7.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترکیبِ بستنی با اسپرسو رو امتحان کردی تا حالا؟😋🤌🏻
8.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این روش های پختِ گلکلم حسابی این روزا توی اینستا ترررررکونده😍🙌
35.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خورشت کرفس
🍴مواد لازم :
🥩گوشت حدودا چهارصد گرم
🌿🍀نعنا و جعفری سیصد کرم خورد شده
🌱ساقه کرفس یک کیلو به همراه برگ کرفس
پیاز داغ ،نمک ،فلفل،زردچوبه به مقدار لازم
🍀پودر گشنیز و پودر شنبلیله دو ق چ خوری
لیمو عمانی سه عدد و یک استکان قوره
سبزی قورمه سرخ شده صد گرم
فیلم و تا آخر ببین 👀
پیاز داغ کن زردچوبه بزن گوشت و تفت بده تا تغییر رنگ بده،سبزی و کرفس و سبزی قورمه رو اضافه کن ،بزار دوساعت بپزه بعد قوره بریز و لیمو و اضافه کن ،بزار جابیافته،نیم ساعت آخر پودر گشنیز و شنبلیله بریز عطرش محشره👌 کاملا پخته و جا افتاده شد روغن پس داد نوش جونت کن😋
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درست کردن کیک با بیسکوییت😋
::
.
58.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#استانبولی_پلو
روش های مختلفی برای پخت این پلو هست 🌹
برای ۳ نفر
برنج ۲ پیمانه
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
سیب زمینی ۲ عدد
رب گوجه ۱ ق غ
گوجه فرنگی ۲ تا ۳ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا ، دارچین ، زعفران به میزان لازم
برنج رو از چند ساعت قبل شستم و گذاشتم خیس بخوره.
پیاز رو خرد کردم و با مقداری روغن تفت دادم گوشت چرخ کرده رو اضافه کردم و تفت دادم . نمک و فلبل و زردچوبه و پاپریکا ریختم . گوجه فرنگی ها رو رنده کردم و اضافه کردم و رب گوجه هم ریختم . سیب زمینی رو پوست گرفتم و مکعبی خرد کردم و به مواد اضافه کردم و مقداری تفت دادم . به مقدار کم آب اضافه کردم و در تابه رو گذاشتم تا بپزه و آب هم کشیده بشه . یک کم هم پودر دارچین اضافه کردم .
داخل قابلمه دیگه آب جوش ریختم و برنج خیس خورده رو اضافه کردم ، برنج که نیم پز شد و آماده آبکش کردن شد ، آبکش کردم . کف قابلمه ته دیگه دل خواه قرار دادم و لا به لا از برنج و مواد گوشت و سیب زمینی ریختم ، لا به لای پلو هم ادویه پلویی ریختم و آخر هم کمی زعفران و گذاشتم که دم بکشه .
.
#ترشی_لیته بادمجان
#ترشی_لیته_بادمجان_بارب_اناروهویچ
بادمجان : 6 عدد متوسط
آب : نصف قابلمه + سرکه : نصف قابله (برای پخت بادمجان)
نمک : 1 قاشق
هویج : 2 عدد
سیر : 10 دونه
رب انار : 2 قاشق پر
شیره انگور یا شکر : 5 قاشق
بادمجون رو با پوست حلقه کنید و با مخلوط نمک، آب و سرکه کامل بپزید با گوشت کوب یا غذا ساز کاملا بادمجان ها را له کنید و داخل کاسه ای بزرگ بریزید هویچ پخته رو رنده ریز کنید و سپس سیرها رو هم بصورت ریز رنده کرده و با همراه هویچ به بادمجان اضافه کنید چند قاشق رب انار و چند قاشق شیره انگور (یا شکر) به موادمون اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا طعمه ملسی رو به ترشی داشته باشد
.