کیک چایی دارچین
تخم مرغ چهار عدد
آرد دو لیوان
بکینگ پودر سه ق چ
شکر یک و نیم لیوان
چای دم کرده غلیظ سرد شده یک لیوان
دارچین یک ق چ.(قابل حذف)
وانیل نوک ق چ.
روغن نصف لیوان
ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل رو مدت پنج دقیقه با همز ن دستی یا چنگال میزنیم باید کاملا سفید رنگ و کشدار بشه بعد بهش روغن رو اضافه میکنیم و هم میزنیم بعد هم چایی و دارچین رو اضافه میکنیم و هم میزنیم بعد هم مخلوط آرد و بکینگ پودر رو الک میکنیم و اضافه و مخلوط میکنیم قالب کیک یا تابه رو خوب چرب کنید بعد کاملا آردپاشی کنید مایه کیک داخل قالب یا تابه می زاریم وش پخت روی گاز شعله پخش کن رو روی شعله متوسط مدت بیست دقیقه میزلریم گرم بشه بعد تابه رو روش میزلریم و روش میزلریم و مدت چهل و پنج دقیقه زمان میدیم بعد این زمان چکمیکنیم با سیخ چوبی داخلش بزنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است وگرنه باید باشه
#کوکی_شکلات_چیپسی
#کوکی
♨️موادلازم:
🔸 شکر: یک، چهارم پیمانه
🔸 شکر قهوه ای: یک،دوم پیمانه
🔸 شیر: ۳قاشق غذاخوری
🔸کره: ۵٠گرم
🔸وانیل یا اسانس وانیل: یک، دوم قاشق چایخوری
🔸آرد: یک، چهارم پیمانه
🔸نمک: به میزان لازم
🔸چیپس شکلاتی: یک، دوم پیمانه
🔸روغن: یک، دوم قاشق غذاخوری
✍طرزتهیه:
🔸شکر، شکر قهوه ای، کره، شیر، اسانس وانیل، نمک و آرد را اضافه میکنیم و به مدت 3. دقیقه با سرعت متوسط هم میزنیم.
🔸سپس چیپس شکلات را به ترکیب اضافه میکنیم. و به مدت نیم ساعت درون فریزر می گذاریم.
🔸سپس خمیر را از فریزر درآورده و به اندازه یک قاشق غذاخوری جدا میکنیم و به شکل توپ در می آوریم و به مدت نیم ساعت درون یخچال می گذاریم.
🔸شکلات و روغن را درون مایکروویو،یاظرف کوچک تفلون و نسوز را روی کتری آبجوش آب می کنیم.
🔸 و توپ های شکلاتی را از یخچال در می آوریم و درون شکلات می غلتانیم.
🔸 به مدت 10 الی 15 دقیقه درون یخچال می گذاریم.
پس از گذشت 15 دقیقه آماده سرو می باشد. نوش جان :-)
#مارابه_دوستان_خود_معرفی_کنید❤️
18.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آبگوشت_مرغ_با_طعم_متفاوت
.به ازای هر نفر ی رون مرغ کوچیک
لیمو عمانی ی عدد
رب یک تا دو قاشق غذاخوری
ادویه و نمک به میران لازم
ی عدد پیاز متوسط
سیب زمینی یک تا دوتا متوسط
لوبیا سفید به ازای هر نفر یک مشت بسته
میتونید جا لوبیا سفید از لپه یا نخود استفاده کنید دستور اصلی لپه هست
اول پیازمون ی سر تفت میدیم تا سبک بشه بعد ادویه و رب ی سر تفت میدیم در نهایت لوبیا سفیدمو ریختمداخل پیاز داغ و ادویه و ربم و ی سر تفت دادم در مرحله اخر رون مرغ هایی که پوست گرفتم در حد چند دقیقه به موادم اضافه کردم ی سر تفت کوچیک دادم و اب ریختم
سیب زمینی و فلفل و گوجه سالم هم به ابگوشتم اضافه کردم گذلشتم رو شعله ملایم دو الی یه ساعت به دل صبر پخته شد و جا افتاد
عجیب طعم جالبی داشت
گوشت کوبیدشو مرغ تیکه تیکه کنید با لوبیا و سیب زمینی و پیاز وگوجش خوب بکوبید اوففف عالی بود عالی
5.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سالاد سیبزمینی و شوید، با مرغ و ذرت 😍😋
سینه مرغ رو به صورت مکعبی بُرش بدید و به اون ادویه بزنید.
