11.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_یخچالی خوشمزه🍰
۲ بسته بیسکویت پتی پور
۲ بسته خامه صبحانه
۴ بسته شکلات تیره
یک بسته خامه رو روی حرارت تا نقطه ی جوش ببرین و بعد ۳ بسته شکلات اضافه کنید و هم بزنید
و بیسکوییت هارو خورد کنید و با خامه و شکلات ترکیب کنید کف قالب ۲۲ سانتی متری کاغذ روغنی بیاندازید و موادو ریخته و یکساعت داخل فریزر بذارین بعد ۴ ق غ خامه صبحانه و یک بسته شکلات رو مخلوط کنید و روی کیک بریزید و با پودر پسته تزیین کنید.
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سینه مرغ شکم پر از اون غذاهای خاصه که پایه ثابت غذاهاتون میشه🥰
داخل سینه های مرغ حفره ایجاد کنید
زعفران، ادویه ( نمک، فلفل، زردچوبه، پاپریکا، پودر سیر ) بزنید تا مزه دار بشه
به پیاز تفت داده شده، ۱۵۰ گرم سبزی معطر خرد شده اضافه و تفت بدید
۲ ق مغز گردو خرد شده
۳ عدد قیصی خرد شده
۳ ق زرشک
نمک
۳ ق رب انار
اضافه و ۱ دقیقه تفت بدید
داخل مرغ ها را با مواد پر کنید
مرغ هارو داخل روغن حسابی سرخ کنید
به پیاز تفت داده شده ۲ ق رب، نمک، فلفل، زردچوبه، آب اضافه کنید و مرغ ها را داخلش بچینید
با چند عدد قیصی و زرشک اجازه بدید ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت بپزه
اینم از سینه مرغ شکم پر جذابمون که حاضر شد
کنار یه برنج زعفرانی هم تکمیل میشه😍
7.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خوراک_مرغ_بخارپز
گوشت مرغ نیم کیلو
رب گوجه یک ق غ
پیاز ریز 4 عدد
سیر یا پودر سیر دو حبه
فلفل سیز یک عدد (اختیاری)
فلفل دلمه ای یک عدد کوچک
روغن یا کره یک قاشق برگ بو
ابتدا مرغ رو تیکه کنید. رب رو با یک قاشق روغن، نمک، ادویه و زردچوبه تفت بدید و روی مرغ بریزید.
مرغ ها رو توی شیشه بندازید و روش رو با پیاز، فلفل، سیر یا پودر سیر، فلفل دلمه ای پر کنید. در انتها یک قاشق روغن و نصف استکان آب بریزید و در شیشه رو محکم ببندید.
یک قابلمه حاضر کنید و تا نصفه آب بریزید. شیشه در بسته رو توی قابلمه و بعد روی شعله کم اجاق گاز بذارید. این غذا به 3 تا 4 ساعت زمان نیاز داره تا بپزه.
با جوشش آب توی قابلمه، مواد داخل شیشه بخارپز میشن. طعم مواد حفظ میشه و غذا فوق العاده خوشمزه میشه. با گوشت قرمز و گوشت بلدرچین هم میتونید همین روش رو اجرا کنید.
این غذا برای افراد لاغر و ضعیف،
بیمارایی که نیاز به مراقبت دارن، کودکان و سالمندان مناسبه.
17.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قلیه ماهی از اون غذاهاست که یا خیلی طرفدار داره یا اصلا کسی دوستش نداره به نظرم حد وسطم نداره😉
مواد لازم:
-ماهی(من از سرخو استفاده کردم ۳ تیکه)میتونید از تن ماهی هم استفاده کنید یا ماهی بدون تیغ دلخواه
-سبزی قلیه(گشنیز ۴و شنبلیله۱)
نسبت سبزی باید ۴ به ۱ باشه مثلا اگر ۴ بسته گشنیز ۱ بسته شنبلیله کافیه(شنبلیله زیاد شه خورشت تلخ میشه)
-نمک،فلفل سیاه و قرمز،زردچوبه،پودرسیر،کاری
-پیاز ۱ عدد بزرگ
-تمرهندی نصف یک بسته کوچک
-سیر۴ حبه (رنده شده بهتره)
رب گوجه ۱ قاشق مرباخوری
رب انار ملس(اختیاری)۱ قاشق غذاخوری پر
آرد برای مزه دار کردن ماهی
.نکته:برای یه قلیه خوشمزه و لعابدار حتما سبزی رو اول ساطوری و بعد قشنگ سرخ کنید
9.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#لوبیاپلو
گوشت قیمه ای ۳۰۰ گرم
لوبیا سبز خرد و سرخ شده ۳۰۰ گرم
رب ۲ ق.غ
پیاز داغ نصف پیمانه
ادویه به دلخواه (نمک، فلفل، دارچین، زردچوبه، پودر سیر یا سیر تازه، زیره، زعفران دم کرده)
برنج آبکش شده ۲ پیمانه
روغن به مقدار لازم
اول پیاز داغ را حاضر میکند، گوشت ها رو داخلش تفت میدید، بعد از اینکه رنگ گوشت عوض شد، ادویه ها و رب رو اضافه میکنید و کمی تفت میدید، آب جوش به اندازه ای که گوشت رو بپوشونه بهش اضافه میکنید ومیگذارید قشنگ بپزه.
در آخرهای پخت، لوبیا سبز رو بهش اضافه میکنید که دست به دست هم بده ولی له نشه و آب مواد کشیده بشه.
از طرفی برنج رو در آب ونمک خیس کردید و بعد در آب جوش و نمک نیم پز میکنید و آبکش میکنید.
