فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند
ایده کاربردی برای سبزی های فریزی در حجم کم و یا سوپ کودکان
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazy_irani
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سس_رژیمی
1 کاسه ماست کم چرب
گلسرخ
نعناع خشک
آبلیمو
نمک
سس فلفلی شمال با اون دونه های خوشگلش
همه مواد ترکیب کردم و این سس رژیمی چند ماهی که رژیم بودم درست کردم ابداع خودم 🤗
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش کیک های سه بعدی چهره🎂
از برش کیک اسفنجی تا دیزاین با خمیرفوندانت
@ashpazy_irani
سلام سلام چطورین خوشگلا چه خبرا
وای وای ببینید چی آوردم یه شیرینی تنبلونه بدون فر و قر و باحال .
مواد لازم
روغن مایع یک سوم لیوان
تخم مرغ یک عدد
شکر یک سوم لیوان
بکینگ پودر یک ق چ سرخالی
وانیل نوک ق چ
آرد حدود یکو نیم لیوان
ابتدا تخم و شکر و وانیل رو با همزن برقی پنج دقیقه میزنیم اگر همزن دستی دارین ده دقیقه بزنید تا حسابی غلیظ و کشدار بشه بعد روغن رو اضافه کنید و یک دقیقه بزنید و بعد بکینگ پودر در آخر هم آرد رو کم کم اضافه میکنیم تا جایی که خمیر به دست نچسبه
مال من همون یک و نیم لیوان آرد برد بیشتر نزنید.چون خمیر سفت بشه موقع شکل دادن پاره میشه . از خمیر برمی داریم روی سطح کار لوله ای در میآریم بعد شکل اشک در میآریم کف تابه یا قالب رو چرب میکنیم و داخلش بچینید
روش پخت روی گاز. شعله پخش کن با حرارت ملایم روی شعله متوسط میزلریم داغ بشه بعد تابه رو روش قرار بدین درش رو ببندین و مدت پونزده دقیقه زمان میبره تا آماده بشه بعد این زمان آماده است بزارید خنک بشه بعد از قالب خارج کنید
روش پخت داخل فر. فر رو با حرارت صد و هفتاد درجه میزارین داغ بشه بعد قالب رو داخلش میزلریم و مدت پونزده دقیقه زمان میبره تا آماده بشه بعد این زمان آماده است بزارید خنک بشه بعد از قالب خارج کنید
برای تزیین هم شکلات تخته ای آب کردم داخلش زدم با پسته و انار تزیین کردم .
@ashpazy_irani
🔷#دست_پیچ_با_گوشت_مرغ
مواد لازم:
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
گوشت سینه مرغ 500 گرم
فلفل دلمهای نگینی خرد شده الوان 1 عدد
قارچ خرد شده 100 گرم
پیاز رنده شده متوسط 2 عدد
جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری
هویج رنده شده 2 قاشق غذاخوری
آرد به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
دارچین 1 قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
گوشت مرغ را بعد از اينکه بي استخوان کرديم همراه با پياز ميکس يا چرخ مي کنيم. بعد از اينکه خوب ميکس شد نمک و فلفل را می افزاييم و خوب هم مي زنيم. سپس مواد را روي نايلونی که از قبل آرد پاشی کرده ايم می گذاريم و پهن می کنيم.سپس از مواد خرد شده و رنده شده (فلفل دلمه ای، قارچ، جعفری، هويج) داخل مرغ قرار مي دهيم و خوب لوله مي کنيم تا ترک و درز نداشته باشد. سپس آن را داخل روغن سرخ مي کنيم. بعد از اينکه سرخ شد سسی از رب گوجه فرنگي و دارچين درست می کنيم و روي مرغ مي ريزيم و مي گذاريم تا جا بيفتد.
