eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه شام سبک و کامل و لذیذ با مواد دم دست🥰 یک قابلمه آب جوش بیارین و نمک بریزین سیب زمینی ها رو بریزین تا آب پز بشه دویست گرم ژامبون رو رنده کنین سیب زمینی ها رو پوست بگیرین داخل تابه مقداری روغن بریزین و سیب زمینی ها ی پوست شده رو حلقه کنین و بریزین نمک و فلفل و پودر سیر بریزین ژامبون ها نصف یک فلفل دلمه خرد شده کمی هم بزنین تا پخته بشه مقداری پنیر موزارلا بریزین و اجازه بدین پنیر باز بشه دو عدد تخم مرغ بشکنین و زرده ها رو هم بزنین در نهایت غذای خوشمزه مون با کمی پودر پولبیبر آماده سرو کردنه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥨 😋 ▫️قارچ : ۲۰۰ گرم ▫️آرد: ۱/۲ پ ▫️آب: حدودا ۱/۴ پ ، تا زمانیکه به غلظت مناسب برسیم ▫️بکینگ پودر : ۱ ق چ ♦️ادویه ها : نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پودر آویشن و پودر سیر : از هر کدوم ۱ ق چ ♦️با این روش می تونین، فیله مرغ و ماهی، میگو و بقیه سبزیجات رو هم به همین راحتی سوخاری کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍲 😋 ▫️۱) یک عدد کدوی بزرگ یا دو عدد کدوی کوچک ▫️۲) یک عدد هویج متوسط ▫️۳) یک حبه سیر ▫️۴) ۲ ق.غ روغن مایع ▫️۵) یک ق.غ کره ▫️۶) ۲ ق‌.غ آرد ▫️۷) یک لیوان شیر ▫️۸) ۴ لیوان آبجوش ▫️۹) نمک ، فلفل سیاه ▫️۱۰) یک دسته شوید 🔸ابتدا کدو و هویج رو نگینی خرد کنید میتونید رنده هم بکنید داخل ظرفی روغن و کره رو بریزید روی شعله بزارید اجازه بدید تا داغ بشه ابتدا هویج رو کمی تفت بدید سپس کدو رو اضافه کنید تفت بدید روش آرد بریزید کمی دیگه تفت بدید سپس روش آب داغ بریزید اجازه بدید سبزیجات بپزه سپس نمک ، سیر رنده شده رو اضافه کنید کمی بزارید بجوشه در آخر شیر ولرم ، شوید خرد شده ، فلفل سیاه رو اضافه کنید اجازه بدید یکی دوتا جوش بزنه از روی شعله بردارید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک مرغ یه غذای خیلی خوشمزه لطیف، شیک و مجلسی🥰 میشه به هر مدل و دیزاینی که میخوایم دربیاریم 🍗 🍗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سمابانو تخم مرغ ۴ عدد شکر ۱ و ۱/۴ پیمانه روغن مایع ۳/۴ پیمانه هویج رنده ریز ۲ پیمانه پر آرد ۲ پیمانه و ۱ ق غ بکینگ پودر ۲ ق چ پودر دارچین ۱ ق چ پودر هل نصف ق چ وانیل نوک چاقو نمک نوک چاقو گردو ریز شده در صورت تمایل جوش شیرین نوک ق چ آرد، بکینگ پودر، پودر دارچین، نمک و پودر هل رو ۳ بار الک میکنیم و کنار میذاریم. تخم مرغ و وانیل رو ۱ دقیقه هم میزنیم، بعد شکر رو ریخته به مدت ۵ دقیقه با همزن برقی هم میزنیم تا حجیم بشه. روغن مایع و هویج رو اضافه کرده مخلوط میکنیم، همزن رو کنار میذاریم، کم کم از مواد آردی و گردو میریزیم و با لیسک مخلوط میکنیم. من تو قالب گرد ۲۷ ریختم ولی ۲۵ هم واسش کافیه، کاغذ روغنی روش انداختم و ۱ سانت از دیواره هم چرب کردم و مواد رو ریختم. با درجه ۱۸۰، حدود ۴۰ دقیقه گذاشتم بپزه، ولی درجه فرها متفاوته، سر بزنید! نکته: من شیرینیه ملایم کیک رو میپسندم، در صورت تمایل ۱ و نیم پیمانه شکر بریزید.تخم مرغ و شکر رو خیلی خوب هم بزنید. جوز هندی هم به دلخواه هست.. من نزدم.
