eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ ✅مربای هویج زردک ✍مواد لازم هویچ زردک ۱ کیلو شکر ۱ کیلو اب ۴ لیوان وانیل ،زعفران،هل گلاب نصف لیوان خلال پسته ی سوم پ جوهر لیمو نوک ق م 🍜طرز تهیه هویچها رو شسته و رنده ی ریز کنید با شکر و اب مخلوط کنید و روی حرارت بزارید جوش که اومد شعله رو کم کرده و بزارید با حرارت کم دو ساعت پخته شه در حین پخت کف روی مربا رو جهت کدر نشدن مربا حتما بگیرید بعد از اینکه شربت مربا قوام اومد گلاب و هل و زعفران رو بریزد در اخر سر جوهر لیمو را جهت شکرک نزدن بریزید و زیر مربا رو خاموش کنید با هویچ فرنگی هم با این دستور میشه درست کرد اما با زردک مربا ی چیز دیگه اس. 🥕
‍ ✅حلوا بیسکوییت ✍مواد لازم پودر بیسکویت الک شده دولیوان( ساده) آب سه چهارم لیوان شکر سه چهارم لیوان کره و روغن یک و نیم لیوان گلاب نصف لیوان هل و زعفران 🍜طرز تهیه بیسکوییت رو آسیاب کنید ، پودر بیسکوییت رو بریزید توی قابلمه و با حرارت خیلی ملایم مرتب همش بزنید تا کمی رنگش تیره شه و عطرش عوض بشه ، روغن رو کم کم اضافه کنید همشو یجا نریزین. ، با حرارت ملایم مرتب هم بزنید تا رنگش تیره تر بشه .. زیاد نیاز نیست حرارت ببینه ، آب و شکر و زعفران و هل رو روی حرارت بزارید همین که به جوش اومد از روی حرارت بردارید حالا شربت رو به مخلوط بیسکوییت و روغن اضافه کنید. اندازه هل و زعفران دست خودتونه ؛ مرتب هم میزنیم تا غلیظ شه در آخر گلاب رو اضافه کنید وقتی به غلظت مناسب رسید و حلوا قوام اومد از روی حرارت بردارید. 👈نکته:هنگام اضافه کردن شربت قابلمه روازروی اجاق بردارید.
دسر سیب ژله ای 🍎😍 یک بسته ژله انار را با 1 لیوان آب روی حرارت بن ماری قرار دهید. ژله که حل شد ظرف را روی حرارت مستقیم گذاشته 3 سیب را پوست کنده اضافه کرده و جوش که آمد حرارت راکم کنیذ و درقابلمه را نیمه باز بگذارید. هر 10 دقیقه هم پشت ورو کنید تا سیب بپزد. برای بیشتر رنگی شدن در آخر پخت با قاشق سس رو روی سیب بریزید.تقریبا حدود 1/5 ساعت با حرارت ملایم و درب نیمه بسته وقت لازم دارد
🍝💚 برای دایره های سفید مقداری از ژله آلورا رو با بستنی وانیلی درست کنید. و آن رو توی سینی بریزید (کف سینی نایلون بندازید و اون رو چرب کنید) و وقتی کاملا بست با کاتر دایره برش بزنید و به قالب بچسبانید. 🔸لایه سبز شفاف: ژله سبز رو درست کنید به ازای هر بسته یک لیوان آب جوش و کمتر از نصف لیوان آب سرد. از اون توی قالب بریزید و بذارید نیم بند بشه. 🔸لایه سفید: مجدد ژله آلورا رو با یک لیوان آب جوش درست کنید و یک لیوان بستنی وانیلی به اون اضافه کنید.و روی ژله نیم بند قبلی بریزید. 🔸لایه سوم: ژله سبز رو با یک لیوان آب جوش و یک لیوان بستنی وانیلی درست کنید. و روی ژله دوم که نیم بند شده بریزید.
شربت زعفرانی رو با بیدمشک ، گلاب کمی آبلیمو و تخم شربتی و آب و یخ مخلوط کرده و سرو می کنیم. من چند تکه توت فرنگی هم داخل لیوان انداختم . با برش های لیمو هم خیلی خوب می شه.
