eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
داخل پفیلا صابون بریز😱 می‌پرسی چرا⁉️⁉️⁉️ بزن رو لینک تا بهت بگم چه کارایی داره🤩👇 https://eitaa.com/joinchat/2730623102C1f2570d188
🍮🍮 نشاسته: یک ق و نیم سر پر ، شیر: یک لیوان و نیم ، شکر دو ق غ ، گلاب، زعفران و هل به میزان لازم. ابتدا نشاسته رو با شیر سرد کاملا حل میکنیم . بعد روی حرارت میزاریم با حرارت ملایم مدام هم میزنیم تا گلوله نشه و بوی خامی نشاسته بره . کمی که به غلظت رسید شکر رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا حل بشه .بعد گلاب و هل و زعفران رو و بعد از روی حرارت بر میداریم. توی قالب میریزیم به مدت سه ساعت توی یخچال میزاریم تا خودشو بگیره. این مقدار مواد به اندازه این چهارتا قالب کوچکه. امیدوارم درست کنید و از طعم بینظیرش لذت ببرید.
این بستنی هندوانه ایی یا بهتره بگم یخمک هندوانه ایی جذاب ،برای دوستداران یخمک توصیه میشه .برای قسمت قرمز هسته هندوانه رو بگیرید و توی مخلوط کن بریزید و سه چهارم قالبتون رو باهاش پر کنید چون مایع شل هست روی قالب سلفون بکشید و چوب بستنی ها رو از روی سلفون توی مرکز قالب فیکس کنید که صاف بمونه بعد بزارید فریزر تا یه مقداری سفت بشه (من برای چند تاش عجله کردم قسمت سفید فرو رفت تو قرمزا،شما هواستون جمع باشه) خب برای قسمت سفید مقداری خامه با شیر عسلی مخلوط کنید و آروم بریزید روی قسمت هندوانه ایی و دوباره بگذارید فریزر تا یکمی یخ بزنه،برای مرحله بعد از شربت آبلیمو استفاده کردم با مقدار خیلی کمی رنگ غذا، که میتونید به جاش از پوره طالبی هم استفاده کنید و تمام بستنی با میوه هایی که خیلی اب دارن حالت یخی درمیاد مثل طالبی،انبه مخلوط با هم یا بستنی طالبی تنها
🍶 ¼ فنجان سس خردل 1/4فنجان سس مایونز 1ق غ عسل ½ ق غ آبلیمو در یک کاسه کوچک مایونز،خردل،عسل و آبلیمو را با هم مخلوط کرده ودر یخچال نگهداری کنید.
🧉 😋 ▫️٣ ليوان شير كاكائو ▫️نصف ق غ پودر كاكائو ▫️شكر يك ليوان ▫️ژلاتين دو ق غ ( با يك سوم ليوان اب بن ماري كنيد ) ▫️نشاسته ذرت ١ ق غ ▫️وانيل نوك ق چ 🔸من در اين جا از كيك هم استفاده كردم ( من از كيك براوني بسته بندي كه به صورت تكي هست و نرم هستن استفاده كردم ) ( از هر نوع كيكي ميتونيد استفاده كنيد يا خودتون درست كنيد ) ابتدا كمي از شير كاكائو خنك و با پودر كاكائو و نشاسته ذرت خوب مخلوط كردم سپس همه شير كاكائو رو حرارت ملايم گذاشتم و مابقي كه مخلوط كرده بودم رو هم بهش اضافه كردم شكر و وانيل هم اضافه ميكنيم تا وقتي كه شكر حل بشه روي حرارت نگه ميداريم سپس حرارت رو خاموش كرده و ژلاتين بن ماري شده رو اضافه و هم ميزنيم داخل هر جام يك عدد كيك قرار دادم و ظرف رو از دسر پر كردم سپس ٣ ساعت در يخچال نگه داري ميكنيم و آمادست براي تزيين كمي از كيك ها رو با دست پودر كردم و روش ريختم و از زرشك تازه استفاده كردم با هر چيزي ميتونيد تزيين كنيد
🍮🍮 نشاسته: یک ق و نیم سر پر ، شیر: یک لیوان و نیم ، شکر دو ق غ ، گلاب، زعفران و هل به میزان لازم. ابتدا نشاسته رو با شیر سرد کاملا حل میکنیم . بعد روی حرارت میزاریم با حرارت ملایم مدام هم میزنیم تا گلوله نشه و بوی خامی نشاسته بره . کمی که به غلظت رسید شکر رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا حل بشه .بعد گلاب و هل و زعفران رو و بعد از روی حرارت بر میداریم. توی قالب میریزیم به مدت سه ساعت توی یخچال میزاریم تا خودشو بگیره. این مقدار مواد به اندازه این چهارتا قالب کوچکه. امیدوارم درست کنید و از طعم بینظیرش لذت ببرید.
