مواد لازم شیرینی بهشتیپودر قند۳۵۰ گرمروغن صاف قنادی یا روغن جامد۴۰۰ گرمآرد سفید شیرینی پزی۷۵۰ تا ۸۰۰ گرموانیلنصف قاشق چایخوریروغن مایع۵۰ گرم
مراحل تهیه شیرینی بهشتی
1. ابتدا از یک ساعت قبل همه مواد را از یخچال خارج می کنیم تا به دمای محیط برسند. برای شروع پودر قند را در یک ظرف مناسب با روغن مخلوط می کنیم و با همزن به مدت 10 دقیقه هم می زنیم تا سفید و پوک و خامه ای شود.
2. سپس نصف روغن مایع را به همراه وانیل اضافه می کنیم و دوباره با همزن هم می زنیم. توجه کنید در این مرحله می توانید مقداری زعفران یا کاکائو اضافه کنید تا شیرینی بهشتی شما زعفرانی یا کاکائویی شود.
3. سپس آرد را به تدریج و به آرامی در حالی که با همزن مواد را هم می زنیم اضافه می کنیم. آرد تا جایی که خمیر شل است اضافه می کنیم و اگر دیدید خمیر زیادی سفت شد می توانید کمی روغن مایع اضافه کنید.
4. پس از اینکه خمیر آماده شد، آن را داخل قیف می ریزیم و شروع به قیف زدن می کنیم. شیرینی های قالب زده شده را بهتر است روی سینی فر نچینید و از سینی دیگری استفاده کنید. چون اگر از سینی فر استفاده کنید، زیر شیرینی ها می سوزد. همچنین سینی را کاغذ روغنی بیندازید و لازم نیست چرب کنید.
5. توجه کنید سری بعد که می خواهید قیف را با خمیر پر کنید حتما خمیر را به مدت دو دقیقه با همزن هم بزنید تا دوباره پوک شود. بعد از اینکه تمامی خیمر را قیف زدیم، روی شیرینی ها را با پودر نارگیل و یا تخم خرفه تزیین می کنیم و بعدش شیرینی ها را برای پخت داخل فر می گذاریم.
6. فر را از 15 دقیقه قبل با دمای 170 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود. بعد از اینکه فر گرم شد، شیرینی ها را به مدت 20 تا 25 دقیقه با دمای 170 درجه سانتی گرد داخل فر می گذاریم و صبر می کنیم تا شیرینی ها بپزند. مواظب باشید شیرینی ها را نسوزانید.
7. بعد از اینکه شیرینی های بهشتی پخت، آن ها را از فر خارج می کنیم و صبر می کنیم خنک شوند و بعدش از کاغذ روغنی جدا می کنیم. به هیچ وجه موقع خارج کردن شیرینی ها از فر بهشون دست نزنید، چون شیرینی ها داغ هستند و با این کار وا می روند. امیدواریم از خوردن این شیرینی های بهشتی خوشمزه لذت ببرید.
مواد لازم برای #ترافل_شکلات_تلخ:
شکلات تیره ۷۰% (اگر برای گیاه خواران درست می کنید حتما مطمئن شوید داخلش شیر وجود ندارد)
روزغن نارگیل طبیعی ¼ پیمانه
وانیل ۱ قاشق چایخوری
آب ۳ قاشق غذاخوری
نمک ۱ پینچ
مواد رویه ترافل شکلات تلخ:
پودر کاکائو ½ پیمانه
پسته خرد شده ½ پیمانه
پودر نارگیل ½ پیمانه
طرز تهیه ترافل شکلات تلخ:
شکلاتتان را تکه کنید، سپس شکلات ها ، روغن نارگیل و آب را در ظرفی شیشه ای ریخته و مانند روش بن ماری روی بخار قرار دهید هم بزنید تا زمانی که شکلات ها و روغن نارگیل شل شوند! دقت کنید کامل ذوب نشود فقط شل شود.
به محض آنکه تمام شکلات ها شل شد از روی حرارت بردارید و وانیل و نمک را اضافه کنید.
حدود یک ساعت در یخچال بگذارید تا کمی خودش را بگیرد ولی هنوز بتوان به آن شکل داد
سپس از یخچال خارج کرده و با دست آن ها را گرد کنید و در مواد رویه ای که می خواهید بغلتانید
ترافل ها را در یخچال نگهدارید . قبل از سرو از یخچال خارج کرده تا به دمای محیط برسد
آشپزی ایرانی🍔
طرز تهیه #نان_برنجی_قزوینی @ashpazy_irani ❤️👇❤️👇❤️👇❤️👇❤️👇❤️👇
مواد لازم برای تهیه نان برنجی قزوینی :
آرد برنج نرم 2 و 1/2 پیمانه
پودر شکر 1/2 پیمانه + 1 قاشق چای خوری
پودر هل تازه 1/3 قاشق چای خوری
گلاب 1/2 پیمانه
روغن جامد 125 گرم
زعفران غلیظ 1-2 قاشق غذا خوری
تخم مرغ یک عدد
تخم خرفه یا خلال پسته
طرز تهیه نان برنجی قزوینی :
روغن رو آب کنید و بگذارید خنک بشه نه کامل (دست را که نسوزاند) . بعد با پودر شکر داخل همزن برقی بزنید.
بهش هل رو اضافه کنید و هم بزنید تا پودر شکر و روغن خوب یکدست بشه.
یک عدد تخم مرغ داشتیم می شکنیم زرده رو جدا میکنیم و سفیده رو به دو قسمت تقسیم می کنیم ( فقط نصف سفیده + زرده رو برای داخل شیرینی نیاز داریم)
تخم مرغ و گلاب رو کمی هم زده و به مواد اضافه کنید و دوباره هم بزنید. حالا آرد برنج رو بریزید و خوب مخلوط کنید.
حالا زعفرون آب شده غلیظ رو اضافه میکنیم اگر خواستید نان برنجی قزوینی ها تون زیاد زرد بشه میتونید کمی زعفرون بیشتری بهش اضافه کنید.
اگر خواستید شیرینی هاتون دو رنگ بشه قبل از اضافه کردن زعفران نصف خمیر رو جدا کنید .
همزن رو خاموش کنید و با دست سعی کنید خمیر رو یک دست جمع کنید . اگر خمیر خشک بود یعنی به ورز دادن بیشتری نیاز داره.
اگر شل بود اشکالی نداره بعد استراحت نرم میشه.
یک تکه کوچولو از خمیر جدا کنید و تو دستتون گرد کنید اگر به راحتی گرد شد و ترک نخورد خمیرتون آماده هست.
اگر نه به خمیر 1-2 قاشق روغن مایع اضافه و دوباره ورز بدید. به هیچ عنوان به خمیر نان برنجی قزوینی گلاب بیشتری اضافه نکنید چون باعث میشه شیرینی هاتون سفت بشه.
حالا خمیر رو خوب گرد کنید و داخل یک پلاستیک بپیچید و بزارید یه جای خنک ( نیازی به یخچال نیست) به مدت 12 ساعت تا خمیر استراحت کنه.
اگر بعد از دوازده ساعت نتونستید خمیر رو درست کنید، می تونید اون رو داخل یخچال منتقل کنید و به مدت یک هفته نگهداری کنید خمیر رو بعد از در اوردن از یخچال کمی ورز بدید و بعد بپزید.
#پیده_سیب_زمینی_تابه ای
برای خمیر
🔸۲لیوان اب
🔸۱ق غذاخوری روغن زیتون
🔸۱ق مرباخوری خمیر مایه خشک
🔸۵لیوان ارد
🔸۱ق مرباخوری نمک
مواد میانی:
🔸۱عدد پیاز متوسط
🔸۱فنجان روغن زیتون
🔸۱ق غذاخوری رب گوجه
🔸 زیره /فلف سیاه /ریحون خشک/پول بیبر(پرک فلفل قرمز)/نمک
🔸۲عدد سیب زمینی ابپز بزرگ
📝خمیر را از شب قبل اماده کنید راحتر است.
خمیر مایه خشک را با کمی اب و نوک قاشق شکر مخلوط کنید و ۱۰دقیقه کنار بگذارید تا عمل اید.خمیر مایه عمل امده و تمام مواد خمیر را با هممخلوط کنید و خمیر نسبتا سفتی درست کنید .برای مواد میانی :پیاز رابا روغن تفت دهید ۱ق رب را اضافه کنید وهم بزنید ادویه ها و سیب رمینی رنده شده هم اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.
از خمیر اندازه نارنگی جدا کنید و روی سطح ارد پاشی شده با وردنه اندازه پیش دستی باز کنید.
از مواد میانی روی نصف خمیری که باز کردید ۱ق غذاخوری پر قرار دهید و نیمه دیگر خمیر را روی دیگر تا کنید نیم دایره شود با فشار دست اطراف خمیر را ببندید.
پیده های اماده شده را روی یک دستمال تمیز بچینید .
از اولین پیده ای که درست کردید به ترتیب شروع به پخت کنید .