فلفلسیاه
نمک
پاپریکا
پودر سیر
پودر پیاز
خوب مخلوط کنید و بزارید کنار.
سیبزمینی هم بُرش بدید و با آب سرد بزارید تا بپزه. وقتی خوب پخت آبکش کنید.
مرغهارو توی آبجوش بریزید، ۲۰ دقیقه بعد ذرت رو اضافه کنید و ۴-۵ دقیقه بعد آبکش کنید.
.
داخل کاسه، نصف سیبزمینیهارو به همراه نمک، فلفلسیاه، چند قاشق مایونز و آب لیمو تازه بکوبید تا سس سالاد تکمیل بشه.
مرغ و ذرت، بقیه سیبزمینی، شوید تازه، پیازچه و گشنیز خرد شده رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنیدسالاد آماده هست میتونید با سس فلفل اون رو سِرو کنید
9.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این خورشت آلو مجلسی برای کنار مرغ یا گوشت بی نهایت خوشمزه میشه پیشنهاد میکنم یکبار امتحان کنید گزینه ی همیشگیتون میشه👌.
مواد لازم :
آلو مجلسی:یک کاسه کوچیک
زرشک: یک فنجان
پباز :یک عدد کوچیک
شکر : نصف فنجان (سلیقه ای ولی از نظر من حذف نشه خیلی بهتره)
آبلیمو یا آب نارنج: دو قاشق
طرز تهیه هم مطابق کلیپ درست کنید ولی به نکته رو بگم اخر پخت این خورشت آلو در ظرف رو نیمه باز بزارید که قوام بیاد و جا بیوفته👌مدت زمان پخت این خورشت کمتر از نیم ساعته ولی بینهایت خوشمزه ست
11.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#برگر_دستی 😍😋
خوشمزه بودن این برگر برای استفاده از گوشته که من ۲۰ درصد از گوشت گوسفندی استفاده کردم
مواد لازم👇
گوشت ۷۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
نمک و فلفل سیاه
مواد ماست و بادمجون👇
ماست ترش ۲ پیمانه
بادمجون ۴ عدد
سیر ۱ حبه
لیمو نصف
روغن زیتون ۲ قاشق
نمک وفلفل سیاه
پیاز کاراملی👇
پیاز ۳ عدد
شکر قهوه ای ۱ قاشق
سرکه بالزامیک ۲ قاشق
نمک و فلفل سیاه
6.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوفته ترش گیلانی😍😋
داخل یه ظرف، ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
یک عدد پیاز رنده و آبگیری شده
یک قاشق چایخوری نمک
یک قاشق چایخوری فلفل سیاه بریزید و مخلوط کنید
با دست حسابی ورز بدین
هر مدلی که دوست داشتین، شکل بدین و بذارین کنار
داخل یه قابلمه کمی روغن بریزین
یک عدد پیاز رنده شده
۲ حبه سیر خرد شده
و یک قاشق چایخوری زردچوبه اضافه کنید و تفت بدید ۱۰۰ گرم گردوی آسیاب شده بریزید و هم بزنید یک الی دو قاشق غذا خوری رب انار اضافه و ترکیب کنید یک قاشق چایخوری سبزی معطر (من از نعنا خشک و ترخون استفاده کردم) اضافه و مخلوط کنید نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه و دو قاشق غذا خوری آب انار بریزین و تفت بدید نصف لیوان آب بریزین، بیشتر نریزید یک قاشق غذاخوری رب گوجه و یک عدد گوجه رنده شده اضافه و یکدست کنید در قابلمه رو بذارید و نیم ساعت روی حرارت باشه تا غلیظ بشه داخل تابه روغن بریزین کوفته ها رو داخلش بچینین و دوطرفشو سرخ کنیدبعد داخل سس، بذارینشون روش دو عدد گوجهی خرد و سرخ شده بذارید با در باز نیم ساعت روی حرارت ملایم بزاریم
21.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•
چیزکیک یکی از بهترین دسرهاست حالا اگر چیزکیک لوتوس باشه که خود خود بهشته 😍😋
17.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کِرِپ با سس فلفل دلمهای و پنیر 😍😋
مواد لازم:
سس فلفل دلمه:
پیاز:🧅 ۱ عدد
گوجه فرنگی:🍅 ۱ عدد
فلفل دلمه:🫑 ۱ عدد
نمک و فلفل سیاه🌶🧂
آویشن: 🌱۱ قاشق چایخوری
جعفری🍀
خوب موارد رو ریز کنید. اول روی حرارت زیاد سرخ کنید، بعد حرارت رو کم کنید تا ۱۵ دقیقه حرارت ببینه.
