#پلو_شوید_با_لوبیا_چشم_بلبلی :
مواد لازم:
برنج. ٢ پيمانه
لوبيا چشم بلبلى. ١ پيمانه
شويد تازه يا خشك ويا فريزرى به ميزان لازم
نمك ، روغن وسيب زمينى براى ته ديگ و كمى زردچوبه
طرز تهيه:برنج را بعد از شستشو با مقدارى نمك و آب ولرم خيس كنيد .لوبيا را هم خيس كنيد و آب آنرا عوض كنيد و جدا گانه بپزيد .براى پخت برنج در قابلمه مناسبى آب را بجوشانيد و برنج را به آن اضافه كنيد كمى زردچوبه به آن بزنيد واگر از شويد خشك استفاده ميكنيد آنرا در آب برنج بريزيد برنج را آبكش كنيد و لوبيا را هم با آن مخلوط كنيد اگر از شويد تازه استفاده ميكنيد موقع دم كردن لابه لاى برنج بپاشيد . ته ديگ مورد علاقه خود را كف قابلمه بگذاريد و برنج را دم كنيد
•
#_مرغ_باسس_کره_لیمو_وسیر🍗🍗🍋
🔸مواد لازم: 📝
▫️مرغ نیمچه حدود ۴۰۰ گرم
▫️سیر ۳ حبه
▫️پوست لیمو ۱ ق
▫️آبلیمو ترش تازه نصف لیوان
▫️جعفری خرد شده ۲ ق غ
▫️نمک و فلفل و زردچوبه
▫️پودر پاپریکا، پودر سیر، رزماری
▫️روغن به میزان لازم
▫️کره به دمای محیط رسیده ۱۰۰ گرم
✍️ابتدا مرغ رو به شکل پروانه ای برش بزنید حسابی نمک و فلفل و پودر سیر بزنید بعد سیر خرد کرده و با کره و ادویه و جعفری خرد شده مخلوط کرده و به شکل خمیر در بیارید و بعد به همه جای مرغ بزنید مرغ رو داخل کیسه مخصوص پخت و در فر به مدت ۱ ساعت قرار دهید تا بپزه
#غذای_کودک
طرز تهیه غذای کودک : سوپ
#سوپ_کودک
مواد لازم:
ـ گوشت (یک تکه متوسط خورشتی معادل ۳۰ گرم)، (بهتر است گوشت ماهیچه گوسفند استفاده شود)
ـ برنج (یک قاشق مرباخوری) هویج (یک عدد کوچک)
ـ سیب زمینی (یک عدد کوچک)
طرز تهیه:
ابتدا گوشت را می گذاریم تا کمی پخته شود. سپس هویج و برنج را اضافه کرده و مدتی بعد سیب زمینی را اضافه می کنیم. پس از پخته شدن کامل، برای بهتر شدن طعم آن می توان از چند قطره آب نارنج یا آب لیموی تازه استفاده کرد.به یاد داشته باشید که در سن یک سالگی تا پایان ۲ سالگی شیر مادر به عنوان مکمل و تامین کننده بخشی از نیازهای تغذیه ای کودک محسوب می شود. این دوره مرحله بسیار حساسی است که اگر در مراقبت از کودک و برآورد نیازهای تغذیه ای او دقت نشود، می تواند منجر به توقف یا افت رشد و نهایتاً سوءتغذیه شیرخوار شود
•
#دونات_فوری_بدون_خمیرمایه
آرد دو لیوان
ماست نصف لیوان
روغن مایع سه ق غ
تخم مرغ یک عدد
بکینگ پودر دو ق چ سرپر
شکر یک سوم لیوان
وانیل نوک ق چ
ابتدا ماست و بکینگ پودر رو مخلوط میکنیم بعد می زاریم پنج دقیقه بمونه و ماست خوبه کف کنه.تخم مرغ و روغن و شکر و وانیل رو مخلوط خوب میزنیم یکدست بشه بعد ماست رو اضافه میکنیم در آخر آرد رو کم کم اضافه میکنیم تا جایی که خمیر به دست نچسبه .روی خمیر رو بپوشانید و یک ربع تا نیم ساعت استراحت بدین.
