فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#میگوسوخاری
با این دستور می تونید به جای میگو،سینه یا فیله مرغ استفاده کنید و از حالت کریسپی و تردش لذت ببرید.
مقدار وزنی میگو که من استفاده کردم ششصد گرم بود.
ادویه ها نمک و فلفل و زردچوبه،پودرسیر و پودر پیازه،(پودر پیاز قابل حذفه)
آرد رو باید کمکم و در چند مرحله اضافه کنید تا جایی که مایه به غلظتی شبیه فرنی برسه.
سس تارتار ترکیبی از سس مایونز، یک عدد تخم مرغ آب پز، چند عدد خیارشور، نصف یک عدد پیاز بنفش رنده یا ریز خورد شده و جعفری ریز خورد شده و نمک وفلفل و آبلیموی تازه ست من برای اینکه یه کم کالریش کمتر باشه از مخلوط سس مایونز و ماست استفاده کردم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میرزا قاسمی :
مواد لازم :👇
(برای ۲ نفر)
پیاز ....... ۱ عدد متوسط یا ۲ تا کوچیک
گوجه ..... ۴ عدد متوسط
بادمجون ... ۲ عدد متوسط
سیر رنده شده .... ۳ حبه
تخم مرغ......۲ عدد
نمک و فلفل و ادویه ... به مقدار لازم
دستور تهیه :👇
اول پیاز رو کمی تفت میدیم تا سبک شه. بهتره سیر رو در اینجا اضافه کنید.بعد گوجه هامونو پوست میکنیم و خورد میکنیم به همراه سیر به پیاز اضافه میکنیم و نمک و ادویه میزنیم.میتونید گوجتونو رنده هم بکنید.بعد در تابه رو میذاریم تا گوجه ها با حرارت کم آب بندازن و له بشن.هر از گاهی با پشت قاشق گوجه هارو له کنید.تو این فاصله بادمجون هاتونو رو شعله گاز کبابی کنید.ولی نذارید خیلی خیلی له بشن که پوست کندنش براتون سخت بشه.و بعد پوستشو میکنید و ساطوریش میکنید و به گوجه ها اضافه میکنیم.مجددا در تابه میذاریم تا حدودا ۸_۷ دقیقه تقت بخوره.در آخر تخممرغ توشون میشکنیم و مدام هم میزنیم تا حرارت متوسط تا تخم مرغ هم بپزه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جوجه چینی
#جوجه_چینی
فیله یا سینه مرغ نواری شده حدود 500 گرم
آرد سفید سه صفر(شیرینی پزی) 130 تا 150 گرم...حدود یک پیمانه ولی ممکن است بسته به جنس آرد کمی بیشتر یا کمتر مصرف شود
تخم مرغ 3 عدد
ماءالشعیر بدون طعم(کلاسیک) 1/4 پیمانه
شیر ولرم 1/4 پیمانه
زعفران دمکرده 1/2 قاشق چایخوری(به منظور خوشرنگ شدن بنیه در زمان سرخ شدن و از بین بردن بوی زُهم تخم مرغ)
خمیر مایه فوری 1 قاشق چایخوری استاندارد
روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
شکر نصف قاشق چایخوری
نمک؛فلفل،مودر سیر یا سیر به میزان لازم
سس خردل حدود 1 تا قاشق مرباخوری(به دلخواه)
مقداری آرد اضافی برای کاور نهایی فیله های مرغ
ابتدا مرغها را با مقداری نمک+فلفل+پودر سیر یا سیر+سس خردل(به دلخواه)مزه دار کرده و 2 تا 3 ساعت در یخچال استراحت دهید تا کاملا مزه دار شوند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مینی مافین😍😋
مواد لازم:
آرد 🥡۱۸۰ گرم
شکر🍚 ۱۰۰ گرم
بیکینگ پودر 🥄 ۲ ق.چ
