eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
172.2هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.6هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
8.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ای مواد لازم فیله یا سینه مرغ : ۳۰۰ گرم خمیر آماده پیراشکی: ۱۵ عدد جعفری : یک پیمانه فلفل دلمه : نصف پیمانه پودر سیر : ۲ ق چ پودر آویشن : ۱ ق چ پاپریکا: ۱ ق چ نمک : مقدار لازم رب گوجه: یک ق غ ▶️ سینه مرغ و جعفری و فلفل دلمه و ادویه جات با استفاده از دستگاه همه رو یه دست میکنیم به جای مرغ از گوشت چرخ کرده هم میتونید استفاده کنید ▶️ داخل کمی روغن تفت میدیم تا رنگ مرغ تغییر کنه ▶️ یک قاشق رب گوجه به ترکیب مون اضافه میکنیم ▶️ خمیری که یخ اش باز شده از مواد وسط خمیر میزاریم ▶️ با استفاده از برس اطراف خمیر آب میزنیم ▶️ به دو حالت یکی حالت بقچه ای و حالت صدفی که در فیلم کاملا مشخص خمیر حالت میدیم ▶️ داخل روغن قرار داده سرخ میکنیم تا طلایی بشه میتونید داخل فر هم قرار دهید.
11.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دیزی سنتی😍😋 مواد لازم: نخود و لوبیا🫘 گوشت🥩🍖 پیاز🧅 سیر🧄 سیب زمینی 🥔 گوجه فرنگی 🍅 رب گوجه فرنگی 🥫 نمک🧂 فلفل🌶 لیمو عمانی🍋
3.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 3 عدد سینه مرغ یا ران بدون استخوان 3 حبه سیر آب نصف لیمو 1 قاشق چایخوری پودر چیلی 1 قاشق چایخوری کاری 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه نمک برای سس: 4 قاشق غذاخوری ماست خردل 1 قاشق چایخوری 1.5 قاشق غذاخوری سس مایونز 1 قاشق چایخوری سس گوجه فرنگی 1 پیمانه جعفری 2 قاشق غذاخوری آب لیمو فلفل سیاه ، نمک و آویشن پیاز ، کاهو ، گوجه فرنگی نان لواش یا تورتیلا مرغ ها به مکعب بریده می شوند یک تابه مناسب را گرم کرده و کمی روغن زیتون بریزید. سینه ها در یک تابه داغ پخته می شوند پس از 5 دقیقه ، سیر ریز خرد شده به آن اضافه می شود.وقتی کاملاً آبکش شد ، نمک ، ادویه جات و آب لیمو اضافه می شوند و خوب مخلوط می شوند ، پس از کمی تفت دادن بیشتر ، از اجاق برداشته می شود از طرفی مواد لازم برای سس را داخل کاسه برده و مخلوط میکنند.پیاز ، گوجه فرنگی و سبزیجات را خرد کنید نان لواش روی بشقاب قرار می گیرد.ابتدا مقداری سس در وسط پهن می شود مواد مرغ، پیاز ، گوجه فرنگی و کاهو روی آن قرار می گیرد.سس دوباره روی آن ریخته می شود وپیچیده می شود
6.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با صدا ببینید🔈 ۱-گوشت ۴۰۰ گرم ۲-برنج آبکش ۱ پ ۳-سبزی کوفته ۱ پ ۴-پیاز ۱ عدد ۵-نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم ۶-پیاز داغ برای سرو ۳ ق.غ سس کوفته ۱-پیاز ۱ عدد ۲-روغن ۲ ق.غ ۳-نعنا خشک ۱ ق.غ ۴-برنج آبکش ۲ ق.غ ۵-نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم ۶-سیر ۲ حبه ۷-آب ۳ پ ۸-کشک ۲۳۰ گرم ۹-گردو ۴ عدد اگه با غذا ساز مایه کوفته رو درست میکنید احتیاج به ورز دادن نداره. ولی اگه بدون غذا ساز انجام میدید حتما ۱۰ دقیقه ورز بدید که کوفته انسجام داشته باشه و وا نره.برای سس کوفته همون دو قاشق برنج کافیه و به اندازه کافی به غذا لعاب میده.