بعد از خمیر گلوله هایی اندازه نارنگی بردارین کف ظرف آردپاشی شده بچینید و با پشت ماسوره یا هر چیز گردی مثل در بطری قالب بزنید.روغن رو بزارید یک ربع خوب داغ بشه شعله رو کم کنید و دونات ها رو داخلش بندازین شعله باید ملایم باشه یک طرف تغییر رنگ داد برگردانید ظرف دیگه خوب سرخ بشه خیلی نزارید تغییر رنگ بده چون خشکمیشه.
بعد از روغن خارج کنید یا داخل شکر بچرخانید یا با شکلات آب شده روش بریزید
#کیک_شیر
مواد لازم:
▫️شیر یک پیمانه
▫️تخم مرغ ۴ عدد
▫️آرد ۲پیمانه
▫️شکر ۱ پیمانه
▫️روغن سه چهارم پیمانه
▫️وانیل نصف قاشق چایخوری
▫️بکینگ پودر ۲ ق م
طرز تهیه:
ابتدا سفیده و زرده ی تخم مرغ رو از هم جدا میکنیم سفیده ها را در ظرف تمیز و خشک خوب هم میزنیم به طوری که وقتی ظرف و بر میگردونیم نریزه بعد سفیده ها رو داخل یخچال میذاریم.
میریم سراغ زرده ها که با شکر و وانیل خوب هم میزنیم تا کرم رنگ بشه بعد شیر و اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم بعد روغن مایع(که من روغن زیتون )ریختم در حد یه دور با همزن میزنیم بعد آرد و بکینگ پودر الک شده را در دو مرحله اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم. همزن و کنار میذاریم سفیده ها رو اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی آروم مخلوط میکنیم جهت دستتون و اصلا نباید تغییر بدید.وقتی مواد مخلوط شد کف قالبتون و کاغذ روغنی انداخته و مواد و داخل قالب ریخته(قالب من ۲۰سانتی بود)
و بدون هیچ حرکتی کیک رو درون فر که با درجه ۱۸۰ درجه سانتیگراد از قبل گرم کرده اید به مدت ۴۵ دقیقه بگذارید بپزد.این کیک بافت فوق العاده لطیفی داره .امیدوارم درست کنید و لذت ببرید
#ترشی_انار_و_لبو
لبو ۵عدد
سیب ۲ عدد
انار دون شده ۲ عدد
گلپر ۱ ق چ
سیاهدونه ۱ ق چ
نمک ۱ ق چ
شکر ۱/۲ پ
سرکه قرمز به مقدار لازم
لبو و سیب رو رنده میکنید لبوها رو میریزید تو قابلمه تا سر لبوها سرکه میریزید با شعله ملایم میزارید یه جوش بخوره بعد سیبها رو میریزید میزارید اونم یه جوش بخوره بعد نمک و شکر و گلپر و سیاهدونه رو اضافه میکنید یه جوش که خورد خاموش کنید بزارید خنک بشه
بعد دون انار رو بهش اضافه کنید و بریزید تو ظرف بزارید جا بیفته بعد نوش جان کنیدالبته باید بگم اگر دوست دارید ترش باشه کلا شکر رو حذف کنید
#مافین_کشمش_و_گردو
آرد ۱۳۰ گرم
۲ عدد تخم مرغ
کره ۱۰۰ گرم
شکر ۹۰ گرم
وانیل۱/۲ ق چ
بیکینگ پودر ۱ ق چ
نمک نوک ق چ
۷۵ گرم گردو خردشده
۷۵ گرم کشمش
۱ تا ۲ ق غ دارچین (اختیاری)
کره رو با شکر همزده تا کرم رنگ بشه بعد تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید همزده بعد آرد و بیکینگ پودر ونمک و دارچین رو الک کرده و اضافه کنید به مواد در آخر کشمش و گردو را داخل یه کم آرد بغلتونید و به مواد اضافه کنید داخل قالب مافین کپسول انداخته و از مواد داخل قالب پر کنید و در فر ۱۸۰درجه به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار بدید.