روغن مایع🥃 ۱/۴ پیمانه
شیر 🥛 ۱/۲ پیمانه
وانیل پودری یا مایع 🌸
۱/۴ ق.چ پودری
۱/۲ق .چ مایع
شکلات چیپسی نسوز یا هر مغز دلخواهی 🍫 ۱/۴ پیمانه
تخم مرغ سایز متوسط🥚 ۱ عدد
نمک🧂 ۱ پنس
✅نکته ها✅
۱)اگه مافین شکلاتی دوست داشتید ۱۰ گرم از آردسفید رو جدا کنید وبه همون میزان پودر کاکائو اضافه کنید
۲) میتونید متناسب با ذائقمون با طعم های مختلف واز انواع مغزها استفاده کنید برای مدل سادش ترکیب گردو وشکلات چیپسی نسوز🍪، برای شکلاتی ترکیب فندوق وشکلات چیپسی نسوز🌰🍫،برای زعفرانی ترکیب زعفران دم کرده غلیظ وپسته وپودر هل، واینکه میتونید بجای وانیل برای مدل ساده از اسانس های میوه ای مثل موزی، توت فرنگی و…. استفاده کنید
#
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورشت #خورشت_کاری با سیبزمینی سرخکرده و کته با آشپزی
برای ۴ نفر:
پیاز: ۴ عدد
سیر: ۳-۴ حبه
گوشت خورشتی: ۷۰ گرم برای هر نفر
گوشت رو به انتخاب خودتون انتخاب کنید:
گوسفندی، گوساله با مرغ (گیاهخواران عزیزم قارچ هم گزینه خوبیه)
ادویه کاری: ۲ قاشق کوچیک (سر پُر) یا ۳ قاشق کوچیک سرخالی
چوب دارچین
زعفرون
سیر و پیاز رو خوب سرخ کنید (با آب کاراملی کنید) گوشت و ادویه رو بزنید ۱۵ دقیقه سرخ کنید. آبجوش بریزید و ۱۰۰ دقیقه بپزید، ۱۵ دقیقه آخر نمک و یکم زعفرون بریزید و تمام
سیبزمینی و کته هم برای تکمیل بشقاب درست کنید.
نوش جونتون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دل_سرخ_شده
مواد
5 عدد دل بره
1 پیاز
1 فلفل قرمز
2 فلفل سبز
1 فنجان چای روغن
1 قاشق چایخوری زیره
1 قاشق چایخوری پودر فلفل دلمه
نمک
5 پیازچه (برای سالاد)
جعفری (برای سالاد)
سماق(برای سالاد)
نمک (برای سالاد)
طرز تهیه؛
ابتدا دل را به قطعات کوچک خرد می کنیم. پیاز و فلفل ها را خرد می کنیم. ماهیتابه را روی اجاق گاز گذاشته روغن را روی آن ریخته تا داغ شود . پیازها را به مدت 4-5 دقیقه تفت دهید و فلفل ها را اضافه کنید.هم بزنید دل ها را به مواد اضافه کنید. سالاد خود را درست می کنیم تا قلب پخته شود. برای سالاد پیاز را ریز خرد می کنیم در قابلمه ریخته جعفری را خرد کرده و اضافه میکنیم . سماق و نمک راریخته و خوب مخلوط کنید. نان خود را از وسط نصف کرده .در اخر ، پودر فلفل و نمک و زیره را به دل ها اضافه می کنیم.. و با نان سرو میکنیم.
نوش جان😘😘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حلقه_گوشت_و_سیب_زمینی
مواد اولیه:
سیب زمینی ۴_۵ عدد
گوشت چرخ شده ۳۰۰ گرم
پیاز کوچک ۱ عدد
ادویه و نمک به میزان لازم
رب گوجه ۱ ق غذاخوری
آب یک لیوان
سیب زمینی ها را مانند ویدیو برش بزنید و در روغن داغ همه طرف آن را به طور یکنواخت سرخ کنید.
مایه ی داخل سیب زمینیها شامل گوشت چرخ شده، پیاز رنده شده و ادویه و نمک هست که داخل سیب زمینیها میریزیم، سس گوجه ی روی آن هم شامل آب و رب گوجه و ادویه و نمک میباشد.