@ashpazy_irani
#مرغ_ترش
مرغ ترش شمالی پختم دوستان، این مرغ ترش با مرغ ترش مازندرانی یا مرغ ترشی که مرغ رو با رب انارو دونه انار درست میکنن فرق داره. مرغ ترش ما بصورت خورشتِ،خیلی خوش طعم و خوش قیافه به این صورت که:
یدونه پیاز تقریبا بزرگ رو خرد کرده توی روغن بهمراه زردچوبه تفتش میدم وقتی طلایی شد، لپه خیس خورده رو میریزم تا همراه پیاز یک تفت کوچیک بخوره. مرغ های تکه شده رو هم اضافه می کنم و تفت میدم. یک قاشق غذاخوری سیر سرخ شده هم میریزم توش و سبزی سرخ شده که شامل گشنیز و جعفری و تره و نسبت کمی نعناست. سه چهار لیوان آب و درش رو میذارم بجوشه. وقتی جوشید شعله گاز رو کم می کنم تا آروم قل بزنه و جا بیفته. چاشنی این خورشت میتونه آب نارنج، آبغوره، رب نارنج ویا هر چیزی دوست داشته باشیم، باشه.من اغلب از لیمو عمانی استفاده می کنم.وقتی مرغ و لپه پخت، نمک و فلفل غذارو اندازه می کنم و در آخر دوسه تا تخم مرغ رو با چنگال کمی میزنم و میریزم توی خورشت و دیگه تمام.
لازمه ذکر کنم که رب انار هم میتونید به عنوان چاشنی استفاده کنید ولی چون رنگ خورشت رو تیره می کنه من استفاده نمی کنم.استفاده از گردوی خرد شده هم اختیاریه. من هیچوقت توی خورشت مرغ ترش گردو نمی ریزم.
@ashpazy_irani
🔷#دسر_لیوانی
پایه ی این دسرمون هم فقط نشاسته ذرت، شیر و شکر هستش. فقط در آخر پخت به هر کدوم زعفرون پودرکاکائو(یا چند تکه شکلات تخته ای)و همینطور نسکافه اضافه شده
به ازای هر یک لیوان شیر سرد،دو قاشق غذاخوری نشاسته ذرت+سه قاشق غ شکر اضافه میکنیم، میذاریم روی شعله با حرارت متوسط وقتی قل خورد حرارت رو کم میکنیم و زمانی که به غلظت فرنی رسید دسرمون حاضره، در اخر میتونید موادو سه یا دو قسمت کنید و شکلات تخته ای،زعفرون دمکرده و یا نسکافه اضافه کنید
برای قرتی کردنشون هم اگر خواستید ژله و رولت بزارید ژله رو طبق دستور روی بسته اماده میکنید( رولت هم می تونید از رولتهای حاضری استفاده کنید) میریزید داخل ظرف مورد نظرتون میزارید داخل یخچال تا ✨نیم بند✨ بشه، دقت کنید یعنی غلیظ باشه جوری که وقتی رو رولت داخلش گذاشتید اونو خیس و خمیر نکنه!
بعد مایه ی دسرو که از داغی افتاده رو میریزید روی ژله، مواد دسرو هم در حین خنک شدن(حتما) هراز گاهی هم بزنید تا سطح رویه ش نبنده و سفت نشه
@ashpazy_irani
🔷#ساندويچ_مرغ_مخصوص
طرز تهيه:
يدونه سينه ي مرغ رو با نمك و سير و پياز و زردچوبه آبپز كنيد و بعد ريش ريش كنيد.
يك ق كره داخل تابه بريزيد و دو قاشق غ پياز ريز خرد شده رو تفت بديد تا نرم بشه بعد يك ق غ سر پر آرد بهش اضافه كنيد و سي ثانيه تفت بديد و بعد يك و نيم ليوان شير اضافه كنيد،نمك و فلفل سياه و پودر سير بزنيد و مرغها و دو ق غ پنير موزارلا يا پنير پيتزا اضافه كنيد و هم بزنيد تا سس كمي غليظ بشه و بعد از روي شعله برداريد.دو ق جعفري ساطوري هم به مواد اضافه كنيد و همراه كاهو و نون ساندويچي سِرو كنيد.
