🔷#دسر_لیوانی
پایه ی این دسرمون هم فقط نشاسته ذرت، شیر و شکر هستش. فقط در آخر پخت به هر کدوم زعفرون پودرکاکائو(یا چند تکه شکلات تخته ای)و همینطور نسکافه اضافه شده
به ازای هر یک لیوان شیر سرد،دو قاشق غذاخوری نشاسته ذرت+سه قاشق غ شکر اضافه میکنیم، میذاریم روی شعله با حرارت متوسط وقتی قل خورد حرارت رو کم میکنیم و زمانی که به غلظت فرنی رسید دسرمون حاضره، در اخر میتونید موادو سه یا دو قسمت کنید و شکلات تخته ای،زعفرون دمکرده و یا نسکافه اضافه کنید
برای قرتی کردنشون هم اگر خواستید ژله و رولت بزارید ژله رو طبق دستور روی بسته اماده میکنید( رولت هم می تونید از رولتهای حاضری استفاده کنید) میریزید داخل ظرف مورد نظرتون میزارید داخل یخچال تا ✨نیم بند✨ بشه، دقت کنید یعنی غلیظ باشه جوری که وقتی رو رولت داخلش گذاشتید اونو خیس و خمیر نکنه!
بعد مایه ی دسرو که از داغی افتاده رو میریزید روی ژله، مواد دسرو هم در حین خنک شدن(حتما) هراز گاهی هم بزنید تا سطح رویه ش نبنده و سفت نشه
@ashpazy_irani
🔷#ساندويچ_مرغ_مخصوص
طرز تهيه:
يدونه سينه ي مرغ رو با نمك و سير و پياز و زردچوبه آبپز كنيد و بعد ريش ريش كنيد.
يك ق كره داخل تابه بريزيد و دو قاشق غ پياز ريز خرد شده رو تفت بديد تا نرم بشه بعد يك ق غ سر پر آرد بهش اضافه كنيد و سي ثانيه تفت بديد و بعد يك و نيم ليوان شير اضافه كنيد،نمك و فلفل سياه و پودر سير بزنيد و مرغها و دو ق غ پنير موزارلا يا پنير پيتزا اضافه كنيد و هم بزنيد تا سس كمي غليظ بشه و بعد از روي شعله برداريد.دو ق جعفري ساطوري هم به مواد اضافه كنيد و همراه كاهو و نون ساندويچي سِرو كنيد.
اين مواد براي چهار تا نون همبرگري كوچيك يا متوسط مناسبه.
@ashpazy_irani
🔷#کاکا_شیرینی_سنتی_گیلان
دو عدد تخم مرغ رو با نصف لیوان شکر مخلوط کردم.وخوب با چنگال زدمش تا کش دار بشه، بعد یک لیوان آرد برنج اضافه کردم و یک لیوان شیر وخیلی کم دارچین و دو قاشق غذاخوری گلاب همه مواد رو با هم مخلوط کردم تا یکدست بشه اگه ارد برنج نداشتید از آرد گندم استفاده کنید غلظت مواد باید مثل فرنی باشه پس زیاد رقیق یا غلیظش نکنید بعد داخل تابه روغن ریختم وقتی داغ شد یک ملاقه از موادم ریختم وسط تابه داخل قالب اجازه دادم سرخ بشه وبرش گردوندم تا طرف دیگشم سرخ بشه
@ashpazy_irani
🔷#خورشت_گیلاخه_کردستان
مواد لازم
گیلاخه : ۵۰۰ گرم پیاز متوسط : ۱ عددگوشت قرمز : ۵۰۰ گرم لوبیا قرمز : ۱ فنجان لیمو عمانی : ۵ عددنمک : به مقدار لازم روغن : به مقدار لازم زردچوبه : به مقدار لازم ترخان و جعفری و گشنیز خرد شده : ۱.۵ پیمانه
طرز تهیه گیلاخه در منزل
برای تهیه گیلاخه ابتدا پیاز را به صورت خلالی خرد کنید سپس پیاز را به همراه مقداری روغن و زردچوبه تفت دهید و گوشت قرمز را به همراه پیاز سرخ نمایید و بعد از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد آب جوش را به گوشت قرمز اضافه کنید و لیمو عمانی ها را با چنگال سوراخ نمایید و به همراه لوبیا خیس خورده به گوشت بیفزایید و اجازه دهید تا مواد خورش گیلاخه به مدت ۴۵ دقیقه بپزند.
در مرحله بعدی طرز تهیه گیلاخه درون تابه ای مناسب گیلاخه را به همراه ترخان و گشنیز و جعفری تفت دهید سپس مخلوط گیلاخه و سبزیجات را به مواد خورش بیفزایید و اجازه دهید تا خورش به مدت ۲۰ دقیقه دیگر جا بیفتد و به خوبی پخته شود.
@ashpazy_irani
#خانه_دارى💕
🌀جرم گیری و میکروب زدایی ماشین لباسشویی
جوش شیرین و سرکه رو توی مخزن مخصوص پودر میریزم و قرص ظرف شويي رو توی خود لگن ماشین میندازم و درشو میبندم و ماشینمو روی همون برنامه ی dilay wash روشن میکنم و میذارم حسابی تمیز تمیزش کنه
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#خوراك_بدون_گوشت
#كوكو_پنيرى
سهتا تخممرغ، یه قاشق آرد، حدود یکلیوان پنیر رنده شده ( کمتر هم میشه ریخت)، نمک و فلفل سیاه، نصف لیوان جعفری و گشنیز خرد شده، سیاهدونه و آویشن ( گردو خرد شده هم عالی میشه) به دلخواه، می تونید دو قاشق روغن زیتون هم تو مایه اصلی کوکو بریزید.
