10.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترشی لیته بادمجان😍😋
💕بادمجان یک کیلو
💕سیر پنج حبه
💕خیار چهار عدد
💕هویج سه عدد متوسط
💕سبزی معطر دو قاشق
💕گلپر نسابیده یک قاشق چایخوری
💕سرکه به میزان لازم
💕نمک و زردچوبه
💕فلفل قلمی تند
✅طرزتهیه:⬇️⬇️⬇️
💕اول از همه بادمجونارو کبابی میکنیم و پوستش رو میگیریم.دقت کنید حتمل بادمجون کبابی شه که تمام عطر این ترشی به همین بادمجون کبابیشه.
💕خیار و هویج و فلفل و با سرکه و نمک میپزیم و میذاریم کنار تا خنک شه.
💕بادمجون کبابی که با چنگال له کردیم و با زردچوبه مخلوط میکنیم و خیار و هویج و فلفل و از قابلمه خارج میکنیم و ساطوری میکنیم یا مثل من داخل مخلوط کن میریزم و یکم خردش میکنیم.دقت کنید زیاد له نشه.
💕بعد خرد شدن به بادمجون اضافه میکنیم و نمک میزنیم.
💕سیر هم با گلپر ساطوری میکنیم و با سبزی معطر که من چوچاق و کوتکوتو استفاده کردم مخلوط میکنیم و بعد به مواد ترشی
🌟
10.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر شکلاتی خونگی😍😋
۳ لیوان آب
۳ لیوان شیر
نصف لیوان آرد
نصف لیوان شکر
نصف لیوان پودر نشاسته
رو داخل قابلمه بریزین و هم بزنین
یک قاشق مرباخوری وانیل اضافه و مخلوط کنید
روی حرارت بذارین و مدام هم بزنین
وقتی غلظت آن به این حد رسید، شعله رو خاموش کنید
داخل ظرف بریزید و اجازه بدید هم دمای محیط شه
توی این فاصله، یک لیوان شیر
دو قاشق غذا خوری پودر کاکائو
یک قاشق غذا خوری پودر نشاسته
۲۰۰ گرم شکلات تخته ای رو باهم مخلوط کنین
روی حرارت بذارید و مدام هم بزنید تا غلیظ بشه مواد شکلاتی رو روی مواد قبل بریزید و همه جای ظرف پخشش کنید مقداری شکلات رنده شده روی دسر بپاشید و ۳ ساعت توی یخچال قرار بدید هر اندازه ای که دوست داشتین، برش بزنید
🌟
8.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#کیک_هویج
تخممرغ……………….. ۳ عدد
شکر قهوهای ………….. ۱۲۰ گرم
جوششیرین…………… ۱ قاشق چایخوری
بیکینگ پودر ……………. ۲ و ۱/۲ قاشق چایخوری
روغن مایع ………………. ۱۳۵ گرم
آرد ……………………….. ۱۸۸ گرم
هویج رنده شده ………. ۲۵۰ گرم
گردو خرد شده ……….. ۵۰ گرم
پودر دارچین …………. ۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ و شکر رو ۳ دقیقه با همزن بزنید
روغن مایع را اضافه و مخلوط کنید
مواد خشک با هم مخلوط و الک و اضافه بشه
هویج با رنده ریز رنده کنید بریزید تو آبکش که اگه آبی نداشته باشه و بعد اضافه کنید
گردو هم که اضافه میکنین
سایز قالب ۲۲ سانت
دمای فر برقی ۱۶۵ و فر گازی ۱۸۰ و مدت زمان پخت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه
وسط کیک با یه سیخ چوبی تست کنید اگه چیزی بهش نچسبید یعنی پخته
🌟
7.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#دسر_نسکافه_ای
خامه قنادی دو لیوان (حدود۳۰۰ گرم)
پنیر خامه ای (۴ قاشق پر)
نسکافه یا کافی میکس ۲ تا ۳ قاشق پر
بيسکوئيت پتی بور دو بسته(بسته به اندازه ی ظرفتون ممکنه کمتر یا بیشتر لازم بشه)
پودر کاکائو برای الک کردن روی دسر
حتما بيسکوئيت ها رو اول داخل اسپرسو یا نسکافه ی دم شده ی سرد بزنید و مرطوب کنید بعد بچینید.
من داخل کافی میکس زدم.
از خامه ی صبحانه هم میتونید استفاده کنید که در اینصورت باید با کمی پودر قند مخلوط کنید و بزنید تا کمی فرم بگیره.
