eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر شیرکاکائو،به همین راحتی،به همین خوشمزگی😍👌🏼 مواد لازم: دو لیوان شیر نصف لیوان شکر نصف بسته خامه صبحانه(صد گرم خامه لازم داریم) دو قاشق غذاخوری سر پر پودر ژلاتین نصف لیوان آب سرد برای حل کردن ژلاتین نصف قاشق چای خوری وانیل دو الی سه قاشق غذاخوری پودر کاکائو(بهتره الک کنید تا گلوله گلوله نشه) 👌🏼طرز تهیه: پودر ژلاتین و آب سرد رو مخلوط کنید و کنار بذارید تا اسفنجی بشه خامه صبحانه رو روی حرارت کم قرار بدید تا آب بشه،بعد شیر و شکر و وانیل و پودرکاکائو رو اضافه کنین و هم بزنین تا شکر کاملا حل بشه،دقت کنین شیر نباید بجوشه و فقط روی حرارت کم شکر داخلش حل بشه،بعد ژلاتین حل شده رو اضافه کنین و هم بزنین تا حل بشه،بعد شعله رو خاموش کنین و دسر روی توی قالب بریزین و جند ساعت تو یخچال بذارین تا کامل ببنده و سفت بشه،بعد هم کناره های دسر رو از قالب جدا کنین و طبق فیلم داخل ظرف سروتون برگردونین خیلی خوشمزه س،امیدوارم درست کنین و نوش جان کنین😍😘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🍗🌯 مواد لازم: نیم کیلو بال مرغ نمک و فلفل سیاه ۱ ق.چ پاپریکا ۱/۲ ق.چ پودر سیر ۱/۲ پیمونه آرد گندم ۱/۲ پیمونه آب سرد مواد سس: ۱/۳ پیمونه سس تند یا سس کچاب تند ۲ ق.غ عسل ۱ق.غ کره ۱ق.غ کنجد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🍭🍨 شیر ۳۰۰ میلی لیتر خامه ۳۰۰ میلی لیتر زرده تخم مرغ ۶عدد شکر ۱۰۰ گرم آرد ۲ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری کره ۴۰۰ گرم عصاره وانیل یک قاشق چایخوری میتونین به جای مواد بالا از پودر کاستارد استفاده کنید رنگ خوراکی قرمز،نارنجی،بنفش،سبز،آبی،زرد هر کدام یک قطره سس شکلات سنگریزه میوه ای ۱۰۰گرم خامه برای روی پودینگ ۳۰۰ میلی لیتر عصاره وانیل یک قاشق چایخوری مایع کاستارد یا پودینگ رو فقط تا زمانیکه به حالت کرمی دربیاد حرارت میدیم نه بیشتر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاپ_کیک_ترکیه_ای کاپ کیک اسفنجی موادلازم: ۶۰ گرم کره آب شده ۶۵ گرم آرد یک قاشق چایخوری پکینگ پودر این سه مواد رو در دمای متوسط هم بزنید. ۳ عدد زرده تخم مرغ شیر ۴۵ گرم یک قاشق چای خوری وانیل این مواد را هم به قبلی ها اضافه کرده و هم بزنید. سفیده های تخم مرغ ها را جدا هم بزنید. ۵۰ گرم شکر را به سفیده ها اضافه کرده و تا زمانیکه مثل برف سفید شود، حدود ۳-۴ دقیقه هم بزنید. سفیده ی تخم مرغ را در سه مرحله به زرده تخم مرغ اضافه کرده و با لیسک به آرامی هم بزنید. دو قاشق سوپ خوری کاکائو را با دو قاشق غذاخوری آب گرم مخلوط کرده و هم بزنید. از مواد کیک ۴ قاشق غذاخوری برداشته و به کاکائو اضافه کنید. مواد کیک را داخل کاغذ کاپ کیک بریزید و از مواد کاکائویی برای تزئین استفاده کنید. در دمای ۱۵۰ درجه حدود ۴۲-۵۰ دقیقه بپزید. نوش جان😍😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳کیک_فوری👩‍🍳 موادلازم 🧡ارد۸ ق غ 🧡ماست ۴ ق غ 🧡شکر ۵ ق غ 🧡روغن مایع ۳ ق غ 🧡تخم مرغ بزرگ ۲ عدد 🧡بکینگ پودر ۱ ق چایخوری 🧡وانیل نصف ق چایخوری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥳🥳🥳🥳🥳 مواد لازم برای کیک یخچالی : ۲ بسته بیسکویت پتی بور ۱ قاشق پودر کاکائو ۴ قاشق نشاسته ذرت ۲ قاشق خامه صبحانه نصف ق.