🍝 😋 🔸پياز رو نگينى خرد مى كنيم و تفت ميديم، زردچوبه و نمك و فلفل اضافه مى كنيم و گوشت چرخ شده رو هم اضافه مى كنيم و تفت ميديم و ميذاريم تا بپزه. حالا ميريم سراغ سس نودل، دو قاشق پر رب،دو ليوان ابجوش،صد گرم خامه صبحانه،اويشن،پاپريكا و فلفل سياه رو اضافه كنيد و هم بزنيد و كنار بذاريد... حالا توى يه ظرف گود مستطيل يا مربع شكل نودل هارو مى چينيم (سالم و خام) بعد روش مايه گوشتى رو بريزيد و روش نصف سس رو بريزيد و بعد يه لإيه پنير موزارلا و بعد دوباره يه لإيه نودل و بعد گوشت و بعد بقيه و سس و بعد كلى پنير و ميذاريم توى قرى كه از قبل با دماى ١٩٠درجه گرم شده تا بپزه و روى پنير طلايى بشه 🌟 🔸پياز رو نگينى خرد مى كنيم و تفت ميديم، زردچوبه و نمك و فلفل اضافه مى كنيم و گوشت چرخ شده رو هم اضافه مى كنيم و تفت ميديم و ميذاريم تا بپزه. حالا ميريم سراغ سس نودل، دو قاشق پر رب،دو ليوان ابجوش،صد گرم خامه صبحانه،اويشن،پاپريكا و فلفل سياه رو اضافه كنيد و هم بزنيد و كنار بذاريد... حالا توى يه ظرف گود مستطيل يا مربع شكل نودل هارو مى چينيم (سالم و خام) بعد روش مايه گوشتى رو بريزيد و روش نصف سس رو بريزيد و بعد يه لإيه پنير موزارلا و بعد دوباره يه لإيه نودل و بعد گوشت و بعد بقيه و سس و بعد كلى پنير و ميذاريم توى قرى كه از قبل با دماى ١٩٠درجه گرم شده تا بپزه و روى پنير طلايى بشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷مواد لازم 🔹لوبیا چشم بلبلی150گرم 🔹برنج 4پیمانه 🔹ترکیپ پیاز داغ و پودر دارچین و پودر سیر مقداری 🔹زردچوبه 🔹شوید خشک یا تازه (من از خشک استفاده کردم) ♨️طرز تهیه اول از همه برنج رو پخته و کمی زردچوبه میریزیم و آبکشی میکنیم. بعد لوبیاهای پخته شده رو هم آبکشی میکنیم. از قبل هم دوتا پیاز متوسط رو خرد کرده سرخ میکنیم وکمی پودر سیر و پودر دارچین بهش اضافه میکنیم و خوب تفت میدیم. حالا کف قابلمه رو نون میندازیم(یا هر نوع ته دیگ دیگه ای که دوست داشتید مثل سیب زمینی یا کاهو....) بعد مانند فیلم یه لایه برنج یه لایه شوید ویه لایه لوبیا و پیاز داغ میریزیم تا آخررررر... در آخر هم روغن داغ روی برنج میدیم و درش رو دم میکنیم به مدت 35دقیقه. ما با تن ماهی خوردیم با مرغ و گوشت هم خورده میشه بهبههههه😋😍 خیلییییی خوشمزس😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوستای عزیز یه کوکو خوشمزه و عالی . در واقع میشه گفت کوکو قارچ و سیب زمینی هم خوش خوراکه و هم خوشمزه . برای ۹ عدد کوکو ( برای حدودا ۳ نفر) سیب زمینی ۲ عدد پیاز ۱ عدد قارچ ۶ عدد نمک و فلفل به میزان لازم آرد سوخاری ۱ ق غ جعفری خرد شده ۱ تا ۲ ق غ تخم مرغ ۲ عدد فلفل دلمه ای نصف عدد قارچ ها رو ریز خرد کردم . سیب رمینی رو آبپز کردم وگذاشتم کمی خنک بشه و بعد پوستش رو کندم و رنده کردم . فلفل دلمه ای رو ریز خرد کردم . پیاز رو رنده کردم . سیب زمینی و پیاز و قارچ و کمی نمک و فلفل رو مخلوط کردم . تخم مرع ها رو جدا کمی زدم و به مواد اضافه کردم . آرد سوخاری و جعفری و فلفل دلمه رو نیز اضافه کردم و مواد رو مخلوط کردم . داخل تابه مقداری روغن ریختم و از مواد به دلخواه ریختم و سرخ کردم . .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دو عدد پیاز رنده شده را توی روغن تفت بدید . دو پیمانه یا تقریبا ۴۰۰ گرم گردوی چرخ شده رو اضافه و تفت بدید. ۴ لیوان آب اضافه در قابلمه را بذارید و اجازه بدید ۲ ساعت روی حرارت متوسط باشه. ۲ بار هر یک ساعت چند تکه یخ داخل خورشت بندازید تا روغن گردوها جدا بشه. توی این فاصله ۴ تکه مرغ را کمی تفت بدید و کنار بگذارید. وقتی روغن گردوها کاملا دراومد یک قاشق چایخوری زردچوبه نصف قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه اضافه یک پیمانه رب انار و بعد مرغهای سرخ شده را اضافه کنید. دوباره روی حرارت بذارید تا مرغها کاملا بپزه و خورشت جابیفته. حرارت زیاد نباشه تا روغن گردوها کاملا دربیاد و خورشتتون خوش طعم بشه. توی ظرف دلخواه سرو و با برنج نوش جان کنید. نکته : این خورشت طعم ملس داره اگر شیرین تر میپسندید از شیره خرما یا شیره انگور استفاده کنید. .