در آخر پودر کاکائو روش ا
🌟
8.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_یخچالی_فوری
شیر ۱ لیتر
نشاسته ذرت ۴ ق غ
پودر کاکائو ۲ ق غ
شکر ۱ استکان چایخوری
کره ۱۰۰ گرم
چیپس شکلات ۱ استکان چایخوری (بجاش میتونین از شکلات تخته ای خرد شده استفاده کنین)
بیسکوییت پتی بور ۳ بسته
برای روش👇
خامه صبحانه ۱ پاکت
چیپس شکلات یا شکلات تخته ای سفید ۱ استکان چایخوری
برای سس شکلاتی همه ی مواد رو غیر از کره و چیپس شکلات با هم مخلوط کرده و روی حرارت بذارین تا غلیظ شه، از روی حرارت بردارین بهش کره و چیپس شکلات اضافه کنید، همونجوری که داغه به بیسکوییت خرد شده اضافه کنید و کاملا مخلوطش کنید. اگه عجله دارین میتونین ۱ ساعت بذارین تو فریزر، اگه نه شب تا صبح بذارین توی یخچال بمونه.خامه رو روی حرارت بذارین تا داغ شه و قبل از اینکه بجوشه از روی حرارت برش دارین و بهش چیپس شکلات یا شکلات تخته ای سفید اضافه کرده و خوب مخلوط کنید (یا اگه دوست داشتین میتونین از شکلات قهوه ای معمولی یا شکلات تلخ استفاده کنید) بریزین روی کیک و برش زده و سرو کنید.
🌟
6.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیتزا_لقمه ای😍😍
۳لیوان آرد سفید
3 قاشق چ خمیر مایه
1 عدد تخم مرغ
1 لیوان شیر یا آب ولرم
6 قاشق غ روغن
۱ ق چ نمک
۴ ق چ شکر
خمیر مایه، شیر ولرم و 1 قاشق چایخوری شکر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس 5 – 10 دقیقه کناری قرار دهید و بعد بهش،بقیه شکر و نمک و روغن و تخم مرغ اضافه و آرد الکشده رو به تدریج بریزین، خمیر را 10 دقیقه ورز دهید (مکرر روی سطح کار بکوبید و باز کنید) ، آنقدر ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید.داخل کاسه ای را چرب کنید و خمیر را داخل کاسه قرار دهید ، روی خمیر را بپوشانید و در جای گرمی 1 ساعت استراحت دهید ، پس از آماده شدن پف خمیر را با فشار دست بگیرید به چونه های مساوی تقسیم و روی سینی فر که کاغذ روغنی انداختین بچینید و روش پارچه بیاندازید ده دقیقه استراحت بدین
برای پرکردن:
۲۰۰ گرم سوسیس
۲ عدد گوجه فرنگی
نمک و فلفل
پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم
۲ ق غ سس گوجه
گوجه و سوسیس و پنیر پیتزا ریخته و روش زرده تخم مرغ بمالین و در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده بذارین به مدت ۱۵ الی بیست دقیقه 😍
#کیک_شیفون_پرتقال_لیمو
مواد لازم:
تخم مرغ : 4 عدد
پودر شکر: 170 گرم
رنده پوست پرتقال: 1 ق غ
رنده پوست لیمو: 1 ق غ
آب پرتقال: 100 میلی لیتر
آب لیموترش: 50 میلی لیتر
روغن مايع: 60 میلی لیتر
آرد سه صفر: 180 گرم
بیکینگ پودر: 10 گرم
کرم تارتار: 4 گرم
نمک: 1 پنس
طرز تهیه:
ابتدا در يک ظرف بزرگ ،آرد، پودر شکر، بیکینگ پودر، روغن، زنده ی پوست پرتقال و لیمو، آب پرتقال و لیمو و چهار عدد زرده ی تخم مرغ رو اضافه و حسابی مخلوط میکنیم تا کاملا مواد یکدست شوند.
حالا 4 عدد سفیده ی تخم مرغ و کرم تارتار رو داخل ظرف تمیزی ريخته و مخلوط میکنیم ابتدا با دور کند همزن، سپس با دور تند تا زمانی که سفیدها از ظرف نریزد با همزن میزنیم.
در اين مرحله سفیدها رو کم کم به مواد قبلی اضافه و مخلوط میکنیم طی چند مرحله
حالا داخل قالب شیفون رو با کره چرب و آردپاشی میکنیم. مواد کيک رو آروم داخل قالب ريخته و در فر از قبل گرم شده قرار میدهیم. ابتدا با دمای 160 درجه به مدت 40 دقیقه، بعد بدون اينکه در فر رو باز کنیم 10 دقیقه ی دیگه با دمای 175 درجه میذاریم کيک بپزه. پس از اینکه کيک پخت ،بلافاصله از فر خارج نکنين چون پفش میخوابه، در فر رو نیمه باز بزارید تا يکم از دما بيفته، بعد از فر خارج کنید. وقتی کيک کاملا خنک شد از قالب دربیارین و با پودر قند و برش های پرتقال و لیمو تزئین کنيد.