چ وانیل ۴ قاشق شکر ۲ لیوان شیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بورانی 🍆 🍆 ✅ ۳۰۰ گرم ماست ✅ ۳ عدد بادنجان ✅یک قاشق پنیر لبنه ✅۳عدد گردو ✅یک حبه سیر(کوچیک) ✅یک عدد موسیر ✅نصفِ لیموترش تازه ✅نعناع+آویشن+فلفل سیاه و نمک .. 💯بادمجون هارو بشورید، خشک کنید ، سطحش رو چندتا برش بزنید تا خوب مغزپخت بشن.. به مدت ۴۵ دقیقه بزارید داخل فر تا بپزه.. بعد روی شعله گاز چند دقیقه قرار بدید تا پوستش بسوزه و بوی دودی و کبابی بگیره .. پوستش رو بگیرید ؛ اجازه بدید کاملا خنک بشه و بعد با ماست و بقیه مخلفات مخلوط کنید. 🔴 میتونید از ماست چکیده استفاده کنید؛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳کیک_نوتلا👩‍🍳 مواد لازم :👇🏻 تخم مرغ : ۴ عدد آرد : ۲ پیمانه شکر : ۱ پیمانه شیر : ۱پیمانه روغن : ۱ پیمانه نوتلا : ۴ ق‌غ سرپر پودر کاکائو : ۳ ق‌غ بکینگ پودر : ۱ ق‌غ وانیل : ۱.۲ ق‌چ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
برای خمیر: آرد سفید تقریبا ۱/۵ لیوان ( برای من این بار کمی بیشتر برد) تخم مرغ کوچک ۱ عدد شیر ولرم نصف لیوان پودر خمیر مایه ۱ ق م(لوازم قنادی ها ، سوپری ها و نانوایی ها دارن ) نمک ۱/۴ ق چ شکر ۱ ق م روغن مایع ۵ ق غ با این مقدار مواد ۴ تا اشترودل داریم . اگه خواستین مواد رو دو برابر کنین ، تخم مرغ همون ۱ عدد بزرگ استفاده کنین . شیر ولرم و شکر رو مخلوط کردم . پودر خمیر مایه رو ریختم و کمی مخلوط کردم . در ظرف رو گذاشتم ، تا خمیر مایه به عمل بیاد ، ده دقیقه . تخم مرغ رو توی ظرف دیگه ای کمی زدم . نمک و روغن و خمیر مایه به عمل اومده رو اضافه کردم . آرد رو که الک کرده بودم به تدریج اضافه کردم و ورز دادم . آرد رو تا زمانی بریزین که خمیر به دست نچسبه . اندازه اش تقریبیه ، به اندازه تخم مرغ بستگی داره . خمیر رو ده دقیقه ورز دادم . توی ظرف تمیز گذاشتم و روش رو با پارچه و یه دیس پوشوندم توی جای نسبتا گرم به مدت یک ساعت استراحت کنه . بعد از استراحت پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم . به ۴ قسمت تقسیم کردم . برای مواد داخلی از هر چی دوست دارین ، سلیقه ای هستش ،بسته به ذایقه خودتون داره . چه بخواین گوشت بریزین ، چه نریزین ، یا حتی با مرغ. من پیاز تفت داده شده و گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه تفت داده شده و کمی نخود فرنگی رو مخلوط کردم و نمک و زردچوبه و کمی آویشن و کمی رب گوجه ریختم . هر قسمت رو با وردنه باز کردم به شکل مستطیل . بعد با یه چاقو اطرافش رو برش دادم یه مقدار سس گوجه و روش پنیر پیتزا ریختم . روی اون مواد گوشتی و پنیر پیتزا ریختم و لاش رو بستم و نوارها رو به دورش پیچیدم . بعد برای رومال از یه زرده تخم مرغ و کمی زعفران استفاده کردم . اشترودل ها رو توی سینی فر که کاغذ روعتی انداخته یا چرب کرده، چیدم . در فر از پیش گرم شده ۱۷۰ درجه به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه دقیقه قرار دادم . 🌟
😋😋 مواد لازم: تخم مرغ دو عدد زرده وسفیده جدا سیب یک عدد هویج یک عدد شکر یک پیمانه ماست نصف پیمانه کمتر کنجد مقداری گردوی نگینی خردشده مقداری دارچین یک ق غ وانیل مقدارکمی ولی بخاطر دارچین وجوزهندی من نمیزنم بکینگ پودر نصف ق غ روغن مایع نصف پیمانه آرد یک پیمانه پر نشاسته ذرت ۳ق غ جوزهندی درحد دوتارنده زدن یا یک ماش نمک یک پنس (هویج وسیب راپوست بگیرید داخل خردکن بریزید تا خردبشه نه درشت نه ریز احتیاج به آبگیری نیست)میتونید رنده هم بزنید طرزتهیه : سفیده روحسابی بزنیدبانمک تا فرم بگیره وازظرف نریزه بزارید کنار حالا شکر و وزرده رو تا وقتی کرم رنگ شود هم میزنیم سپس روغن مایع و ماست رو اضافه کرده و خوب هم میزنیم سفیده فرم گرفته رو خیلی کم وبه ارومی به موادزرده اضافه میکنیم من مقداری سفیده ریختم وکمی ازآرد ودارچین وبکینگ پودرالک شده به تناوب و بهم زدم خیلی آرام ودورانی دراخرسر سیب وهویج وکنجدوگردورو بایک قاشق آرد مخلوط کرده وبه مایع اضافه کردم مایه ی کیک تقریبا سفت هست ریختم داخل قیف در قالب های مافین ریخته و در فر که از قبل گرم شده به مدت بیست و پنج الی سی دقیقه با دمای 160درجه میزاریم این کیک بمب انرژی هستش 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🥙 موادی که لازم داریم: فیله مرغ ۶تا ارد سفید ۲ق غ نمک،فلفل سیاه،پودرسیر،پودر پاپریکا،نوک ق چ از هرکدوم پودر پانکو(سوخاری درشت) برای سس: سس مایونز ۴ ق غ سس خردل(من نریختم) ۱ق غ پودر سیر نصف ق چ روغن زیتون ۱ق غ نمک،فلفل سیاه پنیر پارمسان ۱ق سر پر اب لیمو ترش یا ابلیمو ۱ق غ برای نون: ۱ق غ پودر سیر۱ ۲ق غ روغن زیتون(یا روغن مایع)
نان مربایی🤌😋 شیر گرم ۱ لیوان پودر خمیر مایه ۱ و ۱/۲ ق چ استاندارد تخم مرغ ۱ عدد روغن زیتون ۲ ق غذاخوری سرخالی نمک ۱ ق چ ارد نان فانتزی ۳ الی ۳/۵ لیوان مواد میانی: مربای دلخواه و یا شکلات صبحانه رومال : زرده تخم مرغ ۱ عدد شیر ۱ قاشق م شیر و خمیر مایه را مخلوط کرده، تخم مرغ نمک روغن را افزوده مخلوط و سپس ارد را با احتیاط اضافه کنید. تا خمیری یکدست بدست آمده و به دست نچسبد .یک ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود . خمیر را به ۱۶ قسمت تقسیم کرده،پس از طی مراحل آماده سازی مجدد یک ربع استراحت داده روما ل زده داخل فر ۲۰۰ درجه ۲۰ الی ۲۵ دقیقه بپزید. در صورت لزوم ۲ دقیقه گریل . 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من برنج نیم دونه نداشتم اما اصلا مهم نیست برنج شستم آبشو گرفتم با پودر زعفرون مخلوط کردم و نیم ساعت موند این کار باعث میشه برنج طعم و عطر بی‌نظیری میگیرم موادلازم: ۱ پ برنج ۹ پ آب زعفرون به مقدار لازم نصف پ گلاب پودر هل شکر ۱/۵ پ اگر دوست داشتید میتونید بیشترش کنید اما کمترش نکنید بیمزه میشه ۲۵ گرم کره ۲ ق. غ روغن ی تیکه کوچولو نبات ✅حتما شعله ی اولیه زیاد باشه تا بجوشه و بعد شعله رو کم کنید ✅حتما کف روشو بگیرید که شله زرد با کیفیت تری داشته باشید ✅حتما شکرو بعد له شدن و شکوفه شدن کامل برنج اضافه کنید و دائم همش بزنید که ته نگیره ✅نصف زعفرون دم شده رو اول و نصف بقیشو ۵ دقیقه آخر اضافه کنید ✅همینطور گلاب و پودر هلو آخر سر اضافه کنید که عطرش نپره ✅نبات و روغن براق و خوشرنگ میکنه ✅کره خوش عطرش میکنه ✅یک ربع آخر با شعله پخش کن و در بزارید دم بکشه و شعله ی خیلی کم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزیین کاپ کیک با تم هندوانه به مواد کیک رنگ قرمز خوراکی اضافه کنید و برای دونه های هندونه هم از چیپس شکلات استفاده کنید