eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.5هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
17.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌 کنار غذا 😋😍 📌 یعنی من که اصلا نوشابه دوست ندارم عاشق این لعنتی شدم ، نمیدونین چقد خوشمزه شد که 🤤 . 📌 خیلیم راحت درست شدا ، دیدین؟ 🤌🏻 . حالا چیا توش ریختم : - لیمو ترش - یه قاشق شکر قهوه ای ( نبود همون شکر معمولی ) - چندتا برگ نعنای تازه - نوشابه مشکی یا هر نوشیدنی گازدار دیگه ای که دلتون میخواد 🍾( تازه چیزای دیگم میتونین توش بریزین) 📍 کالری این نوشیدنی هم بستگی به این داره که از نوشابه های بدون قند و رژیمی استفاده کنین یا معمولی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
6.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با مرغ😍😍😋 سینه مرغ ۱/۲ یا گوشت گوسفند با دنبه به میزان نفرات هویج متوسط ۲ عدد سیب زمینی متوسط ۲-۳ عدد گوجه فرنگی یک تا دو عدد به در صورت دلخواه پیاز یک عدد متوسط آلو دلخواه رب دو قاشق غذا خوری حالا ادویه هاش نمک ،فلفل سیاه ،پودر غوره، دارچین ،پاپریکا یا فلفل قرمز ، زردچوبه و آبغوره دلخواه مدل های تاس کباب از گوشت و پیاز و سیب زمینی شروع میشه تا هویج و به و بادمجون ،دیگه هر کی به سلیقه ی خودش می تونه درست کنه. اصلش که با گوشت گوسفند دنبه دار هست و اینکه نه روغن داره نه آب با همون روغن دنبه و آب سبزیجات و همون سسش پخته میشه ولی من برای اینکه مرغ استفاده کردم کمی روغن در تابه ریختم و به ترتیب از مرغ خرد شده شروع به ریختن لایه ها کردم ،پیاز و سیب زمینی و هویج و به و گوجه فرنگی در صورت دلخواه هم چند تا آلو (آلو و به واجب نیست) برای سس دو قاشق رب و آبغوره و با ادویه جات و کمی آب رقیق کرده و روی تاس کباب ریخته و زیرش را کم می کنیم تا بخار کنه و بپزه. تاس کباب با مرغ یک ساعت تا یک ساعت و نیم پخته میشه بیشتر بمونه سبزیجاتش له میشه. همین روش با گوشت گوسفند قابل اجراست. در تاس کباب اصیل هیچی رو تفت نمی دن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راحت بدون کاور درست کن👌😍 سلام عزیزای دلم، به نظر من تا جایی که میشه مواد غذایی رو تو خونه درست کنیم خیلی بهتره.. ❤ مواد لازمش👇 گوشت مرغ(ران و سینه) یک کیلو زرده تخم مرغ دو عدد سیر ۳ الی ۵ حبه روغن مایع ۶ ق غذاخوری ادویه ها که خیلی مهمه دقیق باشه👇👇👇 آرد سفید قنادی ۲ ق غذاخوری نشاسته ذرت ۲ ق غذاخوری شیر خشک قنادی ۲ ق غذاخوری(طعمش شور باشه پودر آویشن، پودر فلفل سیاه، پودر فلفل قرمز، پودر زنجبیل از هر کدام یک ق مرباخوری پودر پاپریکا یک ق غذاخوری پودر هل یک ق چایخوری نمک دو ق مرباخوری پودر جوز هندی یک ق چایخوری که بهتر نساییده بخریم و موقع استفاده رنده کنیم، چون خیلی حساسه عطرش زود میپره سس کچاپ و سس خردل از هر کدام یک ق غ اسانس دود ده قطره (به دلخواه) هویچ نیم پز شده مقداری پسته خرد شده به میزان دلخواه بعضی ها قارچ تفت داده شده و فلفل دلمه نگینی خرد شده هم میریزن من طعمشو دوست ندارم، نریختم. آب و یخ یک لیوان سلفون و فویل آلومینیومی برای کاور کردن.
