eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.8هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
ی باید گفت پر از آفتاب قصه اي باید نوشت پر از آغاز و ترانه اي باید خواند پر از شبنم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مک اند چیز مواد لازم : * پاستا - 450 گرم. * پنیر خامه ای ذوب شده - 200 گرم. * پنیر چدار - 200 گرم. * پنیر گودا - 200 گرم. * کره - 70 گرم. * آرد - 1.5 قاشق غذاخوری. * پیاز - 1/2 عدد. * سیر - 2-3 حبه * خامه - 500 گرم. * فلفل قرمز * پودر سیر طرز تهیه: را به مدت 2 دقیقه کمتر از آنچه روی بسته مشخص شده است در آب کم نمک بجوشانید. کره را در قابلمه ای ذوب کرده پیاز ریز خرد شده را اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم سیر خرد شده و آرد را اضافه می کنیم و بعد از چند دقیقه ۱ لیوان آب ماکارونی را اضافه می کنیم. خامه را اضافه کنید، حرارت دهید سپس پنیر خامه ای و بعد نیمی از هر دو چدار و گودا ، پاپریکا، پودر سیر را اضافه کنید، یکنواخت کنید. با ماکارونی ترکیب کنید، 1/3 قسمت را روی یک ورقه پخت پهن کنید، با پنیر بپوشانید، دوباره ، پنیر، ماکارونی و پنیر بپاشید. در فر که با دمای 200 گرم شده میگذاریم . به مدت 5-7 دقیقه، تا زمانی که رویه پیدا کند. نوش جان😊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بادمجون رو رنده کن و با این دستورِ عالی ببین چی میشه!🤩🤩 پنج عدد بادمجون رو پوست بگیرین و رنده کنین کمی نمک بریزین و ده دقیقه بذارین کنار تا تلخیش گرفته بشه داخل کاسه ۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده یک عدد تخم مرغ سه حبه سیر رنده شده نمک، فلفل سیاه و شوید خشک سه قاشق غذاخوری جعفری خرد شده بادمجون هایی که تلخیشونو گرفتین بریزین و با دست ورز بدین تا خوب مخلوط شه به کتلت ها شکل بدین داخل تابه کمی روغن بریزین دو طرف رو با حرارتِ کم سرخ کنین حتی اگه طعم بادمجون رو دوست نداری مطمئنم خوشت میاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کروکت پفکُ بذار کنار؛ این کروکت سالم و بینهایت خوش طعم رو درست کن🤩🤩 ۷۰۰ گرم سیب زمینی خرد شده رو بخارپز کنین وقتی که داغه با گوشتکوب خوب له کنین یک قاشق غذاخوری کره دو عدد زرده تخم مرغ یک قاشق چایخوری نمک نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه یک قاشق غذا خوری نشاسته ذرت کمی جور هندی رنده شده اضافه کنین و مخلوط کنین تا یکدست بشه مواد رو داخل کیسه بریزین روی تخته سلفون کشیده شده، بصورت نواری بریزین و یک ساعت داخل فریزر استراحت بدین به اندازه دلخواه برش بزنین ابتدا داخل تخم مرغ بعد داخل آرد دوباره داخل تخم مرغ و آرد سوخاری بغلطونین داخل روغن داغ دو طرفشو سرخ کنین کوچیک و بزرگ عاشقشن ازین به بعد، اینو جایگزین تنقلاتِ مضر کنین نوش جان 😍😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از شیرینی آسون با مواد در دسترس اونم بدون فر اصلا نمیشه گذشت!😍 دو پیمانه آرد یک قاشق غذاخوری شکر کمی نمک یک دوم قاشق چایخوری بکینگ پودر یک قاشق چایخوری دارچین چهار قاشق غذاخوری روغن مایع و دو قاشق غذاخوری کره. با دست یکدست کنین تا مثل خرده نان بشه . یک پیمانه شیر سرد رو تا جایی اضافه کنین که خمیر نرمی به دست بیاد . خمیر رو هشت قسمت کرده و هر کدوم رو گرد کنید.