🍶 ¼ فنجان سس خردل 1/4فنجان سس مایونز 1ق غ عسل ½ ق غ آبلیمو در یک کاسه کوچک مایونز،خردل،عسل و آبلیمو را با هم مخلوط کرده ودر یخچال نگهداری کنید.
این بستنی هندوانه ایی یا بهتره بگم یخمک هندوانه ایی جذاب ،برای دوستداران یخمک توصیه میشه .برای قسمت قرمز هسته هندوانه رو بگیرید و توی مخلوط کن بریزید و سه چهارم قالبتون رو باهاش پر کنید چون مایع شل هست روی قالب سلفون بکشید و چوب بستنی ها رو از روی سلفون توی مرکز قالب فیکس کنید که صاف بمونه بعد بزارید فریزر تا یه مقداری سفت بشه (من برای چند تاش عجله کردم قسمت سفید فرو رفت تو قرمزا،شما هواستون جمع باشه) خب برای قسمت سفید مقداری خامه با شیر عسلی مخلوط کنید و آروم بریزید روی قسمت هندوانه ایی و دوباره بگذارید فریزر تا یکمی یخ بزنه،برای مرحله بعد از شربت آبلیمو استفاده کردم با مقدار خیلی کمی رنگ غذا، که میتونید به جاش از پوره طالبی هم استفاده کنید و تمام بستنی با میوه هایی که خیلی اب دارن حالت یخی درمیاد مثل طالبی،انبه مخلوط با هم یا بستنی طالبی تنها
_گریل_شده 500 گرم سینه مرغ بدون پوست 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری آب لیمو 2 قاشق غذاخوری آویشن خشک 1/2 قاشق چایخوری پودر پاپریکا 1/2 قاشق چایخوری پودر سیر نمک و فلفل به میزان لازم 1 قاشق غذاخوری آویشن یا جعفری تازه ابتدا تکه های مرغ را با حوله ی آشپزخانه خشک کنید تا آب آصفی نداشته باشند.سپس آنها را در یک کاسه بزرگ قرار دهید. روغن زیتون ، آب لیمو ، آویشن ، پاپریکا ، پودر سیر ، نمک و فلفل را اضافه کرده و هم بزنید تا مرغ کامل به مواد آغشته شود و برای مدت حداقل 30 دقیقه یا حداکثر 8 ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شوند، سپس ماهیتابه گریل را روی حرارت ملایم گذاشته تا گرم شود و مرغ ها روی ماهیتابه گذاشته و دو طرف آنرا گریل کنید تا کامل پخته شود.
نیم کیلو نعنا تازه رو پاک کرده شستم . فقط برگهاش احتیاجه برگ نعنا رو کمی تیکه کردم تا هم رنگش بهتر بشه هم عطرش. حالا یک کیلو شکر رو با۴ یا ۵لیوان آب روی حرارت گذاشتم تا دونه های شکر حل بشن و شربت تا حدی غلیظ بشه در این زمان نعناها رو اضافه کردم گذاشتم ۱۰دقیقه باهم بجوشن اواخر پخت دو قاشق غذاخوری آبلیمو تازه و چند قطره رنگ‌ سبز خوراکی بهش اضافه‌ کردم حرارتو خاموش کردم.دمکنی روی قابلمه قرار دادم‌و اجازه دادم ۲۴ساعت در محیط اشپزخونه بمونه بعدم از صافی رد کردم و‌داخل شیشه تمیز ریختم و داخل یخچال گذاشتم این شربت بمدت یکسال هم داخل فریزر قابل نگهداریه. زمان استفاده با مقداری آب و چند تیکه یخ مخلوط و سرو کنید. فوق العادست خصوصا بعداز غذاهای سنگین و‌ سرد. میتونید رنگ خوراکی رو حذف کنید اما اینقدر زیاد نیست که ضرر داشته باشه ‎‌‌‌‌‌‌‌
ما معمولا كوكو سبزي رو با نون مي خوريم، ولي پيش مياد كه كته هم درست كنم باهاش، حالا اين بار اينجوري درست كردم مايع كوكو رو ريختم كف قابلمه، گذاشتم تا مايع كوكو يه كم خودشو بگيره و سفت بشه، بعد پلوي آبكش شده رو خيلي آروم بهش اضافه كردم و با پشت قاشق صاف و فشرش كردم و زمان دادم كه كوك سرخ بشه و پلو دم بكشه آهان راستي، براي سبزي كوكو من اصلا نكته خاصي براي سبزيش ندارم، صد البته اگر تره ش بيشتر باشه خوشمزه تره، اگر سير تازه هم داشته باشه عاليه، من معمولا دو تا برگ كاهو هم به سبزي كوكو مي زنم، به قول مامانيم كه بهترين كوكوي دنيا درست مي كنه ، پوكش مي كنه، و اينكه براي حدود نيم كيلو سبزي از چهارتا تخم مرغ استفاده مي كنم كه از يك ساعت قبل از يخچال ميذارمش بيرون
▫️3 عدد کدوی متوسط (نیم کیلو) ▫️2 لیوان نخود پخته ▫️1 عدد فلفل سبز ▫️1 عدد فلفل کاپیا یا فلفل دلمه ای ▫️1 لیوان آرد ▫️1ونیم قاشق چایخوری نمک ▫️1 قاشق چایخوری فلفل سیاه ▫️1 قاشق چایخوری زیره ▫️1 قاشق چای خوری فلفل قرمز ▫️1 حبه سیر ▫️1 پیمانه شوید تازه ▫️برای سرخ کردن روغن مایع 🔸در غذا ساز نخود پخته شده و سیر را در بریزید و مخلوط کنید. سپس کدو ها را شسته و رنده کنید و با فشرده کردن آب کدو را خوب بگیرد (کدو آب نداشته باشد) و در یک کاسه بریزید و نخود و سیر پوره شده و ادویه ها را اضافه کنید و در آخر هم شوید وفلفل ریز خرد شده را اضافه و آرد را با کنترل و کم کم اضافه کنید و ورز دهید تا وقتی شروع به شکل گرفتن کرد ، بیایید با کمی روغن زدن به دستتان و بدون افزودن آرد ، آن را شکل دهید. در یک ظرف سلفون ویا کیسه فریزر بکشید و کوفته ها را در ظرف گذاشته وبزارید 15دقیقه در فریزر بماند و بعد در روغن داغ شناور با حرارت متوسط سرخ کنید
▫️آرد سفید ۲ پیمانه سر پر۶ ▫️شکر ۰/۵ ق غ ▫️نمک ۱ ق چ ▫️کره ۳۰ الی ۴۰ گرم (کره آب شود) ▫️روغن ۷میر و تا کنید و ببندید و دوباره گرد کنید و پهن کنید،حالا توی تابه داغ یکم روغن بریزید و نان رو داخل تابه بگذارید،یک طرف که طلایی شد برگردونید تا طرف دیگه هم طلایی بشه
ما معمولا كوكو سبزي رو با نون مي خوريم، ولي پيش مياد كه كته هم درست كنم باهاش، حالا اين بار اينجوري درست كردم مايع كوكو رو ريختم كف قابلمه، گذاشتم تا مايع كوكو يه كم خودشو بگيره و سفت بشه، بعد پلوي آبكش شده رو خيلي آروم بهش اضافه كردم و با پشت قاشق صاف و فشرش كردم و زمان دادم كه كوك سرخ بشه و پلو دم بكشه آهان راستي، براي سبزي كوكو من اصلا نكته خاصي براي سبزيش ندارم، صد البته اگر تره ش بيشتر باشه خوشمزه تره، اگر سير تازه هم داشته باشه عاليه، من معمولا دو تا برگ كاهو هم به سبزي كوكو مي زنم، به قول مامانيم كه بهترين كوكوي دنيا درست مي كنه ، پوكش مي كنه، و اينكه براي حدود نيم كيلو سبزي از چهارتا تخم مرغ استفاده مي كنم كه از يك ساعت قبل از يخچال ميذارمش بيرون
▫️3 عدد کدوی متوسط (نیم کیلو) ▫️2 لیوان نخود پخته ▫️1 عدد فلفل سبز ▫️1 عدد فلفل کاپیا یا فلفل دلمه ای ▫️1 لیوان آرد ▫️1ونیم قاشق چایخوری نمک ▫️1 قاشق چایخوری فلفل سیاه ▫️1 قاشق چایخوری زیره ▫️1 قاشق چای خوری فلفل قرمز ▫️1 حبه سیر ▫️1 پیمانه شوید تازه ▫️برای سرخ کردن روغن مایع 🔸در غذا ساز نخود پخته شده و سیر را در بریزید و مخلوط کنید. سپس کدو ها را شسته و رنده کنید و با فشرده کردن آب کدو را خوب بگیرد (کدو آب نداشته باشد) و در یک کاسه بریزید و نخود و سیر پوره شده و ادویه ها را اضافه کنید و در آخر هم شوید وفلفل ریز خرد شده را اضافه و آرد را با کنترل و کم کم اضافه کنید و ورز دهید تا وقتی شروع به شکل گرفتن کرد ، بیایید با کمی روغن زدن به دستتان و بدون افزودن آرد ، آن را شکل دهید. در یک ظرف سلفون ویا کیسه فریزر بکشید و کوفته ها را در ظرف گذاشته وبزارید 15دقیقه در فریزر بماند و بعد در روغن داغ شناور با حرارت متوسط سرخ کنید
▫️آرد سفید ۲ پیمانه سر پر۶ ▫️شکر ۰/۵ ق غ ▫️نمک ۱ ق چ ▫️کره ۳۰ الی ۴۰ گرم (کره آب شود) ▫️روغن ۷میر و تا کنید و ببندید و دوباره گرد کنید و پهن کنید،حالا توی تابه داغ یکم روغن بریزید و نان رو داخل تابه بگذارید،یک طرف که طلایی شد برگردونید تا طرف دیگه هم طلایی بشه
کباب_تابه_ای_مرغ من برای این کباب، ۱ کیلو ران‌ و سینه‌ بدون‌ استخوان‌ مرغ‌ رو چرخ کردم. علاوه بر سینه‌ مرغ، از ران‌ هم استفاده کردم‌ چون سینه‌ مرغ‌ به تنهایی خیلی خشک و سفت میشه‌. بعد به مرغ‌ ۱ عدد پیاز و ۲ حبه سیر رنده شده، نمک، فلفل سیاه، پودرسوخاری، فلفل‌ دلمه‌ نگینی ریز و زعفران‌ دم کرده اضافه کردم‌. مواد رو بعد از ورز دادن‌، بمدت ۱ ساعت در یخچال استراحت دادم. بعد به شکل کوبیده‌ درآوردم و داخل روغن سرخ کردم‌. نکات:👇👇 ◽این غذا بهمراه برنج یا نان‌ سرو میشه. ◾می تونید درکنارش از آب لیموترش تازه استفاده کنید که فوق‌العاده خوشمزش‌ میکنه. ◽میتونید در روغنی که کباب‌ رو داخلش سرخ میکنید، از مقداری کره برای خوش‌طعم‌ و خوش‌عطر شدن کباب استفاده کنید.
