eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.5هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
14.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
غذای خوشمزه 😍😋 ۲ پیمانه عدس خیس شده رو داخل آب بریزید تا بپزه وقتی پخت داخل کاسه بریزید اجازه بدین سرد بشه ۳ عدد تخم مرغ اضافه و با گوشتکوب برقی یا غذاساز میکس کنید ( از گوشتکوب دستی هم میتونید استفاده کنید ) نصف لیوان آرد سفید ( همه کاره یا سه صفر ) ۳ ق جعفری خرد شده ۱ عدد متوسط پیاز ساتوری شده اودیه ( نمک، فلفل سیاه، زردچوبه از هرکدام ۱ ق چ سر پر ) اضافه و مخلوط کنید به کمک قاشق داخل روغن سرخشون کنید ( داخل تابه یه تیکه هم میتونید بریزید ) این کوکو ترد و مقویه ( جذب روغن پایینی هم داره )
15.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک اسفنجی😍😋 بافت این کیک اسفنجی رو ببینپنبه ای اونم بدون فر میتونی خامه کشی کنی که از کیک تولد قنادیا هم بهتر میشه ۶ عدد تخم مرغ زرده و سفیده رو جدا کنید ۱۵۰ گرم شکر یک سوم شکرُ با سفیده هم بزنید تا وقتی که ظرف و برمیگردونیم نریزه ۱ قاشق چ وانیل به اضافه بقیه شکرُ به زرده ها اضافه و هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه در حین هم زدن یک چهارم لیوان آب جوش اضافه و مخلوط کنید زرده و سفیده رو با لیسک مخلوط یک ق غ روغن مایع اضافه و مخلوط کنید ۱۵۰ گرم آرد و یک و نیم قاشق چایخوری بکینگ پودرُ توی دومرحله روی مواد الک و دورانی هم بزنید داخل قالب ۲۰ سانتی کاغذ روغنی انداخته و موادُ داخلش بریزید توی قابلمه بزرگ تر از قالب که از قبل گرم شده چند کاتر گذاشته قالب را داخل قابلمه گذاشته دمکنی بزارید و ۳۰ تا ۴۰ دقیقه زمان بدید بعد از ۴۰ دقیقه کیک آمادس سرد که شد کنار هاشو از قالب جدا و خارج می کنیم کاغذ روغنی را جدا کنید
14.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاستا آلفردو 😍😋 بی شک یکی از خوشمزه‌ترین‌هاست و انتخاب همیشگی من
10.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 سینه یِ مُرغ/ ۲عَدد سیب زَمینی/ ۴عَدد روغَن زیتون/ ۲ق غ نانِ باگت/ به میزانِ لـازم پیاز/ ۱عدد متوسط شیر/ نصفِ لیوان کره/ ۳۵گِرَم فِلفِل سیاه/ ۱ق چ نَمَک/ ۱ق چ پودرِ سیر/ ۱ق چ پونه کوهی/ به میزانِ لازم دوعَدد سینه یِ مُرغ رو به شِکلی که داخلِ ویدئو میبینی بُرش بده، ۲قاشُق غَذاخوری روغَن زیتون، ۱قاشُق چای خوری از هرکدوم( فِلفِل سیاه،نَمَک،پودرسیر) بهش اضافه کن و با هم دیگه خوب مَخلوطشون کن و پیازِ خِلالی خُرد شده رو اضافه کن و داخلِ ظرفِ در دار قرارشون بده و به مدّت یک ساعَت داخلِ یخچال بذار تا خوب استراحت کنه.سیب‌ زَمینی هایِ آبپز شُده رو با رَنده یِ دُرُشت رَنده کن و بریز داخلِ قابلمه و به میزانِ لـازِم نَمَک،فِلفِل سیاه، پونه کوهی و ۳۵گِرم کره و نصفِ لیوان شیر رو بهش اضافه کن و رویِ شُعله یِ کم خوب هم بزن تا به یه بافتِ نَرم برسی.حالا میریم سُراغِ نون، به اندازه ی دلخواهِت نون ها رو بُرش بزن و یه مِقدار روغَن زیتون بهشون بزن و به مدّت ۱۰ دقیقه بذار تو دمایِ ۱۸۰ درجه تا کمی تُرد بشن
10.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 ابتدا برای هر نفر سه یا چهار عدد پیاز کوچک رو پوست گرفته نمک و آبلیمو زده در مقداری روغن تفت بدید تا طلایی و مغزپخت بشن سپس از روغن خارج کنید و کنار بذارید. برای سه نفر دویست گرم گوشت چرخ کرده رو با پیاز رنده شده ، نمک ، فلفل و سماق و ادویه کاری مخلوط کنید ، خوب ورز بدید و قلقلی هایی به اندازه گردو درست کنید و تو روغن سرخ کنید سپس سه پیمانه برنج رو که از قبل با نمک خیس دادید زنده تر آبکش کنید کف قابلمه روغن بریزید ته دیگ نان یا سیب زمینی بذارید و از برنج آبکش شده یک لایه بریزید و لایه بعد سوغان ها(پیازهای کوچک) تفت داده شده و گوشت قلقلی هارو قرار بدید و لایه بعد دوباره برنج بریزید و نصف استکان زعفران دم شده اضافه کنید و بذارید دم بکشه. پلوی معطر و خوش طعم شما آماده اس نوش جان.🥰
16.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برگر تخم مرغ و گوجه 😍😋 مواد لازم: تخم مرغ🍳 ۴ عدد نان برگر🍔 ۴ عدد گوجه 🍅۴ عدد فلفل کاپی🌶 ۲ عدد پیاز🧅 ۱ عدد پول بیبر 🌶 نمک و فلفل سیاه 🌶🧂 کاهو و خیار شور🥒🥬
5.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قرمه سبزی😍😋 👇رازخوشمزگی قرمه سبزی👇👇 هر بلایی سرت خورشتت بیاری راه حلش اینجاست. ✅️اگه خورش تند شد کمی آبلیموی تازه به خورش اضافه کن. ✅️اگه شور شد یه سیب زمینی رو پوست بگیرید و داخل خورش بریزید تا ده دقیقه بجوشه. ✅️اگه خورش روغن پس نداد کافیه چندتا تکه یخ داخل خورش بریزید تا به خورش شوک بده و روغن پس بده. ✅️اگه روغن زیادی روی خورش بود کافیه چندتکه یخ داخل ملاقه بزارید روی خورش بزارید تا روغن اضافه رو جذب کنه. این معجون برای قرمه سبزی معجزه میکنه دو ق غ رب انار یک ق غ آب نارنج یک ق غ آبلیمو نصف ق چ فلفل سیاه نصف ق چ نمک نصف ق غ رب گوجه با یک لیوان آب مخلوط کنید و یک ساعت آخر به خورش اضافه کنید. این میزان معجون برای حدود ۶نفر خورش مناسبه برحسب اندازه ی خورش میتونید مواد رو نصف کنید
19.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک یخچالی معلق مناسب مهمونی😍😋
12.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 پاستا پنه ۳۰۰ گرم کمی نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز خامه ی صبحانه هم ۱ قاشق شیر ۱/۴ پیمانه ست گوشت چرخ کرده رو ۲۰۰ گرم بریزید زیتون سبز ۱/۴ پیمانه گوجه گیلاسی هم به اندازه زیتون ریحون تازه ۱ مشت آویشن هم نوک قاشق چای خوری قارچ ۱۵۰ گرم کره ۱ قاشق چای خوری خوبه براش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 1 1 کیلو سیب زمینی کوچک 1-2 عدد جعفری ریز خرد شده 3 شاخه پیاز سبز 2 حبه سیر 1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری پاپریکا نمک پنیر چدار رنده شده به اندازه کافی 1 قاشق غذاخوری کره 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون ابتدا سیب زمینی ها را پوست گرفته و در آب نمک می جوشانند تا نرم شوند.خیلی نرم نشوید وگرنه از هم می پاشن.کره و روغن زیتون را در تابه ای جداگانه بریزید. سیر رنده شده را اضافه کنید و آن را چند نوبت برگردانید. سپس ادویه ها را اضافه کنید و آن را به نوبت برگردانید و سپس سیب زمینی های آب پز را اضافه کنید. مطمئن شوید که با مخلوط کردن آن رنگ می گیرد. روی پیازچه و جعفری ریز خرد شده بپاشید. در آخر پنیر چدار را اضافه کنید و درب آن را ببندید و بگذارید کاملا آب شود