8.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوراک مرغ با سس قارچ.حتما حتما امتحان کنید عالیه عالیه😋😋
مواد لازم
سینه مرغ دو عدد نازک برش بزنید و با بیفکوب بکوبید یا گوشتکوب یا وردنه یا حتی با پایین لیوان
کره به میزان لازم
سیر حدود سه حبه
خامه یک سوم پیمانه
جعفری به میزان لازم
شیر یا اب مرغ یک لیوان
درصورت تمایل پنیر پارمزان یک چهارم پیمانه
قارچ حدود ۲۰۰ گرم
ارد یک ق غ
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
مرغ هارو با نمک و فلفل سیاه طعمدار کنید با بیف کوب بکوبید در روغن کم بگذارید تا خوب پخته بشه بعد در همون روغن قارچها رو تفت بدید و بعد سیر ها رو تفت بدید به همراه کره و یک ق ارد رو اصافه کنید هم بزنید تا ارد گوله نشه اب مرغ یا شیر رو اضافه کنید تند تند هم بزنید به غلظت که رسید قارچها و مرغ رو اصافه کنید خوب مرغ ها رو به سس آغشته کنید بعد با جعفری خرد شده یا پنیر پارمزان سرو کنید
🌟
9.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#پیتزا_فوری👩🍳
ماست نصف لیوان
نمک ۱ ق چ
بیکینگ پودر ۱ ق چ
آرد تقریبا یک لیوان
مواد گوشتی دلخواه
پنیر پیتزا نصف لیوان
#کیک_گوشت
تخم مرغ چهار عدد
نمک یک قاشق چایخوری
بیکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
ماست یک پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
آرد دو پیمانه
مواد گوشتی به میزان لازم
ابتدا چهار عدد تخم مرغ رو بانمک میزنیم تا رنگش روشن و کشدار شود بعد روغن را اضافه کرده و کمی میزنیم وماست به مواد اضافه میشود و در حد مخلوط شدن هم میزنیم سپس آرد را که با بیکینگ پودر سه بار الک کردیم اضافه کرده و آرام مخلوط میکنیم داخل قالب کاغذ روغنی میندازیم کاغذ رو هم چرب میکنیم نصف مواد رامیریزیم بعد از مواد گوشتی که آماده کردیم میریزیم بقیه مواد کیک را اضافه میکنیم و روش پنیر پیتزا میریزیم و در فر از قبل گرم شده به مدت چهل دقیقه میپزیم مواد گوشتی من شامل گوشت چرخی و قارچ و فلفل دلمه و پودر کاری ونمک و دارچین و رب گوجه و پیاز داغ بود
#آبدوغ_خیار
مواد لازم برای 4 نفر
ماست 4 لیوان
خیار خرد شده 4 لیوان
کشمش 4 قاشق غذاخوری
سبزی خوردن خرد شده 2 لیوان
گردو کوبیده 10 عدد
خامه 2 ق غ (در صورت تمایل)
نعنا خشک 3 ق غ
پودر گل محمدی 1 قاشق
نمک کمی
اول از خیار ها شروع میکنیم و بعد سبزی ها رو خرد میکنیم و تو کاسه ای بزرگ میریزیم و مخلوط میکنیم و بهشون نعنا خشک و نمک و گل و خامه و گردو و کشمش و ماست رو اضافه میکنیم و با آب خنک مخلوط میکنیم تا به غلظت یه سوپ رقیق در بیاد (البته از نوع سرد) میتونید موقع سرو از چند تکه یخ هم استفاده کنید تا به اصطلاح جگرتون تو روزهای گرمی که پیش رو داریم حال بیاد و در صورت تمایل میتونید با کمی نون خشک خرد شده نوش جاااان کنید
خوراک پنیر و اسفناج و کنگر
مواد اولیه برای 4 نفر:
کره 1 قاشق غذاخوری
سیر 2 حبه (رنده شده)
سس مایونز 1.5 فنجان
پنیر خامه ای 225 گرم (نرم شده)
پنیر پارمسان 1 فنجان + 2 قاشق غذاخوری (رنده شده)
پنیر موزارلا 115 گرم (رنده شده)
کنگر 400 گرم (خرد شده)
اسفناج 285 گرم (خرد شده)
فلفل دلمه ای 1/4 فنجان (فلفل دلمه ای قرمز خرد شده)
نان باگت به مقدار لازم (تست و ورقه شده)
قارچ 1 فنجان (خرد شده)
طرز تهیه:
داخل یک قابلمه بزرگ، سس مایونز و قارچ را با کره تفت دهید تا نرم شوند و سپس سیر را اضافه کنید و یک دقیقه بیشتر تفت دهید.
داخل یک کاسه بزرگ دیگر، مایونز، پنیر خامه ای و یک فنجان پنیر پارمسان را مخلوط کنید سپس کنگر و فلفل دلمه ای را هم بیفزایید.
آن ها را به آرام پز انتقال دهید و روی آن باقیمانده پنیر را پراکنده کنید و بگذارید به مدت 2 الی 3 ساعت بپزد و با نان باگت گرم سرو کنید.
#کیک_گلاب
آرد دو ونیم پیمانه
بکین پودر ۲ ق م
پودرهل ۱ ق چ
تخم مرغ ۵ عدد
شکر یک و یک چهارم پیمانه +۳ق غ
نمک یک پنس
وانیل یک هشتم ق چ
زعفران آب شده ۱ ق غ
گلاب ۲ ق غ
شیر و روغن مایع هرکدام سه چهارم پیمانه
اول آرد و بکین پودر و هل رو دوبار الک میکنیم.سفیده و زرده های تخم مرغ به دمای محیط رسیده رو جدا کرده،سفیده و سه قاشق شکر و نمک رو آنقدر هم میزنیم تا فرم بگیره و از ظرف وارونه نریزه.زرده ها رو با وانیل و شکر مخلوط کرده و زعفران و گلاب رو اضافه میکنیم و میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه.سپس شیر و روغن رو اضافه میکنیم.بعد آرد رو کم کم با مواد مخلوط میکنیم و در انتها سفیده ها رو با مواد فولد میکنیم.مواد رو در قالب ریخته و در فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ به مدت ۵۰ دقیقه قرار میدهیم.
🍥🍡
#بادمجان_شکم_پر
ابتدا بادمجان های قلمی باسایز متوسط رو پوست میکنیم. و در روغن فراوان همه طرفش رو سرخ میکنیم.
بعد از روغن خارج میکنیم و شکم شون رو یه برش میدیم تا جایی که زیر بادمجون پاره نشه.
من برای داخلش از مواد #ماکارونی با کمی فلفل دلمه درست کردم. داخلشون رو ازمواد پر میکنیم. داخل تابه میچینیم که روی هم نباشن. بعد سس درست میکنیم و اطرافشون میریزیم و میذاریم بپزه. برای سس هم کمی رب گوجه و نوک قاشق رب انار. یک قاشق شکر. نمک. فلفل سیاه و زردچوبه و یک.لیوان آب جوش رو باهم مخلوط میکنیم و از کنار بادمجونا میریزیم. درشو میبندیم نیم ساعت کافیه برای پختشون. و غلیظ شدن سس.
.
پنکیک ذرت چگونه تهیه میشود؟😋😍
🌽مواد لازم
▫️آرد سفید :1 پیمانه
▫️سفیده تخم مرغ:1 عدد
▫️شیر:دو سوم پیمانه
▫️کنسرو ذرت:1 عدد، 200 گرمی
▫️نمک و فلفل :به مقدار لازم
▫️روغن :برای سرخ کردن
▫️چاتنی گوجه فرنگی :برای سرو
🥞طرز تهیه :
آرد، سفیده تخم مرغ ، شیر و نصف از ذرت را در غذاساز یا مخلوط کن ریخته تا پوره ای شکل شود. نمک، فلفل و مابقی ذرت را به مخلوط اضافه کنید.روغن را در تابه ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید سپس به اندازه یک قاشق غذاخوری از مایه را برداشته، داخل تابه بریزید و دو طرف پنکیک را سرخ کنید تا طلایی شود.پنکیک های آماده شده را در ظرف مورد نظر چیده و با چاتنی گوجه فرنگی یا به دلخواه با سس کچاپ یا تند سرو نمایید.
قدیمیا میگن به خیرات آخر هفته برای اموات مقیید تر بودن تا آدمای امروزی 😢
آخر هفته ها حلوا پختن برای اموات رسم خیلی بجا و خدا پسندانه رایج بوده و پنج شنبه ها بوی
حلوای خونه ها محله رو پر میکرد.
رسومات خداپسندانه را فراموش نکنیم.☺️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ساندویچ_رولی🌭حتما امتحانش کن😋
نان تست 9 عدد
سوسیس 4 عدد
بیکن 2 عدد
سس کچاپ به مقدار لازم
تخم مرغ آب پز دو عدد
11.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه لواشک آلوسیاه خونگی:
آلوهارو شستم ،هستشو در اوردم ، گذاشتم با شعله کم بدون با اب خودش نرم شه. بعد نمک زدم و گذاشتم غلیظ شه.
.
سرد که شد ، توی مخلوط کن زدمش یه دست شه.
.
کف سینی رو اسپری اب چنتا پیس زدم که سفلون نچسبه و سفلون کشیدم (بنظر من پلاستیک متریا که دو درجه ضخیم تره بهتره)
.
بردم بالا پشت بوم به کمک اخوی😁 ریختیم سینی و ۲ روزه خشک شد.
.
روشو تمیز کردم ، نواری برش دادم ،سفلونو جدا کردم و در اخر رول شد😋🤤
.
چنتا نکته ریز👇
.
1-درب قابلمه رو نزارید ، سر میره
2-مس من به علت کمبود جا کلفت پهن نکنید
3-چک کنید زیاد افتاب نبینه که خشک میشه
4-اصلا نیازی نیست آب اضافه کنید.
#باقالی_پلو
رسپی:بچه ها من برای مرغ باقالی پلو اول اونو فقط نمک میزنم و تو تابه با روغن کامل سرخ میکنم بعد دو قاشق رب گوجه فرنگی رو با یک لیوان اب حل میکنم یکم فلفل سیاه بهش اضافه میکنم به مرغ سرخ شدم اضافه میکنم و با شعله کم میزارم هم مرغ اب پز بشه و هم دوباره با رب سرخ بشه باقالی پلو رو هم که دیگه همه استادین باقالی رو جدا میپزیم و به برنج پخته شده اضافه میکنیم بعد ابکش میکنیم و وقتی که میخوایم برنج رو دم کنیم یک لایه برنج میریزیم و یک لایه شوید خشک میپاشیم روی برنج نکته اینکه اگه دوست داشتین در آخر یک قاشق بابونه خشک پودر شده رو بپاشین روی باقالی پلوتون و بعد اجازه بدین پلوتون دم بکشه بابونه عطر بی نظیری به باقالی پلو میده.