#املت_پنیر
مواد لازم برای تهیه املت پنیر
جعفری ساطوری شده : منی
پنیر گرویر : (پنیر پیتزا) به اندازه نیاز
نمک : به اندازه نیاز
فلفل : به اندازه نیاز
روغن : شش قاشق سوپخوری
شیر هموژنیزه : شش قاشق سوپخوری
تخم مرغ : شش عدد
طرز تهیه املت پنیر
برای تهیه هر املت ساده، تخم مرغها را در ظرفی میشکنیم ومیزنیم تا کاملاً کف کند، کمی نمک و فلفل و سه قاشق شیر را داخل تخم مرغ میریزیم و بههم میزنیم، بعد تابه مناسبی را که لبه آن تقریباً بارتقاع ۲.۵ سانتیمتر باشد روی آتش میگذاریم و سه قاشق روغن را در تابه میریزیم و میگذاریم تا روغن کاملاً داغ شود، بعد مایه تخم مرغ و شیر را در تابه میریزیم بهطوری که سطح تابه پوشیده شود. یک لحظه در تابه را میگذاریم تا املت بسته شود، بعداملت را با یک چنگال و یک کفگیر بهدقت لوله میکنیم.
مایه اصلی همه املتها شبیه هم درست می شوند و به نسبت نیاز مقدار آن را میتوانیم کم یا زیاد نماییم .
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧚♀🧚♀
#ترفند
برای تمیزکردن لکه های سخت چربی روی گازای استیل وسرپیکنیک میتونید ازمحلول سرکه سفیدوجوش شیرین استفاده کنیدبه اینصورت که محلول تا۱ربع روی صفحه گازاستیل بمونه وبعدبااسفنج پاک کنید یاسرپیکنیک تا ۱ربع توی محلول باشه وبعدبا اسکاچ ومایع ظرفشویی بشورید
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#نون_شیره_انگور
موادلازم
اب نصف لیوان
شیر نصف لیوان
خمیر مایه ۱ ق غ
شیره انگور یک لیوان
پودر گردو و فندق نصف لیوان
روغن ۵ ق غ
نمک یک پنسه
سبوس مقداری
طرزتهیه:
ارد تا وقتی خمیر لطیفی بدست بیاد یکم چسبندگی داشته باشه اشکال نداره
همه رو مخلوط میکنیم و حسابی ورز میدیم و روشو میپوشونیم حدود دو ساعت تو دمای محیط بعد چونه های کوچولو میگیریم وداخل سبوس میغلتونیم و میچینیم توی سینی در اخر مقداری کره و زردچوبه مخلوط میکنیم نوک انگشت رو به کره و زردچوبه اغشته میکنیم و چونه ها رو پهن میکنیم مثل نونواها
بعد داخل فر از قبل روشن شده با دمای۲۰۰ درجه میذاریم بعد چک میکنیم اگه ته نون از سینی جدا شد و پخته بود چند دقیقه گریل رو روشن میکنیم تا خوشرنگ بشه.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#زرشک_پلو_با_مرغ
من مرغها رو از شب قبل با پیاز خلالی و سیر و نمک و فلفل و زعفران مزه دار میکنم و داخل زیپ کیپ میزارم
بعد ی پیاز رو رنده میکنم و سرخ میکنم مرغها رو هم بهشون دوباره زعفرون میزنم و جدا سرخشون میکنم تو پیاز های سرخ شده رب میزنم و دو لیوان آب و مرغها رو میزارم تو این سس بپزه در آخر سر که مرغها پخته شده کمی ابغوره میزنم بهش و تمام
زرشک رو همراه یک قاشق شکر در حد کم تفت میدم وبا زعفرون به برنج هم که دم کشیده و ی پلو خوووب با عطر محشر شده اضافه میکنم و مرغها رو میجیینم دورش
شما هم بپزید و لذت ببرین
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#بوفی
نصف پیمانه برنج پخته شده،یک پیمانه سینه ی مرغ پخته،یک سوم پیمانه پنیر خامه ای،یک قاشق سس مایونز،جعفری،نمک،فلفل،زردچوبه به میزان لازم:
همه ی مواد را داخل غذاساز ریخته و وقتی پوره ای شد توپک درست میکنیم.توپک ها را داخل تخم مرغ و پودر سوخاری غلت میدیم و سرخ میکنیم.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#گوشفیل
طرز تهیه:
برای درست کردن گوشفیل ابتدا شربتشو درست کردم کنار گذاشتم تا خنک بشه برای شربت یک لیوان شکر بایه لیوان آب گذاشتم روی حرارت یه ق غ خ گلوکز ونصف فنجان گلاب کمی هل وزعفران دم کرده اضافه کردم گذاشتم تا قوام بیادبرای خمیر گوشفیل یه تخم مرغ ودوقاشق روغن جامد یه ق چ خ بکینک پودر کمی نمک ویه قاشق از شربت بار ونصف لیوان شیر یک سوم ق چ خ جوش شیرین باهم مخلوط کردم یه لیوان آردو الک کردم با قاشق مخلوط کردم لیوان دومو کم کم به خمیرم اضافه کردم با نوک انگشتام مخلوط کردم سه قاشق از دو لیوان آرد من باقی موند خمیرمو ورز دادم دوساعت استراحت دادم بعد به قطر چهار میل به صورت لوزی برش زدم توروغن داغ سرخ کردم وداخل شیره سرد شده گذاشتم. امیدوارم برای سفره افطارتون درست کنین و از خوردنش لذت ببرین
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#ژله_فالوده
مواد لازم :
ژله طالبی یک بسته ، ژله دلخواه یک بسته،فالوده به مقدار لازم شیر یا بستنی نصف لیوان من یک بسته آلوئه ورا داشتم گفتم توش یکی دوقطره رنگ میریزم لایت بشه مثلا
مدیونین اگه فک کنین بیشتر ریختم اونم آلبالویی سیر
اول آلوئه ورا رو با یک و نیم لیوان آب جوش حل کردم باچند قطره رنگ .وقتی خوب خنک شد داخل قالبی که کمی چرب کردم ریختم و فالوده رو به اندازه ای که فالوده بالاتر از ژله نیاد ریختم داخل قالب و گذاشتم یخچال تا نیم بند بشه
وبعد ژله بعدی رو با یک لیوان آب جوش آماده کردم بعداز خنک شدن بستنی اضافه کردم و داخل قالب ریختم
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
#آش_دوغ_اردبیل
#مواد_لازم
سبزی آش (گشنیز، تره، در صورت تمایل اسفناج) : 500گرم
دوغ : 2 لیتر
نخود پخته شده : 1 پیمانه
برنج : 1 پیمانه
تخم مرغ :1 عدد
#طرز_تهیه
دوغ را با یک عدد تخم مرغ مخلوط می کنیم و هم میزنیم تا کاملا در آن حل شود،این کار را برای این انجام می دهیم تا دوغ دچار تغییرات شمیایی نشود یا به اصطلاح نبرد. (در صورتی که دوغ خیلی آبکی بود و غلظت کمی داشت می توانیم چند قاشق ماست به آن اضافه کنیم).
