eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
✍️طرزتهیه: برای یک کیلو پرتقال ریز من یک کیلو شکر رو داخل قابلمه ریختم و به اندازه دو لیوان آب ریختم تا بجوشه و مثل عسل غلیظ بشه. بعد از اینکه پرتقال هارو جوشوندیم تا تلخیش گرفته بشه( 👆من پنج بار اینکارو کردم و هر بار پنج دقیقه قل قل کرد و آبکش کردم و پنج دقیقه هم داخل آب سرد قرار دادم ) . وقتی کاملا مطمئن شدید که دیگه تلخ نیست وپوستش حسابی پخته شده چند سوراخ با نوک چاقو ایجاد کنید و پرتقال های اماده شده و پخته شده رو داخلش بریزید بعد از نیم ساعت خاموش کنید و روش دم کنی بزارید. من بخاطر اینکه شکرک نزنه به اندازه دو قاشق آبلیمو تازه زدم و کمی وانیل.عزیزان دقت کنید وقتی ابلیمو رو اضافه میکنید بزارید چهار پنج دقیقه بجوشه. خاموش کنید و دم کنی روش بزارید تا کاملا شربت غلیظ بشه و بخار مربا رو جمع کنه. نکته.اگه احیانا شربت خیلی غلیظ نشد پرتقال هارو از داخل شربت بیرون بیارید و شربت رو بجوشونید. یک مربای خوش عطر و خوش طعم وضد نفخ نکته : پرتقال های هسته دار مناسب نیستن . اگه پرتقالهاتون هسته داره بعد از پنج بار جوشوندن نصفش کنید و هسته هاشون رو خارج کنید . 🍊نوش جون🍊
مواد لازم برگه توت فرنگی 6 عدد چوب دارچین 1 تکه چای سبز 1 قاشق سوپخوری عسل به دلخواه آب جوش 3 پیمانه طرز تهیه آب را به جوش می آوریم و میگذاریم کمی از دمای آن کم شود.برگه های خشک توت فرنگی را به همراه چوب دارچین و چای سبز روی حرارت غیر مستقیم میگذاریم تا 15 دقیقه آماده شود و با کمی عسل آن را میل کنید نوش جان
🍋 😋 🔸يكي از خوشمزه ترين و ساده ترين ترشيهايي كه خيلي مورد استفاده قرار ميگيره ترشي ليمو ترش هست. من لیمو هاي سالم بدون لک را میشويم ویک روز میگذاریم آبش برود و خوب پوست ان هاخشك شود. بعد ليمو ها را حلقه حلقه ميكنيم. در يك ظرف كوچك كمي نمك و فلفل و كمي سياه دانه را مخلوط ميكنيم و در شيشه مخصوص لابه لاي ليمو ها ميريزيم. بعد روي ليمو ها تا نصفه شيشه اب ليمو ترش تازه ميريزيم. در ان را خوب ميبنديم، و چند روز خارج از يخچال نگه ميداريم تا ليمو ها خوب اب بيندارند.وپوست انها زرد رنگ شود كه در اين حال تلخي انها نيز گرفته ميشود.. بعد از چند روز انها را داخل يخچال قراد دهيد به مدت يك ماه. در اين مدت كمي شيشه ها رو تكان دهيد تا مواد ان روي تمام ليمو ها رو بپوشاند. ترشی لیمو با خوراک ماهی، مرغ، لوبیا پلو و غذاهایی که نانی نباشد خیلی لذیذ است.