‌ روی سطح کار رو آرد پاشی کرده و با وردنه خمیرها رو پهن کنید و به چهار قسمت برش بزنید. مثل فیلم قسمت هلالی خمیرها رو جمع کنین و فشار بدین تا به شکل برگ دربیاد. در اخر داخل روغن فراوان بذارید تا سرخ بشه . یکطرف که برشته شد برگردونید تا سمت دیگشونم سرخ بشه. داخل شربت یا عسل بندازین و با پودر پسته تزیین کنید. خیلی ترد و خوشمزس. 😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نصف سینه مرغ پخته و خرد شده ۳ عدد تخم مرع آبپز رنده شده ۲ ق سس مایونز ۳ حبه سیر رنده شده فلفل سیاه و نمک مخلوط کنید از مواد کمی بردارید تو دست شکل بدید داخل هرچیزی که دوست داشتید بغلتونید ( من از شوید و کنجد و زردچوبه استفاده کردم ) اینم از توپک های رنگارنگمون ممنون که با ما همراه بودید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلم و هزار خاصیت با این روش لذیذتر درستش کن😍😍 ۳۰۰ گرم کلم رو خرد کنید داخل ظرف بریزید ۱ ق چایخوری نمک آب یک لیموترش تازه رو اضافه کنید و حسابی چنگ بزنید تا آب کلم ها دربیاد. یک عدد هویج رو پوست بگیرید و رنده کنید و به کلم ها اضافه کنید . ۳-۴ شاخه پیازچه رو خرد کنید و تو ظرف بریزید. یک عدد سیب خرد شده رو هم به مواد قبلی اضافه کنید چند قاشق غذاخوری هم روغن زیتون و همه رو باهم خوب ترکیب کنید به به چه سالادی شد😍😍 پیشنهاد میکنم این سالاد خوشمزه و متفاوت رو یکبار امتحان کنید🤩
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باقالی پخته شد رو بریزید ( برای روغن از روغن کنجد استفاده کنید یا اگر خواستین میتونید روغن رو حذف کنید و بجاش ۱/۳ لیوان آب اضافه کنید رو حرارت بزارید تا سسش غلیظ بشه ) ( میزان چاشنی ها کاملا سلیقه ای هست ) مقداری رب انار، نمک، گلپر، سماق، در آخر کمی سرکه سفید اضافه و ۵ تا ۱۰ دقیقه تفت بدید این باقالی فوق العاده خوشمزه تو این برف زمستونی خیلی میچسبه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه شام سبک و کامل و لذیذ با مواد دم دست🥰 یک قابلمه آب جوش بیارین و نمک بریزین سیب زمینی ها رو بریزین تا آب پز بشه دویست گرم ژامبون رو رنده کنین سیب زمینی ها رو پوست بگیرین داخل تابه مقداری روغن بریزین و سیب زمینی ها ی پوست شده رو حلقه کنین و بریزین نمک و فلفل و پودر سیر بریزین ژامبون ها نصف یک فلفل دلمه خرد شده کمی هم بزنین تا پخته بشه مقداری پنیر موزارلا بریزین و اجازه بدین پنیر باز بشه دو عدد تخم مرغ بشکنین و زرده ها رو هم بزنین در نهایت غذای خوشمزه مون با کمی پودر پولبیبر آماده سرو کردنه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تست مرغ با پنیر 😍😋 مرحله اول این هست که سینه مرغ رو مثل من بُرش بدید و به دو طرف اون، نمک، فلفل‌سیاه و ریحون خشک بزنید. . مرحله دوم درست کردن سس گوجه و ریحون هست، روغن زیتون بریزید(حرارت ملایم)، گوجه گیلاسی‌هارو اضافه کنید و با گوشت‌کوب بکوبید، دو دقیقه بعد، فلفل‌سیاه، نمک و ریحون تازه بزنید و سریع حرارت رو خاموش کنید. سس آماده هست. . مرحله سوم سرخ کردن تکه‌های سینه مرغ روی حرارت زیاد هست. هر دو دقیقه برگردونید تا نسوزه و متعادل بپزه. حالا حرارت رو کن کنید و از پنیر خوشمزه ورقه‌ای پستو کالین بزارید. نمیدونید که این پنیر با این ترکیب چه میکنه. یک پنیر خوشمزه، خوش عطر و کم‌نظیر. . پنیر‌های پستو کالین، سه تا شکل داره، پنیر ورقه‌ای، پنیر طبیعی و دیپ‌پنیر که نمیدونم بگم کدومش رو بیشتر دوست دارم. به‌نظرم یکبار امتحان کنید از هر کدوم. عاشق اونها میشید
🍬برخی روزها پس از بیدار شدن، بلافاصله میل به شیرینی پیدا خواهید کرد. این کلوچه‌های مخصوص صبحانه، راه‌حل مناسبی هستند، به‌خصوص از آنجایی‌که می‌توان آن را به ‌راحتی و سریع میل نمود و یا آنکه می‌توان آن را به مدت 30 دقیقه در یخچال یا فریزر قرارداد تا شما بتوانید آماده شوید. هنگام خارج شدن از منزل می‌توانید آن‌ها را برداشته و میل نمایید و از یک صبح با طراوت و پرانرژی لذت ببرید.