مواد لازم: توت فرنگی=1 پیمانه بستنی=1 پیمانه پودر ژله توت فرنگی=1 قاشق غذاخوری پودر قند=1 قاشق غذاخوری خامه فرم گرفته=1 قاشق سوپخوری خلال پسته=1 قاشق غذاخوری طرز تهیه: توت فرنگی را پس از تمیز کردن و شستن،چرخ کرده آب آن را گرفته و گرم کنید. پودر قند و پودر ژله را در آن بریزید و خوب هم زده تا کاملا حل شود. بستنی را از یخچال بیرون گذاشته تا کمی نرم شود. سپس مایه توت فرنگی را با بستنی مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس در جام های مورد نظر ریخته و در فریزر بگذارید تا ببندد. در پایان با توپی خامه و قاچ هایی از میوه جات مانند پرتقال،سیب،گیلاس و توت فرنگی و همچنین پسته تزئین کنید.
موادلازم گوشت چرخکرده ۱۰۰ گرم سیب زمینی ۲۰۰ گرم (۲عدد متوسط) پیاز متوسط ۱عدد تخم مرغ ۱عدد سبزی خشک معطر ۲_۳قاشق (شامل نعناع و شوید جعفری و گشنیز و شنبلیله) رب گوجه یک قاشق چایخوری نمک فلفل زردچوبه بمقدار لازم طرزتهيه سیب زمینی رو رنده ریز کردم آبشو گرفتم. پیازو رنده کردم و بقیه مواد و اضافه کردم و حسابی ورز دادم تا سیب زمینی پژمرده بشه. بعد با دست فرم دادم و در روغن سرخ کردم
معطر کردن فضای خانه🥰 2/3 تابه را از آب پر کنید، 1 لیمو قطعه شده + 3 شاخه رزماری+ 1 ق.چ عصاره وانیل را اضافه و بگذارید تمام روز به آرامی بجوشد و عطر فوق العاده آن کل خانه را پر کند
من كره هامو ميذارم تو دماي محيط تا آب بشه بعد توي قالب سيليكوني ميريزمو ميذارم تو يخچال شما هم اگه دوست داشتيد امتحان كنيد براي مهموني هاتون خيلي خوشكل ميشه
‍ ✅قیساوای کدو حلوایی ✍مواد لازم کره 2 تا 3 قاشق سوپ‏خوری کدوحلوایی (بدون‏ پوست و خردشده) 500 گرم شکر (نرم و دانه ریز) 130 گرم زعفران (ساییده و حل شده در آب جوش) 1 قاشق سوپخوری گردو (خرد و بوداده‏ شده) 70 گرم دارچین (پودرشده) 1 قاشق سوپ‏خوری 🍜طرز تهیه 1.کره را در تابه ‏ای روی حرارت ملایم قرار دهید تا ذوب شود. کدوحلوایی را به تابه اضافه کرده و تفت دهید، سپس 2/1 پیمانه آب به تابه افزوده، درِ آن را بگذارید تا کدوحلوایی به مدت 15 دقیقه بپزد؛ 2.پس از پخت، کدوحلوایی پخته‏ شده را با چنگال له کرده، سپس شکر را به آن اضافه و مخلوط کنید تا در آن کاملاً حل شود. مخلوط را مجدداً روی حرارت قرار دهید؛ 3.زعفران و گردو را به مخلوط بالا اضافه کرده و تفت دهید، سپس از روی حرارت بردارید. دارچین را به آن اضافه و مخلوط کنید. قیساوای کدوحلوایی را در ظرف مورد نظر بریزید می‏توانید در صورت تمایل در زمان سرو با خامه فرم‏ گرفته سرو کنید.
‍ ✅شیرینی پسته ای ✍مواد لازم: آرد الک شده ۲۲۰ گرم کره حیوانی ۱۰۰ گرم کره گیاهی ۴۰ گرم پودر قند۱۲۰ گرم زرده تخم مرغ ۲ عدد پودر هل ۲ ق مربا خوریخ وانیل نصف ق مرباخوری اسانس هل ۱۰ قطره پسته خرد شده ۱۲۰ گرم 🍜طرز تهیه: اول پودر قند وکره های به دمای محیط رسیده رو با همزن میزنیم تا پوک وحجیم وسفید بشه حدودا 5دقیقه حالا بهش زرده ها واسانسها رو اضافه کرده وبازم بزنید حدودا یک دقیقه بعد همزن رو خاموش کنید . نصف پسته خرد شده رو اضافه کرده وهم بزنید وبعد هم آرد رو کم کم به موادتون اضافه کنید وبا لیسک بخورد مواد بدید باید خنیر لطیفی بدست بیاد که بدست هم نچسبه حالا هر بار از خمیر به اندازه یک گردو بردارید وگرد کنید ودر پسته خرد شده بغلتانید ودر سبنی فر با فاصله بچینید ودر فر 180 درجه به ندت تقریبی 20 دقیقه بپزید . حتما شیرینی ها خنک بشه بعد از سینی بردارید.