این ترشی تند است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نشاسته ذرت ۳ قاشق غذاخوری آردگندم ۳ قاشق غذاخوری شکر ۲ قاشق غذاخوری وانیل نصف قاشق چایخوری گلاب یک چهارم لیوان شیر۳ لیوان نان سوخاری به میزان لازم موادلازم برای شربت شکر یک لیوان آب یک لیوان برای شربت شکر رو روی حرارت متوسط بذارید گاهی اوقات هم بزنید تا کاراملی بشه بعد اب رو بهش اضافه میکنیم اجازه میدیم تا شکرش اب بشه از روی حرارت بردارید یک ردیف در ظرف موردنظر نان سوخاری میچینیم و روش شربت داغ رو میریزیم حالا پودینگ رودرست میکنیم شیر و ارد و نشاسته وشکر رو مخلوط کنید روی حرارت متوسط میزاریم مدام هم زده تا غلیظ بشه ، دراخربهش گلاب ووانیل رواضافه میکنیم وازروی حرارت برمیداریم وروی، نان سوخاری میریزیم میزاریم داخل یخچال تاخودشوبگیره بعدخامه قنادی فرم گرفته روش میریزیم وبایک چنگال روشو و توت فرنگی وپودرپسته تزیین میکنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کِرِپ با سس فلفل دلمه‌ای و پنیر 😍😋 مواد لازم: سس فلفل دلمه: پیاز:🧅 ۱ عدد گوجه فرنگی:🍅 ۱ عدد فلفل دلمه:🫑 ۱ عدد نمک و فلفل سیاه🌶🧂 آویشن: 🌱۱ قاشق چای‌خوری جعفری🍀 خوب موارد رو ریز کنید. اول روی حرارت زیاد سرخ کنید، بعد حرارت رو کم کنید تا ۱۵ دقیقه حرارت ببینه. مایه کِرپ: آرد: 🥡۱ لیوان نمک: 🧂۱ سرانگشت شیر: 🥛۱/۵ لیوان تخم مرغ:🥚 ۲ عدد . مایه کرپ رو توی ماهیتابه بریزید، روی حرارت کم ۴-۵ دقیقه نگه دارید، سس فلفل‌دلمه رو بریزیر، پنیر هم بریزید. اگه فر دارید اون رو توی فر بزارید که فقط از بالا روشن هست (حالت گریل) اما اگه فر ندارید، میتونید ۵ دقیقه روی حرارت کم در ماهیتابه رو بزارید تا پنیر آب بشه. 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم ♥تخم مرغ 2عدد ♥ارد نول4ق غ ♥نشاسته ذرت 2/5ق غ ♥بکینگ پودر 1/4ق چ ♥وانیل 1/4ق چ ♥خامه فرم گرفته 300گرم تقریبا ♥پودر قند 6ق 𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیر یک و یک دوم پیمانه خامه نصف پیمانه شکر 2 ق غ پودر قهوه اسپرسو نصف ق چ (یا پودر کاکائو) شکلات نیمه تلخ 70 درصد 225 گرم کف شیر برا تزیین شیر و خامه و شکر و پودر قهوه را در قابلمه کوچکی ریخته و روی حرارت ملایم گذاشته و هم میزنیم تا زمانی که حبابهای ریزی دور ظرف پدیدار شود اما اجازه ندهید بجوشد از روی حرارت برداشته و شکلات را که تکه تکه کرده اید به آن اضافه کنید و هم بزنید تا در مخلوط ذوب شود سپس مجددا روی حرارت ملایم گذاشته تا شکلات کاملا ذوب شود. در فنجان ریخته و با خامه تزیین کنید و سرو کنید.هر چقدر شکلات استفاده شده‌ مرغوب تر باشد هات چاکلت شما خوش طعم تر خواهد شد.شیر داغ رو داخل فرنچ(لیوان دمنوش)ریختم با سری لیوان مثل همزن زدم تا کف کرد میتونید با هم زنم بزنیدمیتونید بجای نسکافه کاکائو بریزید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببینید🔈 سس: گوجه: ۲ عدد پیاز: ۱ عدد سس گوجه: ۴ قاشق غذاخوری ریحون تازه: حدود یک لیوان قارچ: ۵-۶ عدد روغن زیتون نمک فلفل سیاه موارد بالارو خوب یکدست کنید، روی نون تست(یا باگت) بزنید، پارمسان، گوجه، ریحون، قارچ و روغن زیتون بزیند و اون رو توی فری که از قبل داغ کردید بذارید (دما ۲۱۰). این خیلی نکته مهمی هست. همیشه اول فر رو داغ کنید بعد مواد رو توی فر بذارید.
