eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.3هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
44.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 آرد نخودچی ۵۰ گرم آرد قنادی ۱۰۰ گرم پودر قند ۶۰ گرم زرده تخم مرغ ۱ عدد وانیل یا پودر هل ۱/۳ ق چ روغن نیمه جامد (من از لادن آبی استفاده کردم) ۴۰ گرم کره ۵۰ گرم طرز تهیه کره همدمای محیط، روغن نیمه جامد و پودر شکر رو ۵ دقیقه با دور تند هم بزنید. زرده و هل رو اضافه کنید و یکی دو دقیقه هم بزنید. آرد نخودچی و نصف بیشتر آرد قنادی رو بریزید، بقیه آرد رو هم کم کم اضافه کنید و با نوک انگشت خمیر رو جمع کنید. بیش از حد آرد نریزید چون خمیر خشک میشه. یک مقدار از خمیر رو توی دستتون گلوله کنید اگه صاف و بدون ترک بود یعنی خمیر آماده ست‌. گلوله های ۱۰ گرمی از خمیر بردارید و وسطش یه حفره ایجاد کنید. اگه موقع گلوله کردن احیانا خمیر ترک خورد دستتون رو چرب کنید. در سینی که نیاز به چرب کردن هم نداره با کمی فاصله بچینید. در فر ۱۷۰ درجه ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بزارید بپزه. بعد از پخت صبر کنید تا خنک بشه بعد به راحتی شیرینی رو از روی سینی بردارید. توی حفره ها رو با بریلو، مارمالاد، گاناش یا شکلات ذوب شده پر کنید‌ به دلخواه با شکلات ذوب شده و پودر پسته تزئین کنید
12.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اسنک خوشمزه و آسون 🥪😍😋
9.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🫔 😋😍 🔸دو تا پیاز نگینی داشتیم با نیم کیلو گوشت برای مایع لازانیا و یادت باشه که حتما باید بذاری آبش کامل جمع بشه👌🏻 در رابطه با بشامل هم پنجاه گرم آرد و پنجاه گرم کره داشتیم که اول کره رو ذوب میکنم بعد آرد رو اضافه میکنم و کمی آرد رو در کره تفت میدم البته نباید رنگش عوض بشه، شیر هم باید سر‌د باشه (دو لیوان) و تندتند هم برنی تا خوب مخلوط بشه و بعد ادویه ها (جوزهندی هم یک هشتم یک عدد کافیه) قارچی که اضافه کردم هم بلانچ شده بود☺️ دمای فر 180 درجه سانتیگراد و مدت پخت بیست دقیقه هست در واقع اونقدری که پنیر ذوب بشه و روش کمی گل بندازه. از همه مهمتر وقتی از فر درآوردی سی دقیقه بهش دست نزن تا خودشو بگیره ‌و وا نره
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم👇‌ 3 عدد تخم مرغ 1 لیوان شکر 1 لیوان شیر 1 لیوان روغن 1 ق چ بیکینگ پودر 1 ق چ سرخالی وانیل 2.5 لیوان آرد موادی که باید به نصف خمیرکیک اضافه کنید👇‌ نصف لیوان شیر 2.5 قاشق غذاخوری کاکائو 1 قاشق چایخوری قهوه (اختیاری 🍰🥮
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
8.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳 اگه از تلخی قهوه خوشتون نمیاد حتما باید این مدل رو امتحان کنید احتیاج داریم به شکر و قهوه فوری به یک اندازه (دو قاشق) و آب جوش دو برابر مقدار(۳-۴ قاشق) یا با همزن خوب هم بزنید اگر در دسترس نبود توی شیشه کوچیک بریزید و سه چهار دقیقه مداوم تکون بدیدشیشه رو هم با شیر سرد میتونید میل کنید هم شیر گرم سس کارامل و سس شکلات ام جذابیتش رو چند برابر میکنه
15.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳🥦🥦 مواد لازم: 500 گرم کلم بروکلی 2 عدد هویج رنده شده 5-6 عدد خیارشور ریز خرد شده 1 قوطی ذرت کنسرو شده برای سس: جعفری تازه خرد شده 2 حبه سیر، رنده شده 6-7 قاشق غذاخوری ماست چکیده یا همزده 2 قاشق غذاخوری پر سس مایونز 1 قاشق غذاخوری سس خردل نمک فلفل سیاه طرز تهیه: کلم بروکلی را ریز خرد کنید و 5 دقیقه در آب بجوشانید،سپس آبکش کنید و اجازه دهید کامل خنک شوند،هویج ها را پوست گرفته و رنده کنید و در تابه با مقداری روغن زیتون تفت دهید وقتی خنک شد با بقیه مواد سالاد در یک ظرف بریزید،برای سس جعفری ،ماست، سیر، سس مایونز، خردل، نمک و فلفل را اضافه و مخلوط کنید سپس روی مواد سالاد بریزید و مخلوط کنید.