بعد از اینکه برنج و مواد کمی خنک شد ، در یک قابلمه ی نچسب با هر ته دیگی که دوست دارید، لایه لایه برنج و مواد رو به ترتیب میریزید تا تموم بشن، توصیه میکنم تو هر لایه کمی زعفران دم کرده و دارچین اضافه کنید. میگذارید دم بکشه
#شیرمال
مواد لازم نان شیرمال آرد نانوایی۴۰۰ گرم شیرنصف پیمانه آب نصف پیمانهشکر۱۲۰ گرمپودر مخمر فوری۱٫۵ قاشق سوپخوریتخم مرغ۱ عددروغن مایع¾ پیمانهنمک نصف قاشق چایخوری
دستور پخت نان شیرمال
اول
برای تهیه نان شیرمال خانگی ابتدا فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا فر گرم شود، یک کاسه فلزی را هم تا نیمه پر از آب می کنیم و داخل فر قرار می دهیم.حالا خمیر مایه را به همراه ۱ قاشق غذاخوری شکر و آب ولرم با هم در یک کاسه مخلوط می کنیم.
دوم
حالا درب ظرف حاوی خمیر مایه را می بندیم و کنار می گذاریم تا حباب بزنه و عمل بیاد. حدودا سه تا پنج دقیقه برای عمل آمدن خمیر مایع کافی است. حالا یک ظرف گود و جادار انتخاب می کنیم و تخم مرغ را به همراه شکر، شیر ولرم و نمک را داخلش می ریزیم.
سوم
حالا نصف آرد را به همراه خمیر مایه به ظرف اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا مواد یکدست شوند. در ادامه روغن را اضافه می کنیم و کم کم آرد باقیمانده را اضافه می کنیم تا خمیر جمع شود و حالت منسجم پیدا کند.
چهارم
در این مرحله روی یک سطح صاف مقداری آرد می پاشیم، سپس خمیر را روی سطح صاف ۱۰ دقیقه ورز می دهیم. اگر حین ورز دادن خمیر کمی سفت شد می توانید کمی شیر ولرم به آن اضافه کنید تا حالت خشکی خمیر از بین برود.
پنجم
پس از اینکه ورز دادن خمیر به پایان رسید، باید خمیر داخل ظرفی قرار بدهیم که حجمش دو برابر حجم خمیر باشد. ابتدا ظرف را با روغن چرب می کنیم سپس خمیر را داخل ظرف قرار می دهیم ور وی درب ظرف را یک پارچه تمیز یا سلفون می کشیم.
ششم
در این مرحله خمیر را باید یک جای گرم قرار بدهیم تا عمل بیاید. حدود یک ساعت بعد خمیر باید دو برابر شده باشد، حالا خمیر را با فشار دست کمی ورز می دهیم تا هوا گیری شود، سپس به چونه ۱۰۰ گرمی تقسیم می کنیم.
هفتم
چونه ها رو به می توانید با وردنه کمی صاف کنید یا به صورت لوله ای شکل بدهید و ببافید. این مرحله به سلیقه خودتا بستگی دارد، پس از اینکه خمیر شکل داده شده را داخل سینی فر چیدیم، رومال می زنیم و کنجد می پاشیم.
گریل را روشن کنید تا روی نان ها هم طلایی شود.
طرز تهیه رومال شیر مال ابتدا یک عدد زرده تخم مرغ را به همراه ۲قاشق غذاخوری شیر مخلوط کنیم تا یکدست شوند سپس برای براق شدن روی شیر مال ۱ق غ روغن هم اضافه وبا دیگر مواد مخلوط میکنیم.
آشپزی ایرانی🍔
#شیرینی_دانمارکی
.
مواد لازم برای خمیر👇
آرد: ۲۰۰ گرم
آب ولرم: نصف استکان
خمیرمایه فوری: نصف ق.غ
شکر: ۱ق.چ
آرد: ۱ق.غ
(همه موادو باهم مخلوط میکنیم در ظرفو میبندیم و ۱۰تا ۱۵ دقیقه بهش استراحت میدیم)
.
تخم مرغ: ۱عدد
شکر: ۳۰گرم(۴ق.غ)
شیر یا آب: یک چهارم استکان
روغن مایع: یک چهارم استکان
نمک: نوک ق.چ
وانیل: نصف ق.چ
روغن مارگارین: ۸۵گرم
.
مواد لازم برای کرمفیل👇
شیر یا آب:۱لیوان
آرد:نصف لیوان
شکر:نصف لیوان
وانیل:نصف ق.چ
کره:۱۰گرم
.
خمیر که آماده شد ۱۰تا۱۵ دقیقه ورز میدیم و بعد روی خمیرو میپوشونیم و ۵دقیقه بهش استراحت میدیم.بعد از اینکه تمام مراحل شیرینی رو انجام دادیم و برشهارو تو سینی چیدیم یک تا دو ساعت تو جای نسبتا گرم بهشون استراحت میدیم تا خمیر بالا بیاد👌
پس حتما همه مراحل این شیرینی رو با دقت نگاه کنید تا یه شیرینی دانمارکی به خوشمزگی شیرینی فروشی های بیرون آماده کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🏻🍳#سیب_زمینی_بامیه ای👩🏻🍳
پارت اول
سیب زمینی کوچک دو عدد
کره بیست گرم
آب یک لیوان
آرد یک لیوان
ادویه ، زردچوبه و نمک به مقدار دلخواه
تخم مرغ دو عدد
بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🏻🍳#سیب_زمینی_بامیه ای👩🏻🍳
پارت دوم
.