#آش_شله_قلمکار
مواد لازم
گوشت 0/5 کیلو
سبزی آش1 کیلو
عدس1 استکان
نخود نصف استکان
لوبیا سفید نصف استکان
برنج 2 استکان
پیاز2 عدد
نمک به میزان کافی
فلفل به میزان کافی
زردچوبه به میزان کافی
🔸حبوبات را از شب قبل خیس کنید . گوشت و پیاز را سرخ کرده و زردچوبه را به آن اضافه کنید و بگذارید خوب بپزد . سبزی را خرد کنید . وقتی گوشت نیم پز شد ، حبوبات را اضافه کنید . سبزی را پس پختن گوشت و حبوبات بریزید . مدت پخت آش طولانی وحرارت آن کم باشد ومدام هم بزنید که همه مواد کاملاٌ مخلوط شوند و جا بیفتند . نمک و فلفل را در آخر کار بیفزایید . روی آش را با پیاز داغ و نعنا داغ تزئین کنید .
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
#كيك_موزاييكي
بيسكويت پتي بور 2 بسته
شير 1 ليوان
شكر 5 ق غ
پودر كاكائو 2 ق غ
كره 3 ق غ
موز 1 عدد
شكلات تخته ايي براي كاور روي دسر
در ظرفي بيسكويت هارو خرد ميكنيم بعد به تدريج شير،شكر ،پودر كاكائو و كره اب شده رو اضاف ميكنيم خوب قاطي كرده ي مقدارش داخل نايلون يا قالب مورد نظر ريخته موز را روي مواد گزاشته دوباره ماباقي موادر را ريخته بشكل دلخواه فرم داده داخل فريزر بمدت 2ساعت قرار داده بعد از قالب در اورده روشو با شكلات ك بن ماري كرديم رو دسر ريخته و بشكل دلخواه تزيين ميكنيم
#شیرینی
#سرآشپز
#مافین_زردآلو
مواد لازم :
خامه صبحانه 1 لیوان (200 میلی )
تخم مرغ 3 عدد
شکر 3/4 لیوان (حدود 130 گرم)
آرد نزدیک 1 لیوان
وانیل شکری 5 گرم
فندق و یا گردو و یا بادام ریز خرد شده 1 استکان
بکینگ پودر 10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری
زردآلو برای روی کیک 13_12 عدد
طرز تهیه:
زردآلوها را از وسط نصف کرده و هسته آنها را بیرون آورید.
تخم مرغ و شکر را با همزن برقی خوب هم بزنید.
خامه را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید.
در پایان فندق ، آرد ، بکینگ پودر و وانیل را اضافه کرده و هم بزنید.
کاغذ های مافین را داخل سینی مافین بگذارید و مایه کیک را داخل قالب بریزید.زردآلوها را روی کیک بذارید.سینی را در فر 170 درجه از قبل گرم شده 20 دقیقه بپزید.
نوش جان
#ذرت_مکزیکی
مواد لازم:
قارچ خرد شده
کنسرو ذرت
سس مایونز
آبلیمو
پنیرپیتزا
سس خردل(ملایم)قابلِ حذف هست
کره
ادویه؛نمک.فلفل سیاه .آویشن.گلپر(پودر سیر به دلخواه که من دوست ندارم و استفاده نکردم )
قارچ هارو خرد کنید و داخل تابه (بدون روغن)با کمی ابلیمو تفت بدید که تغییر رنگ ندن .
داخل ظرف دیگه ،ذرت هارو کمی تفت بدید تا آبش کاملا کشیده بشه ،بعد قارچ هارو بهش اضافه کنید و کمی کره
خوب هم بزنید ،(بهتره کمی بپزه)
ادویه هارو اضافه کنید ،بعد سس مایونز و خردل و در آخر پنیر پیتزا رو بریزید و خوب هم بزنید و زیرشو خاموش کنید .
مقدار قارچ و ذرت و به دلخواه خودتون تناسب بندی کنید.
🌽