لبخند بزن☺️
به دیروزی که گذشت
و به امروزی که زیباست
و به فردایی که زیباتر خواهد بود
#لحظه_هاتون_زیبا
17.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#نان خامه ای ترک دار👨🍳
💚نان خامه ای:
شیر ۱۰۰ گرم
آب ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۲۰۰ گرم
آرد کیک ۱۲۰ گرم
کره ۸۵ گرم
وانیل یک قاشق چایی
گلوکز ۱۰ گرم
دمای فر ۱۸۰ درجه سانتی گراد (۳۵۶ درجه فارنهایت)
زمان پخت ۴۰ دقیقه
💛کرم دیپلمات:
زرده تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۴۰ گرم
نشاسته ذرت ۲۵ گرم
نمک یک هشتم قاشق چایی
شیر ۲۵۰ گرم
عصاره وانیل یک قاشق چایی
کره ۲۰ گرم
خامه قنادی فرم داده شده ۱۵۰ گرم
🧡روکش ترک دار (کراکلین):
کره ۸۰ گرم
شکر قهوه ای ۱۰۰ گرم
آرد کیک ۱۰۰ گرم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👨🍳#مرغ رژیمی👩🍳
با یه قاشق روغن بال و کتف برشته و خوش طعم درست کن😌
~🩵مواد لازم:
-بال و کتف
-روغن زیتون یا مایع ۱ ق غ
-پول بیبر ۱/۴ ق چ
-ادویه مرغ که خییییلی خوش طعمش میکنه
-نمک
• فر گازی ۱۸۰ درجه ۳۰ تا ۴۵ دقیقه
• فر برقی و سولاردم ۱۷۰ درجه ۳۰ دقیقه
12.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیتزا قارچ و مرغ😍😋
مواد لازم :
▪️فیله مرغ ۷ ۶ عدد
▪️قارچ متوسط تفت داده شده ورقه ای ۱۰ عدد
▪️پنیر تاپینگ پیتزا
▪️گوجه گیلاسی
▪️فلفل دلمه سبز
▪️نمک
▪️پاپریکا هندی
▪️پودر سیر
▪️ادویه مخصوص مرغ
▪️زردچوبه
▪️آویشن
▪️روغن زیتون فرابکر قاشق
▪️آب ۲ عدد پیاز
⭕️ نکته بعد از مزه دار کردن مرغ حد اقل ۲ ساعت استراحت کند
مواد سس پیتزا :
▪️سس خردل ۲ قاشق غذاخوری
▪️سس مایونز چیلی ۲ قاشق غذاخوری
▪️روغن زیتون فرابکر ۲ قاشق غذاخوری
▪️۵ حبه سیر کوچک
▪️ریحون خرد شده تازه ۵ شاخه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیتزا_با_نون_باگت
با تهیه ی پیتزا و استفاده بهینه از نون باگتای بیات و اضافه☺️
من همیشه با دور ریختن مواد غذایی اضافه مخالفم و ترجیح میدم از هر ماده ای نهایت استفاده رو ببرم
نون باگت یکی از اون موادیه که وقتی بیات میشه واقعا به تنهایی قابل استفاده نیست ولی در عین حال کلییی کاربرد داره که فکرشم نمیکنین
یکیش پیتزای خونگیه که امروز میخوام یادتون بدم
نون باگت بیات 1 عدد کامل
تخم مرغ 2 عدد
شیر نصف پیمانه
روغن مایع یک سوم پیمانه
سس گوجه و سس های دلخواه
مواد روی خمیر هم که هرچی دوست داشته باشین از سوسیس و کالباس گرفته تا سبزیجات و گوشت به دلخواه خودتون
شیر و تخم مرغ و روغن رو باهم خوب مخلوط کنین
حالا نون هارو تکه تکه کنین و به مخلوط اضافه کنین و خوب همش بزنین تا خمیر شه
اگر خمیر شل بود و شیر اضافه داشت بهش نون اضافه کنین و اگر خیلی خشک بود بهش شیر اضافه کنین
حالا یه قالب پیتزا بردارین و خمیر رو توش با لیسک خو فیکس و پهن کنین اگر قالب پیتزا نداشتین کف یه ظرف نشکن کاغذ روغنی یا فویل پهن کنین و بعد خمیر رو توش بزارین
سس و مواد دلخواهتون رو روی خمیر بزنین و بزارینش تو فر با دمای 200 درجه چند دقیقه بمونه و برشته شه چون این خمیر خام نیست و نیاز به پخت نداره خیلی زود پیتزاتون حاضر میشه
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
#زرشک_پلو