داخل تابه با حرارت متوسط بپزید ،بعد از پخت یا حین پخت میتوانید روی پیده ها کره بمالید .من کره نزدم.
@ashpazy_irani
7.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#_چای_به
✍طرزتهیه:
برای هر فنجان چای یک قاشق غذاخوری از به خشک رو بریزید تو تابه و بو بدین در حدی بو بخوره که تغییر رنگ بده بعد بریزیم تو قوری و آب جوش بریزین و یک ربع اجازه بدین دم بکشه و با نبات سرو کنین من همیشه در حدی به رو تفت میدم که رنگش قهوه ای تیره بشه هر جی تیره تر بشه خوشرنگ تر میشه.
↩ میشه همه بِه خشکا رو یه جا بو داد و نگه داشت واسه روز مبادا ، اما هر سری همون مقدار رو که دم میکنین بو بدین در حد یک دقیقه عطر و خوشمزگی چای تون دو برابره.😋
@ashpazy_irani
5.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#_نیمرو🍳
ایده های جالب نمیرویی
@ashpazy_irani
#گاناش_شکلانی
2 پیمانه میشه و 10 دقیقه لازم دارین...
حدود 226تا227 گرم شکلات تلخ، تکه تکه شده
1 و 1/4 پیمانه خامه پرچرب
1 قاشق غذاخوری شربت ذرت روشن(بجاش میتونین عسل طبیعی بزنین)(جایگزین دیگه داره ولی عسل راحته)
خامه و شربت ذرت روی شعله متوسط بزارین ولی نجوشونین، شکلات هارو توی کاسه ای که در برابر حرارت نشکنه بریزین و مخلوط خامه گرم رو روی شکلات ها بریزین، بزارین 1 دقیقه اونجور بمونه، بعد هم بزنین تا نرم و شفاف شه.بزارین یکم سرد شه.
⚠نکته: این گاناش میتونه تا 5 روز بمونه یخچال. قبل از استفاده کردن، بصورت بن ماری گرم کنین.
@ashpazy_irani
#فینگر_فود
نان باگت برش خورده
مقدارى سبزى جعفرى
كالباس سرخ شده
مقدارى سالاد الويه
خلال دندان
كالباس هارو خيلى كم روى حرارت سرخ كنيد
مقدارى سالاد الويه بينشون بزاريد و بپيچونيدشون
@ashpazy_irani
6.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#گاناش 🎂🍫
آموزش درست کردن گاناش
۴ کیلو شکلات کارو
۷عدد خامه صبحانه ۲۵۰ گرمی پگاه
هردو بنماری کنید و به دمای ۵۰ برسه و باهم مخلوط کنید دقت کنید که به روغن نیوفته
بعد آماده شدن کمی استراحت بدین و در ۳مرحله گاناش کشی رو انجام بدین و بعد از هر بار ۱۰ دقیقه استراحت بدین
هنری زیبا از استاد خدادادی
@ashpazy_irani
7.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#لقمه_گوشت
مواد لازم :
نان لواش ۶ عدد برشته نباشه
گوشت چرخکرده گوساله ۴۰۰ گرم
پیاز متوسط ۳ عدد
کدوحلوایی چهارصد گرم
ماست محلی سه قاشق سوپ خوری
خامه_ترش ۱۰۰ گرم
سس گوجه ۱۰۰ گرم
پنیرپیتزا ۱۰۰ گرم
دستور پخت :
ابتدا پیاز له شده با مخلوط کن و کدوحلوایی رنده شده و گوشت را با نمک و فلفل خوب مخلوط می کنیم
طبق فیلم با نان ها و مخلوط بالا رول های گوشت را درست کرده و با برش لقمه ها را می سازیم کف ظرف فر را با روغن چرب کرده لقمه ها را چیده و برای سس ماست و سس گوجه و پنیرپیتزا و نمک و فلفل و به دلخواه پودسیر را با هم مخلوط کرده روی لقمه ها ریخته و با دمای دویست درجه پنجاه دقیقه داخل فر می پزیم
پ.ن : در صورت نداشتن ماست خانگی از دوغ کفیر استفاده کنید
@ashpazy_irani
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
دوستای گلم یه تجربه کوچیک داشتم و گفتم باهاتون در میون بزارم شاید به کارتون بیاد 😍
برای گرفتن #نفخ_حبوبات زمانایی که زیاد فرصت خیس کردنشون رو ندارید میتونید یدونه خیار رو از وسط نصف کنید و داخل اب حبوبات بزارید .
تمام نفخ حبوبات رو به خودش میگیره
#فیلم_آشپزی
@ashpazy_irani