مواد لازم گل ريواس: یک كاسه متوسط تخم مرغ: 4 يا 5 عدد سبزي‌هاي معطر به دلخواه: یک پياله كوچك پياز و سيب زميني: از هر كدام یک عدد آرد: یک قاشق غذا خوري سر پر سير: یک حبه نمك، فلفل و زرد چوبه: به اندازه دلخواه طرز تهیه گل‌هاي ريواس را خيس كنيد و خوب شست‌وشو دهيد. اجازه دهيد آب آن كاملا گرفته شود. در اين حين سيب زميني و پياز را رنده كنيد. سپس گل‌هاي ريواس را چرخ كنيد و بقيه مواد را به آن اضافه كنيد. در آخر مخلوط به دست آمده را مانند ساير كوكوها در روغن سرخ كنيد. فوت كوزه‌گري در صورت تمايل مي‌توانيد ميزان پياز را دوبرابر كرده و از سه حبه سير استفاده كنيد. اين كوكو را همچنين مي‌توانيد داخل ظرف كيك در فر و با روغن كمتري تهيه كنيد. نوش جان
🍟 😋 ▫️۳ عدد سیب زمینی متوسط ▫️نشاسته ذرت ۱۰۰ گرم ▫️۲ ق غ خ روغن مایع ▫️نمک ۱ ق غ خ ▫️فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر، پودر پیاز و ▫️زردچوبه از هر کدوم یک ق چ خ 🔸سیب زمینی ها رو آب پز کرده بعد توی یک کاسه رنده میکنیم و با دست به خوبی ورز میدیم تا کشدار بشه. حالا بهش تمامی مواد گفته شده (نشاسته، روغن، نمک و ادویه ها) رو اضافه کرده و به خوبی ورز میدیم تا اینکه تمامی مواد با هم یکی بشن. حالا روی سطح یه کیسه فریزر پهن میکنیم توسط یک وردنه، و با کاتر مد نظرمون که میتونه لبه لیوان و ماسوره هم باشه به موادمون شکل میدیم و یکی یکی توی روغن داغ گذاشته و سرخ میکنیم
🍰 😋 ▫️تخم مرغ 2عدد ▫️شکر قهوه ای 90گرم ▫️روغن مایع 70گرم ▫️پودر کاکائو 2ق غ ▫️آرد قنادی 130گرم ▫️موز 2عدد متوسط ▫️بکینگ پودر یک ق غ ▫️وانیل نوک ق چ ▫️جوش شیرین نصف ق چ 🔸موزها را با چنگال له کرده و روغن مایع را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.تخم مرغ ها را اضافه کنید و با همزن بزنید تا کرم رنگ شود.سپس شکر قهوه ای را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.مواد خشک را الک کنید و به مواد اضافه کنید و سی ثانیه با همزن بزنید تا مواد یکدست شود.قالب را چرب کرده و مایه ی کیک را داخل قالب بریزید و روی آن شکلات چیپسی بریزید.داخل فر که از قبل با حرارت 170درجه گرم شده به مدت 40 دقیقه بپزید
مواد لازم آرد 3/4 پیمانه کره 120 گرم شیر 1 پیمانه وانیل نوک ق چ شکر 2 پیمانه چیپس شکلاتی 1 پیمانه گردو خورد شده 1 پیمانه بیسکویت ساقه طلایی 1 پیمانه طرزتهیه در ظرف تفلون ونچسبی کره وشیر وشکر رو روی حرارت میزاریم وتا کره وشکر آب بشه حدود 8 دقیقه. .حالا از حرارت برداشته وآرد وچیپس شکلات وگردو خورد شده و وانیل وپودر بیسکویت رو به مواد بالا اضافه کرده وخوب هم زنیم .و دوباره 5دقیقه روی حرارت میزاریم . بعد قالب 20 در 20. رو کاغد روغنی میزنیم ومواد بالا رو درون ظرف می ریزیم ومیزاریم خنک بشه وبعد به مدت 4 ساعت در یخچال قرارمیدیم وبعد از این مدت از قالب درمیاریم وبه برشهای مکعبی برش میدیم.
آرد 2 پیمانه روغن جامد و کره سه چهارم پیمانه آب یخ 4 ق س نمک یک هشتم ق چ وانیل نصف ق چ پودر قند 3 ق س زرده تخم مرغ 1 عدد مواد میانی مغز فندق و بادام یک و نیم پیمانه آرد سفید دو و نیم ق س کره نرم 100 گرم پودر قند نصف پیمانه تخم مرغ 1 عدد آب آلبالو 2 ق س گیلاس به مقدار لازم آرد و نمک و وانیل و پودر قند را در ظرفی الک کنید کره خنک را به صورت حبه قند برش داده و روی آرد بریزید و با نوک انگشت آرد را بخورد آن داده تا به صورت خرده نان درآید. زرده تخم مرغ را در آب یخ ریخته و خوب هم بزنید و روی آرد بپاشید و آرام خمیر را گلوله کرده و در کیسه نایلون بگذاریدتا حداقل نیم ساعت در یخچال بماند. خمیر را به کمک نایلون باز کنید و در قالب بگذارید و خمیر را به کف و دیواره ها با انگشت بچسبانید. کره و پودر قند را با هم زن زده تا کرم رنگ شود تخم مرغ را اضافه کرده و یک دقیقه هم بزنید بادام و فندق و آرد را با هم آسیاب کرده و همراه آب آلبالو به کره و پودر قند اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید و در قالب روی خمیر بریزید. گیلاس ها را روی پای چیده و در فر داغ آن را بپزید.
🥯۲ عدد سینه مرغ 🥯۲ ق غ کره آب شده 🥯۲ ق غ عسل 🥯۲ تا ۶ ق چ سس تند ( بسته به ذائقه و تندی سس) 🥯۱ ق غ رنده پوست پرتقال 🥯۱/۲ ق چ نمک 🥯۱/۴ ق چ فلفل 🍗فر رو با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم. روی یک سینی مناسب فر رو کاغذ آلومینیومی یا کاغذ روغنی می کشیم. در یک کاسه مواد سس رو مخلوط می کنیم سینه مرغ رو به قطعات ۳ سانتی تکه تکه می کنیم و داخل سس می ریزیم و هم می زنیم تا سس به همه جای تکه های مرغ برسه. تکه های مرغ مزه دار شده رو روی سینی فر می چینیم و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر می پزیم تا کاملاْ مغز پخت بشه برای کباب شدن سطح جوجه ها می تونیم از حرارت گریل یا شعله بالای فر به مدت ۱-۲ دقیقه استفاده کنیم. برای سرو می تونیم از خلال دندون یا سیخ های چوبی استفاده کنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
من به خصوص از آب معدنی گازدار استفاده کردم ، طعم فوق العاده ای به آن اضافه کرد علاوه بر عطر و طعمی که به مواد غذایی اضافه می کند ، فواید بسیاری برای سلامتی نیز دارد ، جوانسازی پوست ، از گرفتگی عضلات در دوران بارداری هم جلوگیری می کند. به خصوص ، کلسیم بالای آب معدنی در تقویت استخوان و بازسازی سلولهای ماهیچه ای بسیار مؤثر است. امیدوارم لذت ببرید و به اشتراک بزارید با عزیزانتون مواد لازم :👇 500-600 گرم سینه مرغ 1 قاشق چایخوری پونه کوهی 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1.5 قاشق چایخوری نمک 1 حبه سیر مواد سس:👇 1 تخم مرغ 1 بطری آب معدنی گاز دار 1.5 قاشق چایخوری نمک 5 قاشق غذاخوری آرد 1 قاشق چایخوری کربنات کلسیم روغن برای سرخ کردن مرغ ها را خرد کنید ادویه جات ، سیر خرد شده و نمک را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. حداقل 1-2 ساعت استراحت بدید. تخم مرغ و آب معدنی و کربنات در (صورت موجود بودن) را به طور کامل برای سس ضرب کنید. وقتی روغن داغ شد می توانید مرغ ها را سرخ کنید. نوش جان ♥️ 🌟
