eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
6.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با روش فوق العاده خوشمزه مواد لازم📝 200 گرم گوشت گاو نصف لیوان چای بلغور خوب -  شوید 1 دسته می تواند از جعفری استفاده کند ۱  عدد پیاز نصف یک قاشق چایخوری روغن  آب گرم 1.5 پیمانه  1 کاسه ماست می تواند سیر اضافه کند قاشق نعناع ۱ قاشق قاشق فلفل  قاشق روغن 3 قاشق . ✍طرز تهیه:  نمک کدو تنبل را صاف کرده و با اضافه کردن ملات و ملات آماده شده خود را همانطور که در قابلمه اضافه می کنیم در آب اضافه کرده و نصف آب اضافه می کنیم تا زمانی که بیایم تا روی حرارت کم بپزد و اضافه کرد ماست و سس اضافه کرد ... گوشت چرخ کرده پیاز رنده شده و شوید یا جعفری و ادویه و بلغور رو با گوشت چرخ کرده ورج میدهیم و کدوها رو برش داده طبق فیلم و انها را به صورتی که در فیلم هست رو کدو می گذاریم و انها را تا میزنیم و در ماهیتابه میگذاریم و روغن و سپس اب اضافه میکنیم و میزاریم به مدت ۱ ساعت و نیم روی خرارت ملایم بپزد و در اخر هم ماست و سس اضافه میکنیم.😋 @ashpazy_irani ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
6.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینم یه خوشمزه باکدوسبز اول 3عددکدوراورقه ای برش میزنیم ودودقیقه درآبجوش میپزیم یک عددتخم مرغ رابایک لیوان شیر+ 5قاشق آرد+نمک+فلفل مخلوط میکنیم کدوهاراداخلش غلط میزنیم ودرروغن سرخ میکنیم.😋 @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
طرز تهیه @Ashpazy_irani 👇❤️👇❤️👇❤️👇❤️👇❤️👇❤️👇
مواد لازم شیرینی بهشتیپودر قند۳۵۰ گرمروغن صاف قنادی یا روغن جامد۴۰۰ گرمآرد سفید شیرینی پزی۷۵۰ تا ۸۰۰ گرموانیلنصف قاشق چایخوریروغن مایع۵۰ گرم مراحل تهیه شیرینی بهشتی 1. ابتدا از یک ساعت قبل همه مواد را از یخچال خارج می کنیم تا به دمای محیط برسند. برای شروع پودر قند را در یک ظرف مناسب با روغن مخلوط می کنیم و با همزن به مدت 10 دقیقه هم می زنیم تا سفید و پوک و خامه ای شود. 2. سپس نصف روغن مایع را به همراه وانیل اضافه می کنیم و دوباره با همزن هم می زنیم. توجه کنید در این مرحله می توانید مقداری زعفران یا کاکائو اضافه کنید تا شیرینی بهشتی شما زعفرانی یا کاکائویی شود. 3. سپس آرد را به تدریج و به آرامی در حالی که با همزن مواد را هم می زنیم اضافه می کنیم. آرد تا جایی که خمیر شل است اضافه می کنیم و اگر دیدید خمیر زیادی سفت شد می توانید کمی روغن مایع اضافه کنید. 4. پس از اینکه خمیر آماده شد، آن را داخل قیف می ریزیم و شروع به قیف زدن می کنیم. شیرینی های قالب زده شده را بهتر است روی سینی فر نچینید و از سینی دیگری استفاده کنید. چون اگر از سینی فر استفاده کنید، زیر شیرینی ها می سوزد. همچنین سینی را کاغذ روغنی بیندازید و لازم نیست چرب کنید. 5. توجه کنید سری بعد که می خواهید قیف را با خمیر پر کنید حتما خمیر را به مدت دو دقیقه با همزن هم بزنید تا دوباره پوک شود. بعد از اینکه تمامی خیمر را قیف زدیم، روی شیرینی ها را با پودر نارگیل و یا تخم خرفه تزیین می کنیم و بعدش شیرینی ها را برای پخت داخل فر می گذاریم. 6. فر را از 15 دقیقه قبل با دمای 170 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود. بعد از اینکه فر گرم شد، شیرینی ها را به مدت 20 تا 25 دقیقه با دمای 170 درجه سانتی گرد داخل فر می گذاریم و صبر می کنیم تا شیرینی ها بپزند. مواظب باشید شیرینی ها را نسوزانید. 7. بعد از اینکه شیرینی های بهشتی پخت، آن ها را از فر خارج می کنیم و صبر می کنیم خنک شوند و بعدش از کاغذ روغنی جدا می کنیم. به هیچ وجه موقع خارج کردن شیرینی ها از فر بهشون دست نزنید، چون شیرینی ها داغ هستند و با این کار وا می روند. امیدواریم از خوردن این شیرینی های بهشتی خوشمزه لذت ببرید.
مواد لازم برای : شکلات تیره ۷۰% (اگر برای گیاه خواران درست می کنید حتما مطمئن شوید داخلش شیر وجود ندارد) روزغن نارگیل طبیعی ¼ پیمانه وانیل ۱ قاشق چایخوری آب ۳ قاشق غذاخوری نمک ۱ پینچ مواد رویه ترافل شکلات تلخ: پودر کاکائو ½ پیمانه پسته خرد شده ½ پیمانه پودر نارگیل ½ پیمانه طرز تهیه ترافل شکلات تلخ: شکلاتتان را تکه کنید، سپس شکلات ها ، روغن نارگیل و آب را در ظرفی شیشه ای ریخته و مانند روش بن ماری روی بخار قرار دهید هم بزنید تا زمانی که شکلات ها و روغن نارگیل شل شوند! دقت کنید کامل ذوب نشود فقط شل شود. به محض آنکه تمام شکلات ها شل شد از روی حرارت بردارید و وانیل و نمک را اضافه کنید. حدود یک ساعت در یخچال بگذارید تا کمی خودش را بگیرد ولی هنوز بتوان به آن شکل داد سپس از یخچال خارج کرده و با دست آن ها را گرد کنید و در مواد رویه ای که می خواهید بغلتانید ترافل ها را در یخچال نگهدارید . قبل از سرو از یخچال خارج کرده تا به دمای محیط برسد
طرز تهیه @ashpazy_irani ❤️👇❤️👇❤️👇❤️👇❤️👇❤️👇
آشپزی ایرانی🍔
طرز تهیه #نان_برنجی_قزوینی @ashpazy_irani ❤️👇❤️👇❤️👇❤️👇❤️👇❤️👇
مواد لازم برای تهیه نان برنجی قزوینی : آرد برنج نرم 2 و 1/2 پیمانه پودر شکر 1/2 پیمانه + 1 قاشق چای خوری پودر هل تازه 1/3 قاشق چای خوری گلاب 1/2 پیمانه روغن جامد  125 گرم زعفران غلیظ 1-2 قاشق غذا خوری تخم مرغ یک عدد تخم خرفه  یا خلال پسته   طرز تهیه نان برنجی قزوینی : روغن رو آب کنید و بگذارید خنک بشه نه کامل (دست را که نسوزاند) . بعد با پودر شکر داخل همزن برقی بزنید. بهش هل رو اضافه کنید و هم بزنید  تا پودر شکر و روغن خوب یکدست بشه. یک عدد تخم مرغ داشتیم می شکنیم زرده رو جدا میکنیم و سفیده رو به دو قسمت تقسیم می کنیم ( فقط نصف سفیده + زرده رو برای داخل شیرینی نیاز داریم) تخم مرغ و گلاب رو کمی هم زده و به مواد اضافه کنید و دوباره هم بزنید. حالا آرد برنج رو بریزید و خوب مخلوط کنید. حالا زعفرون آب شده غلیظ رو اضافه میکنیم اگر خواستید نان برنجی قزوینی ها تون زیاد زرد بشه میتونید کمی زعفرون بیشتری بهش اضافه کنید. اگر خواستید شیرینی هاتون دو رنگ بشه قبل از اضافه کردن زعفران نصف خمیر رو جدا کنید . همزن رو خاموش کنید و با دست سعی کنید خمیر رو یک دست جمع کنید . اگر خمیر خشک بود یعنی به ورز دادن بیشتری نیاز داره. اگر شل بود اشکالی نداره بعد استراحت نرم میشه. یک تکه کوچولو از خمیر جدا کنید و تو دستتون گرد کنید اگر به راحتی گرد شد و ترک نخورد خمیرتون آماده هست. اگر نه به خمیر 1-2 قاشق روغن مایع اضافه و دوباره ورز بدید. به هیچ عنوان به خمیر نان برنجی قزوینی گلاب بیشتری اضافه نکنید چون باعث میشه شیرینی هاتون سفت بشه. حالا خمیر رو خوب گرد کنید و داخل یک پلاستیک بپیچید و بزارید یه جای خنک ( نیازی به یخچال نیست) به مدت 12 ساعت تا خمیر استراحت کنه. اگر بعد از دوازده ساعت نتونستید خمیر رو درست کنید، می تونید اون رو داخل یخچال منتقل کنید و به مدت یک هفته نگهداری کنید  خمیر رو بعد از در اوردن از یخچال کمی  ورز بدید و بعد بپزید.