در فر با دمای ۱۸۰ درجه تا زمانیکه گوشت پخته شود بگذارید😍😍
#آدانا_کباب
مواد لازم
· گوشت چرخكرده يك كيلوگرم
· پياز متوسط دو عدد
· فلفل دلمهاي قرمز سه عدد
· نمك و فلفل به ميزان لازم
· پياز بزرگ يك عدد
· جعفري سه قاشق غذاخوري
· گوجهفرنگي سه عدد
· سماق يك قاشق غذاخوري
· آبليموي تازه دو قاشق غذاخوري
· نمك و فلفل به ميزان لازم
· روغن زيتون يك قاشق غذاخوري
دستور پخت1. گوشت چرخكرده را به همراه پياز رندهشده كه آب آن گرفته شده است و نمك، فلفل و فلفل دلمهاي نگينيشده مخلوط كرده و ورز دهيد. آنها را به صورت سوسيس در آورده، در روغن سرخ كنيد و بگذاريد تا روغن آن گرفته شود.2. براي سالاد پيازها را خلالي و گوجهفرنگي را به صورت نگيني همراه با سماق آب ليمو، نمك، جعفري، فلفل و روغن زيتون مخلوط کنيد. آنگاه كبابها را داخل نان مخصوص تركيهاي قرار داده و روي آنها سالاد بريزيد و به صورت لقمهاي ميل كنيد
#اناربیج
اول کوفته قلقلی هارو درست کنین . سیصد گرم گوشت چرخکرده و پیاز رنده شده و آبگرفته و نمک وفلفل و کمی گلپر رو باهم مخلوط کنین و حسابی ورز بدین و یه ساعت داخل یخچال بمونه و بعد به اندازه گردو برداشته و تو دستتون گرد کنین و تو روغن سرخ کنید .مقدار کوفته قلقلی ها رو میتونین بیشتر کنین یعنی گوشت رو بیشتر کنین . دویست وپنجاه گرم گردو رو به همراه یه پیاز متوسط چرخ کنین یا داخل یک دوسه بریزین . بعد کمی تفت بدین . سپس دویست و پنجاه گرم سبزی خرد شده شامل ( خالواش و چوچاق و تره و نعناع و جعفری و گشنیز . نعناش نسبت به بقیه کمتر باشه . چوچاق و خالواش سبزیهای محلی شمالی هستن . اگر ندارین به جاش کمی پونه بریزین ) رو بهش اضافه کنین و باز یه تفت مختصر بدین . سه قاشق سوپخوری رب انار ملس و غلیظ ونمک و فلفل و کمی پودر سیر بهش اضافه کنین . حالا دولیوان آب جوش و دولیوان آب انار ملس یا ترش بهش اضافه کنین و بذارین تا مدت حدود سه ساعت بپزه و کاملا به روغن بیفته . درنیم ساعت آخر پخت کوفته قلقلی هارو اضافه کنین .میتونین سبزی شو از قبل جداگانه سرخ کنین و بعد داخل غذا بریزین
*#ترفند_آشپزی*
*نگهداری باقلا سبز*
بعد از جوشیدن آب، باقلا پوست کنده را به مدت ۳ دقیقه در آب جوش قرار دهید. زمان را با دقت اندازه بگیرید. قرار نیست باقلا بپزد. همان ۳ دقیقه کافی است.
بعد از زمان مقرر، باقلا ها را در آبکش خالی کنید و روی آن آب سرد بگیرید. اجازه دهید تا باقلاها کاملا سرد شود. باید اجازه دهید تا آب اضافی کاملا خارج شود. خیس بودن باقلا بعد از منجمد شدن داخل بسته یخ ایجاد میکند و بوی باقلا را خراب می کند.
بعد از اینکه باقلاها کاملا سرد شد و آب آن خارج شد، می توانید آن ها را بسته بندی کنید. هرچه بسته های شما بزرگتر باشد، عمر باقلاها بیشتر خواهد بود.
فوت و فن پخت ماهی 🐠
نکته های پست این پایینه👇👇👇
۱- هرگز ماهی را با روغن زیتون به مدت طولانی سرخ نکنید زیرا حرارت دیدن طولانی مدت این روغن باعث تولید ترکیب های سرطان زا خواهد شد.
۲- ماهی های تازه ۳ ویژگی اصلی دارند؛ چشم های شفاف و سالم، گوشت ارتجاعی و باله های سالم و نشکسته. اگر باله های ماهی خردشده باشند، یعنی بارها و بارها یخ زده و یخش آب شده است.