6.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 ۱-گوشت ۴۰۰ گرم ۲-برنج آبکش ۱ پ ۳-سبزی کوفته ۱ پ ۴-پیاز ۱ عدد ۵-نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم ۶-پیاز داغ برای سرو ۳ ق.غ سس کوفته ۱-پیاز ۱ عدد ۲-روغن ۲ ق.غ ۳-نعنا خشک ۱ ق.غ ۴-برنج آبکش ۲ ق.غ ۵-نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم ۶-سیر ۲ حبه ۷-آب ۳ پ ۸-کشک ۲۳۰ گرم ۹-گردو ۴ عدد اگه با غذا ساز مایه کوفته رو درست میکنید احتیاج به ورز دادن نداره. ولی اگه بدون غذا ساز انجام میدید حتما ۱۰ دقیقه ورز بدید که کوفته انسجام داشته باشه و وا نره.برای سس کوفته همون دو قاشق برنج کافیه و به اندازه کافی به غذا لعاب میده.
و قارچ ساده چگونه تهیه میشود؟😋😍 🔸مواد لازم ▫️شلغم متوسط ۲ عدد ▫️سیب زمینی متوسط ۲ عدد ▫️هویج متوسط ۲ عدد ▫️پیاز متوسط ۱ عدد ▫️جو پرک ۱/۲ فنجان ▫️قارچ ۵ عدد ▫️جعفری ساطوری ۳ قاشق غذاخوری ▫️آب مرغ ۲ لیوان ▫️نمک و آبلیمو به میزان لازم 🍵دستور تهیه: ابتدا شلغم، سیب زمینی، هویج و پیاز را پوست گرفته و به صورت نگینی خرد کنید. آب مرغ را در قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید، سپس جو پرک و سبزیجات خرد شده را به آن اضافه کنید.حرارت را کم کرده، درب قابلمه را نیمه باز بگذارید و صبر کنید تا سبزیجات و جو پرک پخته و نرم شوند.نمک، فلفل، قارچ و جعفری خرد شده را اضافه کرده و حدود ۳۰ دقیقه صبر کنید تا سوپ کاملا جا افتاده و غلیظ شود.سوپ را در ظرف سرو بکشید و با آبلیمو میل کنید.
چگونه تهیه میشود؟😋😍 🔹مواد اصلی (برای ۴ نفر) ▫️ماهی کیلکا ۵۰۰ گرم ▫️آبلیمو ۱ ق چ ▫️پودر سیر و پودر گلپر از هر کدام ۱ ق چ ▫️پودر زیره و پودر پاپریکا از هر کدام ۱ ق چ ▫️روغن زیتون به مقدار لازم ▫️زعفران ۱ قاشق چای خوری ▫️تخم مرغ ۱ عدد ▫️آرد گندم و آرد سوخاری به مقدار لازم 🐟دستور تهیه : ابتدا سر و دم ماهی‌ها و بال کوچک پشت آن را ببرید و شکم ماهی را برش دهید و استخوان‌های داخل آن را خارج کنید.ماهی‌ها را با ادویه شامل پاپریکا، پودرسیر، زیره، گلپر، نمک و فلفل و روغن زیتون مخلوط کنید و کنار بگذارید تا کمی مزه دار شوند.تخم مرغ‌ها را در یک ظرف بشکنید و کمی نمک و فلفل، ۲ قاشق آب سرد، آبلیمو و زعفران را به آن اضافه کنید و خوب بزنید تا مخلوط شوند.درون یک تابه روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود.ماهی‌ها را ابتدا داخل آرد گندم و سپس در تخم مرغ‌ بزنید، بعد از آن در ظرف آرد سوخاری بغلتانید و در تابه بیندازید تا سرخ شوند.هر دو طرف ماهی باید به رنگ طلایی درآید و سرخ شود.
طرز تهیه انواع چگونه است؟😋😍 🫖مواد لازم: 56 گرم اسپرسو 56 قهوه دم کرده سرد 28 گرم شیر نارگیل شربت ساده دانه‌های قهوه برای تزیین ☕️طرز تهیه: در یک ظرف مناسب به همراه یخ، اسپرسو، قهوه دم کرده سرد، شیر نارگیل و شربت ساده را ترکیب کنید. کمی به هم بزنید و سپس آن را با دانه‌های قهوه تزیین نمایید.