eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
ابتدا یک عدد پیاز درشت رو نگینی ریز کردم و با یه مقدار روغن تفت دادم وقتی رنگ پیاز یه مقدار تغییر کرد چهارصد گرم گوشت گوسفندی رو بهش اضافه کردم و گذاشتم یه مقدار با هم تفت بخورن بعد زردچوبه و فلفل و یه مقدار پودر سیر و ادویه خورشتی و سه قاشق غذاخوری پر،رب بهش اضافه کردم و دوباره گذاشتم همه ی مواد باهم تفت بخورن طوری که رب رنگ باز کنه و به روغن بیافته،بعد 4 الی 5 لیوان آب جوشیده شده بهش اضافه کردم و دو تا چوب دارچین و چهار عدد لیموی سوراخ شده و دو عدد هل هم انداختم داخلش و حرارت رو ملایم کردم یک ساعت آخر هم لپه هایی رو که از قبل پختم به خورشتم اضافه کردم،و ده دقیقه آخر هم سه قاشق زعفران دم کرده و نمک بهش اضافه کردم.
🥟 😋 آرد ۳ لیوان کره ۱۵۰ گرم تخم مرغ ۲ عدد بکینگ پودر ۱ پاکت وانیل ۱ پاکت شکر ۱ لیوان پودر فندق ۲ ق غ 🔻مواد رویی: شکلات شیری ۱۰۰ گرم پسته خرد شده 🔸در کاسه آرد را می ریزیم سپس بکینگ پودر وانیل و شکر و پودر فندق را ریخته هم میزنیم در وسطش گودی ایجاد می کنیم کره نرم شده و تخم مرغها را ریخته و آرام آرام از وسط هم می زنیم تا خمیر شود وقتی خمیر شد و به دست نچسید از خمیر به اندازه یک گردو برداشته در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و شیرینی ها را روی آن می چینیم در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده قرار می‌دهید شکلاتها را بطریق بن ماری ذوب میکنیم وقتی شیرینی ها پخت و خنک شد شکلات ذوب شده و پسته خرد شده را می ریزیم
🥙🥘سویچه ماهی🥯 🧄مواد لازم🧄 ▢500 گرم فیله ماهی ▢2/3 پیمانه آبلیمو ▢2 حبه سیر (خرد شده) ▢1 عدد سیب زمینی (متوسط) ▢1 عدد پیاز (برش داده شده) ▢2 عدد فلفل سبز (تند) ▢2 قاشق غذا خوری گشنیز (خرد شده) ▢1 عدد ذرت (آبپز) ▢به میزان لازم نمک 🍋دستور تهیه🍋 آبلیمو، سیر، یك قاشق غذاخوری گشنیز، یك عدد فلفل سبز بدون سر و دانه و نیمی از پیاز رو توی غذاساز پوره كرده و نمك و فلفل روش میپاشیم. بلال و سیب‌زمینی رو 30 دقیقه در آب‌ جوش پخته، سپس سیب‌ زمینی رو نگینی خرد كرده و ذرت رو از ساقه با چاقو جدا می کنیم. ماهی رو با سیر و نمك و فلفل در نیم‌لیتر آب 20 دقیقه میپزیم، سپس آبكش كرده و با دست خرد می کنیم. فلفل سبز رو هم خرد می کنیم. نیم دیگه پیاز رو خلالی كرده و با ذرت، سیب‌زمینی، ماهی و فلفل سبز مخلوط كرده و سس رو روی اون داده و مخلوط می کنیم. این غذا رو میشه با نان یا به تنهایی سرو كرد.
: کره:۱۱۰گرم پودر قند:۵۰گرم زرده تخم مرغ:۱عدد وانیل مایع:۱/۲ق چ نشاسته ذرت یا پودر کاسترد:۱/۸پ آرد نول:تقریبا ۱۵۰گرم کمی کمتر یا بیشتر _کره همدمای محیط +پودر قند۳دقیقه هم بزنید با دور متوسط همزن _زرده+وانیل در حد ۳۰ثانیه با دور کند همزن ترکیب شود. _نشاسته ذرت یا کاسترد مخلوط و در نهایت آرد در دوتا سه مرحله اضافه کنید. _استراحت خمیر در یخچال:۲۰دقیقه _ضخامت خمیر:۳-۴میلی متر فر برقی کانوکشن۱۶۰ گازی۱۸۰ طبقه وسط تایم:۱۰-۱۲دقیقه
: سلام سلام من من اومدم با یه شیرینیه خیلی خوشمزه برای عیداز مواد لازم : ارد سفید 90 گرم ارد نخودچی 40 گرم ارد برنج 50 گرم روغن جامد (روغن صاف) 105 گرم (حدودا یک کم بیشتر از یک سوم لیوان) زرده تخم مرغ 1 عدد پودر قند 40 گرم پودر هل نصف ق چ زعفران غلیظ به میزان لازم همه مواد به دمای محیط برسه. پودر قند و آرد ها الک بشه. فر رو از یک ربع قبل گرم کردم. داخل فر ۱۷۰ درجه ۱۲ تا ۱۵ دقیقه قرار دادم. ماندگاری این شیرینی بسیار بالاست و تا ماه ها در محیط خنک در ظرف درب بسته (الزامی به یخچال نیست) می مونه. بدون فر در فر دست ساز می تونین درست کنید
🌮سالاد تند و شیرین تن ماهی 🧆مواد لازم🧆 ▢180 گرم کنسرو تن ماهی ▢2 عدد پیازچه ▢2 قاشق مرباخوری روغن زیتون ▢⅓ قاشق مرباخوری فلفل قرمز ▢½ قاشق مرباخوری پودر پاپریکا ▢2 قاشق مرباخوری شکر قهوه ای ▢½ قاشق مرباخوری پودر سیر ▢¼ قاشق مرباخوری نمک ▢1.5 قاشق سوپخوری سرکه سیب ▢1 عدد هویج ▢به مقدار لازم فلفل سیاه 🥪دستور تهیه🥪 کنسرو تن ماهی رو بجوشونید و توی صافی بریزید تا روغن یا آبش گرفته بشه. هویج رو رنده کنید، پیازچه را ریز خرد کنید و توی یک کاسه بریزید. شکر، نمک، روغن و سرکه رو توی یک پیاله مخلوط کنید تا شکر حل یشه و سپس توی کاسه بریزید. پودر پاپریکا دودی، پودر سیر و پودر فلفل قرمز رو به باقی مواد اضافه کنید و با یک فلفل ساب مقداری فلفل سیاه تازه روی ظرف آسیاب کنید و تمام مواد رو به آرامی مخلوط کنید تا مواد له نشن. وقتی مواد را با هم مخلوط کردید برای 5 دقیقه صبر کنید تا طعم ها آزاد شده و ترکیب خوش طعم ما آماده بشه
▫️سينه مرغ : ٢ عدد (٣٠٠ گرم) ▫️رنده پوست ليمو ترش : ١ قاشق مربا خوري ▫️آب ليمو ترش : ٢ قاشق مربا خوري ▫️سس خردل : ٢ قاشق مربا خوري ▫️ژامبون گوشت : ٤ اسلايس ▫️پنير چدار ورقه اي : ٤ ورق ▫️تخم مرغ : ١ عدد ▫️آرد سفيد، پودر پانكو ، نمك و فلفل سياه : به ميزان لازم 🔸سينه مرغ را از طول برش بزنيد و باز كنيد، روي سينه مرغ نمك، فلفل سياه و آب ليمو ترش بريزيد با بيفتك كوب سينه مرغ را آرام آرام بكوبيد تا پهن شود،آب ليمو باعث ميشود سينه مرغ راحتتر كوبيده و پهن شود، سس خردل بماليد و يك ورق ژامبون روي سينه مرغ قرار دهيد، سپس پنير گودا و دوباره ژامبون بچينيد، سينه مرغ را خيلي محكم رول كنيد و روي سلفون بگذاريد دو طرف سلفون را ببنديد و چند بار روي سطح كار بغلتانيد تا مرغ كاملا بسته شود مرغ رول شده را يك ساعت داخل يخچال بگذاريد سپس از سلفون خارج كنيد به آرامي و بترتيب داخل آرد سفيد، تخم مرغ و پودر پانكو بغلتانيد در روغن داغ سرخ كنيد و يا داخل فر ٢٠٠ درجه بگذاريد
تخم مرغ2 عدد/ آرد50 گرم/ شکر50 گرم /وانیل 1/4 قاشق چایخوری/ بکینگ پودر1/2 قاشق چایخوری /خامه1 عدد تخم مرغ و وانیل و شکر را انقدر با همزن زده تا پوک و سبک شود حجم مواد به دو برابر برسد. سپس آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کرده به مواد اضافه کرده با لیسک آرام هم زده تا مخلوط شود. سپس تابه دو طرفه را با مقدار روغن چرب کرده روی حرارت گذاشته تا داغ شود. مواد رولت را ریخته صاف می کنیم. حرارت باید کم رو به بالا یعنی ملایم باشد. سپس ده دقیقه یک طرف و پنج دقیقه طرف دوم. سپس روی حوله نمناکی کاغذ روغنی گذاشته نان رولت را درون آن قرار داده و به آرامی رول می کنیم. می گذاریم کنار تا سرد شود. سپس بازکرده خامه کشی می کنیم از مغزیجات و موز و شکلات به دلخواه استفاده کرده باز رول می کنیم و درون کاغذ روغنی در یخچال گذاشته و بعد برش زده و میل می کنیم.
🥯 😋 ▫️۱۲۵گرم کره ▫️یک سوم لیوان روغن مایع ▫️یک عدد تخم مرغ ▫️نصف لیوان پودر قند ▫️نصف لیوان پودر گردو یا فندق یا بادام ▫️یک لیوان پودر نشاسته گندم یا ذرت ▫️وانیل ۵گرم ▫️نصف قاشق غذاخوری بکینگ پودر ▫️یک لیوان ودو سوم لیوان آرد برای رو یه قرابیه: ۳قاشق غذاخوری شکر ریز یا پودر قند یک قاشق چایخوری دارچین 🔸ابتدا کره به دمای محیط رسیده رو وتخم مرغ هم زده تا از لختگی در بیاد تخم مرغ بعد به جز آرد بقیه مواد رو اضافه کرده خوب باهم مخلوط میکنیم آرد رو کم کم با کنترل اضافه میکنیم تا خمیری نرمی بدست بیاد بعد به اندازه گردو برداشته من به اندازه (۳۰گرم)برداشتم گرد کرده داخل سینی فر میچنیم با فاصله ودر فر از قبل گرم شده ۱۷۰درجه ۲۰ دقیقه مپزیم بعد اینکه از فر در آوردیم همینکهگرمه داخل پودر قند ودارچین مغلتونیم وداخل ظرف سرو می چینیم.
۲۰۰میلی خامه(صبحانه ) ۱٫۵لیوان شیر ۲قاشق غذاخوری شکر ۲قاشق غذاخوری پر پودر نارگیل(وکمی برای تزیین روی کرم ) ۲قاشق غذا خوری نشاسته ۱۰۰گرم شکلات سفید طرز تهیه بجز شکلات تمام مواد را داخل قابلمه ای ریخته هم بزنید و سپس روی اجاق تا وقتی که بجوشد مدام هم بزنید وقتی شروع به جوشیدن کرد شکلات خرد شده را اضافه کنید و وقتی شکلات آب شد از روی اجاق بردارید و داخل ظرف های مورد نظر ریخته و روی کرم ها پودر نارگیل پاشیده و داخل یخچال بذارید تا سرد بشه آماده سرو هست نوش جان میتونید نصف قاشق نشاسته بیشتر بریزید واین کرم رو قالبی درست کنید
☕️براساس تحقیقات صورت گرفته ترکیبات موجود در دارچین، قند خون را کاهش می‌دهد و به بدن کمک می‌کند تا به بهترین شکل از انسولین استفاده کند. 🥄طرز تهیه ☕️☕️☕️ برای تهیه دمنوش دارچین، ۲ عدد چوب دارچین را در یک قوری آب سرد بیندازید و آن را روی شعله‌ی کم و مستقیم قرار دهید. پس از اینکه آب قوری به جوش آمد، آن را به مدت ۲ تا سه ساعت روی شعله غیرمستقیم بگذارید.
يك ساده و خوشمزه آموزش ميدم كه كه با سبزيجات و چيپس ميتونيد سرو كنيد و هر چقدر از خوشمزگيش بگم كمه😋 🍘طرز تهيه:يك ليوان خيار رنده شده لازم داريم (با رنده ي درشت و با پوست رنده كنيد) .يكم بهش نمك بزنيد و ده دقيقه كنار بذاريد.خيار آب ميندازه،آب اضافشو كامل بگيريد تا ديپ رو شل و خراب نكنه. حالا دو ليوان ماست چكيده+خياري كه از روش بالا آبشو گرفتيد+دو حبه سير رنده شده+يك ق آبليمو تازه+دو ق شويد تازه+يك ق روغن زيتون+نمك و فلفل