اين مواد براي چهار تا نون همبرگري كوچيك يا متوسط مناسبه.
@ashpazy_irani
🔷#کاکا_شیرینی_سنتی_گیلان
دو عدد تخم مرغ رو با نصف لیوان شکر مخلوط کردم.وخوب با چنگال زدمش تا کش دار بشه، بعد یک لیوان آرد برنج اضافه کردم و یک لیوان شیر وخیلی کم دارچین و دو قاشق غذاخوری گلاب همه مواد رو با هم مخلوط کردم تا یکدست بشه اگه ارد برنج نداشتید از آرد گندم استفاده کنید غلظت مواد باید مثل فرنی باشه پس زیاد رقیق یا غلیظش نکنید بعد داخل تابه روغن ریختم وقتی داغ شد یک ملاقه از موادم ریختم وسط تابه داخل قالب اجازه دادم سرخ بشه وبرش گردوندم تا طرف دیگشم سرخ بشه
@ashpazy_irani
🔷#خورشت_گیلاخه_کردستان
مواد لازم
گیلاخه : ۵۰۰ گرم پیاز متوسط : ۱ عددگوشت قرمز : ۵۰۰ گرم لوبیا قرمز : ۱ فنجان لیمو عمانی : ۵ عددنمک : به مقدار لازم روغن : به مقدار لازم زردچوبه : به مقدار لازم ترخان و جعفری و گشنیز خرد شده : ۱.۵ پیمانه
طرز تهیه گیلاخه در منزل
برای تهیه گیلاخه ابتدا پیاز را به صورت خلالی خرد کنید سپس پیاز را به همراه مقداری روغن و زردچوبه تفت دهید و گوشت قرمز را به همراه پیاز سرخ نمایید و بعد از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد آب جوش را به گوشت قرمز اضافه کنید و لیمو عمانی ها را با چنگال سوراخ نمایید و به همراه لوبیا خیس خورده به گوشت بیفزایید و اجازه دهید تا مواد خورش گیلاخه به مدت ۴۵ دقیقه بپزند.
در مرحله بعدی طرز تهیه گیلاخه درون تابه ای مناسب گیلاخه را به همراه ترخان و گشنیز و جعفری تفت دهید سپس مخلوط گیلاخه و سبزیجات را به مواد خورش بیفزایید و اجازه دهید تا خورش به مدت ۲۰ دقیقه دیگر جا بیفتد و به خوبی پخته شود.
@ashpazy_irani
#خانه_دارى💕
🌀جرم گیری و میکروب زدایی ماشین لباسشویی
جوش شیرین و سرکه رو توی مخزن مخصوص پودر میریزم و قرص ظرف شويي رو توی خود لگن ماشین میندازم و درشو میبندم و ماشینمو روی همون برنامه ی dilay wash روشن میکنم و میذارم حسابی تمیز تمیزش کنه
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#خوراك_بدون_گوشت
#كوكو_پنيرى
سهتا تخممرغ، یه قاشق آرد، حدود یکلیوان پنیر رنده شده ( کمتر هم میشه ریخت)، نمک و فلفل سیاه، نصف لیوان جعفری و گشنیز خرد شده، سیاهدونه و آویشن ( گردو خرد شده هم عالی میشه) به دلخواه، می تونید دو قاشق روغن زیتون هم تو مایه اصلی کوکو بریزید.
همه مواد رو ترکیب کنید و هر طرف کوکو رو پنج دقیقه بپزید. توی فر هم در حد طلایی شدن بمونه کافیه.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#ژله_تکنفره_ویترینی
ردیف اول. ژله آلورا رو با یک و نیم لیوان آب جوش درست کنید و با تخم شربتی هایی که از قبل خیساندید ته قالب بریزید.
ردیف دوم. میوه دلخواه رو به شکل برگ برش بزنید و روی ردیف اول که نیم بند شده بچنید و مقدار کمی ژله آلورا با قاشق روشون بریزید و بذارید یخچال تا فیکس بشن.
