eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.8هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اگه يه روز عين من ساعت ١١ صبح يهو هوس قورمه سبزي كرديد و يقين دارين كه با گوشت قرمز غذاتون حاضر نميشه يه سر ببرين تو فريزر و يه بسته مرغ بردارين و با يه پيمانه لوبيا چشم بلبلي سبز و تازه ،يه بسته سبزي سرخ شده قورمه با نمك و زرچوبه تو قابلمه تفت بديد و درش رو بزاريد تا يه كم به خورد هم برن بعدش يك ق سر پر رب گوجه اضافه و و چند تا ليمو اماني مقداري آب و درش رو بزاريد تا خوب بپزه و جا بيفته اين قورمه سبزي چون با مرغ درست ميشه دو ساعت بيشتر زمان نميبره، گوجه سرخ شده به قورمه اضافه كردم. ما اين مدلي دوست ميدارم. 😉برنج هم تو پلوپز درست كردم و مقداري زعفرون دم شده با روغن بهش اضافه كردم تا اين برنج خوشگل و تحويلم داد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥳🥳🥳🥳 مواد گوشتى : پياز ١ عدد 🧅 گوشت چرخ كرده ٣٠٠ تا ٤٠٠ گرم 🥩 فلفل دلمه اى رنگى 🫑🌶 رب گوجه ١ قاشق 🥫 جعفرى و پيازچه كمى🍀 نمك ، فلفل سياه ، پاپريكا ، زردچوبه، پودر سير 🧂 سس بشامل : كره ٢٥ گرم 🧈 آرد ٢ ق غ 🥄 شير ١ليوان 🥛 خامه ٢ ق غ 🥄 نمك، فلفل سياه ، كمى جوز هندى 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁣ 🥳🥳🥳🥳 بیسکوییت پتی بور ۱ بسته⁣ دنت توتفرنگی ۲ عدد⁣ دنت طالبی ۲ عدد⁣ دنت موزی ۲ عدد⁣ ژله توتفرنگی نصف بسته⁣ ژله طالبی نصف بسته⁣ ژله موزی نصف بسته⁣ ابتدا نصف بسته ژله رو با سه چهارم پیمانه آبجوش مخلوط میکنیم و میذاریم کنار تا کاملا خنک بشه ⁣ ⁣ بعد بیسکوییت ها رو با غذاساز پودر میکنیم⁣ و تو ظرف سرو میریزیم و دنت رو روی بیسکوییت ها میریزیم و در آخر هم ژله خنک شده رو روی دنت میریزیم و میذاریم تو یخچال تا ژله ها ببنده⁣ ⁣ بعد هم با خامه فرم گرفته یا هر چیزی که دوست داشتیم تزیین میکنیم ⁣ نوش جان😋
🍨 😋 ▫️آب ۴ لیوان ▫️پودر کرم کارامل یک بسته ▫️پودر کاسترد ۴ قاشق غذاخوری ▫️دریم ویپ ( پودر خامه خارجی )یک بسته ۳۶ گرمی ▫️شکر یک قاشق غذاخوری ▫️شیر خشک یک لیوان ▫️خامه صبحانه یک پاکت ▫️اسانس وانیل کمی ک▫️نافه به مقدار لازم 🔸ابتدا ۴ لیوان آب رو در قابلمه ریخته و تمام مواد به غیر از خامه و اسانس وانیل رو اضافه کرده خوب هم میزنیم غلیظ که شد اسانس وانیل رو اضافه کرده از روی حرارت برداشته تا کمی از داغی بیفته خامه