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زبرا کیک سه رنگ😍😋 مواد لازم: تخم مرغ🥚 ۴ عدد آرد🥡 دو نیم پیمانه شکر 🍚یک پیمانه شیر🥛 یک پیمانه روغن مایع🥃 سه چهارم پیمانه وانیل🌸 یک قاشق چای خوری بکینگ پودر 🥄یک قاشق چای خوری پودر کاکائو🍫 یک قاشق غذا خوری + یک قاشق غذا خوری آب جوش💧🔥 پودر نسکافه گلد☕️ یک قاشق غذا خوری+ یک قاشق غذا خوری آرد+ یک قاشق غذا خوری آب جوش💧🔥 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ مرغ پنیری 😍 ____ شما ساندویچ مرغ رو چجوری درست میکنید ؟؟!! حتما یکبار هم که شده درست کنید😋 . سس کف ساندویچ : پنیر خامه ای یا معمولی : پنجاه گرم روغن زیتون : دو قاشق غذاخوری سیر له شده : یک حبه نعنا خشک یک قاشق چایی خوری . موادلازم: سینه مرغ ۱عدد پیاز و قارچ و فلفل دلمه و پنیر پیتزا ادویه : نمک و فلفل سیاه زعفرون دم کشیده. .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۳۰۰ گرم کدو حلوایی پوست گرفته و خرد شده رو با آب بذارید بپزه ، میتونید بخار پز هم کنید پوره اش کنید و کنار بذارید ۳ عدد تخم مرغ نصف لیوان شکر یک قاشق چایخوری وانیل هم بزنید تا تخم مرغ ها حجیم شن کدو حلوایی پوره شده دو سوم لیوان شیر ۲ قاشق غذاخوری روغن اضافه و در حد مخلوط شدن ترکیب کنید ۲ لیوان آرد سفید نصف قاشق غذاخوری بکینگ پودر رو روی مواد الک و مخلوط کنید با استفاده از یه ملاقه که داخل روغن داغ گذاشتین از مواد بریزید و روغن روش بریزید و دو طرفش رو با حرارت ملایم سرخ کنید روغن باید داغ داغ باشه ولی حرارت کم که خوب مغز پخت بشن در آخر تو شکلات ذوب شده بزنید و هرطوری که دوست داشتین تزیین کنی .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شام_خوشمزه_با_بادمجان😍😋 3 عدد بادمجان 250 گرم گوشت چرخ کرده 1 عدد پیاز ½ نمک قاشق چایخوری ½ قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری پاپریکا 2 قاشق غذاخوری نان سوخاری 2 عدد سیب زمینی 6 عدد گوجه فرنگی گیلاسی 4 عدد فلفل سبز 470 میلی لیتر آب 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی بادمجان ها را لایه ای برش دهید و آنها را نمک بزنید و ربع ساعت بمونه. گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده ، فلفل ، نمک ، پاپریکا و آرد سوخاری مخلوط کنید خوب ورز بدید بادمجان ها را شسته و خشک کنید و طبق کلیپ با گوشت ها شکل گل در با سیب زمینی و فلفل سبز و سس گوجه(یک ق غ رب گوجه حل شده در اب جوش) بزارید داخل فر به مدت 40 دقیقه در دمای 180 درجه بپزید.میتونید با شعله کم داخل ماهیتابه دو طرفه هم بزارید .
سیب پلو غذای کرمانشاهی خوشمزه و لذیذ 😋 عزیزان درسته اسمش سیب پلو هست ولی از سیب استفاده نمیشه از سیب زمینی استفاده میشه این غذا هم با گوشت قرمز( بخصوص گردن) هم با گوشت مرغ سرو میشه من از مرغ استفاده کردم برنج سه پیمانه شوید چند قاشق سیب زمیتی دو عدد متوسط نمک ،کمی ادویه پلویی کمی دارچین (دارچین اختیاریه ) روغن کرمانشاهی به میزان لازم نداشتید از مخلوط کره وروغن استفاده کنید یا فقط از روغن استفاده کنید سیب‌زمینی رو پوست کنده نگینی خرد کنید اب رو بزارید به جوش بیاد برنج خیس شده رو اضافه ونمک بزنید از پخت برنج دو الی سه دقیقه که گذشت سیب زمینی رو اضافه کنید بزارید چهار تا پنج دقیقه سیب زمینی و برنج با هم بپزن (وقتی برنج از کناره ها بالا اومد موقع آبکش کردن برنجه) برنج رو آبکش کنید ته دیگ مورد نظر بزارید یک لایه برنج یک لایه شوید خشک کمی ادویه پلوی در صورت دلخواه دارجین این کار رو ادامه بدید تا تموم بشه دم کنی بزارید تا رو شعله با حرارت کم تا بخار کنه روغن رو گرم کنید وروش بریزد دوست داشتید کمی زعفران هم بزنید والی من چون مرغ رو زعفرانی درست کردم زعفران نزدم پلو بعد از چهل الی ۴۵ دقیقه اماده سرو هست نوش جان میتوتید از مخلوط شوید تازه وشوید خشک استفاده کنید میتوتید سیب زمینی رو سرخ کنید لابلای برنج بریزید .