۳- وقتی ماهی را سرخ کردید، حتما روی دستمال حوله ای یکبارمصرف قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
۴- از سرخ کردن بیش از حد ماهی خودداری کنید زیرا در این صورت اسیدهای چرب امگا ۳ موجود در آن از بین خواهد رفت.
۵- به ماهی زیاد نمک نزنید. در ضمن، هر ادویه ای را به هر ماهی نباید زد زیرا هر ماهی طعم مخصوص به خود را دارد و با ادویه ای خاص مزه بهتری می گیرد. دریا مانند باغی است که صدها درخت دارد و هر درخت میوه ای منحصر به فرد، پس نمی توان گفت این ماهی بوی زیادی دارد یا آن ماهی بدطعم است بلکه هر یک مزه خاص خود را دارد و به روشی ویژه می توان آن را برای خوردن آماده کرد.
۶- هرگز ماهی های ریز را (در صورتی که طبیعت ماهی درشت است) انتخاب نکنید زیرا در این صورت، مواد مغذی بسیار کمی دارد و برای خوردن مناسب نيست.
May 11
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
داخل پفیلا صابون بریز😱
میپرسی چرا⁉️⁉️⁉️
بزن رو لینک تا بهت بگم چه کارایی داره🤩👇
https://eitaa.com/joinchat/2730623102C1f2570d188
#مسقطی_زعفرانی🍮🍮
نشاسته: یک ق و نیم سر پر ، شیر: یک لیوان و نیم ، شکر دو ق غ ، گلاب، زعفران و هل به میزان لازم.
ابتدا نشاسته رو با شیر سرد کاملا حل میکنیم . بعد روی حرارت میزاریم با حرارت ملایم مدام هم میزنیم تا گلوله نشه و بوی خامی نشاسته بره . کمی که به غلظت رسید شکر رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا حل بشه .بعد گلاب و هل و زعفران رو و بعد از روی حرارت بر میداریم. توی قالب میریزیم به مدت سه ساعت توی یخچال میزاریم تا خودشو بگیره.
این مقدار مواد به اندازه این چهارتا قالب کوچکه.
امیدوارم درست کنید و از طعم بینظیرش لذت ببرید.
#بستنی_یخی
این بستنی هندوانه ایی یا بهتره بگم یخمک هندوانه ایی جذاب ،برای دوستداران یخمک توصیه میشه .برای قسمت قرمز هسته هندوانه رو بگیرید و توی مخلوط کن بریزید و سه چهارم قالبتون رو باهاش پر کنید
چون مایع شل هست روی قالب سلفون بکشید و چوب بستنی ها رو از روی سلفون توی مرکز قالب فیکس کنید که صاف بمونه بعد بزارید فریزر تا یه مقداری سفت بشه (من برای چند تاش عجله کردم قسمت سفید فرو رفت تو قرمزا،شما هواستون جمع باشه)
خب برای قسمت سفید مقداری خامه با شیر عسلی مخلوط کنید و آروم بریزید روی قسمت هندوانه ایی و دوباره بگذارید فریزر تا یکمی یخ بزنه،برای مرحله بعد از شربت آبلیمو استفاده کردم با مقدار خیلی کمی رنگ غذا، که میتونید به جاش از پوره طالبی هم استفاده کنید و تمام
بستنی با میوه هایی که خیلی اب دارن حالت یخی درمیاد
مثل طالبی،انبه مخلوط با هم یا بستنی طالبی تنها
#سس_خردل_عسل 🍶
¼ فنجان سس خردل
1/4فنجان سس مایونز
1ق غ عسل
½ ق غ آبلیمو
در یک کاسه کوچک مایونز،خردل،عسل و آبلیمو را با هم مخلوط کرده ودر یخچال نگهداری کنید.
#موس_شيركاكائو 🧉 😋
▫️٣ ليوان شير كاكائو
▫️نصف ق غ پودر كاكائو
▫️شكر يك ليوان
▫️ژلاتين دو ق غ ( با يك سوم ليوان اب بن ماري كنيد )
▫️نشاسته ذرت ١ ق غ
▫️وانيل نوك ق چ
🔸من در اين جا از كيك هم استفاده كردم ( من از كيك براوني بسته بندي كه به صورت تكي هست و نرم هستن استفاده كردم ) ( از هر نوع كيكي ميتونيد استفاده كنيد يا خودتون درست كنيد ) ابتدا كمي از شير كاكائو خنك و با پودر كاكائو و نشاسته ذرت خوب مخلوط كردم
سپس همه شير كاكائو رو حرارت ملايم گذاشتم و مابقي كه مخلوط كرده بودم رو هم بهش اضافه كردم شكر و وانيل هم اضافه ميكنيم تا وقتي كه شكر حل بشه روي حرارت نگه ميداريم سپس حرارت رو خاموش كرده و ژلاتين بن ماري شده رو اضافه و هم ميزنيم
داخل هر جام يك عدد كيك قرار دادم و ظرف رو از دسر پر كردم
سپس ٣ ساعت در يخچال نگه داري ميكنيم و آمادست
براي تزيين كمي از كيك ها رو با دست پودر كردم و روش ريختم و از زرشك تازه استفاده كردم با هر چيزي ميتونيد تزيين كنيد
#مسقطی_زعفرانی🍮🍮
نشاسته: یک ق و نیم سر پر ، شیر: یک لیوان و نیم ، شکر دو ق غ ، گلاب، زعفران و هل به میزان لازم.
ابتدا نشاسته رو با شیر سرد کاملا حل میکنیم . بعد روی حرارت میزاریم با حرارت ملایم مدام هم میزنیم تا گلوله نشه و بوی خامی نشاسته بره . کمی که به غلظت رسید شکر رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا حل بشه .بعد گلاب و هل و زعفران رو و بعد از روی حرارت بر میداریم. توی قالب میریزیم به مدت سه ساعت توی یخچال میزاریم تا خودشو بگیره.
این مقدار مواد به اندازه این چهارتا قالب کوچکه.
امیدوارم درست کنید و از طعم بینظیرش لذت ببرید.
#سس_خردل_عسل 🍶
¼ فنجان سس خردل
1/4فنجان سس مایونز
1ق غ عسل
½ ق غ آبلیمو
در یک کاسه کوچک مایونز،خردل،عسل و آبلیمو را با هم مخلوط کرده ودر یخچال نگهداری کنید.
#بستنی_یخی
این بستنی هندوانه ایی یا بهتره بگم یخمک هندوانه ایی جذاب ،برای دوستداران یخمک توصیه میشه .برای قسمت قرمز هسته هندوانه رو بگیرید و توی مخلوط کن بریزید و سه چهارم قالبتون رو باهاش پر کنید
چون مایع شل هست روی قالب سلفون بکشید و چوب بستنی ها رو از روی سلفون توی مرکز قالب فیکس کنید که صاف بمونه بعد بزارید فریزر تا یه مقداری سفت بشه (من برای چند تاش عجله کردم قسمت سفید فرو رفت تو قرمزا،شما هواستون جمع باشه)
خب برای قسمت سفید مقداری خامه با شیر عسلی مخلوط کنید و آروم بریزید روی قسمت هندوانه ایی و دوباره بگذارید فریزر تا یکمی یخ بزنه،برای مرحله بعد از شربت آبلیمو استفاده کردم با مقدار خیلی کمی رنگ غذا، که میتونید به جاش از پوره طالبی هم استفاده کنید و تمام
بستنی با میوه هایی که خیلی اب دارن حالت یخی درمیاد
مثل طالبی،انبه مخلوط با هم یا بستنی طالبی تنها
#مرغ _گریل_شده
500 گرم سینه مرغ بدون پوست
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 قاشق غذاخوری آب لیمو
2 قاشق غذاخوری آویشن خشک
1/2 قاشق چایخوری پودر پاپریکا
1/2 قاشق چایخوری پودر سیر
نمک و فلفل به میزان لازم
1 قاشق غذاخوری آویشن یا جعفری تازه
ابتدا تکه های مرغ را با حوله ی آشپزخانه خشک کنید تا آب آصفی نداشته باشند.سپس آنها را در یک کاسه بزرگ قرار دهید. روغن زیتون ، آب لیمو ، آویشن ، پاپریکا ، پودر سیر ، نمک و فلفل را اضافه کرده و هم بزنید تا مرغ کامل به مواد آغشته شود و برای مدت حداقل 30 دقیقه یا حداکثر 8 ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شوند، سپس ماهیتابه گریل را روی حرارت ملایم گذاشته تا گرم شود و مرغ ها روی ماهیتابه گذاشته و دو طرف آنرا گریل کنید تا کامل پخته شود.