همه مواد رو ترکیب کنید و هر طرف کوکو رو پنج دقیقه بپزید. توی فر هم در حد طلایی شدن بمونه کافیه.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#ژله_تکنفره_ویترینی
ردیف اول. ژله آلورا رو با یک و نیم لیوان آب جوش درست کنید و با تخم شربتی هایی که از قبل خیساندید ته قالب بریزید.
ردیف دوم. میوه دلخواه رو به شکل برگ برش بزنید و روی ردیف اول که نیم بند شده بچنید و مقدار کمی ژله آلورا با قاشق روشون بریزید و بذارید یخچال تا فیکس بشن.
ردیف سوم. ژله توت فرنگی رو با یک لیوان آب جوش درست کنید و وقتی خنک شد یک لیوان بستنی وانیلی بهش اضافه کنید. و روی ردیف دوم بریزید.
ردیف چهارم. از ژله آلورایی که درست کردید یک ردیف دیگه بریزید.
ردیف پنجم. ژله آلورا رو با یک لیوان آب جوش درست کنید و وقتی خنک شد یک لیوان بستنی وانیلی بهش اضافه کنید. و روی ردیف چهارم بریزید.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#پلو_مرغ_عسلی
اول ران یا سینه ی مرغ با نمک و رردچوبه سرخ کنید.یک عدد پیاز رو خرد کنید وبا کمی آب اجازه بدین بپزه یک قاشق عسل ، یک قاشق زعفران غلیظ و ۴قاشق آب لیموی تازه رو با هم مخلوط کنید.مرغ های پخته شده رو روی سینی فر قرار بدین. از مخلوط عسل و لیمو و زعفران با فرچه ی مخصوص روی قطعات مرغ بمالید ،و مرغ رو داخل فر با شعله ی بالا به مدت ۱۵دقیقه قرار بدین.به هیچ وجه نگران نباشید مرغ شما اصلا شیرین نخواهد شد😊عسل باعث کاراملی شدن مرغ می شه ترکیبش با آب لیمو و زرشک کاملا ملس خواهد شد.برنج رو هم مثل همیشه دم کنید و با زرشک و انواع خلال و ته چین یا ته دیگ ماستی نوش جان کنید.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#املت_پنیر
مواد لازم برای تهیه املت پنیر
جعفری ساطوری شده : منی
پنیر گرویر : (پنیر پیتزا) به اندازه نیاز
نمک : به اندازه نیاز
فلفل : به اندازه نیاز
روغن : شش قاشق سوپخوری
شیر هموژنیزه : شش قاشق سوپخوری
تخم مرغ : شش عدد
طرز تهیه املت پنیر
برای تهیه هر املت ساده، تخم مرغها را در ظرفی میشکنیم ومیزنیم تا کاملاً کف کند، کمی نمک و فلفل و سه قاشق شیر را داخل تخم مرغ میریزیم و بههم میزنیم، بعد تابه مناسبی را که لبه آن تقریباً بارتقاع ۲.۵ سانتیمتر باشد روی آتش میگذاریم و سه قاشق روغن را در تابه میریزیم و میگذاریم تا روغن کاملاً داغ شود، بعد مایه تخم مرغ و شیر را در تابه میریزیم بهطوری که سطح تابه پوشیده شود. یک لحظه در تابه را میگذاریم تا املت بسته شود، بعداملت را با یک چنگال و یک کفگیر بهدقت لوله میکنیم.
مایه اصلی همه املتها شبیه هم درست می شوند و به نسبت نیاز مقدار آن را میتوانیم کم یا زیاد نماییم .
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧚♀🧚♀
#ترفند
برای تمیزکردن لکه های سخت چربی روی گازای استیل وسرپیکنیک میتونید ازمحلول سرکه سفیدوجوش شیرین استفاده کنیدبه اینصورت که محلول تا۱ربع روی صفحه گازاستیل بمونه وبعدبااسفنج پاک کنید یاسرپیکنیک تا ۱ربع توی محلول باشه وبعدبا اسکاچ ومایع ظرفشویی بشورید
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#نون_شیره_انگور
موادلازم
اب نصف لیوان
شیر نصف لیوان
خمیر مایه ۱ ق غ
شیره انگور یک لیوان
پودر گردو و فندق نصف لیوان
روغن ۵ ق غ
نمک یک پنسه
سبوس مقداری
طرزتهیه:
ارد تا وقتی خمیر لطیفی بدست بیاد یکم چسبندگی داشته باشه اشکال نداره
همه رو مخلوط میکنیم و حسابی ورز میدیم و روشو میپوشونیم حدود دو ساعت تو دمای محیط بعد چونه های کوچولو میگیریم وداخل سبوس میغلتونیم و میچینیم توی سینی در اخر مقداری کره و زردچوبه مخلوط میکنیم نوک انگشت رو به کره و زردچوبه اغشته میکنیم و چونه ها رو پهن میکنیم مثل نونواها
بعد داخل فر از قبل روشن شده با دمای۲۰۰ درجه میذاریم بعد چک میکنیم اگه ته نون از سینی جدا شد و پخته بود چند دقیقه گریل رو روشن میکنیم تا خوشرنگ بشه.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani