7.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بلانچ کردن نخودفرنگی
بلانچ کردن باعث میشه که یه سری آنزیمهایی که داخل سبزیجات هست بر اثر شوک حرارتی از بین بره و طعم و رنگ سبزیجات ثابت بمونه. حتی در مدت طولانی . از نخودفرنگی برای ماکارونی ، استانبولی، انواع سالاد، الویه، لازانیا، تزیین مرغ و بقیه غذاها، نخود پلو و....استفاده کرد . چون حرارت زیادی نمیبینه پس مواد مغذیش از بین نمیره . نخودها رو میشوریم . آب رو ب همراه نمک و کمی آبلیمو میذارم جوش بیاد . نخودها رو داخل آب جوش ریخته و ب مدت ۱۰ دقیقه میذاریم جوش بیاد . آبکشی میکنیم و بلافاصله داخل آب خیلی سردی ک داخلش یخ هست میریزیم. بعد از ۵ دقیقه آبکشی میکنیم . روی دستمال نمگیر پهن میکنیم و بستهبندی میکنیم . بهتره ک از زیپ کیپ استفاده بشه.
🌱🌷🌱🌷🌱
پیراشکی گوشت به شکل ماهی😍
با خمیر جادویی درست شده و مواد داخلش هم میتونه مرغ و قارچ و فلفل دلمه یا گوشت چرخ کرده و هر چیز دلخواه دیگری باشه. طبق شکل خمیر رو روی تخته کار باز کرده و بشکل چهار گوش برش داده و مواد رو بریزید و بپیچید و با قیچی روش برشهایی ایجاد کنید و رومال هم مخلوط زرده و زعفران زده و داخل فر بزارید تا قشنگ پف کنه و طلایی شه در آخر برای خوشرنگ شدن کمی گریل رو روشن کنید.
برای چشم ماهی هم زیتون بزارید.
👈🏻 طرز تهیه خمیر جادویی
دو عدد تخم مرغ رو با نصف لیوان روغن مایع و یک و نیم لیوان شیر و کمی نمک و یک ق غذاخوری سرخالی بیکینگ پودر و ۱ ق چایخوری مایه خمیر فوری مخلوط کنید و کم کم بهش آرد الک شده اضافه کنید تا زمانی که خمیر شه و به دست نچسبه و خوب ورز دهید و در ظرف دردار تو دمای محیط دو ساعت بزارید بمونه روش یه پارچه بکشید باید حجم خمیر دو برابر شه. این خمیر رو یک روز قبل درست کنید و بعد استفاده کنید خیلی عالی میشه البته بعد از ور اومدن تو یخچال بذارید تا موقع استفاده.
این خمیر تا چند روز داخل یخچال و به مدت یک ماه تو فریزر ماندگاری داره
.
6.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خورش_مرغ
🔴آب زیاد نریزین نصف گوشتها داخل آب خورش باشه کافیه
🔴درتابه رو بزارین وبا شعله ی پایین بزارین خورش بپزه
🔴میتونین داخل خورش بهمراه پیاز یکی دوحبه سیر رنده کنین ویا از پودر سیر استفاده کنین کاملا سلیقه ای هست اما به نظرم بدون سیر خوشمزه تره🥰
..
⬅️هردو طرف تکه های گوشت مرغ روبا کمی روغن وزرچوبه سرخ میکنم
⬅️یه پیاز بزرگ رو رنده میکنم کمی آبش رو میگیرم ولی دور نمیریزم نگه میدارم وبعدا داخل خورش میریزم
⬅️توهمون تابه پیازرو تفت میدم تا سبک بشه.
⬅️ادویه هاشامل نمک،زردچوبه،فلفل قرمز،فلفل سیاه،پودرگل سرخ،پودرلیموعمانی وتخم گشنیز رو به پیاز اضافه میکنم وتفت میدم تا بوی ادویه ها بلند بشه.
⬅️فلفل دلمه ای قرمز وسبز رو خلالی برش زدم اضافه کرده وتفت میدم بعد هویج خلال شده رو میریزم وتفت میدم.
⬅️آخرسرهم یه قاشق رب پرخونگی ریختم وتفت دادم.
⬅️۲یا۳لیوان آبجوش میریزم ومرغهارو روش میچینم درظرف رو میزاریم با شعله ی کم تا خورش بپزه.
⬅️بعد از یک ساعت مرغهارو برگردوندم تا طرف دیگش هم خوب رنگ بگیره حدود دوساعت زمان دادم تا خورش خوب جابیوفته.
.
.
#شیرینی_پسته ای
برای ۲۰ عدد شیرینی کوچک
۱ تخم مرغ
۱ونیم پیمانه پودر پسته
۱ پیمانه پودر قند یا کمتر
۲ پیمانه پودر بیسکوییت(مثلا سلامت)
۱ قاشق غذاخوری کره
پودر هل(اختیاری)
همه موادو با هم ورز بدین، باید بتونین شکل بدین، گرد کنین و روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین بچینین و در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه حدود ۸ دقیقه بپزین تا زیرشون سرخ شه نه کمتر نه بیشتر.
برای تزیین هم شکلات رو بصورت بن ماری آب کنین و مثلا به ۸۰ گرم ۱ قاشق چایخوری روغن مایع اضافه کنین و شیرینی هارو تزیین کنین .
لطفا با نصف دستور شروع کنین.
نکته:❌بدلیل متفاوت بودن کیفیت بیسکوییتها، اگر بعد از پخت خشک شد، داخل شربت که خیلی غلیظ نیست بزارین.
.
9.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تهچین_حرفهای
با صدا ببینید🔈
برنج ۵ پیمانه
پیاز قرمز ۲ عدد
سیر ۴ حبه
مرغ ۵ تکه سینه و ران
کره ۱۰۰ گرم
زعفران ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
برگ آویشن ۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه ۱ قاشق مربا خوری
تخم گشنیز ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه کمی
جوز هندی کمی
زرده تخم مرغ ۴ عدد
ماست چکیده ۱ لیوان
خلال پسته ۵۰ گرم
خلال بادام ۱۰۰ گرم
زرشک ۱۰۰ گرم
🌟
12.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#کیک_سیب_و_دارچین🥮🍎
آرد ۱۴۰ گرم ( یک پیمانه و ۲ ق غ)
ماست ۱۵۰ گرم ( نصف لیوان دسته دار فرانسوی + دو ق غ)
سیب یک عدد
شکر ۴۰ گرم( تقریبا کم شیرینه این کیک)
تخم مرغ یک عدد
وانیل۱/۲ ق چ
روغن مایع ۳۰ گرم ( ۶ ق غ)
دارچین نصف ق چ
بکینگ پودر ۲/۵ ق چ
برای کارامل:
۳۰ گرم کره
۳۰ گرم شکر
ابتدا پوست و هسته سیب هارو بگیرید حلقه حلقه برش بدید و بذارید کنار.
شکر رو داخل تابه بریزید روی حرارت کم بذارید تا آب بشه بهش کره رو اضافه کنید.
دو ق غ آب بریزید و سیب ها رو روش بچینید بذارید سس بجوشه کمی تا غلیظ شه و جا بیفته.
تو یه ظرف تخم مرغ + وانیل + شکر رو هم بزنید که کرم رنگ و کش دار بشه.
بعد روغن مایع و ماست و پودر دارچین رو اضافه کنید و هم بزنید.
حالا آرد و بکینگ پودر رو با الک اضافه کنید و هم بزنید.
مایع کیک رو روی سیب ها بریزید در ماهیتابه رو ببندید تا ۱۵ دقیقه بپزه .
دم کنی هم بذارید بهتره .
طرف دیگه هم ۵ دقیقه بپزه و حاضره
8.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بادمجان_شکمپر_متفاوت
با صدا ببینید🔈
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
بادمجان 🍆
250 گرم گوشت چرخ شده
3 قاشق غذاخوری روغن
1 عدد پیاز
1 پیمانه جعفری
فلفل سیاه فلفل تند نمک
برای تهیه پوره سیب زمینی
3 عدد سیب زمینی
1 قاشق چای خوری کره
نصف قاشق چایخوری شیر
1 قاشق چایخوری نمک
پنیر چدار
فلفل قرمز آسیاب شده
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
41.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
#پودینگ_موز_و_بیسکویت
میوه ادب ، خوش اخلاقی است. امام علی (ع) (غررالحکم)
آشپزی خاص
سلام اومدم با یه دسر خیلی خوشمزه و دوست داشتنی 😋😋🤗🤗 با مواد راحت 🌺
بیسکویت پتی بور یک بسته
موز ۱ عدد
شیر ۲ لیوان
شکر ۳ ق غ
نشاسته ذرت ۴۰ گرم (۳ ق غ)
زرده تخم مرغ ۱ عدد
خامه صبحانه یا قنادی ۲ ق غ
موز رو خرد کردم . موز خرد شده همراه شیر ، نشاسته ذرت ، شکر ، زرده تخم مرغ رو داخل مخلوط کن ریختم و همه رو با هم میکس کردم . بعد داخل قابلمه ریختم و روی حرارت ملایم قرار دادم و مدام هم زدم تا به غلظت برسه . بعد از حرارت برداشتم و خامه رو اضافه کردم و ترکیب کردم .
بیسکویت رو هم پودر کردم .
داخل جام ها اول از مواد پودینگ موز ریختم و بعد روش بیسکویت پودر شده و دوباره مواد پودینگ ، به این شکل لایه به لایه ریختم .
از گردوی خرد شده هم در لایه ها استفاده کردم و در آخر روش شکلات چیپسی و گردو قرار دادم .
سه چهار ساعتی یخچال قرار دادم و بعد آماده است.
این میزان مواد برای ۳ تا ظرف میشه .
.