eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
163.9هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.1هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
10.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥳🥳🥳🥳🥳 مواد لازم برای کیک یخچالی : ۲ بسته بیسکویت پتی بور ۱ قاشق پودر کاکائو ۴ قاشق نشاسته ذرت ۲ قاشق خامه صبحانه نصف ق.چ وانیل ۴ قاشق شکر ۲ لیوان شیر
11.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بورانی 🍆 🍆 ✅ ۳۰۰ گرم ماست ✅ ۳ عدد بادنجان ✅یک قاشق پنیر لبنه ✅۳عدد گردو ✅یک حبه سیر(کوچیک) ✅یک عدد موسیر ✅نصفِ لیموترش تازه ✅نعناع+آویشن+فلفل سیاه و نمک .. 💯بادمجون هارو بشورید، خشک کنید ، سطحش رو چندتا برش بزنید تا خوب مغزپخت بشن.. به مدت ۴۵ دقیقه بزارید داخل فر تا بپزه.. بعد روی شعله گاز چند دقیقه قرار بدید تا پوستش بسوزه و بوی دودی و کبابی بگیره .. پوستش رو بگیرید ؛ اجازه بدید کاملا خنک بشه و بعد با ماست و بقیه مخلفات مخلوط کنید. 🔴 میتونید از ماست چکیده استفاده کنید؛
10.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳کیک_نوتلا👩‍🍳 مواد لازم :👇🏻 تخم مرغ : ۴ عدد آرد : ۲ پیمانه شکر : ۱ پیمانه شیر : ۱پیمانه روغن : ۱ پیمانه نوتلا : ۴ ق‌غ سرپر پودر کاکائو : ۳ ق‌غ بکینگ پودر : ۱ ق‌غ وانیل : ۱.۲ ق‌چ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
برای خمیر: آرد سفید تقریبا ۱/۵ لیوان ( برای من این بار کمی بیشتر برد) تخم مرغ کوچک ۱ عدد شیر ولرم نصف لیوان پودر خمیر مایه ۱ ق م(لوازم قنادی ها ، سوپری ها و نانوایی ها دارن ) نمک ۱/۴ ق چ شکر ۱ ق م روغن مایع ۵ ق غ با این مقدار مواد ۴ تا اشترودل داریم . اگه خواستین مواد رو دو برابر کنین ، تخم مرغ همون ۱ عدد بزرگ استفاده کنین . شیر ولرم و شکر رو مخلوط کردم . پودر خمیر مایه رو ریختم و کمی مخلوط کردم . در ظرف رو گذاشتم ، تا خمیر مایه به عمل بیاد ، ده دقیقه . تخم مرغ رو توی ظرف دیگه ای کمی زدم . نمک و روغن و خمیر مایه به عمل اومده رو اضافه کردم . آرد رو که الک کرده بودم به تدریج اضافه کردم و ورز دادم . آرد رو تا زمانی بریزین که خمیر به دست نچسبه . اندازه اش تقریبیه ، به اندازه تخم مرغ بستگی داره . خمیر رو ده دقیقه ورز دادم . توی ظرف تمیز گذاشتم و روش رو با پارچه و یه دیس پوشوندم توی جای نسبتا گرم به مدت یک ساعت استراحت کنه . بعد از استراحت پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم . به ۴ قسمت تقسیم کردم . برای مواد داخلی از هر چی دوست دارین ، سلیقه ای هستش ،بسته به ذایقه خودتون داره . چه بخواین گوشت بریزین ، چه نریزین ، یا حتی با مرغ. من پیاز تفت داده شده و گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه تفت داده شده و کمی نخود فرنگی رو مخلوط کردم و نمک و زردچوبه و کمی آویشن و کمی رب گوجه ریختم . هر قسمت رو با وردنه باز کردم به شکل مستطیل . بعد با یه چاقو اطرافش رو برش دادم یه مقدار سس گوجه و روش پنیر پیتزا ریختم . روی اون مواد گوشتی و پنیر پیتزا ریختم و لاش رو بستم و نوارها رو به دورش پیچیدم . بعد برای رومال از یه زرده تخم مرغ و کمی زعفران استفاده کردم . اشترودل ها رو توی سینی فر که کاغذ روعتی انداخته یا چرب کرده، چیدم . در فر از پیش گرم شده ۱۷۰ درجه به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه دقیقه قرار دادم . 🌟
😋😋 مواد لازم: تخم مرغ دو عدد زرده وسفیده جدا سیب یک عدد هویج یک عدد شکر یک پیمانه ماست نصف پیمانه کمتر کنجد مقداری گردوی نگینی خردشده مقداری دارچین یک ق غ وانیل مقدارکمی ولی بخاطر دارچین وجوزهندی من نمیزنم بکینگ پودر نصف ق غ روغن مایع نصف پیمانه آرد یک پیمانه پر نشاسته ذرت ۳ق غ جوزهندی درحد دوتارنده زدن یا یک ماش نمک یک پنس (هویج وسیب راپوست بگیرید داخل خردکن بریزید تا خردبشه نه درشت نه ریز احتیاج به آبگیری نیست)میتونید رنده هم بزنید طرزتهیه : سفیده روحسابی بزنیدبانمک تا فرم بگیره وازظرف نریزه بزارید کنار حالا شکر و وزرده رو تا وقتی کرم رنگ شود هم میزنیم سپس روغن مایع و ماست رو اضافه کرده و خوب هم میزنیم سفیده فرم گرفته رو خیلی کم وبه ارومی به موادزرده اضافه میکنیم من مقداری سفیده ریختم وکمی ازآرد ودارچین وبکینگ پودرالک شده به تناوب و بهم زدم خیلی آرام ودورانی دراخرسر سیب وهویج وکنجدوگردورو بایک قاشق آرد مخلوط کرده وبه مایع اضافه کردم مایه ی کیک تقریبا سفت هست ریختم داخل قیف در قالب های مافین ریخته و در فر که از قبل گرم شده به مدت بیست و پنج الی سی دقیقه با دمای 160درجه میزاریم این کیک بمب انرژی هستش 🌟
13.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳🥙 موادی که لازم داریم: فیله مرغ ۶تا ارد سفید ۲ق غ نمک،فلفل سیاه،پودرسیر،پودر پاپریکا،نوک ق چ از هرکدوم پودر پانکو(سوخاری درشت) برای سس: سس مایونز ۴ ق غ سس خردل(من نریختم) ۱ق غ پودر سیر نصف ق چ روغن زیتون ۱ق غ نمک،فلفل سیاه پنیر پارمسان ۱ق سر پر اب لیمو ترش یا ابلیمو ۱ق غ برای نون: ۱ق غ پودر سیر۱ ۲ق غ روغن زیتون(یا روغن مایع)