سپس قابلمه را روی شعله زیاد میگذاریم تا به جوش آید.در این مرحله باید پیوسته دوغ را هم بزنیم.کلا این آش نیاز به هم زدن طولانی مدت روی شعله دارد
پس از اینکه دوغ به جوش آمد، برنج را اضافه می کنیم و هم میزنیم.
پس از پخت برنج تقریبا(حدودا 15 دقیقه بعد)سبزی را که قبلا خیلی خوب ریز خورد کرده بودیم اضافه می کنیم و می گذاریم تا رنگ سبزی تیره شود و بپزددر آخر نخود را که قبلا کاملا خیس خورده و پخته شده است را اضافه می کنیم.در این مرحله نمک را به آش اضافه می کنیم.چون اگر از اول نمک را اضافه کنیم باعث بریدن دوغ می شود.
حدود 15تا 20 دقیقه بعد آش آماده می شود.
╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮
@ashpazy_irani
سلام دوستان گلم.. کیا مثل من عاشق غذا سرخ کردنی هستن🤢😋😋😋
مواد لازم برای این کتلت سالم ، مقوی و خوشمزه رو ببینید .
چند تا نکته ، اول اینکه می تونید از یه دونه هویج یا کدوی رنده شده هم استفاده کنید .
دوم اینکه این کتلت ، تخم مرغ و سیب زمینی نداره .
سوم اینکه من پودر لیمو عمانی هم اضافه کردم میشه به جای اون از پودر غوره یا پودر سماق هم استفاده کرد که توی دستور اصلی نداشت .
چهارم اینکه می تونید کمی پودر گوجه فرنگی هم به اون اضافه کنید .
پنجم اینکه ، مواد رو با دست ، کمی ورز بدین ، دست رو مرطوب کنید و کتلت ها رو توی دست شکل بدین ، توی روغن با شعله ملایم سرخ کنید .
ششم اینکه ، جو پرک رو دو سه دقیقه خیس کردم و بعد توی آبکش ریختم و نیم ساعت گذاشتم تا آب اضافه اش بره
@ashpazy_irani
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
#کرپ😍😍
مواد لازم:
تخم مرغ ۱ عدد
آب ۱ لیوان
ماست شل یا شیر ۱ لیوان
آرد نونوایی ۱ لیوان
نمک
طرز تهیه:
همه مواد رو باهم مخلوط کرده،هم بزنید.
کف ماهیتابه رو خیلی کم چرب کنید.یک ملاقه از مایه رو بریزید.بعد برش گردونید تا طرف دیگه هم سرخ بشه.
دوستان کرپ استفاده زیادی داره هم برای غذا و هم برای صبحانه
@ashpazy_irani
#دسر_پرتقالی_شکلاتی
1-2 پاکت رولت شکلاتی حاضری
4 پیمانه شیر
1 پیمانه آب پرتقال تازه
1 تخم مرغ
4 قاشق غذاخوری آرد
4 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
حدود 1 پیمانه شکر (خودتون کم یا زیاد کنین)
1 قاشق غذاخوری کره
وانیل
خامه صبحانه 100-200 گرم (اختیاری)بعد از سرد شدن پودینگ اضافه کنید و هم بزنید
برای سس_پرتقالی:
2 پیمانه آب پرتقال
2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
2 قاشق غذاخوری شکر(به نسبت شیرینی پرتقال ها کم یا زیاد کنین)
داخل قالب کمربندی، رولت شکلاتی رو که به ضخامت های 1 سانتیمتری بریدین رو در دیواره ها بچینین، بعد کف قالب بچینین.
برای پودینگ، همه مواد بجز کره و وانیل رو روی حرارت ملایم مدام هم بزنین تا خووب غلیظ شه، بعد از روی حرارت بردارید و کره و وانیل رو اضافه کنید، حالا نصف پودینگ رو داخل قالب بریزین و روش تکه های شکلات یا حتی شکلات آب شده بریزین بعد بقیه پودینگ رو روش بریزین.
برای سس هم، همه موادو روی حرارت ملایم مدام هم بزنین تا غلیظ شه بعد که کمی سرد شد روی پودینگ بریزین و یک شب بزارین یخچال.
@ashpazy_irani