#شربت_نعناع
نیم کیلو نعنا تازه رو پاک کرده شستم . فقط برگهاش احتیاجه برگ نعنا رو کمی تیکه کردم تا هم رنگش بهتر بشه هم عطرش. حالا یک کیلو شکر رو با۴ یا ۵لیوان آب روی حرارت گذاشتم تا دونه های شکر حل بشن و شربت تا حدی غلیظ بشه در این زمان نعناها رو اضافه کردم گذاشتم ۱۰دقیقه باهم بجوشن اواخر پخت دو قاشق غذاخوری آبلیمو تازه و چند قطره رنگ سبز خوراکی بهش اضافه کردم حرارتو خاموش کردم.دمکنی روی قابلمه قرار دادمو اجازه دادم ۲۴ساعت در محیط اشپزخونه بمونه بعدم از صافی رد کردم وداخل شیشه تمیز ریختم و داخل یخچال گذاشتم این شربت بمدت یکسال هم داخل فریزر قابل نگهداریه. زمان استفاده با مقداری آب و چند تیکه یخ مخلوط و سرو کنید. فوق العادست خصوصا بعداز غذاهای سنگین و سرد. میتونید رنگ خوراکی رو حذف کنید اما اینقدر زیاد نیست که ضرر داشته باشه
#تهچين_كوكو_سبزی
ما معمولا كوكو سبزي رو با نون مي خوريم، ولي پيش مياد كه كته هم درست كنم باهاش،
حالا اين بار اينجوري درست كردم
مايع كوكو رو ريختم كف قابلمه، گذاشتم تا مايع كوكو يه كم خودشو بگيره و سفت بشه، بعد پلوي آبكش شده رو خيلي آروم بهش اضافه كردم و با پشت قاشق صاف و فشرش كردم و زمان دادم كه كوك سرخ بشه و پلو دم بكشه
آهان راستي، براي سبزي كوكو من اصلا نكته خاصي براي سبزيش ندارم، صد البته اگر تره ش بيشتر باشه خوشمزه تره، اگر سير تازه هم داشته باشه عاليه، من معمولا دو تا برگ كاهو هم به سبزي كوكو مي زنم، به قول مامانيم كه بهترين كوكوي دنيا درست مي كنه ، پوكش مي كنه، و اينكه براي حدود نيم كيلو سبزي از چهارتا تخم مرغ استفاده مي كنم كه از يك ساعت قبل از يخچال ميذارمش بيرون
#توپک_کدو_و_نخود
▫️3 عدد کدوی متوسط (نیم کیلو)
▫️2 لیوان نخود پخته
▫️1 عدد فلفل سبز
▫️1 عدد فلفل کاپیا یا فلفل دلمه ای
▫️1 لیوان آرد
▫️1ونیم قاشق چایخوری نمک
▫️1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
▫️1 قاشق چایخوری زیره
▫️1 قاشق چای خوری فلفل قرمز
▫️1 حبه سیر
▫️1 پیمانه شوید تازه
▫️برای سرخ کردن روغن مایع
🔸در غذا ساز نخود پخته شده و سیر را در بریزید و مخلوط کنید.
سپس کدو ها را شسته و رنده کنید و با فشرده کردن آب کدو را خوب بگیرد (کدو آب نداشته باشد) و در یک کاسه بریزید و نخود و سیر پوره شده و ادویه ها را اضافه کنید و در آخر هم شوید وفلفل ریز خرد شده را اضافه و آرد را با کنترل و کم کم اضافه کنید و ورز دهید تا وقتی شروع به شکل گرفتن کرد ، بیایید با کمی روغن زدن به دستتان و بدون افزودن آرد ، آن را شکل دهید.
در یک ظرف سلفون ویا کیسه فریزر بکشید و کوفته ها را در ظرف گذاشته وبزارید 15دقیقه در فریزر بماند و بعد در روغن داغ شناور با حرارت متوسط سرخ کنید