6.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#باگت_شکم_پر
مواد لازم
گوشت چرخکرده
قارچ خرد شده
پیاز نگینی ریز خرد شده
سیر دو حبه
کره 1 ق
آرد 2 ق غذاخوری
شیر نصف لیوان
خامه به مقدار لازم
نمک فلفل سیاه بمقدار لازم
نان باگت
.
جیب تاجر
نان تست یک بسته،سینه مرغ یک عدد،خیارشور،ذرت،
پیازچه،شوید تازه ،سس مایونز،سس خردل،نمک وفلفل،تخم مرغ ۱ عدد،شیر ۳ ق غ خ،پودر سوخاری
سینه مرغ پخته و ریش ریش میکنید با ذرت،خیارشور،شوید،پیازچه،سس،نمک و فلفل مخلوط میکنیم و داخل یخچال میذاریم تا طعم مواد به خرد هم بره(میتونید بجای مرغ از ژامبون هم استفاده کنید یا هردو)نان تستارو گوشه هاشو برش بزنید و دوتاشو روهم بذارید وبا وردنه صافشون کنید وبه وسیله یه لیوان یا قالب گرد برش بزنید و داخل مخلوط شیر و تخم مرغ بزنید و بعد آردسوخاری و داخل قابلمه کوچک با روغن سرخ کنید هردوطرفش رو و بعد که سرد شد از وسط نصف کنید و از موادی که آماده کردیم داخلش رو پر کنید و سرو کنید
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#املت_ماسالا🍳🍅🫑
-۲عدد تخم مرغ
-۲ قاشق غذاخوری پیاز قرمز خرد شده
-۴-۶ تکه گوجه فرنگی خرد شده
-۱/۲الاپینو خرد شده (فلفل سبز)
۲ قاشق غذاخوری برگ اسفناج خرد شده
-۱ قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده
-۱/۸ قاشق چایخوری پودر زیره
-۱/۸ قاشق چایخوری ماسالا
-۱/۸ قاشق چایخوری زردچوبه
-۱/۲ قاشق چایخوری پودر چیلی قرمز( ادویه)
-نمک واسه مزه
اسپری روغن
7.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ماکارونی_پنیری😍😋
250 گرم اسپاگتی لوله ای
1.5 قاشق غذاخوری کره
2 قاشق غذاخوری آرد
2.5 لیوان شیر (500 میلی لیتر)
2 عدد پیاز کاراملی شده (میتونید حذف کنید)
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
جوز هندی
نمک
لایه پنیری👇
125 گرم پنیر فتا
پنیر پیتزا یا موزارلابه میزان لازم
پاستا را بدون اینکه زیاد نرم شود در آب نمک بجوشانید و بعد آبکش کنید،برای سس بشامل، کره و آرد در قابلمه تفت دهید سپس شیر را به آن اضافه کنید ومرتب هم بزنید تا به غلظت مورد نظر برسد و در نهایت نمک و فلفل و جوز هندی رنده شده را اضافه کرده و از روی اجاق بردارید،سس بشامل را روی اسپاگتی بریزید و خوب مخلوط کنید در صورت نیاز کمی نمک اضافه کنید،سپس نیمی از اسپاگتی را کف ظرف پخت بریزید و یک لایه مخلوطی از پنیر فتا و پنیر پیتزا بریزید بعد پیازهای کاراملی شده (در صورت تمایل)را بریزید و باقی اسپاگتی را اضافه کنید و در نهایت پنیر پیتزا بپاشید و ظرف را در فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه قرار دهید تا روی پنیر برشته و طلایی شود بعد از 5-10 دقیقه استراحت به صورت گرم برش دهید و سرو کنید
19.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوفته ترکی با بورانی بادمجون😍😋
فوق العاده لذیذ ، آسون و سریع واسه وقتایی که نمیدونی شام و ناهار چی درست کنی
19.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سمبوسه شکلاتی😍😋
مواد لازم:
۶۵ گرم فندق آسیاب شده🌰 ( خیلی پودر نشه ) نیاز داری
۳۰ گرم پودر قند🍚
یه دونه زرده تخم مرغ🥚
شکلات صبحانه🍫 ( نوتلا یا هرچیزی که دوست دارین ) کم کم اضافه کنین و ورز بدین تا خمیر نرمی بشه ، نباید خیلی شل بشه
برای من حدود ۴ قاشق استفاده شد
خمیر و درست میکنی و نیم ساعت میذاری یخچال
حالا خمیر باقلوا🫓 رو از یخچال بیار بیرون تا یکم دمای محیط بشه
دقت کن که این خمیر حساسه ، تو هوای آزاد زود خشک میشه
پس خمیر های اضافه رو بذار بین دستما نم دار
و سرعت عمل داشته باش
حالا سمبوسه هارو که پیچیدی بذار تو سینی فر و بذار تو فر که از قبل با دمای ۱۸۰ گرم کردی
زمان پختش؟ واقعا مشخص نیست ، هروقت طلایی شدن آمادس
یک ربع ؟ بیست دقیقه؟ نیم ساعت؟ اصلا مشخص نیست
باید دائم چک کنی
مواظب باش زیادم تو فر نمونه چون فیلینگش سفت میشه یه وقت
10.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
غذای جدید😍😋
من فکر نمیکردم دم گوساله اینقدر گوشتش لذیذ باشه .پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید 😉😍
اول گوشت و تو قابلمه بچینید روش پیاز تکه شده چوب دارچین و چند حبه سیر و یه هویج بندازید آب جوش بریزید و بزارید حدود سه ساعت بپزه.
بعد پیاز نگینی سرخ شده با رب گوجه و زعفران و نمک و مخلوط میکنیم خلال پوست پرتغال و که سه بار جوشوندیم اضافه میکنیم. آب گوشت پخته شده رو اضافه میکنیم و میزاریم دوباره یه ساعت بپزه و مزه ها با هم ترکیب بشه بعد سرو میکنیم👌😊
یه نکته پوست پرتغال طعم بی نظیری به این غذا میده حتما ازش استفاده کنید.