#لیدی_فینگر_کرم_پسته_ای
موادلازم:
1 بسته بیسکوییت لیدی فینگر
1/2 پیمانه شیر
برای کرم:
200 میلی لیتر خامه
150-180 گرم شکلات سفید
50 گرم پودر پسته
1 قاشق غذاخوری کره
طرزتهیه:
خامه رو گرم کنین ولی نجوشونین، شکلات هارو اضافه کنین و حل کنین، کره رو اضافه کنین و حل کنین، پودر پسته رو هم اضافه کنین و مخلوط کنین.مخلوط اولاش آبکی میشه ولی هرچقدر بیشتر بمونه و سرد شه سفت تر میشه.میتونین قبل از استفاده یخچال هم بزارین.
بیسکوییت هارو خیلی کم با شیر خیس کنین و صبر کنین تا نرم شن، بعد روشون با قیف ماسوره کرم رو بدین و یک بیسکوییت دیگه بزارین روش و روشون پودر کاکائو الک کنین و شکلات آب شده بدین
نوش جان
#کمپوت_سیب 🍎
▫️سیب ۸عدد
▫️شکر ۱۰ قاشق غذاخوری
▫️گلاب یک چهارم لیوان
▫️ابلیمو یک ق غ
▫️زعفران
🔸سیب هارو پوست بگیرید قاچ کنید.
شکر رو با ۳لیوان اب و زعفران ابکرده بزارید بجوشه.به محض جوش اومدن سیب هارو بریزید داخلش و ابلیمو و گلاب رو هم بریزید اجازه بدید ۱۵ الی۲۰ دقیقه بجوشه تا نرم بشه.
بعد که نرم شد سیب هارو بردارید و اجازه بدید ابش کمی غلیظ بشه .سیب هارو بریزید داخل شیشه و اجازه بدید شهد که غلیظ شد هم سرد بشه بعد بریزید روی سیب ها و بزارید یخچال خنک بشه
#کیک_شیفون_پرتقال_لیمو
مواد لازم:
تخم مرغ : 4 عدد
پودر شکر: 170 گرم
رنده پوست پرتقال: 1 ق غ
رنده پوست لیمو: 1 ق غ
آب پرتقال: 100 میلی لیتر
آب لیموترش: 50 میلی لیتر
روغن مايع: 60 میلی لیتر
آرد سه صفر: 180 گرم
بیکینگ پودر: 10 گرم
کرم تارتار: 4 گرم
نمک: 1 پنس
طرز تهیه:
ابتدا در يک ظرف بزرگ ،آرد، پودر شکر، بیکینگ پودر، روغن، زنده ی پوست پرتقال و لیمو، آب پرتقال و لیمو و چهار عدد زرده ی تخم مرغ رو اضافه و حسابی مخلوط میکنیم تا کاملا مواد یکدست شوند.
حالا 4 عدد سفیده ی تخم مرغ و کرم تارتار رو داخل ظرف تمیزی ريخته و مخلوط میکنیم ابتدا با دور کند همزن، سپس با دور تند تا زمانی که سفیدها از ظرف نریزد با همزن میزنیم.
در اين مرحله سفیدها رو کم کم به مواد قبلی اضافه و مخلوط میکنیم طی چند مرحله
حالا داخل قالب شیفون رو با کره چرب و آردپاشی میکنیم. مواد کيک رو آروم داخل قالب ريخته و در فر از قبل گرم شده قرار میدهیم. ابتدا با دمای 160 درجه به مدت 40 دقیقه، بعد بدون اينکه در فر رو باز کنیم 10 دقیقه ی دیگه با دمای 175 درجه میذاریم کيک بپزه. پس از اینکه کيک پخت ،بلافاصله از فر خارج نکنين چون پفش میخوابه، در فر رو نیمه باز بزارید تا يکم از دما بيفته، بعد از فر خارج کنید. وقتی کيک کاملا خنک شد از قالب دربیارین و با پودر قند و برش های پرتقال و لیمو تزئین کنيد.
#لیدی_فینگر_کرم_پسته_ای
موادلازم:
1 بسته بیسکوییت لیدی فینگر
1/2 پیمانه شیر
برای کرم:
200 میلی لیتر خامه
150-180 گرم شکلات سفید
50 گرم پودر پسته
1 قاشق غذاخوری کره
طرزتهیه:
خامه رو گرم کنین ولی نجوشونین، شکلات هارو اضافه کنین و حل کنین، کره رو اضافه کنین و حل کنین، پودر پسته رو هم اضافه کنین و مخلوط کنین.مخلوط اولاش آبکی میشه ولی هرچقدر بیشتر بمونه و سرد شه سفت تر میشه.میتونین قبل از استفاده یخچال هم بزارین.
بیسکوییت هارو خیلی کم با شیر خیس کنین و صبر کنین تا نرم شن، بعد روشون با قیف ماسوره کرم رو بدین و یک بیسکوییت دیگه بزارین روش و روشون پودر کاکائو الک کنین و شکلات آب شده بدین
نوش جان