eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.2هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
خامه صبحانه ۲۰۰گرمی ۲بسته شکلات تخته‌ای شیری۲۰۰گرم شکلات تخته ای تلخ ۲۰۰گرم کره ۲۵گرم،بیسکوئیت پتی بور دو بسته پودر نارگیل نصف لیوان مغز گردو نصف لیوان خامه رو روی حرارت کم میذاریم تا گرم بشه و روان بشه ،شکلات ها و کره رو‌اضافه می کنیم و میذاریم آب بشه و خوب مخلوط می کنیم تا یکدست بشه،پودر نارگیل یا هر مغزی که دوست دارید اضافه کنید و بعد بیسکوئیت های خرد شده رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و تو قالب بریزید و با قاشق سطحش رو صاف کنید و فشار بدید تا منسجم بشه،چند ساعت داخل یخچال بذارید تا سفت‌بشه و بعد از قالب خارج کنید...اگر قالب سیلیکونی باشه لازم نیست چیزی به قالب بزنید.اگر قالب پلاستیکی یا فلزی یا شیشه ای هست حتما کف و دیواره های قالب سلفون بذارید که راحت بتونید از قالب خارج کنید....
🍝💛 ابتدا یک بسته پودر ژله زعفرانی رو با 1 و نیم لیوان آب جوش به روش بن ماری حل کرده و کنار میزاریم تا کمی خنک بشه بعد قالب تون رو کمی چرب کرده و ژله رو بهش اضافه میکنیم بعد داخل یخچال قرار بدید به مدت سه ساعت تا کاملا بسته بشه بعد از یخچال خارج کرده و دور تا دور ژله رو با چاقو جدا کرده و در ظرف مورد نظر برگردونید. نوش جان
🔸 🍛برنج ٢ پیمانه 🍛پیاز ۱ عدد 🍛لوبیا چشم بلبلی ٢/٣ پیمانه 🍛 کلم برگ ۱۰۰ گرم 🍛سبزی دلمه 🍛 زردچوبه ۱ قاشق چ 🍛فلفل سیاه . نمک . زعفران . کنسرو ماهی تن پیاز رو نگینی خرد کنید و با روغن زیاد تفت بدید . طلایی که شد فلفل و زردچوبه رو اضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن , کلم های ریش ریش خرد شده , سبزی دلمه ی خرد شده و برنج ازقبل خیس کرده رو داخلش بریزید . حالا یکی دو لیوان آب روی اون بریزید . طوریکه ۱ بند انگشت روی برنج آب باشه . نمک رو هم اضافه کنید . حرارتو نسبتا ملایم کنید تا آبش کشیده بشه . حالا لوبیا های از قبل پخته شده رو اضافه کنید و در قابلمه رو بزارید و حرارتو کم کنید تا دم بکشه و با کنسرو ماهی تن سروش کنید . _من این غذا رو طبق ذائقه و نیاز رشدی بچه هام درست کردم . شما هم میتونید طبق ذائقه تون عمل کنید .
🌯 😋 ▫️3 عدد ران مرغ بدون استخوان ▫️4 عدد فلفل سبز ▫️2 عدد گوجه فرنگی ▫️3 حبه سیر ▫️روغن مایع به مقدار لازم ▫️زیره ، فلفل قرمز پرک شده ، آویشن ، نمک ، فلفل سیاه ، پودر فلفل قرمز مقدار آنها را با توجه به ذائقه خودتان تنظیم کنید. 🔸ابتدا مواد را بصورت ریز خرد کنید. پوست مرغها را جدا کنید و تا جایی که میتوانید ریز خرد کنید. فلفل سبز و گوجه فرنگی ها را ریز ریز خرد کنید. سیر را یا رنده کنید و یا ریز خرد کنید. ماهیتابه را روی اجاق بگذارید و مقداری روغن مایع اضافه کرد گرم کنید. سپس مرغها را بریزید شروع به تفت دادن کنید. بعد از اینکه رنگ مرغها عوض شد فلفل و سیر را اضافه کنید. وقتی فلفل ها شروع به نرم شدن کردند گوجه فرنگی را داخل ماهیتابه بریزید. مواد را به خوبی هم بزنید و به تفت دادن ادامه بدید. در آخر به این غذای لذیذ نمک و ادویه های دیگر را اضافه کنید
( تركيه) 🔷مواد لازم 🔹آرد ۳ لیوان، 🔹کره ۱۵۰ گرم، 🔹تخم مرغ ۲ عدد، 🔹بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخورى، 🔹وانیل ۱ قاشق مرباخورى، 🔹 شکر ۱ لیوان، 🔹 پودر فندق ۲ قاشق غذاخوری . مواد رویی👈🏻شکلات ۱۰۰ گرم، پسته خرد شده . ♨️طرز تهیه در کاسه آرد را می ریزیم سپس بکینگ پودر وانیل و شکر و پودر فندق را ریخته هم میزنیم در وسطش گودی ایجاد می کنیم کره نرم شده و تخم مرغها را ریخته و آرام آرام از وسط هم می زنیم تا خمیر شود وقتی خمیرشد و به دست نچسید از خمیر به اندازه یک گردو برداشته در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و شیرینی ها را روی آن می چینیم در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده به مدت ٢٠ دقيقه قرار بدهيد. شكلاتها را بطریق بن ماری ذوب میکنیم وقتی شیرینی ها پخت و خنک شد شکلات ذوب شده و پسته خرد شده را می ریزیم.
🍡رشته کادایف: 500 گرم 🍡کره (ذوب شده): یک پیمانه 🍡فندق (پودر شده): یک پیمانه + مقداری برای تزئین 🍡شیر: 3 پیمانه 🍡شکر: 4 پیمانه 🍡پودر پسته: برای سرو 🍡خامه فرم گرفته یا سرشیر: برای سرو 🧊طرز تهیه کادایف شیری ابتدا شیر و شکر را در ظرف مناسبی روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید تا شکر حل شده و شیر به جوش آید. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید مواد خنک شود. دو سوم پیمانه از کره ذوب شده را به رشته کادایف اضافه کرده و با انگشتان دست خود مخلوط کنید. رشته ها را در حفره های قالب مافین قرار دهید، طوری که تا نیمه حفره ها پر شوند. سپس مقداری فندق پودر شده به آنها اضافه کرده و با انگشتان دست فشار دهید. بقیه کره ذوب شده را روی رشته ها بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه سانتی گراد (375 درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند. رشته ها را از فر در آورید و مخلوط شیر و شکر خنک شده را روی آنها بریزید. سپس کادایف شیری را به ظرف سرو انتقال دهید و روی آنها را با خامه یا سرشیر و فندق و پسته پودر شده تزئین کنید.
يك فنجون نخود، دو فنجون عدس و سه فنجون لوبيا چيتى را خوب بپزين. پياز داغ كنين از نوع فراوون، دو سه قاشق رب را توش تفت بدين و توى اش بريزين و رشته اش را هم اضافه كنين. . بعد الو بخارا به اندازه يكى دو مشت، به سليقه خودتون توش بريزين و بزارين جا بيافته. نكته شخصى من: نعنا داغ توش اگر ريخته شه خيلى خوشمزه تره و من يك كم سركه قرمز هم توش ريختم
( بفرستین واسه خانما تا هی نپرسند چی درست کنیم) 😄 پیشنهاد برای افطار ماه رمضان، هر روز نپرسید چی درست کنم! روز 1: آش رشته با کوفته ریزه، زرشک پلو با مرغ، فرنی مجلسی، سالاد روز 2: آش ماست، کوفته آذربایجانی، خاگینه عسلی، سبزی خوردن روز 3:سوپ جو، کتلت گوشت با سرخ کردنی، شیربرنج مجلسی، سالاد روز 4:سوپ قارچ، دمپختک مرغ، رنگینک، سبزی خوردن روز 5:آش نخود،دلمه بادمجان، کیک باقلوایی، سبزی خوردن روز 6:سوپ شیر، پلوخورش کرفس، حلوا رولتی، سالاد روز 7: آش شله قلمکار، ته چین مرغ، شله زرد، سالاد روز 8:سوپ مرغ، رشته پلو یا قرمه سبزی،کاچی، سبزی خوردن روز 9:آش گوجه، لوبیا پلو، حلیم شیرین، سالاد روز 10:سوپ سیب زمینی، سبزی پلو با ماهی، حلوا زنجبیلی، سالاد روز 11:آش کشک، پلوخورش قیمه، ترحلوا، سبزی خوردن روز 12:سوپ عدس، کباب کوبیده خونگی ،دسرماست، سبزی خوردن روز 13:آش بلغور، پلوخورش گل کلم، حلوا آردگندم، سالاد روز 14:سوپ رشته فرنگی، تاس کباب، خاگینه تبریز،سبزی خوردن روز 15:آش ماش، شیرین پلو با گوشت، گوش فیل، سالاد روز 16:سوپ اسفناج، کباب تابه ای، شارلوت، سالاد روز 17:سوپ سبزیجات، کوفته ریزه آذری، کلوچه خرمایی، سبزی خوردن روز 18:حلیم عدس، گوشت لاپلو، شیرینی انگشتی ترک، سالاد روز19:آش ترخینه، پلوخورش آلواسفناج، کیک یخچالی، سبزی خوردن روز 20:سوپ برنج، پلوخورش بادمجان، نان خرمایی، سالاد روز 21:اشکنه ترکی، دلمه کلم، حلواکیکی، سبزی خوردن روز 22:آش آلو،استانبولی، حلوامیکادو، سالاد روز 23:سوپ بروکلی باخامه، مرصع پلو، لوز تبریزی، سالاد روز 24:آش گوشت، کوکو دورنگ، شیرینی شربتی، سبزی خوردن روز 25:آش اردبیلی، کشک بادمجان، حلواهویج اورمیه، سبزی خوردن روز 26:سوپ ماکارونی فرمی، گارنی یاریخ(شکم پاره)، خاگینه پفی، سالاد روز 27: آش ترخینه، قیمه نثا، مسقطی، سالاد روز 28:سوپ دال عدس، پلوخورش هویج ترکی، شیرمال مغزدار، سبزی خوردن روز 29: آش شیر، پلوخورش خلال، ترحلوا، سالاد روز 30: سوپ حریره، پلوخورش گوشت و خرما، حلواعسلی، سبزی خورشتی
5.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کاداییف ۱کیلو ۲۰۰گرم گردو تخم مرغ۳تا روغن برایه سرخ کردن برایه شربت شکر۵لیوان آب۵لیوان نصف لیوترش شکرو آبرو بجوشانید زمانیکه غلیظ شد لیمورواضافه کرده خاموش کنید ،طبق کلیپ درست کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش مجلسی 😍 . اگر از ویترین اومدی حتما پیج منو فالو کن تا کلی خوراکی های خوشمزه یاد بگیری و تا بتونی مهموناتو سوپرایز کنی😍😍 . 🤩مواد لازم ♨️برنج ۲ پیمانه ♨️شیر یک لیتر ♨️شکر ۱ پیمانه ♨️گلاب ۳ قاشق غذاخوری ♨️هل نصف قاشق چایخوری . تهیه: ابتدا دو پیمانه برنج را با آب میزاریم تا کاملا بپزد و بعد یک لیتر شیر را اضافه میکنیم کمی که سفت شد شکر گلاب و هل را اضافه میکنیم و تمام نوش جان @dony_ashpazi
5.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با مواد زیر ۴ کاسه شله زرد شد . برنج ایرانی یا نیم دانه ۱ لیوان (فقط و فقط) شکر ۲ الی ۲/۵ لیوان کره ۵۰ گرم روغن مایع ۴ ق غ زعفران دم کرده به مقدار لازم هل به مقدار لازم (عصاره هل) گلاب نصف استکان خلال بادام به مقدار لازم حدودا ۵۰ گرم دارچین برای تزیین برنج رو ازقبل شستم و خیسوندم .خلال بادام رو شسته و با آب و کمی گلاب خیسوندم . برنج رو داخل قابلمه بزرگ ریختم و ۶ برابر مقدار برنج آب ریختم و روی حرارت قرار دادم تا بجوشه . میزان آب حتی تا ۸ برابر برنج هم ریخته میشه . این بستکی به نوع برنجتون و حرارت شعله تون داره. اگه روی برنج کف کنه ، کف روش رو بگیرین . وقتی که مغز برنج نرم شد زعفران دم کرده رو بهش اضافه کردم و خوب هم زدم . هیچ وقت اول شکر نریزین بعد زعفران ، چون شکر باعث میشه دونه های برنج خوب رنگ نگیرین و اگه یه موقع دیدین شله زردهایی رو که میخورین مغز برنج هنوز سفیده علتش اونه . بعد از اینکه زعفران رو ریختم ، شکر رو به تدریج و کم کم اضافه کردم و هی شله زردم رو هم زدم . بعد ازمدتی خلال بادام رو همون طور که با آب و گلاب خیسونده بودم ، با هم داخل شله زرد ریختم .کره رو اضافه کردم و هم زدم و بعد روغن رو ریختم . بعد باز هم گلاب و هل رو اضافه کردم . من هل در شله زرد رو خوب می کوبم و داخل قوری دم می کنم و از صافی رد می کنم و عصاره اش رو به شله زرد اضافه می کنم با این کار دانه های هل توی شله زرد مشخص نمیشه. هر وقت دیدین که آب شله زرد کمه بهش آب جوش اضافه کنین . یه دم کنی هم روش بزارین تا جا بیفته فقط حواستون باشه ته نگیره
نشاسته گل (ترجیحا بهتره) 110 گرم معادل یک لیوان ماست چکیده 100 گرم تقریبا نصف لیوان روغن مایع 1 ق م آرد سفید 20 گرم تقریبا 1.5ق غ شربت غلیظ (همون شربت خود زولبیا )( برای تهیه اش 4 قاشق شکر رو با 2 قاشق آب مخلوط و روی حرارت قرار بدید تا غلیظ بشه ) 1.5 ق غ بیکینگ پودر 1 ق چ جوش شیرین 1 ق چ زعفران حل شده 1 ق غ شربت زولبیا (بامیه) 2 لیوان شکر رو با 1 لیوان آب مخلوط کردم و روی حرارت قراردادم ، اصلا قاشق نزنین بزارین خودش همین جوری بمونه تا شکر حل بشه ، به محض اینکه جوشید 1 ق غ گلوکز (گلوکز در لوازم قنادی ها موجود هستش ، برای قوام اومدن بهتر و شفاف شدن شربت و ترد شدن زولبیا و بامیه موثره ،نبودنش مانعی نداره ، فقط بزارین شربت خوب قوام بیاداگه می خواین بازاری بشه حتما بریزین ، مهم😊) به همراه نصف ق چ جوهر لیمو (یا 1 ق چ آب لیمو ) داخل شربت ریختم ، حدودا یه ربع به این شکل با حرارت کم بجوشه .آخر هم دو ق غ گلاب و ۱ ق غ زعفران رو اضافه کردم . با قلمو حاوی آب لیمو شکرک دور قابلمه رو پاک کردم . غلظت شربت بعد از خنک شدن شبیه عسل هست . شربت زولبیا ولرم باشه . برای خمیر: نشاسته رو با ماست مخلوط کردم تا حل بشه و بعد هم زدم و بعد بهش شربت غلیظ و روغن مایع و آرد و زعفران حل شده رو هم اضافه کردم . بعد خوب با همزن 4، 5 دقیقه زدم حالا خمیرمون نرم شد . بعد بهش بیکینگ پودر رو اضافه و هم می زدم . میزاریم خمیر یک ساعت توی محیط استراحت بکنه . بعد از استراحت حالا جوش شیرین رو ریختم و هم زدم .(جوش شیرین قابل حذف نیست) اگر بعد از استراحت موادتون کمی سفت بود و فکر می کنین توی قیف نمیره خیلی کم ماست بهش اضافه کنین ، اگر شل هستش کمی آرد . حالا توی ظرفی روغن به ارتفاع دو سانت ریختم ، حرارت کم باشه تا روغن گرم بشه و به صورت دورانی مایع رو که توی قیف یا قوطی سس ها بریزین و خمیر رو به صورت دورانی توی روغن گرم شده ریختم و سرخ کردم . به هیچ وجه حرارت زیاد نباشه و الا زولبیاتون خوب نمی پزه و وقتی داخل شهد رفت نرم میشه . زولبیا وقتی سرخ شد بلافاصله وقتی روغنش رفت گرم باید در شربت ولرم فرو بره و اگه دوست دارید زیاد شیرین باشه مدت زیادی توی شربت بزارید و الا از شربت بیرون بیارید . حدودا ۱۵ عدد زولبیا