16.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوبیده ی مرغ😍😋 مواد لازم: سینه مرغ 🍗۶۰۰ گرم کره 🧈۵۰ گرم پیاز بزرگ🧅 ۲ عدد سیر🧄 ۴ حبه تخم گشنیز🍀 نصف قاشق چایخوری زعفران دم کرده💛 ۲ قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه🌶🧂 به اندازه کافی زردچوبه و روغن🥃 به اندازه کافی
6.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
(گارنی یاریخ)😍😋 بادمجان ۱کیلو گوشت چرخ کرده ۳۰۰تا۴۰۰گرم پیاز ۲عدد رب ۲ق غ جعفری خرد شده ۲تا۳ س نمک زردچوبه فلفل.اویشن به میزان لازم بادمجان ها را شسته وپوستش گرفتم شکمش چاک دادم نمک زدم گذاشتم‌نیم ساعت موند تا تلخیش گرفته بشه.بعد شسته وخشکش کرده وسرخش کردم .یک عدد پیاز نگینی خرد کرده وتفت دادم وقتی بلوری شد گوشت چرخ کرده را افزوده وسرخش میکنیم نمک زردچوبه فلفل واویشن و۱ق رب نعناخشک ریختم وتفت میدیم که بوی ادویه ها بلند بشه جعفری راهم افزوده.بعد شکم بادمجان ها را با مواد پرکردم .توی ماهیتابه یک پیاز دیگه را نگینی خرد کرده وسرخش کردم رب وادویه ها را زدم ۱لیوان ابجوش ریختم.در واقع سس غداست وقتی جوشید وبادمجان شکم پرها را توی سس گذاشتم‌واجازه دادم که بجوشه وبادمجانها ومواد با سس کمی پخته تر بشن
5.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 مواد کوفته👇 گوشت چرخکرده گوساله نیمه چرب ( ۵۰۰ گرم) پیاز رنده و آب گرفته شده ( ۱ عدد) آرد سوخاری ( ۲/۳ فنجان) آب سرد (۱ استکان)/ کم کم اضافه کنین که مواد یوقت شل نشه نمک،فلفل،زیره ( ۱ قاشق چایخوری از هرکدام) مواد میانی👇 قارچ ( ۵۰۰ گرم) فلفل سبز فلفل دلمه ای رنگی نمک و فلفل پنیر چدار وگودا
7.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 ماست دو ق غ آرد دو ق غ آب سرد چهار ق غ بکینگ پودر نصف ق چ نمک یک ق چ زردچوبه نصف ق چ تمام مواد رو مخلوط میکنیم روی مرغ می ریزیم رو داخلش می می ریزیم آغشته شد داخل آرد سوخاری میچرخونیم و داخل روغن سرخ میکنیم حرارت روغن زیاد باشه تا سریع سرخ بشه و آب نندازه
19.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیتزا با سس قرمز و فیله ی مزه دار شده😍😋 مواد لازم : آرد 🥡۳۷۰ گرم ۳ لیوان پودر مایه خمیر: 🍴نصف قاشق چای‌خوری نمک:🧂 نصف قاشق چای‌خوری روغن زیتون🫒: ۵ قاشق غذاخوری آب💧 ۱ لیوان ۱۹۰ گرم ۱۰ دقیقه ورز بدید، ۱ ساعت استراحت کنه. سس گوجه: ۵ عدد گوجه🍅 رو پوره کنید و با نمک 🧂و فلفل‌سیاه🌶 و روغن زیتون🫒 به مدت ۲۰ دقیقه حرارت بدید. . فیله (یا سینه مرغ) رو بُرش بدید و با نمک و فلفل‌سیاه و پودر سیر مزه‌دار کنید. . مثل من خمیر رو باز کنید، سس، پنیر پیتزا یا موزارلا رنده شده بزنید و مرغ رو بچینید. توی فر با دمای ۲۵۰ درجه به مدت ۱۲ دقیقه پیتزارو آماده کنید.
19.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بندری 😍😋 خوشمزه و آسون
10.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نون باگتو خودت درست كن😍😋 مواد لازم: ۵۰۰گرم یا سه و یک سوم لیوان آرد ۲۰۰گرم یا یک لیوان سر پر آب ولرم ۱۰۰گرم یا نصف لیوان شیر ولرم یک ق غ شکر یک ق غ پودر خمیر مایه یک ق م نمک نصف لیوان روغن مایه برای پخت نان باگت بهتره که از آرد نون فانتزی استفاده کنید اما اگه در دسترس نداشتید مثل من میتونید از آرد قنادی استفاده کنید. خمیر رو به ۷ قسمت ۱۲۰ گرمی تقسیم کنید نون باگت های سایز متوسط رو به شما میده اما اگه دوست دارید سایز نون ها بزرگ تر باشه میتونید خمیر رو به ۴یا ۵ قسمت تقسیم کنید. حتما قبل از گذاشتن توی فر روی نون ها آب اسپری کنید تا روی نون ها ترک نخوره. بعد از اینکه از فر بیرون آوردید روش پارچه بکشید تا خنک شن
14.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیبزمینی با سس گوشت و‌قارچ😍😋 برای سیب زمینی: یک عدد سیب زمینی بزرگ🥔 (پوست بگیرید برش بزنید ،بشورید و ۲۰ دقیقه داخل آب جوش و کمی نمک قرار بدید بعد خشک کنید و داخل ظرف یا پلاستیک با ادویه و روغن مخلوط کنید) ادویه ها: پودرپاپریکا،پودرسیر،اورگانو،نمک و‌فلفل سیاه و یا ادویه های دلخواه…🌶🧄🧂🍃 روغن سرخ کردنی یا روغن زیتون🫒:۲ قاشق داخل سرخ کن به مدت ۲۵ دقیقه با دمای ۱۸۵ اواسط این زمان سیبزمی هارو زیر و رو کنید (اگه برش سیبزمینی ها نازک تره یا حجم کمتری داخل سبد ریخته بشه زودتر سرخ میشه) اگه داخل تابه سرخ میکنید بعد از سرخ کردن تا داغه ادویه بزنید برای سس: گوشت چرخ کرده🥩 ادویه ها:پودر سیر،پاپریکا،نمک و‌فلفل و کمی زردچوبه🌶🧄🧂 قارچ🍄 ۲ عدد (ریز خرد کنید) فلفل دلمه کمی🫑(ریز خرد کنید) سس تند یا سس کچاپ دوقاشق🍅 پنیر گودا یا پنیر پیتزا🧀