10.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم: گوشت کبابی دمبه پیاز بزرگ ۲ عدد گوجه ۳ عدد نمک، گلپر، رب انار روغن ۱ ق غ 💜 ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛 ░҉⃟🧚🏼‍♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
23.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگه این کیک رو درست نکنی از دستت رفته بس خوش بافته 😋 نه خشکه، نه گلوگیر عالیه عالی🤌 تازه مشکلتون در رابطه با سفیده های تخم مرغ که همیشه بعد از شیرینی پزی میمونه حل میشه 😍 فقط چندتا نکته داره که بهت میگم 👇 ✅ اول اینکه چون سفیده داره ممکنه اول پف کنه ولی بعد تو فر که پختش کامل بشه کمی از پف کار بخوابه که طبیعی هست ✅ بافت کیک به دلیل مایعات بافت شکننده ای داره ، با احتیاط حمل کنید و حتما بزارید کامل خنک بشه بعد برش بزنید ✅ برای فرمگیری سفیده حتما باید ظرف و پره های همزن تمیز و خشک باشن و ذره ای زرده قاطی مواد نشده باشه ✅حتما بعد از فرم گیری سفیده ها رو بزارید یخچال تا وقتی مابقی مواد درست میکنید آب نندازه ✅ توی همزدن مواد دقت کنید و سفیده رو به آرومی به مواد مخلوط کنید که پف مواد نخوابه مواد لازم ؛ سفیده تخم مرغ ۱۶۰ گرم ( حدودا ۴ تا تخم مرغ درشت میشه) آرد ۱۸۰ گرم بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری وانیل نصف قاشق چایخوری (من نزدم شما بزنید ) شکر ۱۷۰ گرم شیر داغ ۵۰ گرم آب داغ ۱۰۰ گرم روغن مایع ۱۰۰ گرم طرز تهیه تو فیلم کاملا مشخصه ولی اگه اینترنتون ضعیفه بگید واستون اینجا دستور تهیه رو اضافه کنم . فر ۱۸۰ درجه حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه سایز قالب میان تهی من ۲۳ سانت هست . تو قالب گرد ساده ۲۰ تا ۲۲ سانت هم میتونید بپزید 🌟
شیرینی 🌸 ▫️نون مخصوص سمبوسه ایرانی ▫️پنیر کیبی ▫️مغز گردو ریز خرد شده ▫️عسل یا شیر عسلی برای روکش 🔸خمیر سمبوسه روی سطح صاف قرار بدین پنیر خامه ای یا کیبی کمی پودر گردو البته درصورت تمایل خیلی ها اصلا نمیزنن رو چند سانت ازلبه عقبتر بزارین لبه های هردوسمت روی لبه های پنیر بزارین بعد خمیرتون رو رول کنید در روغن داغ سرخ کنید بعد روی کاغذ روغن گیر انداخته تا روغن اضافه رو جذب کنه کاملا که سرخ کردین روش عسل یا شیر عسلی بریزین ودر صورت دلخواه داخل پودر پسته بزنید 👩🏻‍🍳       
10.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم: گوشت کبابی دمبه پیاز بزرگ ۲ عدد گوجه ۳ عدد نمک، گلپر، رب انار روغن ۱ ق غ