ردیف سوم. ژله توت فرنگی رو با یک لیوان آب جوش درست کنید و وقتی خنک شد یک لیوان بستنی وانیلی بهش اضافه کنید. و روی ردیف دوم بریزید.
ردیف چهارم. از ژله آلورایی که درست کردید یک ردیف دیگه بریزید.
ردیف پنجم. ژله آلورا رو با یک لیوان آب جوش درست کنید و وقتی خنک شد یک لیوان بستنی وانیلی بهش اضافه کنید. و روی ردیف چهارم بریزید.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#پلو_مرغ_عسلی
اول ران یا سینه ی مرغ با نمک و رردچوبه سرخ کنید.یک عدد پیاز رو خرد کنید وبا کمی آب اجازه بدین بپزه یک قاشق عسل ، یک قاشق زعفران غلیظ و ۴قاشق آب لیموی تازه رو با هم مخلوط کنید.مرغ های پخته شده رو روی سینی فر قرار بدین. از مخلوط عسل و لیمو و زعفران با فرچه ی مخصوص روی قطعات مرغ بمالید ،و مرغ رو داخل فر با شعله ی بالا به مدت ۱۵دقیقه قرار بدین.به هیچ وجه نگران نباشید مرغ شما اصلا شیرین نخواهد شد😊عسل باعث کاراملی شدن مرغ می شه ترکیبش با آب لیمو و زرشک کاملا ملس خواهد شد.برنج رو هم مثل همیشه دم کنید و با زرشک و انواع خلال و ته چین یا ته دیگ ماستی نوش جان کنید.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#املت_پنیر
مواد لازم برای تهیه املت پنیر
جعفری ساطوری شده : منی
پنیر گرویر : (پنیر پیتزا) به اندازه نیاز
نمک : به اندازه نیاز
فلفل : به اندازه نیاز
روغن : شش قاشق سوپخوری
شیر هموژنیزه : شش قاشق سوپخوری
تخم مرغ : شش عدد
طرز تهیه املت پنیر
برای تهیه هر املت ساده، تخم مرغها را در ظرفی میشکنیم ومیزنیم تا کاملاً کف کند، کمی نمک و فلفل و سه قاشق شیر را داخل تخم مرغ میریزیم و بههم میزنیم، بعد تابه مناسبی را که لبه آن تقریباً بارتقاع ۲.۵ سانتیمتر باشد روی آتش میگذاریم و سه قاشق روغن را در تابه میریزیم و میگذاریم تا روغن کاملاً داغ شود، بعد مایه تخم مرغ و شیر را در تابه میریزیم بهطوری که سطح تابه پوشیده شود. یک لحظه در تابه را میگذاریم تا املت بسته شود، بعداملت را با یک چنگال و یک کفگیر بهدقت لوله میکنیم.
مایه اصلی همه املتها شبیه هم درست می شوند و به نسبت نیاز مقدار آن را میتوانیم کم یا زیاد نماییم .