ابتدا ۱شیر رو با ۱ق شکر و ۱ق م خمیر مایه مخلوط کرده و میذاریم تا به عمل بیاد حالا ۴تخم مرغ و ۶ق غ روغن و۱ ق چ نمک رو همراه خمیر مایه به عمل امده را با همزن دستی خوب مخلوط میکنیم بعد آرد را آرام آرام اضافه کرده تا خمیر نرمی بدست بیاد ودر محیط آشپزخانه روشو می پوشونیم ۱ ساعت استراحت میدیم بعد یک ساعت از خمیر چونه های به اندازه نارنگی بر میداریم وبه شکل بیضی باز میکنم وروش با فرچه روغن میذاریم وشکر میپاشیم بقیه کار رو ادامه میدیم ودر سینی فر میچنیم وباز ۱۵دقیقه استراحت میدیم بعد در فر از قبل گرم شده با حرارت ۲۰۰درجه تا جایی که روی نان طلایی بشه می پزیم بعد از در آوردن از فر روشن رو شربت بار میزنیم یا پودر قند میباشیم مواد میانیش همون مواد پیراشکیه نوش جان
مقداری برگ نعنا تازه رو شستم تیکه کردم تا هم رنگش بهتر بشه هم طعمش حالا مقداری شکر رو با۴ لیوان آب روی حرارت گذاشتم تا دونه های شکر حل بشن و شربت تا حدی غلیظ بشه در این زمان نعناها رو اضافه کردم گذاشتم 15دقیقه باهم بجوشن اواخر پخت دو قاشق غذاخوری آبلیمو تازه و چند قطره رنگ‌ سبز خوراکی بهش اضافه‌کردم حرارتو خاموش کردم دمکنی روی قابلمه قرار دادم‌و اجازه دادم ۲۴ساعت در محیط اشپزخونه بمونه بعدم از صافی رد کردم وریختم داخل بطری باتخم شربتی وگذاشتم یخچال تاخوشمزه ترشه نوش جان
مواد لازم ژله آلوورا دو بسته،ژله پرتقال دو بسته،بستنی لیوانی وانیلی دو عدد...این مقدار مواد برای پر کردن قالبم بود شما میتونین بر مبنای اندازه قالبتون موادرو کم و زیاد کنید. طرزتهیه ابتدا ژله آلوورا رو با دو لیوان آبگرم بن ماری کرده بعداز خنک شدن بستنی آب شده رو به ژله آلوورا اضافه کرده کاملا هم زده ودر قالب ریخته و در یخچال قرار میدین تا کاملا بسته بشه.ژله پرتقال رو هم با دو لیوان آبگرم و نصف لیوان آب سرد کاملا بن ماری میکنید و کنار میزارین تا خنک بشه.بعد از بسته شدن ژله بستنی آلوورا ژله رو از دیواره های قالب به آرومی جدا میکنید ولی از قالب در نمیارید.ژله پرتقال رو خیلی آروم از کناره قالب داخل قالب میریزین تا تمام ژله بستنی رو از قسمت زیر و رو پوشش بده مجدد در یخچال گذاشته تا بسته بشه.سپس در ظرف سرو بر میگردونید و میل میکنید نوش جان
دو تا تخم مرغ رو با دو قاشق شکر و کمی هل و زعفرون حسابی بزنید بعد یک لیوان ماست و یک فنجون شیر و یک فنجون روغن بهش اضافه کنید حالا یک و نیم لیوان آرد رو با یک قاشق چایخوری بگین پودر الک کنید و به مایع بالا اضافه کنید و میتونید این مایع رو تو تابه با کمی روغن تو حرارت پایین مثل کوکو درست کنید و یا مثل من بریزید تو قالب چرب شده و بزارید تو فر حتی میتونید تو قالب مافین اینارو درست کنید بعد از پخت یک لیوان شیره آماده شده ی سردو بریزد روش و بزارید بره به خوردش بعدم با پودر پسته و یا پودر بادوم تزیین کنید . شیره از مخلوط یک لیوان آب و یک لیوان شکر و کمی گلاب که روی حرارت جوشیده و قوام اومده درست میشه . و یا میتونید نصف لیوان عسل رو با دو قاشق آب جوش رقیق کنید و بریزد رو خاگینه نوش جان
شربت های رنگی با گل پنیرک سه قاشق گل پنیرک رو با نصف لیوان آب سرد قاطی کرده نیم ساعت میذاریم تا عصاره اون خارج بشه بعد صاف میکنیم در هر لیوان حدود سه قاشق از عصاره پنیرک میریزیم وبعد در لیوان ها آب وشکر وعرق بیدمشک که با هم قاطی کردیم میریزیم . برای رنگ صورتی چن قطره آب لیمو می ریزم. برای رنگ سبز زعفران دم کرده . برای رنگ آب پررنگ کمی از عصاره پنیرک می ریزیم وبرای آبی کم رنگ مقدار عصاره کمتر میریزیم شربت زرد هم فقط زعفرانه
🍮 ▫️شیر : ۳ لیوان ▫️شکر : سه چهارم پیمانه ▫️آب سرد : یک سوم پیمانه ▫️پودر ژلاتین : ۳ قاشق غذاخوری ▫️پودر کافی میکس : 2 بسته(منظور بسته های کوچک هست که برای یک لیوان استفاده میشه) ▫️خامه صبحانه:100گرم 🔸شیر را به همراه شکر و کافی میکس روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم می زنیم تا یکدست شود .(به اندازه ای که شکر حل شود).سپس از روی حرارت برمیدارم. سپس ژلاتین را با آب سرد مخلوط کرده و بن ماری میکنیم و به مواد داغ اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم . بعد از اینکه مواد کمی خنک شد کم کم با خامه مخلوط میکنیم.تا یکدست شود و مواد را داخل قالب از قبل چرب شده ریخته و در یخچال می گذاریم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍫 😋 ▫️ 3 عدد شکلات مترو بزرگ 6گرمی ▫️ 2لیوان مغز بادام زمینی ▫️ 1قاشق غذاخوری پر کره ▫️ 1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو 🔸شکلاتهای مترو را  با کره در یک قابلمه بریزید و روی حرارت گاز بزارید تا کره و شکلاتها ذوب شوند و آنها را با هم ترکیب کنید.وقتی شکلات و کره آب شدند زیر گاز را خاموش کنید و پودر کاکائو را اضافه کرده و به هم بزنید و سپس بادام زمینی ها را اضافه کنید و با قاشق  به خوبی با مخلوط شکلات ترکیب کنید.در ظرفی کاغذ روغنی بیاندازید و این مخلوط را روی کاغد روغنی بریزید و در همه جای ظرف به طور مساوی پخش کنید. ظرف حاوی شکلات را 1 ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شود و بعد از این زمان برش بزنید و سرو کنید
🍛 😋 ▫️مرغ ▫️ لپه نصف پ ▫️آلبالو خشک بدون هسته:نصف پ ▫️یک قاشق سوپخوری مخلوط پودر گل سرخ، پودر زیره، فلفل سیاه ▫️نمک و زرچوبه ▫️پیاز داغ ▫️زعفران 🔸برنج و لپه و آلبالو را خیس کنین. لپه رو بزارین تا با آب کاملا پخته بشه. مرغ رو مثل همیشه با اب کم و زعفران فراوون و حرارت کم بزاربن تا بپزه. برنج رو ابکش کنین. لپه ی پخته شده رو با آلبالوی خیس کرده حسابی سرخ کنین. کف قابلمه ته دیگ بندازین. برنج،ادویه و لپه و البالوی خیس کرده رو لابلا بریزین و در نهایت دم کنین. وقتی برنج دم کشید مرغ رو کنارش سرو کنین. حتما از پیاز داغ و زعفرون برای روی پلو همراه کره با روغن حیوانی استفاده کنید
آب هویج دوپیمانه ونیم بستنی وانیلی 100 گرم شکر 1/3 پیمانه ژلاتین یک قاشق سوپخوری+نصف قاشق مرباخوری آب سرد یک دوم پیمانه طرزتهیه: ابتداپودرژلاتین راروی آب پاشیده وبه روش بن ماری حل کنید. بعد بستنی رابا آب هویج مخلوط کرده وبا همزن خوب میزنیم. بعدژلاتین حل شده رابه مواد اضافه میکنیم. ودرآخردرقالب مخصوص ژله میریزیم وبه مدت 6 ساعت دریخچال میگذاریم .