رو بهش اضافه کرده خوب هم زده تا کاملا خامه حل بشه سپس در ظرف سرو ریخته. برای روی دسر هم رو خرد کرده با کره تفت میدهیم تا رنگش تقریبا به قهوه ای کم رنگ برسه کمی هم زعفرون بهش اضافه میکنیم واسه خوشرنگ شدن سرد که شد روی دسر میریزیم. میتونید واسه خوشرنگ شدن دسر کمی زعفران همه اضافه کنید ♦️اگر شیر خشک ندارید بجاش شیر تازه چهار لیوان اضافه کنید 👩🏻‍🍳       
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥳🥳🥳🥳 شکر ۱پیمانه تخم مرغ ۳عدد وانیل۱/۸ق چ ماست پرچرب۱پیمانه شیر ۳/۴پیمانه روغن ۳/۴پیمانه شکلات تخته ای یا سکه ای رنده شده یا خرد شده ۳/۴پیمانه آرد ۲/۵پیمانه بیکینگ پودر ۲ق چ پودر کاکائو۳/۴پیمانه فر از ۱۵دقیقه قبل با دمای ۱۸۰درجه گرم کنید و به مدت ۲۰تا ۲۵دقیقه با دمای ۱۸۰درجه 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀خلاقیت و ببین 😍 پروانه با گوجه فرنگی تا بحال دیده بودین 🦋 ببین و ایده بگیر و هنرتو به رخ بکش🍅😊 ❣
برای این بیسکویت خوشمزه احتیاج داریم به حدود دومشت پر خرما را بدون هسته کنید وروی بخار اب بذارید با در بسته تا کاملا نرم بشه بعد چنگ بزنید تا یکدست بشه سه تا تخم مرغ را با کمی وانیل بزنید تا پف کنه بعد سه چهارم لیوان شکر وسه چهارم لیوان روغن مایع اضافه وکمی مخلوط کنید بعد سه جهارم لیوان شیر خشک نیدو یا قنادی با نصف قاشق جایخوری پودر هل را اضافه ومخلوط کنید ارد میزان دقیقی تداره کم کم اضافه کنید با یک قاشق مرباخوری بیکنبک پودر ومخلوط کنید تا جایی ارد اضافه کنید که خمیری لطیف وبدست نچسبد کلا این خمیر خیلی نرم ولطیفه ونیاز به استراحت نداره تابه دوطرفه را کاغذ روغنی بذارید دولایه با ارده یا روغن جامد چرب کنید نصف خمیر را کف تابه باز کنید خرما را روش باز کنید ومجددا باقی خمیر را باز کنید وکنجد بپاشید وروی حرارت متوسط روبه کم با شعله پخش کن بذارید حدود یک ساعت وقتی طلایی شد تابه را برگردونید تا روی بیسکویت هم طلایی بشه وبه سایز دلخواه برش بزنید توی ظرف در دار تا یکماه توی یخجال قابل نگهداریه فقط هوا وارد ظرف نشه توی فر خواستید درست کنید 180درجه طبفه وسط بمدت تقریبی 45تا 60دقیقه .
درست کردن رنگ های طبیعی برای تزیینات👇 برای رنگ قرمز .....آب لبو + سرکه برای رنگ آبی......کلم بنفش + سرکه برای رنگ بنفش....کلم بنفش + آبلیمو برای رنگ سبز.......آب اسفناج + سرکه .
▫️قارچ ورقه‌ شده و زیتون بدون هسته:از هر کدام دو پیمانه ▫️موسیر: 1 پیمانه ▫️سیر: 1 پیمانه ▫️نمک : به میزان لازم ▫️فلفل سبز : چهار عدد ▫️پودر کاری :یک قاشق غذاخوری ▫️پودر انبه : چهار قاشق غذاخوری ▫️روغن زیتون : پنج قاشق غذاخوری ▫️سرکه :به میزان لازم ▫️فلفل سیاه و زردچوبه : از هر کدام یک قاشق چایخوری طرز تهیه .خوردن ترشی با تمامی غذاها یه حال دیگه‌ای دارد چون ترشی اشتها را تحریک می‌کند و سبب پرخوری می‌شود پس مراقب غذا خوردن خود باشید. برای تهیه این ترشی خوشمزه تمام مواد را با هم مخلوط کرده و سرکه را تا جایی اضافه می‌کنیم که روی مواد را بپوشاند بعد از یک هفته ترشی ما آماده می‌باشد.نکته .این ترشی را در جای خنک مانند یخچال نگهداری کنید. 👩🏻‍🍳       
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاستیل خونگی😋 خب بریم سراغ دستور تهیه🔻 نصف بسته پودر ژله با هر طعمی که دوست دارید اینجا من از پودر ژله پرتقال و انگور استفاده کردم‌ نصف پودر ژلتونو با یک لیوان اب گرم مخلوط کنید تا حسابی پودرش مخلوط بشه وواثری از پودرش نمونه بعد بریزیدش داخل قابلمه و شعله گاز رو روشن کنید و یه قاشق غذا خوری شکر و یه قاشق غذاخوری پودر ژلاتین رو بهش اضافه کنید بعضیا گلوکز هم میزنن یه قاشق که باعث میشه بیشتر کش دار بشه ولی من اینجا نزدم پودر ژله رو که با اب گرم مخلوط کرده بودید رو دونه دونه جدا داخل قابلمه روی حرارت بزارید و داخل هرکدوم یه قاشق غذاخوری شکر و یه قاشق غذاخوری پودر ژلاتین بریزید و حسابی بزارید جوش بخوره که مخلوط بشن و کف روش رو بگیرید و بزارید از دما بیفته .
دیزایین ❁🍟🥦🍔 👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋❤️😋❤️😋❤️ مواد لازم: گوشت چرخکرده : ۶۰۰ گرم گوجه فرنگی متوسط: ۸ عدد رب گوجه : ۲ قاشق غذاخوری فلفل دلمه ای متوسط: ۱ عدد اختیاری پیاز بزرگ : ۱ عدد زردچوبه فلفل سیاه و ادویه کاری : هر کدام ۱ قاشق چایخوری نمک آبغوره و روغن (کره): به مقدار لازم طرز تهیه: ابتدا گوشت چرخکرده را با پیاز رنده شده و نصف نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه کاری مخلوط می کنیم و برای چند دقیقه خوب ورز می دهیم، کف ماهیتابه به صورت یکدست پهن می کنیم و روی را های حلقه ای برش خورده قرار می دهیم. سه قاشق غذاخوری آبغوره را با رب گوجه و بقیه ادویه ها مخلوط و با یک و نیم لیوان آب مخلوط کرده و به همراه روغن یا کره توی ماهیتابه و روی می ریزیم بعد از جوش آمدن درب ماهیتابه را بسته بعد از حدود یکساعت با توجه به ذائقه و به اختیار، فلفل دلمه ای نگینی ریز شده را می ریزیم. حدود ۴۰-۳۰ دقیقه دیگر درب ماهیتابه را قرار داده تا آب غذا خشک بشه و به روغن بیفته. غذای ما آماده است. نوش جان 😄😍 👀نکات: ریختن آبغوره و مقدار آن به ذائقه شما بستگی دارد. فلفل دلمه ای به صورت کاملا اختیاری هست و می توانید کامل آن را حذف کنید. طبخ کباب تابه ای به صورت به این صورت هست که کف تابه را قبل قرار دادن مخلوط گوشت ورز داده، روغن ریخته، گوشت را قرار می دهیم بعد از سرخ شدن یک طرف برگردانده، گوجه و مخلوط رب گوجه، ادویه ها و آبغوره را بدون آب اضافه می کنیم و با شعله کم صبر می کنیم تا کامل پخته بشه. .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شامي كته حرفه اي با سس گوجه مواد لازم ٥ نفر گوشت ٤٠٠ گرم پياز درشت ١ عدد سيب زميني ١ عدد نمك ١ قاشق چ خ فلفل سياه ١ قاشق مربا خوري فلفل قرمز ١ قاشق مربا خوري زرده تخم مرغ ١ عدد آرد نخودچي ٢ قاشق غ خ مواد سس 👇 گوجه ٨ عدد سير ٢ عدد كره ٢٠ گرم نمك و فلفل سياه مواد برنج 👇 برنج ٤ پيمانه نمك ١ قاشق چ خ روغن ٥ قاشق غ خ . 🌟