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧚♀🧚♀
#ترفند
برای تمیزکردن لکه های سخت چربی روی گازای استیل وسرپیکنیک میتونید ازمحلول سرکه سفیدوجوش شیرین استفاده کنیدبه اینصورت که محلول تا۱ربع روی صفحه گازاستیل بمونه وبعدبااسفنج پاک کنید یاسرپیکنیک تا ۱ربع توی محلول باشه وبعدبا اسکاچ ومایع ظرفشویی بشورید
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#نون_شیره_انگور
موادلازم
اب نصف لیوان
شیر نصف لیوان
خمیر مایه ۱ ق غ
شیره انگور یک لیوان
پودر گردو و فندق نصف لیوان
روغن ۵ ق غ
نمک یک پنسه
سبوس مقداری
طرزتهیه:
ارد تا وقتی خمیر لطیفی بدست بیاد یکم چسبندگی داشته باشه اشکال نداره
همه رو مخلوط میکنیم و حسابی ورز میدیم و روشو میپوشونیم حدود دو ساعت تو دمای محیط بعد چونه های کوچولو میگیریم وداخل سبوس میغلتونیم و میچینیم توی سینی در اخر مقداری کره و زردچوبه مخلوط میکنیم نوک انگشت رو به کره و زردچوبه اغشته میکنیم و چونه ها رو پهن میکنیم مثل نونواها
بعد داخل فر از قبل روشن شده با دمای۲۰۰ درجه میذاریم بعد چک میکنیم اگه ته نون از سینی جدا شد و پخته بود چند دقیقه گریل رو روشن میکنیم تا خوشرنگ بشه.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#زرشک_پلو_با_مرغ
من مرغها رو از شب قبل با پیاز خلالی و سیر و نمک و فلفل و زعفران مزه دار میکنم و داخل زیپ کیپ میزارم
بعد ی پیاز رو رنده میکنم و سرخ میکنم مرغها رو هم بهشون دوباره زعفرون میزنم و جدا سرخشون میکنم تو پیاز های سرخ شده رب میزنم و دو لیوان آب و مرغها رو میزارم تو این سس بپزه در آخر سر که مرغها پخته شده کمی ابغوره میزنم بهش و تمام
زرشک رو همراه یک قاشق شکر در حد کم تفت میدم وبا زعفرون به برنج هم که دم کشیده و ی پلو خوووب با عطر محشر شده اضافه میکنم و مرغها رو میجیینم دورش
شما هم بپزید و لذت ببرین
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#بوفی
نصف پیمانه برنج پخته شده،یک پیمانه سینه ی مرغ پخته،یک سوم پیمانه پنیر خامه ای،یک قاشق سس مایونز،جعفری،نمک،فلفل،زردچوبه به میزان لازم:
همه ی مواد را داخل غذاساز ریخته و وقتی پوره ای شد توپک درست میکنیم.توپک ها را داخل تخم مرغ و پودر سوخاری غلت میدیم و سرخ میکنیم.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#گوشفیل
طرز تهیه:
برای درست کردن گوشفیل ابتدا شربتشو درست کردم کنار گذاشتم تا خنک بشه برای شربت یک لیوان شکر بایه لیوان آب گذاشتم روی حرارت یه ق غ خ گلوکز ونصف فنجان گلاب کمی هل وزعفران دم کرده اضافه کردم گذاشتم تا قوام بیادبرای خمیر گوشفیل یه تخم مرغ ودوقاشق روغن جامد یه ق چ خ بکینک پودر کمی نمک ویه قاشق از شربت بار ونصف لیوان شیر یک سوم ق چ خ جوش شیرین باهم مخلوط کردم یه لیوان آردو الک کردم با قاشق مخلوط کردم لیوان دومو کم کم به خمیرم اضافه کردم با نوک انگشتام مخلوط کردم سه قاشق از دو لیوان آرد من باقی موند خمیرمو ورز دادم دوساعت استراحت دادم بعد به قطر چهار میل به صورت لوزی برش زدم توروغن داغ سرخ کردم وداخل شیره سرد شده گذاشتم. امیدوارم برای سفره افطارتون درست کنین و از خوردنش لذت ببرین
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#ژله_فالوده
مواد لازم :
ژله طالبی یک بسته ، ژله دلخواه یک بسته،فالوده به مقدار لازم شیر یا بستنی نصف لیوان من یک بسته آلوئه ورا داشتم گفتم توش یکی دوقطره رنگ میریزم لایت بشه مثلا
مدیونین اگه فک کنین بیشتر ریختم اونم آلبالویی سیر
اول آلوئه ورا رو با یک و نیم لیوان آب جوش حل کردم باچند قطره رنگ .وقتی خوب خنک شد داخل قالبی که کمی چرب کردم ریختم و فالوده رو به اندازه ای که فالوده بالاتر از ژله نیاد ریختم داخل قالب و گذاشتم یخچال تا نیم بند بشه
وبعد ژله بعدی رو با یک لیوان آب جوش آماده کردم بعداز خنک شدن بستنی اضافه کردم و داخل قالب ریختم
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani