12.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پاستا_بیف😍😋
پاستا پنه ۳۰۰ گرم
کمی نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز
خامه ی صبحانه هم ۱ قاشق
شیر ۱/۴ پیمانه ست
گوشت چرخ کرده رو ۲۰۰ گرم بریزید
زیتون سبز ۱/۴ پیمانه
گوجه گیلاسی هم به اندازه زیتون
ریحون تازه ۱ مشت
آویشن هم نوک قاشق چای خوری
قارچ ۱۵۰ گرم
کره ۱ قاشق چای خوری خوبه براش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک_سیب_زمینی😍😋
1 1 کیلو سیب زمینی کوچک
1-2 عدد جعفری ریز خرد شده
3 شاخه پیاز سبز
2 حبه سیر
1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1/2 قاشق چایخوری پاپریکا
نمک
پنیر چدار رنده شده به اندازه کافی
1 قاشق غذاخوری کره
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
ابتدا سیب زمینی ها را پوست گرفته و در آب نمک می جوشانند تا نرم شوند.خیلی نرم نشوید وگرنه از هم می پاشن.کره و روغن زیتون را در تابه ای جداگانه بریزید. سیر رنده شده را اضافه کنید و آن را چند نوبت برگردانید. سپس ادویه ها را اضافه کنید و آن را به نوبت برگردانید و سپس سیب زمینی های آب پز را اضافه کنید. مطمئن شوید که با مخلوط کردن آن رنگ می گیرد. روی پیازچه و جعفری ریز خرد شده بپاشید. در آخر پنیر چدار را اضافه کنید و درب آن را ببندید و بگذارید کاملا آب شود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_سوخاری_درسس_مخصوص😍😋
سینه مرغ ۲ عدد
آویشن ۱ ق چ (می توانید ادویه دلخواه اضافه کنید)
فلفل قرمز ۱ ق چ
فلفل سیاه ۱ ق چ
نمک ۱.۵ ق چ
سیر رنده شده ۱ حبه
تخم مرغ ۲ عدد
آب گاز دار ۱ لیوان (یا ماءالشعیر بدون طعم)
بکینگ پودر ۱ پاکت ۱۰ گرمی (یا ۱ ق م)
آرد ۵ ق غ
روغن برای سرخ کردن
ابتدا سینه مرغ ها رو به ضخامت یک بند انگشت برش بزنید.
در یک کاسه تمام مواد (تخم مرغ، آب گازدار، ادويه جات و بکینگ پودر) را اضافه و مخلوط کنید و آرد را کم کم اضافه کنید تا مایه به غلظت ماست برسد.
در آخر مرغ های تکه شده را اضافه کرده و روی ظرف رو پوشانده و بزارید تا به مدت نیم ساعت استراحت کند (مدت زمان بیشتر باعث تردتر شدن مرغ ها می شود) و بعد تکه های مرغ را در روغن داغ سرخ کنید. در کنار این سوخاری خوشمزه از سس گوجه فرنگی و یا سس مایونز برای سرو استفاده کنید.
12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ناگت ميگو 😍😋
مواد لازم
ميگو🦐۵۰۰گرم
گشنيز 🍀يك ليوان
پياز 🧅يك عدد
سير🧄 چهار حبه
پنير پيتزا 🧀يه ليوان
فلفل سبز و قرمز 🌶 سه عدد
نمك 🧂به ميزان لازم
فلفل قرمز🌶 به ميزان لازم كه بستگي
به خودتون داره
آرد سوخاري🍘 دو قاشق غذا خوري
زرد چوبه به ميزان لازم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هوا گرمه این #آلاسکا خیلی میچسبه. 🍹🍧🍨
فقط با میوه سه قلم مواد درست میشه😍
برای بچه ها ایده جالب وسالم هست.
✅ مواد لازم
یک لیوان توت فرنگی
یک ق شکر
یک ق خامه
یک چهارم لیوان شیر یا اب
🌟
5.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قارچ سوخاری 😍😋
مواد لازم :
قارچ به مقدار دلخواه
۲ عدد تخم مرغ
نمک و فلفل
دستمال یه حوله خشک
پودر سوخاری تند پانکو(اگه ساده هم میتونین استفاده کنین.
آرد سوخاری (از آرد ساده هم میشه استفاده کرد)
همزن دستی
طرز تهیه :
قارچ هارو اول خوب با دستمال پاک کنین ، من قبلش با دستمالی که مرطوب بود تمییزش هم کردم ، بعد تخم مرغ هارو داخل یه ظرف شکونده و نمک و فلفل رو بهش زده با همزن دستی هم میزنیم تا لختگیش بره و کمی کف کنه
پودر سوخاری ، آرد سوخاری و تخم مرغ هارو هرکدوم رو توی کاسه ی جدا ریخته و کنار هم میزاریم ، قارچ رو اول دخل تخم مرغ میزنیم و حسابی آغشتش میکنیم بعد داخل آرد میزنیم و بعد دوباره داخل تخم مرغ و سر آخر داخل پودر سوخاری پولکی.
روغن رو میزاریم حسابی داغ بشه ، یکم زردچوبه بهش اضافه کردم که خوشرنگ بشه بعد قارچ هارو توش اضافه میکنیم و اجازه میدیم تا رنگش طلایی بشه.
🌟
18.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#لازانیا_مرغ😍😋
سینه مرغ.300 گرم
پیاز متوسط 1 عدد
فلفل دلمه ای 1/2 پیمانه
قارچ.2پیمانه
رب گوجه فرنگی.1 قاشق غذاخوری
لازانیا.به تعداد لازم
پنیر موزارلا رنده شده .2 پیمانه
سس بشامل.به مقدار لازم
• نمک، فلفل سیاه، پودر آویشن، پودر تخم گشنیز، پودر پاپریکا
ابتدا پیاز رو به صورت نگینی خرد می کنیم و با روغن تفت می دیم حالا سینه مرغواضافه می کنیم و با هم مخلوطشون میکنیم.حالا فلفل دلمه ای رو که نگینی خرد کردیم رو به مخلوط مرغمون اضافه میکنیم و یکی دو دقیقه با هم تفت می دیم. قارچ رو هم که اضافه کردیم همراه با بقیه مواد تفت می دیم ولی نه اونقدری که رنگش عوض بشه و تیره بشه.نمک و فلفل، آویشن و کمی پودر پاپریکاو رب رو با مواد مخلوط کرده نمک و ادویه ها رو اندازه کردیم، حالا کف ظرف مورد نظرمون رو از سس بشامل میریزیم سپس یک لایه از لازانیا رو روی سس بشامل می چینیم. حالا با یک لایه فیلینگ مرغمون روی لازانیا رو می پوشونیم بعد به همین صورت همه لایه ها رو روی همدیگه قرار میدیم روی لایه آخر لازانیا رو سس بشامل می پوشونیم. داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ به مدت نیم ساعت قرار می دهیم
🌟