلایی شود. 🌟
نوشیدنی_ژله 🍹 یه بسته پودر ژله رو با یک لیوان آب جوش حل میکنیم بعد نصف لیوان آب سرد رو بهش اضافه میکنیم میذاریم یخچال تا ببنده آب و شکر رو روی حرارت حل میکنیم بعد میذاریم تو یخچال تا خوب سرد سرد بشه ژله رو با چنگال یا هر وسیله دیگه ای خورد میکنیم به تخم شربتی آب جوش میریزیم تا لعاب دار بشه ژله ؛آب سرد و تخم شربتی رو همه باهم مخلوط میکنیم 😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بفرستید واسه همه کدبانوها😍 بهترین دستورات آشپزی را با ما تجربه کنید✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تست مرغ با پنیر 😍😋 مرحله اول این هست که سینه مرغ رو مثل من بُرش بدید و به دو طرف اون، نمک، فلفل‌سیاه و ریحون خشک بزنید. . مرحله دوم درست کردن سس گوجه و ریحون هست، روغن زیتون بریزید(حرارت ملایم)، گوجه گیلاسی‌هارو اضافه کنید و با گوشت‌کوب بکوبید، دو دقیقه بعد، فلفل‌سیاه، نمک و ریحون تازه بزنید و سریع حرارت رو خاموش کنید. سس آماده هست. . مرحله سوم سرخ کردن تکه‌های سینه مرغ روی حرارت زیاد هست. هر دو دقیقه برگردونید تا نسوزه و متعادل بپزه. حالا حرارت رو کن کنید و از پنیر خوشمزه ورقه‌ای پستو کالین بزارید. نمیدونید که این پنیر با این ترکیب چه میکنه. یک پنیر خوشمزه، خوش عطر و کم‌نظیر. . پنیر‌های پستو کالین، سه تا شکل داره، پنیر ورقه‌ای، پنیر طبیعی و دیپ‌پنیر که نمیدونم بگم کدومش رو بیشتر دوست دارم. به‌نظرم یکبار امتحان کنید از هر کدوم. عاشق اونها میشید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ماست سان ماس رامک ... ۱/۲ پیمانه تخم‌مرغ ... ۱ عدد آرد ... ۲ پیمانه کره ... ۱/۴ پیمانه مواد میانی: پنیرخامه‌ای رامک ... ۱/۳ پیمانه کره ... به میزان دلخواه پیازچه ... به میزان دلخواه قارچ ... ۱/۲ پیمانه جعفری خرد شده ... ۱ ق غ نمک/ پودر سیر/ فلفل قرمز/ فلفل سیاه ... به میزان دلخواه