🍞 🌸 🔸این نون خیلی پوک و عالی میشه وسطشو میتونید با انواع شکلات صبحانه و گاناش و حلوا و ... پر کنید جذب روغنشم پایینه یک عدد تخم مرغ + نصف پیمانه ماست (هرماستی میشه) با هم مخلوط کنید بعد یک و نیم پیمانه آرد + یک ق غ سرصاف بکینگ پودر + یک پنس نمک روش الک کنید و مخلوط کنید تا خمیر جمع بشه و چسبناک نباشه اگر چسبناک بود کم کم‌ آرد بزنید تا اندازه بشه من دو لیوان زدم بعد خمیر رو روی میز کار کار با وردنه پهن کنید و قالب بزنید با هر چیزی دوست دارید رینگ یا لیوان یا حتی با چاقو برش لوزی و..‌ بزنید بعد توی روغن سرخش کنید ‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌
مواد لازم براي ١٨تا ٢٠عدد ▫️تخم مرغ ٤عدد، ▫️آرد ٦٠گرم، ▫️آرد نشاسته ٦٥گرم، ▫️بيكينگ پودر ١ ق چ ، ▫️وانيل ١/٢ق چ ، ▫️شكر ٨٠گرم ، ▫️كرم تارتار ١/٢ق چ، ▫️پودر شكر ١ ق س، ▫️خامه فرم گرفته ٢پيمانه، ▫️پودر پسته مقداري براي تزيين طرز تهیه: سفيده و زرده تخم مرغها رو از هم جدا مي كنيم ، آردها رو به همراه وانيل و بيكينگ پودر الك ميكنيم ، فر را در دماي ١٧٥درجه روشن مي كنيم و دوتا سيني فر رو كاغذ روغني مي زاريم، شكر رو با زرده تخم مرغ هم مي زنيم تا كشدار و روشن بشه ،پره هاي همزن رو ميشوريم و خشك مي كنيم و سفيده تخم مرغها رو در ظرف جداگانه مي زنيم تا پف كند بعد كرم تار تار را اضافه و با زهم مي زنيم و پودر شكر را كم كم اضافه مي كنيم و كمي هم مي زنيم و به زرده ها اضافه و دوراني هم مي زنيم و بعد مواد خشك رو روي اين مواد الك مي كنيم و دوراني بدون هم زن مخلوط مي كنيم حالا مواد رو داخل قيف مي ريزيم و به اندازه گردو براي هر كدوم مواد مي ريزيم و روي اونها پودر قند الك مي كنيم و ميزاريم توي فر براي ١٥دقيقه و بعد از خنك شدن خامه فرم گرفته رو با قيف روي يكي از لابةيه ها ميريزيم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طعم این سالاد عالیه حتما امتحان کنید لازم نیست سخت بگیرید هرچی تو خونه داشتید حتی میتونید از هویج پخته/سیب زمینی پخته نگینی خرد شده/ذرت پخته...استفاده کنید عزیزان دستور پخت لبو رو پستای پایین به صورت ویدئو گذاشتم بعد از گذاشتن این پست هم استوری هایلات میکنم کناره های چهار عدد نون تست رو بگیرید ومکعبی خرد کنید .وبا چند قاشق روغن زیتون تفت بدید نون ها که دارن برشته میشن چند حبه سیر رنده شده هم اضافه کرده و باهاش سرخ کنید دو قاشق پر سس مایونز کیک قاشق مرباخوری سس خردل و کمی نمک وفلفل سیاه ودو قاشق آب لیمو رو مخلوط کرده یک پیاله پر لبوی پخته ونگینی خرد شده یک پیاله کاهوی شسته وخرد شده همراه سس همه رو با هم خوب مخلوط کرده نون تست برشته شده و کمی گردو و چند تکه پنیر فتا رو سالاد میریزیم ونووووش جان کنید نون تست با سس مخلوط نشه چون بعد از اندکی که بماند باعث میشه نرم بشه خوشمزگی این سالاد هم قرچ قرچ نون تست با طعم سیره پنیر اختیاریه نداشتید نریزید ولی طعمش با پنیر عالی میشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم کلم کوچک 3 عدد تخم مرغ 1 فنجان ماست 2 قاشق غذاخوری آرد 1 قاشق چایخوری نمک سرخ كردن روغن مایع کلم را ریز خرد کنیم ، سایر مواد را اضافه کرده ، مخلوط کرده و در تابه روغنی بریزیم ، روی آن کنجد یازیره سیاه بپاشیم و آن را با حرارت کم و عقب بپزیم. نوووش جان