7.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خورشت ترکی😍😋
خورشت ترکیداوود پاشا از اون غذاهایی هست که خیلی فوری وراحت و خیلی شیک و مجلسی هست ودرست میشه حتما تا اخر ببینید 😍😋
اول از همه گوشت چرخ شده روهمراه پیاز رنده شده و نمو د فلفل سیاه و فلفل قرمز نصف قاشق چای خوری و اویشن اضافه کردم و با هم مخلوط کنید و قلقلی کنید بزازید داخل یخچال به مدت ۲ ساعت یا داخل فریزر به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه
دربیارید و داخل تابه تفت بدید
و یه پیاز رنده شده تفت داده شده بهش اضافه کنید و اویشن و رب انار و اب رو بهش اضافه کنید و درب ماهیتابه روببندید و بزارید خوب بپزه به مدت ۴۵ تا یکساعت .
.
برنج روهمراه رشته پلویی
وزعفرون دم شده بزارید باهم بپزه بعد از ابکش کردم
5.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم:
برای پایه؛
1 بسته بیسکویت
100 گرم کره
1 قاشق چایخوری پودر کاکائو
برای قسمت میانی:
850 گرم پنیر لبنه (در دمای محیط)
1 فنجان شکر
1 بسته خامه (در دمای اتاق)
1 قاشق غذاخوری آرد
2 قاشق غذاخوری نشاسته
1 ق چ خ وانیل
3 عدد تخم مرغ (دمای اتاق)
17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خورش بامیه با یه سبک متفاوت و بینهایت خوشمزه😋
به پیشنهاد من یه بار با این رسپی این خورش رو درست کن مطمئنم عاشقش میشی💚
مواد لازم برای ۴ تا ۵ نفر
گوشت چرخ کرده : ۳۰۰ گرم
پیاز درشت : یک عدد
آرد سوخاری : ۲ قاشق غذاخوری
ادویه برای قلقلی ها: نمک ، زردچوبه ، فلفل سیاه ، پاپریکا و پودر سیر
ادویه خورش : نمک ، زردچوبه ، فلفل سیاه ، پاپریکا و پودر سیر
رب گوجه فرنگی : دو قاشق غذا خوری
نخود پخته شده : نصف لیوان
زعفرون دمکرده
غوره : ۱/۳ لیوان
طرز تهیه :
🌼به گوشت چرخ کرده آرد سوخاری و پیاز رنده شده که کمی آبگیری کردیم و نمک ادویه ها رو اضافه میکنیم و حسابی ورز میدیم و نیم ساعت داخل یخچال استراحت میدیم و بعدش قلقلی میکنیم
🌼گوشت قلقلی هارو سرخ میکنیم و میذاریم کنار؛ بامیه هارو ۵ دقیقه با کمی روغن تفت میدیم بعد ادویه ها و رب گوجه رو اضافه میکنیم در حدی تفت میدیم که عطر ادویه ها آزاد بشه نخود پخته و ۴ لیوان آب جوش میریزیم و نیم ساعت میذاریم با حرارت متوسط بپزه
🌼بعد گوشت قلقلی هارو اضافه میکنیم و ۱۵ دقیقه بعد زعفرون دمکرده و در صورت تمایل غوره میریزیم ده دقیقه اجازه میدیم تا خورش روغن بیافته
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پاناکوتا_دو_رنگ😍😋
پاناکوتا یک دسر خوشمزه و متفاوته.
برای درست کردنش کافیه ...
۱ پیمانه شیر پرچرب میهن
۱ پیمانه خامه رقیق شده
۱/۲ پیمانه پودر شکر
۱ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
۱ قاشق غذاخوری وانیل
۱/۲ قاشق چای خوری نمک
رو با هم مخلوط کنین و برای لایههای رنگی رنگی هم...
۱ پیمانه توت فرنگی
۳ قاشق غذاخوری آب داغ
۱ قاشق غذاخوری آگار آگار
11.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برای پفیلای کچاپی اگر دیدید که کچاپ موقع باز شدن ذرت کمه در آخر تا پفیلا داغه میتونید بهش
کچاپ اضافه کنید و هم بزنید😍😍😋
برای پفیلای کچاپی ممکنِ اول یه کوچولو ته بگیره ولی مدام که ظرف رو تکون بدید ذرتا باز میشن و به پفیلا تبدیل میشن و نمیسوزن
و حتما شعله کم باشه
و
ظرف تفلن باشه
یه روش دیگه برای پفیلای کچاپی اینکه وقتی ذرت رو داخل ظرف ریختین و پفیلا شدن تا داغ هستن بهشون سس کچاپ بزنید و سریع هم بزنید پلی خیلی سس اضافه نکنید که پفیلا خمیر نشن
از پودر گوجه بعداز درست شدن پفیلا هم میتونید استفاده کنید که میشه پفیلا گوجه ایی یا همون کچاپ
برای پفیلای پنیری هم حتما پفیلا ها داغ باشه و پنیر رو اضافه کنید و خیلی خوب هم بزنید تا پفیلاها پنیری بشن و خیلی جذاب🤩🤌🏻(پنیر پارمسان یا پارمزان)
13.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با یه چیپس خونگی ترد و پوک اونم با طعم متفاوت موافقی؟😍😋
🥗🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شامی_سویا😍😋
سیب زمینی ۴ عدد
سویا یک لیوان
فلفل دلمه ای نصف لیوان میتونید یک رنگ باشه
نمک فلفل زردچوبه( بقیه ادویه سلیقه ای)
پیاز یک عدد متوسط
رب یک ق غ
جعفری یا شوید به دلخواه
✅سیب زمینی ابپز کنید پوست بگیرید با رنده یا گوشت کوب له کنید تا مثل خمیر بشه بزارید خنک بشه،سویا توی اب ملایم نیم ساعت خیس کنید
✅پیاز تفت بدید تا سبک بشه ،سویا اضاف کنید بعد فلفل دلمه ،ادویه ،رب ،در اخر جعفری ☘
مقداری از سیب زمینی کف دست پهن کنید یک ق از مواد سویا بزارید لبه هاش جمع کنید مثل کتلت بعد توی تخم مرغ بزنید بعد تو ارد سوخاری تو روغن داغ سرخ کنید. نوش جان حتما سیب زمینی خنک شد توش مواد سویا بریزید تا به راحتی تو روغن سرخ بشه ،تیکه نشه
12.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فینگرفود #ایده😍😋
2 عدد نان
1 کیلو گرم سینه مرغ پخته و ریش ریش شده
2 عدد هویج رنده شده
2 حبه سیر رنده شده
1 پیاز نگینی خرد شده
350 گرم پنیر رنده شده(چدار یا پروسس پیتزا)
چند شاخه شوید تازه خرد شده
سس مایونز به میزان لازم
نمک،فلفل سیاه،پاپریکا و ادویه های دلخواه طبق ذائقه
در ماهیتابه پیاز خرد شده را با روغن تفت دهید تا سبک شود بعد پاپریکا بزنید و هویج رنده شده را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا هویج ها نرم شوند،سپس مرغ ریش ریش شده و سیر رنده شده را اضافه کرده، هم بزنید نمک،فلفل و ادویه بزنید و از روی حرارت بردارید(ترجمه آشپزی_خلاق)نان ها را روی سطح کار مطابق ویدیو پهن کنید سس مایونز بزنید با قاشق روی سطح نان پخش کنید،سپس مخلوط مرغ را بریزید بعد شوید خرده شده و در نهایت نان را رول کرده و با چاقو به اندازه های مساوی کات کنید،کف سینی فر را کاغذ روغنی گذاشته، رول ها را بچینید و روی انها را با برس زرده تخم مرغ بزنید و کنجد بپاشید،سپس سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه برای مدت 10_15 دقیقه یا زمانیکه روی رول ها طلایی شود قرار دهید
13.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نان_روغنی_با_ارده😍😋
موادخمیر
آب ولرم یک لیوان
نمک نصف قاشق چایخوری
خمیرمایه یک قاشق چایخوری
شکریک قاشق غذاخوری
آرد به میزان لازم
موادروغنی خمیر
ارده دوقاشق غذاخوری
زردچوبه یک قاشق چایخوری
سبزی معطر یک قاشق غذاخوری
روغن به میزان لازم
خمیرروبمدت یکساعت استراحت میدیم بعدموادروغنی روبه خوردخمیرمیدیم وداخل تابه میزاریم ومجددنیم ساعت استراحت داده بعدروی حرارت ملایم درب تابه رو میزاریم یطرف که آماده شدبرمیگردونیم تاطرف دیگه هم پخته بشه
میتونیدداخل موادروغنی ازکنجدهم استفاده کنید
میتونیدهم ازسبزی تازه وهم سبزی خشک استفاده کنید
11.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کباب تابه ای دورنگ اونم با سیخ چوبی😍😋
مقدار مواد در کل دست خودتون هست و من بیشتر ایده کار رو آموزش می دم ولی👇
۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده ،یک پیاز کوچک، نصف ق چ نمک و کمی فلفل سیاه برای قسمت زرد رنگ استفاده کردم (می تونید موقع چرخ کردن گوشت یه مقدار فلفل دلمه ای هم باهاش چرخ کنید)
هم چنین من فقط از فیله مرغ استفاده کردم ولی می تونید ترکیب ران و سینه مرغ استفاده کنید.
برای اون یکی رنگ هم گوشت گوساله ۲۵۰ گرم، پیاز متوسط یک عدد (رنده کنید و آب آن را نگیرید) نمک ۱/۲ ق چ و سماق ۱ ق چ و فلفل سیاه کمی👌
می توانید ادویه دیگری مثل زرد چوبه خیلی کم و فلفل قرمز هم بزنید که من نمی زنم 🌹
دقت کنید گلوله ها رو کوچک بردارید( از گردو کوچکتر) با این مقدار حدود ۸ تا کباب هم اندازه کباب های من خواهید داشت😋
برای پخت حرارت رو ملایم می کنیم و در ظرف و می بندیم تا گوشت ها کامل بپزن