eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
8.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 یکی از پر طرفدارترین کوکو‌ها! کوکوی سیب‌زمینی هست. هم ساده هم خوشمزه. کامل کننده سفره. هم میتونید با نون به صورت ساندویچ و هم با برنج میل کنید مایه کوکو: ۲ عدد سیب‌زمینی خام رو رنده کنید ۳ حبه سیر خُرد شده فلفل‌سیاه نمک گردو(اختیاری): ۵-۶ عدد شوید تازه (نصف لیوان) ۳ عدد تخم مرغ موارد رو خوب مخلوط کنید. و توی ماهیتابه با حرارت متوسط خوب اونهارو سرخ کنید. (هر طرف ۲-۳ دقیقه) اونهارو خارج کنید. گوجه گیلاسی بریزید، روغن زیتون، نمک، فلفل‌سیاه و لیمو تازه بزنید. حرارت رو کم کنید و خوب بکوبید. کوکوهارو بچینید، اگه دوست داشتید پنیر چدار بذارید و با همراه نون ساندویچ درست کنید و میل کنید. نوش جونتون
10.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😍 در اینجا نسبت تقریبی مواد را نوشتم طرز تهیه هم در فیلم مشخص است. برنج ۳ پیمانه ماست ۱ لیوان زرده تخم مرغ ۳ عدد زعفران دم کرده نصف استکان بادمجان ۳ عدد متوسط گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم رب گوجه ۲ قاشق پیاز 2 عدد هویج یک عدد فلفل دلمه ای یک عدد میتونید در قابلمه هم درست کنید روس شعله کم بزارید حددو یک ساعت تا یک ساعت و ربع زمان نیاز داره.پس از سرد شدن قابلمه تهچین به راحتی قابل برگشت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مواد لازم🔻 گوشت خام پیاز خیلی ریز خام کمی برنج پخته بلغور گندم طعم ملس، ترش و شیرین داره و البته: سبزی و لپه نداره.بعضی از دلمه‌های عربی بجای لپه از نخود استفاده میکنن.گ و تقریبا همه دلمه‌های عربی و ترک، از گوشت خام و پیاز خام توی ترکیب اصلی استفاده میکنن.
10.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فسنجون گیاهی (شش انداز) 😋😍 🥗🍔
8.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ سوخاری رستورانی😍😋
12.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
راحتترین قارچ سوخاری😍😋 مواد لازم: آرد🥡 بکینگ پودر 🥄 نمک🧂 فلفل🌶 پاپریکا🫑 آویشن🍃 پودر سیر 🧄 آب💧 قارچ🍄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
7.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‎ دستور رو ذخیره کنن😍👌🏼 ‎مواد ‎1 فنجان آب ‎2 قاشق غذاخوری روغن ‎2 شکر یا عسل قاشق غذاخوری ‎1 لیوان آرد ‎2 عدد تخم مرغ ‎ خمیر را آماده کنید: آب، 1 روغن نباتی، شکر و نمک را در یک قابلمه بریزید. وقتی شروع به جوشیدن کرد آرد را اضافه کنید و با قاشق به مدت 4-5 دقیقه تفت دهید. آن را از روی اجاق بردارید و بگذارید خنک شود. سپس تخم مرغ ها را یکی یکی داخل خمیر ببرید و با همزن مخلوط کنید یا با دست ورز دهید (هر بار که تخم مرغ ها را اضافه می کنید دقت کنید که خوب هم بزنید) ‎ در یک قابلمه بزرگ مقدار زیادی روغن بریزید. خمیر را در کیسه فشاری قرار دهید. از انتهای بزرگ و پیچ خورده استفاده کنید. روغن سرد را به طول دلخواه فشار دهید و با قیچی برش دهید (در نوبت دوم روغن می تواند سرد یا کمی گرم باشد). .