ای برای خمیر 🔸۲لیوان اب 🔸۱ق غذاخوری روغن زیتون 🔸۱ق مرباخوری خمیر مایه خشک 🔸۵لیوان ارد 🔸۱ق مرباخوری نمک مواد میانی: 🔸۱عدد پیاز متوسط 🔸۱فنجان روغن زیتون 🔸۱ق غذاخوری رب گوجه 🔸 زیره /فلف سیاه /ریحون خشک/پول بیبر(پرک فلفل قرمز)/نمک 🔸۲عدد سیب زمینی ابپز بزرگ 📝خمیر را از شب قبل اماده کنید راحتر است. خمیر مایه خشک را با کمی اب و نوک قاشق شکر مخلوط کنید و ۱۰دقیقه کنار بگذارید تا عمل اید.خمیر مایه عمل امده و تمام مواد خمیر را با هم‌مخلوط کنید و خمیر نسبتا سفتی درست کنید .برای مواد میانی :پیاز رابا روغن تفت دهید ۱ق رب را اضافه کنید و‌هم بزنید ادویه ها و سیب رمینی رنده شده هم اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. از خمیر اندازه نارنگی جدا کنید و روی سطح ارد پاشی شده با وردنه اندازه پیش دستی باز کنید. از مواد میانی روی نصف خمیری که باز کردید ۱ق غذاخوری پر قرار دهید و نیمه دیگر خمیر را روی دیگر تا کنید نیم دایره شود با فشار دست اطراف خمیر را ببندید. پیده های اماده شده را روی یک دستمال تمیز بچینید . از اولین پیده ای که درست کردید به ترتیب شروع به پخت کنید . داخل تابه با حرارت متوسط بپزید ،بعد از پخت یا حین پخت میتوانید روی پیده ها کره بمالید .من کره نزدم. @ashpazy_irani
7.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✍طرزتهیه: برای هر فنجان چای یک قاشق غذاخوری از به خشک رو بریزید تو تابه و بو بدین در حدی بو بخوره که تغییر رنگ بده بعد بریزیم تو قوری و آب جوش بریزین و یک ربع اجازه بدین دم بکشه و با نبات سرو کنین من همیشه در حدی به رو تفت میدم که رنگش قهوه ای تیره بشه هر جی تیره تر بشه خوشرنگ تر میشه. ↩ میشه همه بِه خشکا رو یه جا بو داد و نگه داشت واسه روز مبادا ، اما هر سری همون مقدار رو که دم میکنین بو بدین در حد یک دقیقه عطر و خوشمزگی چای تون دو برابره.😋 @ashpazy_irani ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
2 پیمانه میشه و 10 دقیقه لازم دارین... حدود 226تا227 گرم شکلات تلخ، تکه تکه شده 1 و 1/4 پیمانه خامه پرچرب 1 قاشق غذاخوری شربت ذرت روشن(بجاش میتونین عسل طبیعی بزنین)(جایگزین دیگه داره ولی عسل راحته) خامه و شربت ذرت روی شعله متوسط بزارین ولی نجوشونین، شکلات هارو توی کاسه ای که در برابر حرارت نشکنه بریزین و مخلوط خامه گرم رو روی شکلات ها بریزین، بزارین 1 دقیقه اونجور بمونه، بعد هم بزنین تا نرم و شفاف شه.بزارین یکم سرد شه. ⚠نکته: این گاناش میتونه تا 5 روز بمونه یخچال. قبل از استفاده کردن، بصورت بن ماری گرم کنین. ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ @ashpazy_irani