eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.8هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه بار امتحان کنید خوشمزه اس😋 سیصد گرم بادام زمینی برشته رو داخل میکسر بریزین و خرد کنین. چهارصد گرم خرما رو هسته گیری کنین و داخل میکسر بریزین تا یکدست بشه. حالا خرما و بادام زمینی رو با هم ترکیب کنید. کپسول های کاغذی رو کمی فرم بدین تا دیواره‌ش کوتاه تر بشه . از مواد به اندازه‌ی یک گردو بردارین‌و گرد کنید و داخل کنجد تفت داده شده بغلطونین . کمی پهنش کنید و داخل کپسول کاغذی بذارید. با یه وسیله‌ی مناسب ، وسط شیرینی ها رو گود کنید و با شکلات ذوب شده ی سفید پر کنین . از طعم بی نظیرش براتون نگم که عالیه و خیلی هم مقوی😋 نوش جان♥ http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
يك مدل جديد براى طبخ با مزه متفاوت😍 ماهي را تميز كرده وچند تكه كنيد نمك بزنيد وبگذاريد تا آب ماهي گرفته شود. به نسبت مقدار ماهيها مقداري آرد را با زردجوبه فلفل قرمز كمي دارچين وپودر زنجبيل و پودرسير مخلوط كرده وبعد تكه هاي ماهي را يكي يكي در مخلوط آرد بزنيد كمي تكان دهيد تا اضافه هاي آرد گرفته بشه و در روغن داغ سرخ كنيد . و در كنار پلو نوش جان كنيد❣️ http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
🍝🎀 برای تهیه این ژله های خوشمزه از یک لیوان آب‌جوش و ژله و نصف لیوان بستنی رقیق استفاده کردم. پروانه http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
🍪 شکر ۱ لیوان آرد ۲ لیوان شیر ۱ لیوان بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری وانیل‏ ۱ قاشق چای خوری تخم مرغ ۲ عدد روغن به مقدار لازم ♨️ابتدا موادخشک را باهم ترکیب کنید تخم مرغ،شیر و شکر را به وسیله چنگال هم بزنید سپس موادخشک را به تدریج به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید ومخلوط کنید ازمواد باقاشق بردارید ودر روغن داغ باحرارت ملایم سرخ کنید. 👈شما میتوانید درصورت تمایل به مواد کیک گردو و کشمش اضافه کنید. http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
براي سرو حلوا فقط كافيه نان تارت آماده از لوازم قنادي تهيه كنين داخلش رو حلوا-كشك بادمجان-الويه پر كرده سرو كنين🍡 http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
تابستانى🍹 ميوه هاى سبز را همراه با آب انگور و يخ ميكس كنيد و يك اسموتى تابستانى خلق كنيد😌 http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
🌸🌸دیزاین ژله لیوانی 🥂 🌀ستاره های سفید ژله آلوئه ورا با بستنی روی سطح صاف میریزید وقتی ژله بست قالب ستاره میزنید بعد به دیواره لیوان میزنید میذارید یخچال تا به دیواره لیوان بچسبه در آخر ژله بی رنگ مثل بلوبری رو توی لیوان میریزید میذارید ببنده ❄️😋 http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوفته ترش گیلانی داخل یه ظرف، ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده یک عدد پیاز رنده و آبگیری شده یک قاشق چایخوری نمک یک قاشق چایخوری فلفل سیاه بریزید و مخلوط کنید با دست حسابی ورز بدین هر مدلی که دوست داشتین، شکل بدین و بذارین کنار داخل یه قابلمه کمی روغن بریزین یک عدد پیاز رنده شده ۲ حبه سیر خرد شده و یک قاشق چایخوری زردچوبه اضافه کنید و تفت بدید ۱۰۰ گرم گردوی آسیاب شده بریزید و هم بزنید یک الی دو قاشق غذا خوری رب انار اضافه و ترکیب کنید یک قاشق چایخوری سبزی معطر (من از نعنا خشک و ترخون استفاده کردم) اضافه و مخلوط کنید نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه و دو قاشق غذا خوری آب انار بریزین و تفت بدید نصف لیوان آب بریزین، بیشتر نریزید یک قاشق غذاخوری رب گوجه و یک عدد گوجه رنده شده اضافه و یکدست کنید در قابلمه رو بذارید و نیم ساعت روی حرارت باشه تا غلیظ بشه داخل تابه روغن بریزین کوفته ها رو داخلش بچینین و دوطرفشو سرخ کنیدبعد داخل سس، بذارینشون روش دو عدد گوجه‌ی خرد و سرخ شده بذارید با در باز نیم ساعت روی حرارت ملایم بزاریم http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 کشک یک عدد 500 گرم عدس پیمانه لوبیا یک‌پیمانه پیاز ۴ عدد درشت برنج یک‌پیمانه سیر یک کله زردچوبه فلفل سیاه پودر عصاره مرغ گوشت گوسفند ۳۰۰ گرم ۱۰ تا بادمجون رو نمک بزنین تا تلخیش بره، بعد بشورید و آبش رو بگیرید و سرخ کنین‌و بذارید کنار۴تا پیاز درشت رو سرخ کنین، سیر اضافه کنین و تفت بدین بعد گوشت رو اضافه و کمی تفت بدین، زردچوبه و فلفل اضافه کنین و لوبیا و عدسی که از شب قبل گذاشتیم خیس بخوره رو میریزید داخلش و آب جوش اضافه میکنیم‌ تا جایی که آب روی گوشت رو بگیره. درب قابلمه رو بسته ومیذاریم سه تا چهار ساعت بپزه وقتی که پخت ، اگه گوشتتون استخون داشت، استخونش رو جدا میکنیم ، پودر عصاره گوشت بهش اضافه میکنیم.برنج رو که از دوساعت قبل گذاشته بودیم خیس بخوره بهش اضافه میکنیم، بادمجون هارو هم اضافه میکنیم، درب قابلمه رو باز میذاریم تا آب اضافیش کشیده بشه و برنج هم بپزه با گوشکوب برقی یکدست میکنیم ، میتونین از گوشکوب ساده هم استفاده کنید.کشک اضافه میکنیم و میذاریم روی گاز تا کشک به خورد مواد بره http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
مواد لازم🔻 گندم 5 پیمانه نخود 1 پیمانه لوبیا چیتی 1 پیمانه عدس 2 پیمانه گوشت گوسفند یا گوساله 700 گرم نمک فلفل قرمز و سیاه زردچوبه دارچین روغن حیوانی قلم گوسفند یا گوساله طرز تهیه🔻 همه حبوبات و حدود یکروز خیس کنید و تو این مدت چند سری آب اونو عوض کنید. میتونید هم از گندم پوست کنده که سریعتر میپزه هم گندم با پوست استفاده کنید، ترجیح من گندم پوست کنده است، ولی ترکیب هر دو هم خوب میشه. اول دوتا پیاز متوسط و رنده کنید و با کمی روغن سرخش کنید، بعد گوشت و بهش اضافه کرده و اونو کاملا تفت بدید. تو این مرحله فلفل قرمز و سیاه و زردچوبه و رو بهش اضافه کنید، نمک و بعد پختن گوشت اضافه میکنیم. تمام این مراحل و که میگم میتونید جداگانه انجام بدید یا مواد و تک تک بپزید و میکس کنید، یا اگه میخواهید سریعتر به نتیجه برسید داخل زودپز بپزید، من بعد تفت دادن گوشت به اون به مقدار لازم آب اضافه کرده و گندم و بهش اضافه کردم تا بپزه.حتما دقت کنید گندم و اگه تو زود پز میپزید حتما نیم ساعت یه بار هم بزنید تا ته نگیره. تو قابلمه جداگانه نخود و لوبیا و عدس و قلم و ریختم تا بپزه، مقداری از آب گوشت و هم به اون اضافه کردم. من همه مواد و حدود 1.5 ساعت هم داخل زودپز پختم، هر چقدر به مواد برا پختن زمان بدید همونقدر جا افتاده و خوشمزه میشه، اگه بخواهید رو گاز بپزید حتما 5 الی 6 ساعت بهش زمان بدید. گوشت و بعد پختن از مواد جدا کردم و ریش ریش کرده و اضافه کردم. گندم و بعد پخت با حبوبات مخلوط کنید و حدود 1 الی دوساعت بزارید حتما باهم بپزن تا ترکیب بشن. آخر سر روی آش میتونید دارچین و حتما روغن حیوانی بریزید و نوش جان کنید، برا تزیین اگه دوست داشتید از پیاز داغ استفاده کنید که من نریختم. http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماهی سوخاری😍😋 این مدل ماهی خیلی خوشمزه اس و کاملا بوی ضخمش گرفته میشه. من از ماهی قزل استفاده کردم. از هر ماهی ای ک مناسب سرخ کردن باشه میشه استفاده کرد. مواد مورد نیاز👇 ماهی (از هر ماهی ای میتونید استفاده کنید) سیر ۲ حبه روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری آرد ۱ فنجان زعفران ب مقدار لازم نارنج یا آبلیموی تازه نمک ۱ قاشق مرباخوری زردچوبه ۱ قاشق چایخوری فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری نعنا خشک ۱ قاشق غذاخوری پر تخم مرغ ۱ عدد اول از همه ب ماهی آب نارنج میزنیم بعد زعفران و نمک میزنیم. و در آخر نمک میپاشیم و میریم سراغ کوبیدن سیر. سیر رو نیمکوب میکنیم بعد بهش ۲ قاشق روغن زیتون میزنیم و دوباره میکوبیم تا کاملا له بشه و روی قسمت داخلی ماهی رومال میکنیم و ب مدت ۱ ساعت استراحت میدیم تا مواد کاملا ب خورد ماهی برن (روی ماهی برش های اریب میزنیم تا در زمان سرخ شدن مغز ماهی هم سرخ بشه). بعد از گذشت ۱ ساعت ماهی رو توی آبکش میزاریم تا آب اضافیش خارج بشه. توی ی ظرف با سطح صاف تخم مرغ رو خوب هم میزنیم تا از لختگی در بیاد. آرد و نمک و فلفل و زردچوبه و نعنا ک پودرش هم کردیم مخلوط میکنیم. ماهی رو ابتدا توی تخم مرغ آغشته کرده بعد توی آرد میزنیم. همه جای ماهی هم ب تخم مرغ و هم ب آرد آغشته بشه بعد آرد اضافه رو میتکونیم تا در زمان سرخ کردن روغنمون نسوزه . توی تابه روغن ریخته و میزاریم تا خوب داغ بشه. (اگر روغن سرد باشه شکل ماهی ب هم میریزه و امکان متلاشی شدنش زیاده.) بعد دو طرف ماهی رو با حرارت ملایم سرخ میکنیم. 🍔🥗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله رولی هر بسته ژله با رنگ دلخواه رو با دو سوم لیوان اب جوش حل کنین و روی بخار اب جوش هم بزنین تا شفاف بشه نصف لیوان بستنی رو به ژله ی گرم اضافه کنین و بذارین با گرمای ژله ذوب بشه کف سینی 20 در 30 رو مرطوب کنین و روش نایلون فریزر پهن کنین و با روغن مایع چربش کنین ژله بستنی رو توی سینی بریزین و حداکثر 45 دقیقه بذارین تو یخچال بعد به صورت نواری برش بزنین و رول کنین . هر بسته ژله الوئه ورا رو با یک و نیم لیوان اب جوش حل کنین و بذارین کنار تا کاملا خنک بشه (ولرم هم نباشه کاملا خنک) کف قالب یا ظرفتون رو چرب کنین و مقداری ژله الوئه ورا بریزین و بذارین تو یخچال نیمبند بشه ژله های رولی رو طبق سلیقه خودتون کف و دیواره قالب بچینین و روش کمی ژله الوئه ورا بریزین ، قالب رو پر کنین و بذارین 6 ساعت تو یخچال بمونه (اگر قالب رو با ژله های رولی پر کنین و روش الوئه ورا بریزین نیازی نیست تو دو مرحله الوئه ورا بریزین، ولی اگر قالبتون با ژله رولی پر نمیشه یه بار الوئه ورا بریزین و بعد از نیمبند شدنش بقیه الوئه ورا رو بریزین) ♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کله جوش کشک رو حتما با کمی آب رقیق کنید واضافه کنید گردو رو پودر کنید ما زیادی پودر نشه دونه های به اندازه عدس توش باشه زیر دندون بیاد خوشمزه تره کشک رقیق شده با آب حدود یک کاسه پیاز بزرگ یک عدد گردو یک لیوان سر خالی نعنا خشک یک قاشق سرخالی سیر دو حبه آرد گندم یک قاشق سرخالی برای غلظت کله جوش زردچوبه و فلفل وکمی آویشن وکمی نمک تو زدن نمک دقت کنید کشک شور باشه نمک نمیخواد پیاز رو با روغن تفت بدید تا طلای بشه سیر رنده شده اضافه کنید وتفت مختصر بدید توجه کنید سیر زیادی سرخ بشه تلخ میشه پیاز که سرخ شد زردچوبه وفلفل وکمی آویشن و آرد و گردو ونعنا رو باهاش تفت میدیم کمی آب میریزیم تا کمی بجوشه وپیاز ها نرم بشه(ده دقیقه) سپس کشکی که رقیق کردیم کم کم اضافه میکنیم وهم میزنیم تا از کناره ها جوش بزنه یکی دو جوش که زد گاز رو خاموش کرده وبا نون برشته تلیت کنید و باپیاز خام ویا ترب سفید نوش جان بفرمایید نون کله جوش حتما باید برشته باشه نون نرم خمیر میشه خوشمزه نیست من از نون سبوس دار که شوید داره استفاده کردم اونم خوشمزه است نون تافتون هم خوشمزس عزیزان کشک رو زیادی با آب رقیق نکنید اگر کشکتون غلیظه با آب کمی رقیق کنید سیر و آرد اختیاریه دوست ندارید نریزید سیر چون تفت میخوره و خام نیست بو نمیده سیر خام که خورده بشه دهن بو میده میتونید همراه نعنا کمی شنبلیه خشک هم بریزید 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مقدار شیرینی این شیرینی کمه میتونید پودر قند رو بیشتر بریزید. وقتی شیرینی رو از فر خارج کردید بذارید کاملاً خنک وسرد بشه و بعد از کاغذ روغنی جدا کنید اگر اینکار رو بکنید شیرینی هاتون پودر میشه آرد سفید 140 گرم آرد نخودچی 140 گرم آرد برنج 100گرم روغن جامد لادن طلایی زعفرونی 210 گرم پودر قند 50گرم عسل 50گرم هل 1قاشق چایخوری زعفران 1قاشق چایخوری ابتدا روغن و پودر قند رو با همزن یه 3_4دقیقه ای میزنیم تا کاملاً مخلوط بشه. (روغن رو آب کنید دوباره بذارید سرد بشه وبعد استفاده کنید) بعد آردها رو الک میکنیم و مخلوط کرده و کم کم طی سه مرحله به موادمون اضافه میکنیم. سپس عسل وپودر هل و زعفران رو میریزیم که یه خمیر خوشرنگی بهمون بده.خمیر را برای 3الی 4ساعت استراحت میدیم بعد سینی فر را کاغذ روغنی میپوشانیم. خمیر را با وردنه به قطر نیم الی یک سانت پهن میکنیم وبا قالب شیرینی زبان قالب میزنیم. بعد یک عدد زرده تخم مرغ رو با زعفران مخلوط کرده وبا برس روی شیرینی ها میمالیم وبا چنگال روشو مدل میدیم وپودر پسته یا کنجد میپاشیمودر فر از قبل گرم شده بادرجه 170به مدت 10دقیقه میذاریم بپزه http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
يك مدل جديد براى طبخ با مزه متفاوت😍 ماهي را تميز كرده وچند تكه كنيد نمك بزنيد وبگذاريد تا آب ماهي گرفته شود. به نسبت مقدار ماهيها مقداري آرد را با زردجوبه فلفل قرمز كمي دارچين وپودر زنجبيل و پودرسير مخلوط كرده وبعد تكه هاي ماهي را يكي يكي در مخلوط آرد بزنيد كمي تكان دهيد تا اضافه هاي آرد گرفته بشه و در روغن داغ سرخ كنيد . و در كنار پلو نوش جان كنيد❣️ http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مقدار شیرینی این شیرینی کمه میتونید پودر قند رو بیشتر بریزید. وقتی شیرینی رو از فر خارج کردید بذارید کاملاً خنک وسرد بشه و بعد از کاغذ روغنی جدا کنید اگر اینکار رو بکنید شیرینی هاتون پودر میشه آرد سفید 140 گرم آرد نخودچی 140 گرم آرد برنج 100گرم روغن جامد لادن طلایی زعفرونی 210 گرم پودر قند 50گرم عسل 50گرم هل 1قاشق چایخوری زعفران 1قاشق چایخوری ابتدا روغن و پودر قند رو با همزن یه 3_4دقیقه ای میزنیم تا کاملاً مخلوط بشه. (روغن رو آب کنید دوباره بذارید سرد بشه وبعد استفاده کنید) بعد آردها رو الک میکنیم و مخلوط کرده و کم کم طی سه مرحله به موادمون اضافه میکنیم. سپس عسل وپودر هل و زعفران رو میریزیم که یه خمیر خوشرنگی بهمون بده.خمیر را برای 3الی 4ساعت استراحت میدیم بعد سینی فر را کاغذ روغنی میپوشانیم. خمیر را با وردنه به قطر نیم الی یک سانت پهن میکنیم وبا قالب شیرینی زبان قالب میزنیم. بعد یک عدد زرده تخم مرغ رو با زعفران مخلوط کرده وبا برس روی شیرینی ها میمالیم وبا چنگال روشو مدل میدیم وپودر پسته یا کنجد میپاشیمودر فر از قبل گرم شده بادرجه 170به مدت 10دقیقه میذاریم بپزه http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
یه مدل از از کوکومرغ ، انواع مدل های کوکوها رو داریم این یه نوع خوش خوراک هست . موادش دل به خواهیه یعنی اینکه هر کدوم رو که علاقه مند هستین می تونین نریزین 😊 این ترکیب عالیه ، درست کردنش هم راحته . . برای ۸ تا ۹ عدد کوکو سینه مرغ ۳۰۰ گرم (حدودا نصف یه سینه کامل) تخم مرغ ۲ عدد پنیر پیتزا ۷۰ گرم ( اندازه به میزان دلخواه) ذرت و هویج و نخودفرنگی ۳ تا ۴ ق غ پیازچه خرد شده ۲ ق غ آرد (آرد قنادی یا نانوایی) ۲ تا ۳ ق غ نمک و فلفل و پودر آویشن و زعفران به میزان لازم سینه مرغ رو چرخ کردم . توی یه ظرفی سینه مرغ چرخ شده ، پیازچه ، آرد ، تخم مرغ ، ذرت و هویج و نخودفرنگی ، نمک و پودر آویشن و فلفل و پنیر پیتزا خوب ترکیب کردم . مقداری زعفران هم بهش اضافه کردم . تابه رو با مقداری روغن روی حرارت ملایم قرار دادم با قاشق از مواد داخل روعن ریختم و با حوصله شروع به سرخ کردن کردم . می تونین آرد هم‌نریزین ببینین انسجام داره کوکوتون لازم نیست اگر نه آرد اضافه بشه . http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
شیرینی 🌸 ▫️نون مخصوص سمبوسه ایرانی ▫️پنیر کیبی ▫️مغز گردو ریز خرد شده ▫️عسل یا شیر عسلی برای روکش 🔸خمیر سمبوسه روی سطح صاف قرار بدین پنیر خامه ای یا کیبی کمی پودر گردو البته درصورت تمایل خیلی ها اصلا نمیزنن رو چند سانت ازلبه عقبتر بزارین لبه های هردوسمت روی لبه های پنیر بزارین بعد خمیرتون رو رول کنید در روغن داغ سرخ کنید بعد روی کاغذ روغن گیر انداخته تا روغن اضافه رو جذب کنه کاملا که سرخ کردین روش عسل یا شیر عسلی بریزین ودر صورت دلخواه داخل پودر پسته بزنید 👩🏻‍🍳        http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
🌷 گوشت كويتي🇰🇼 ابتدا گوشت رو با آب ، پياز ، سير ، چوب دارچين ، فلفل سياه ، زردچوبه ، پودر زيره گذاشتم بپزه، وقتي كه گوشت كامل پخت از اب خارج ميكنيم و گوشت رو در فر يا روي گاز به مدت ٣٠ دقيقه ميذاريم كه سرخ بشه اب گوشت رو از صافي رد ميكنيم و سپس بهش برنج و زعفران رو اضافه ميكنيم و اجازه ميديم برنج بپزه😍👌🏻 براي حشو ابتدا پياز رو در روغن سرخ ميكنيم كاراملي كه شد بهش لپه پخته شده و ادويه ها كه شامل فلفل سياه ، نمك ، پودر دارچين ، پودر ليمو عماني ، پودر زيره ، زردچوبه همه رو باهم مخلوط ميكنيم براي سرو هم اينبار من جدا توي ظرف گذاشتم ولي ميشه همه رو توي ديس بچينيم😋 شما دوس دارين مچبوس گوشت رو با ماست بخورين يا با سس تند ؟!😁 اميدوارم درست كنيد و لذت ببرين ،روز خوبي داشته باشين😍 🍽👩🏻‍🍳        http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c