🍪 ▫️250 گرم کره هم دمای اتاق ▫️1 تخم مرغ ▫️1 پیمانه بعلاوه 1 قاشق غذاخوری، پودر قند ▫️5 گرم وانیل شکری ▫️1 قاشق چایخوری بکینگ پودر ▫️1 قاشق مرباخوری قهوه ترک ▫️1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو ▫️آرد اونقدر که بخواد 🔸کره، تخم مرغ، پودر قند، وانیل و بکینگ پودر رو باهم مخلوط کنین، کم کم آرد رو اضافه کنین و به ورز دادن ادامه بدین، تا به بافت مورد نظر برسین، نرم که به دست نمیچسبه، خمیر رو به 2 قسمت تقسیم کنین، به یک قسمت بقیه آردو اضافه کنین کم کم و ورز بدین، به دیگری قهوه و پودر کاکائو بزنین و ورز بدین.خمیر اگه خیلی نرم بود، مقداری دیگه آرد بزنین.بعد خمیر هارو به توپهای کمی بزرگتر از فندق تقسیم کنین و مثل شکل خط بندازین و شکل گل کنین، روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین، بچینین. در فر گرم 180 درجه، 15 دقیقه بپزین
مواد لازم لایه پنیری : پنیر خامه ای یک بسته 200 گرمی شکر 50گرم ژلاتین 2 قاشق سوپخوری پُر آب 1/4 پیمانه خامه صبحانه یک بسته200گرمی شکلات تخته ای 100گرم پودر کاکائو 3قاشق سوپخوری طرز تهیه: پنیر خامه‌ای، خامه ، پودر کاکائو و شکر را با همزن زده تا صاف و یک‌دست شود. ژلاتین را با آب سرد مخلوط نموده، به روش بن‌ماری حل می‌کنیم و می‌گذاریم تا به دمای محیط برسد. شکلات تخته‌ای را به روش بن‌ماری ذوب نموده، به مخلوط پنیر اضافه کرده و هم می‌زنیم. سپس ژلاتین را به مواد افزوده و کاملا مخلوط می‌کنیم تا مواد یک‌دست شوند.روی سطح کیک رو کمی با شیر کاکائو یا شربت مرطوب کنید بعد مواد شکلاتی را روی کیک ریخته و شش ساعت در یخچال می‌گذاریم تا آماده شود
نوشیدنی شکلات داغ یخ زده یک نوشیدنی مناسب برای مراسم هایی است که کودکان در آن نقش اصلی را دارند. مواد لازم شکلات خرد شده – پودر کاکائو – شیر – شکر طرز تهیه در قابلمه ای همه این مواد را ترکیب کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید. این شکلات را کنار بگذارید تا کمی خنک شود سپس داخل فریزر قرار دهید. این شکلات یخ زده را با خامه مخلوط کنید. مواد بدست آمده را داخل لیوان بریزید. روی ای نوشیدنی را میتوانید با خامه و شکلات خرد شده تزئین کنید نوش جان 💝 🥤🥤🥤🥤🥤🥤🥤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•این قارچ و پیاززسوخاری🤤• معرکس حتما امتحانش کنید از رستورانی ها هم بهتره🥰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•دسر شکلاتی🍬• • هشتاد گرم شکلات تخته ای • دو لیوان شیر • دو قاشق غذا خوری پودر شکلات • سر قاشق چای خوری نمک • نصف قاشق چای خوری وانیل • یک قاشق غذا خوری آرد ذرت
🥪 ▫️نان تست ▫️۳ حبه سیر ▫️۱ فنجان قارچ اسلایسی ▫️پنیر پیتزا فراوون ▫️جعفری خورد شده ▫️۲ قاشق کره یا روغن زیتون 🔸اول فر رو روشن کردم تا داغ بشه سیر رو رنده کردم و بهش روغن زیتون اضافه کردم و روی تست ها مالیدم بعد روش قارچ و جعفری خورد شده و پنیر پیتزا ریختم و فرستادم تو . ده دقیقه تو فر موند و آخر سر گریل رو روشن کردم تا پنیر قرمز بشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا