eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
7.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترکیبِ بستنی با اسپرسو رو امتحان کردی تا حالا؟😋🤌🏻
8.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این روش های پختِ گل‌کلم حسابی این روزا توی اینستا ترررررکونده😍🙌
9.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مایونز ۵ دقیقه ای بدون تخم مرغ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
35.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خورشت کرفس 🍴مواد لازم : 🥩گوشت حدودا چهارصد گرم 🌿🍀نعنا و جعفری سیصد کرم خورد شده 🌱ساقه کرفس یک کیلو به همراه برگ کرفس پیاز داغ ،نمک ،فلفل،زردچوبه به مقدار لازم 🍀پودر گشنیز و پودر شنبلیله دو ق چ خوری لیمو عمانی سه عدد و یک استکان قوره سبزی قورمه سرخ شده صد گرم فیلم و تا آخر ببین 👀 پیاز داغ کن زردچوبه بزن گوشت و تفت بده تا تغییر رنگ بده،سبزی و کرفس و سبزی قورمه رو اضافه کن ،بزار دوساعت بپزه بعد قوره بریز و لیمو و اضافه کن ،بزار جابیافته،نیم ساعت آخر پودر گشنیز و شنبلیله بریز عطرش محشره👌 کاملا پخته و جا افتاده شد روغن پس داد نوش جونت کن😋 🌟
58.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روش های مختلفی برای پخت این پلو هست 🌹 برای ۳ نفر برنج ۲ پیمانه گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم پیاز ۱ عدد سیب زمینی ۲ عدد رب گوجه ۱ ق غ گوجه فرنگی ۲ تا ۳ عدد نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا ، دارچین ، زعفران به میزان لازم برنج رو از چند ساعت قبل شستم و گذاشتم خیس بخوره. پیاز رو خرد کردم و با مقداری روغن تفت دادم گوشت چرخ کرده رو اضافه کردم و تفت دادم . نمک و فلبل و زردچوبه و پاپریکا ریختم . گوجه فرنگی ها رو رنده کردم و اضافه کردم و رب گوجه هم ریختم . سیب زمینی رو پوست گرفتم و مکعبی خرد کردم و به مواد اضافه کردم و مقداری تفت دادم . به مقدار کم آب اضافه کردم و در تابه رو گذاشتم تا بپزه و آب هم کشیده بشه . یک کم هم پودر دارچین اضافه کردم . داخل قابلمه دیگه آب جوش ریختم و برنج خیس خورده رو اضافه کردم ، برنج که نیم پز شد و آماده آبکش کردن شد ، آبکش کردم . کف قابلمه ته دیگه دل خواه قرار دادم و لا به لا از برنج و مواد گوشت و سیب زمینی ریختم ، لا به لای پلو هم ادویه پلویی ریختم و آخر هم کمی زعفران و گذاشتم که دم بکشه . .
بادمجان بادمجان : 6 عدد متوسط آب : نصف قابلمه + سرکه : نصف قابله (برای پخت بادمجان) نمک : 1 قاشق هویج : 2 عدد سیر : 10 دونه رب انار : 2 قاشق پر شیره انگور یا شکر : 5 قاشق بادمجون رو با پوست حلقه کنید و با مخلوط نمک، آب و سرکه کامل بپزید با گوشت کوب یا غذا ساز کاملا بادمجان ها را له کنید و داخل کاسه ای بزرگ بریزید هویچ پخته رو رنده ریز کنید و سپس سیرها رو هم بصورت ریز رنده کرده و با همراه هویچ به بادمجان اضافه کنید چند قاشق رب انار و چند قاشق شیره انگور (یا شکر) به موادمون اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا طعمه ملسی رو به ترشی داشته باشد ‎‌‌‌‌‌‌ .