نشاسته 4 ق غ آب سرد 4 لیوان گلاب نصف لیوان شکر یک لیوان خلال پسته و بادام زعفران دم کرده به مقدار لازم كمى شير آب سرد و نشاسته و شکر رو داخل قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار میدیم و مرتب هم میزنیم تا غلظت پيداكنه. بعد گلاب و خلال بادام رو اضافه میکنیم. بعد از اینکه چند تا قل زد از روی حرارت برمیداریم. من ماقوت رو به چهار قسمت تقسيم كردم تا چهار تن رنگى داشته باشم.اولين لايه ماقوت بدون رنگه دومين لايه كمى شير اضافه كردم وسفيد رنگه سومين لايه كمى زعفرون زدم ولايه بالايي زعفرون بيشترى داره.اخرسرهم روشو تزيين كردم كه مشخصه☺️ عكس آخر لايه هاى رنگى كمى مشخصه😅 اگه حال وحوصله نداشتيد ويه دسر خوشمزه فورى خواستيد همون يه مرحله همرو قاطى پاتى كنيد وبريزيد تو ظرف وتمام
🍬بیسکوییت اورئو خرد شده 150 گرم 🍬کره آب شده 2 ق غ 🍬آب سرد 2 ق غ 🍬پودر ژلاتین 1و1/2 ق چ 🍬خامه 1و1/2 پیمانه 🍬پنیر خامه ای 220 گرم 🍬رنگ سبز و زرد خوراکی 🍬عصاره نعنا 1 ق چ 🍬پودر شکر 1و1/2 پیمانه 🍬شکلات خرد شده 150 گرم 🍬خامه شیرین فرم گرفته و برگ نعنا و شکلات برای تزیین 🍮بیسکوییتهای خرد شده را با کره آب شده مخلوط کنید. لیوان های مخصوص دسر دلخواه را آماده کرده بیسکوییت ها را کف آن ریخته پرس کنید. آب سرد را در کاسه ای ریخته پودر ژلاتین را روی آن بپاشید 5 تا 10 دقیقه صبر کنید. در همین حال خامه را با هم زن بزنید تا فرم بگیرد 1/4 ازپودر شکر را به آن اضافه کنید پنیر خامه ای را در ظرفی جداگانه با بقیه شکر اضافه کنید و دو دقیقه با هم زن بزنید عصاره نعنا و رنگ خوراکی به میزان دلخواه اضافه کنید. ژلاتین را روی حرارت بخار آب گذاشته حل کنید پس از خنک شدن به مخلوط پنیر خامه ای اضافه کنید خامه ها را نیز به آن اضافه کنید خرده های شکلات را در ان ریخته موس آماده شده را در لیوان روی بیسکوییت های خرد شده بریزید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رولت ژامبون مواد لازم برای نان رولت : تخم مرغ سه عدد آرد ۵ قاشق سوپ خوری شیر یک سوم لیوان مواد لازم برای داخل رولت : ژامبون ۴_۳ ورق نازک پنیر ورقه ای ۶ ورق سیب زمی نی پخته رنده شده یک عدد خیارشور رنده شده ۵_۳ عدد سس مایونز ۵ قاشق غذاخوری بزرگ ادویه نمک وفلفل بمیزان لازم دستور تهیه : برای نان رولت ابتدا تخم مرغ هاراباچنگال بزنید وسپس شیررااضافه کرده همشان بزنید. مقداری ازمخلوط بدست آمده درآرد ریخته همش بزنید تاآرد حالت خمیری پیداکند چون اگرهمینطورآردرااضافه کنید آرد گوله گوله میشه توی مواد.سپس آرد راکه خمیری شده به مخلوط تخم مرغی اضافه کرده وهمشان بزنید ومقداری نمک وفلفل نیز اضافه کنید. موادبدست آمده رادر قالب چرب کرده (ترجیحابدون کاغذ روغنی و تفلون چون باکاغذروغنی سخته جداکردن نان رولت ازکاغذ) ریخته وآن رادر فر۱۷۵ درجه بمدت ۱۵ دقیقه قراردهید. سیب زمینی پخته وخیارشور را بارنده ریز رنده کرده آنهارا با کمی نمک وفلفل و سس مایونز مخلوط کنید. نان رولت را باز کرده و ابتداکمی سس مایونز پخش کنید روی نان وسپس مخلوط سیب زمینی روپخش کنید(میتونید مثل من اول ژامبون روبذارید اما پخش کردن سیب زمینی روش یه کم سخته)سپس ژامبون ودرآخرپنیرورقه ای راچیده ورولشان کرده و آن را با کاغذ روغنی بپیچید چندساعت در یخچال بگذارید وسپس به راحتی با یک چاقوی تیز برشش بزنید. 🌟