مایه کِرپ:
آرد: 🥡۱ لیوان
نمک: 🧂۱ سرانگشت
شیر: 🥛۱/۵ لیوان
تخم مرغ:🥚 ۲ عدد
.
مایه کرپ رو توی ماهیتابه بریزید، روی حرارت کم ۴-۵ دقیقه نگه دارید، سس فلفلدلمه رو بریزیر، پنیر هم بریزید.
اگه فر دارید اون رو توی فر بزارید که فقط از بالا روشن هست (حالت گریل)
اما اگه فر ندارید، میتونید ۵ دقیقه روی حرارت کم در ماهیتابه رو بزارید تا پنیر آب بشه.
16.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•خورشت فسنجون🍛😍😋
یکبار اینجوری درست کنید حتما خوشتون میاد
مواد لازم:
مرغ:۴تیکه
گردو:۳۰۰گرم
رب انار ترش:۱ق غ
رب انار شیرین:۱ق غ
زعفران:به میزارن لازم
یخ:۱پیمانه
مواد لازم
مرغ : سینه و ران و دلخواه
اب پرتغال
پیاز رنده شده
زعفران دم کرده
ادویه ها : زرد چوبه _ فلفل سیاه _ نمک _ تخم گشنیز _ زنجبیل
کره
طرز تهیه :
اول ب مرغ ها زعفران دم کرده میزنیم بعد ادویه هارو اضافه مبکنیم و مرغ رو ماساژ میدیم و میزاریم به مدت دوساعت بمونه تا مزه دار بشه
بعد از دو ساعت مرغ رو با کره سرخ میکنیم و میزاریم تا خوب برشته بشه
تویه همون روغن پیاز رنده شدرو اضافه میکنیم و سرخ مبکنیم بعد کمی فلفل سیاه و زرد چوبه و نمک هم اضافه میکنیم و مرغ های سرخ شدرو رویه پیاز ها میزاریم و اب پرتغال رو اضافه میکنیم
وقتی که اماده شد اواخر پخت رویه مرغ ها کمی زعفران دم کرده میریزیم و امادع سرو هستش
نوش جان
#نبات_فوری
شیر یا آب یک لیوان
شکر سه لیوان
زعفرون وعرق هل به مقدار دلخواه من دو قاشق زعفرون غلیظ زدم وسه قاشق عرق هل
طرز تهیه:
شیر وشکر رو روی حرارت متوسط بزارید وگهگاهی هم بزنید تا به غلظت ایده آل در بیاد در حدی باشه که مایع غلیظ وسنگین بشه ولی به کف قابلمه نچسبه.
بعد ته یه سینی فلزی رو کمی با روغن مایع چرب کنید ومواد رو داخل سینی بریزید وروش رو تا گرمه کمی خلال پسته وگلبرگ گل محمدی بریزید وبزارید در دمای محیط تا خودش رو بگیره.
من ۱۰دقیقه بعداز ریختن مواد داخل سینی اونا رو با چاقوی تیز برش زدم.
بعداز تهیه نبات بهتره در ظرف در بسته در فریز نگهداری کنید.
من اولین بارم بود که درست کردم وبسیار طعمشو دوس داشتم تقریبا مثل شکر پنیره ولی زعفرونی همراه چای محشر میشه.
فقط مثل نبات داخل چای حل نکنید بهتره
نوش جان