من ابتدا به مرغ زعفرون دم کرده و زردچوبه و نمک میزنم بعد تو روغن سرخ میکنم (این کار باعث میشه ظاهر مرغ حفظش بشه و مجلسی تر باشه و در عین حال یه مرغ مزه دار شده داریم) مرغ رو جدا میکنم و یک عدد پیاز متوسط که توی مشت جا بشه رو خلالی باریک کردم(نگران نباشید حین پخت آب میشه)پیاز رو با روغن مرغ اضافه میکنم میزارم کمی نرم بشه بعد هویج حلقه شده و فلفل دلمه ای رنده شده اضافه میکنم نیاز نیست سرخ بشن در حد تفت دادن کافیه. زردچوبه یک قاشق مرباخوری، یک قاشق مرباخوری، فلفل سیاه یک قاشق چایخوری، فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری، چوب دارچین یک تکه، جوز هندی رنده شده یک سوم قاشق چایخوری ( جوز هندی قلق کار هست، یه ادویه مرموز که هیچ کس نمیتونه بفهمه چیکار کردید که خوشمزه شده،طعم ادویه ها رو قالب میکنه👌 در مصرفش زیاده روی نکنید، مصرف زیادش مضر هست) میزنم به اندازه ۲ لیوان آب اضافه میکنم نیم ساعت زمان میدیم تا کمی مرغها پخته بشن بعد توی ی ظرف جدا دو قاشق کره رو میزاریم آب بشه بعد ۳ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی اضافه کرده و تفت میدم در اخر دو قاشق آبلیمو اضافه میکنیم و به مرغا اضافه میکنم و میزارم جا بیفته و سسش غلیظ بشه برنج رو هم میپزم. زرشک رو با ۱ قاشق روغن یا کره و ۱قاشق مرباخوری شکر تفت دادم و ا قاشق گلاب و یک قاشق زعفران دمکرده اضافه کردم تا شکر حل بشه . بزارید آب آن کشیده بشه بعد خاموش کنید (اضافه کردن شکر باعث میشه طعم زرشک ترش و شیرین بشه حالت کریستالی پیدا کنه خیلی خوشمزه میشه امتحان کنید) 😉
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بستنی_طالبی
چی این روزها می چسبه 😁 توی خونه خیلی راحت با سه قلم مواد یه بستتی خوشمزه درست کنید .
خیلی راحت و حسابی هم خوشمزه است . بچه ها که حسابی دوسش دارند . ☺️😊
.
طالبی نصف عدد (۴۰۰ گرم)
شکر ۱ ق غ
خامه صبحانه یا قنادی ۱ تا ۲ ق غ
طالبی رو پوست کندم و برش دادم . داخل مخلوط کن طالبی ،شکر ، خامه رو ریختم و میکس کردم . میزان شکر بسته به علاقه شما و میزان شیرینی طالبی داره . خامه هم خوشمزه تر می کنه .
اگر قالب دارید داخل قالب بریزید ، اگر نه لیوان یکبار مصرف گزینه راحت و وم دستی هستش 😊 ، داخل لیوان یکبار مصرف ریختم . نیم الی یک ساعتی داخل فریزر موند چوب بستنی رو داخلش قرار دادم . ۵ ، ۶ ساعتی فریزر بمونه و بعد لیوان رو برش دادم و بستنی رو خارج کردم .
پ.ن : به جای طالبی می تونید از میوه های دیگه هم استفاده کنید .
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#باسلوق_ژله_ای
🔷مواد لازم 👇
🔹آب سرد: ۲پیمانه
🔹آب جوش: ۱ پیمانه
🔹پودر ژله: ۱بسته
🔹کره: نصف قاشق غذاخوری
🔹شکر: ۱پیمانه
🔹نشاسته : نصف پیمانه
🔹گلاب : ۲-۱ قاشق
🔹پودر نارگیل: مقداری
🔆طرز تهیه:
🔅برای تهیه این نوع باسلوق ابتدا نشاسته را در ۲ پیمانه آب سرد حل میکنیم (میتونید با همزن هم هم بزنید).
پودر ژله رو به رنگ و طعم دلخواه انتخاب کنید و با ۱لیوان آب جوش مخلوط کنید و بذارید روی حرارت و صبر کنید تا کاملا زلال بشه و همه را حل بشن.
بعد بذاریدش کمی خنک بشه.
وقتی کامل سرد شد اون رو با نشاسته مخلوط کنید و داخل قابلمه بریزید و بذارید روی حرارت و خوب مخلوط کنید.
اجازه بدید اون قدر بمونه تا نشاسته کامل براق بشه بعد بهش شکر ،کره و گلاب رو اضافه کنید.(در کل مراحل باید سریع مواد رو هم بزنید تا ته نگیره).
وقتی کامل سفت شد طوری که به سختی از قاشق شما چکه کرد شعله رو خاموش کنید.
از قبل یه ظرف رو انتخاب کنید و روش پودر نارگیل بپاشید و بعد مایه رو داخلش بریزید و بینش یا روش هم نارگیل بپاشید یا مغز اضافه کنید و اجازه بدید بمونه و خودشو کامل بگیره.
#نکات_مهم اگر دوست دارید این باسلوق شبیه نوع بیرونی بشه حتما ۳قاشق پودر ژلاتین هم به مواد اضافه کنید(به پودر ژله هنگام مخلوط کردن با آب اضافه کنید)بهتره رنگ ژله شما تیره باشه تا باسلوق قشنگ تر بشه.میتونید مثل موارد بالا بین باسلوق مغز بذارید و بعد لایه بعد رو بریزید(مواد رو طی چند مرحله بریزید و بینش مغز استفاده کنید)در صورت تمایل میتوانید داخل پودر ژله چند قطره رنگ خوراکی همرنگ با ژله نیز اضافه کنید. در این صورت ماحصل کار باسلوق رنگی خواهد بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوراک مرغ با سیب زمینی😋😍
مواد لازم:
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
فلفل سبز ۲ عدد
فلفل قرمز ۲ عدد
گوجه فرنگی ۱ عدد
مرغ بدون استخوان ۵۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۱ ق غ
ادویه کاری ۱ ق م
زیره نصف ق چ
پول بیبر ۱ ق چ
مواد پایه :
سیب زمینی ۲ عدد
16.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ساندویچ تست مرغ سوخاری😍😋
مواد لازم:
فیله مرغ🍗 ۶ عدد
چاشنی مرغ و ماهی ۱ قاشق چای خوری
ماست چکیده🍶 ۲ قاشق
نمک🧂 نصف قاشق چای خوری
لیمو🍋 ۱ عدد
روغن 🥃۲ قاشق
مواد سس
پیاز🧅 ۱ عدد
فلفل دلمه ای زرد و قرمز 🫑۱ عدد
گوجه🍅 ۴ عدد
نمک🧂 نوک قاشق چای خوری
چاشنی اسپاگتی ۱ قاشق چای خوری
مواد روکش
آرد 🥡یک پیمانه
لیمو فلفلی و کاری 🍋هر کدوم ۱ قاشق چایی خوری
نمک🧂 ۱ قاشق چای خوری پنیر موزارلا ۱۰۰ گرم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نوشیدنی تابستونی🫐
مواد لازم :
سیروپ بلو کاراسائو
اسپرایت
پنیرک
یخ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•چاکلت پای😋😍
~🤎برای قالب قطر ۲۳شما احتیاج دارید به:
کراست:
۲ و ۱/۲پیمانه(۳۱۳گرم) آرد شیرینی پزی
۲ق چ شکر
۱ق چ نمک
۱پیمانه(۲۳۰گرم)کره ی سرد
برای براونی:
۱پیمانه(۱۷۰گرم) شکلات چیپسی یا تخته ای
۱۱۴گرم کره
۳عدد تخم مرغ هم دمای محیط
۱/۴ ق چ
۱/۲پیمانه(۱۰۰گرم) شکر
۱ق چ وانیل
۱ق چ پودر اسپرسو(دلخواه)
۱ ق چ بکینگ پودر
14.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•سیب زمینی تنوری😋😍
~💚مواد لازم:
سیب زمینی فسقلی
کره
نمک/ فلفل سیاه/ عصاره مرغ/ پاپریکا/ زست لیمو/ پودر سیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•ماهی تنوری🐟•
~🩵اینارو میخوایم :
ماهی قزل ۱ عدد
اب لیمو تازه ۱ عدد
روغن زیتون ۲ ق غ
زعفرون ۲ ق غ
نمک
فلفل سیاه
پودر سیر
پیاز ۱ عدد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مطمئنم اگه این مدلی شیر موز درست کنی عاشقش میشی😋
مواد لازم :
موز
بستنی
گردو
خرما
شیر
کنجد
13.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طبخ جدید بلال🥹🫶🏻
مواد لازم :
لیمو ۲ برش
ادویه : نمک، پودر سیر
پاپریکا، آویشن
نصف لیوان آب
۱ ق غ کره
18.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هات چاکلت خونگی🥹
مواد لازم :
پودر کاکائو ۲ ق غ
نشاسته نصف ق غ
شکلات ۵۰ گرم
شکر ۲ ق غ
شیر سرد ۲ لیوان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_ترکیه_ای
برای ۳ نفر
تکه های مرغ (هم می تونید از ران و هم از سینه مرغ استفاده کنید)
پیاز ۱ عدد
آرد سفید ۱ ق غ
فلفل دلمه ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ ق غ
پونه یا نعنا خشک ۱ ق م
چاشنی های آلس پایس
من از ران مرغ استفاده کردم و گوشت مرغ رو تکه تکه خرد کردم ، البته سینه مرغ خیلی راحت خرد میشه ولی چون من ران مرغ رو دوست دارم ازش استفاده کردم .
توی تابه کمی روغن ریختم و قطعات مرغ رو توش تفت دادم . تکه های مرغ رو از تابه بیرون اوردم . داخل تابه یه پیاز رو نگینی خرد کردم و تفت دادم. فلفل دلمه رو هم نگینی خرد کردم و تفت دادم . بهشون رب گوجه، و کمی نعنا خشک اضافه کردم و کمی تفت دادم من از ترکیب دو تا چاشنی استفاده کردم، چاشنی شاندیزی و چاشنی زعفرانی که بسیار خوشمزه می کنه این غذا رو . یه مقدار آب ریختم و گذاشتم جوشید، بعد تکه های مرغ رو بهش اضافه کردم. گذاشتم روی حرارت ملایم تا خوب بپزه و قوام بیاد، حدود یک، یک و نیم ساعتی روی گاز موند .
و بعد آماده است.
پ.ن : به دلیل استفاده از چاشنی ها دیگه نیازی به هیچ نمک و اویه ای نمی باشد
#دسر_هندوانه 🍉
مواد لازم.
ژله انار یه بسته
ژله آلوورا یه بسته
ژله طالبی یه بسته
بستنی یا شیر
آب جوش
چیپس شکلات اشکی
طرز تهیه
دوستای گلم همونجور که تو عکس میبیند لایه اول ژله اناره پودر ژله رو با یک لیوان آبجوش مخلوط کردم روی حرارت کتری گذاشتم تا حل بشه و شفاف بعد گذاشتم خنک شد نصف لیوان بستنی یا شیر که به دمای محیط رسیده رو با ژله خنک شده مخلوط کردم تو قالب ریختم گذاشتم تو یخچال تا نیم بند بشه بعد لایه بعدی که آلوورا هست رو به همان ترتیب لایه اول عمل کردم ژله آلوورا+آبجوش+بستنی روی لایه دوم ریختم دوباره کذاشتم یخچال تا نیم بند بشه بعد لایه آخر که ژله طالبی هست رو به همون روش با بستنی مخلوط کردم و روی لایه دوم ریختم و ۴ ساعت تو یخچال گذاشتم تا کامل ببنده بعد از این زمان دسر رو برگردوندم توی ظرف و روی قسمت قرمز رنگش چیپس شکلات گذاشتم
قالب من پلاستیکی بود قبلش یکم چرب کردم .
به لایه قرمز رنگ و سبز رنگ یه کوچولو رنگ خوراکی اضافه کردم .
#سالاد_فینگرفودی
#سالاد_خیاروپنیر
.
6 ق غ ماست یونانی
1 برش پنیر فتا (حدود 2 ق غ)
1 ق غ کره
1 پیمانه شوید
1 حبه سیر
1 ق چ نعناع
نصف ق چ نمک
پنیر را در یک کاسه بریزید و آن را با چنگال له کنید کره را در قابلمه بریزید و آب کنید.
نعناع را اضافه کرده، کمی تفت دهید و بگذارید تا خنک شود.
سپس ماست، شوید و نعنا و نمک را اضافه کنید و خوب هم بزنید
در آر خیار هارا حلقه حقله کنید و کمی از مواد روی آن بریزید ۲ عدد جای یک قوطی کبریت پنیر نوش جان کنید.
#خاگینه_قالبی
مواد لازم :
تخم مرغ:۳ عدد
روغن مایع:یک چهارم پیمانه
بکینگ پودر:۱ق چ
آرد:۴ قاشق سوپخوری سر پر
ماست سفت:۲قاشق
زعفرون:۱ ق
شربت:
شکر:یک و نیم پیمانه
آب:سه چهارم پیمانه
گلاب:یک چهارم پیمانه
زعفرون:۱قاشق
طرز تهیه:
مواد شربت رو مخلوط کنید و بزارید بجوشه و کمی قوام بیاد، تخم مرغها رو بزنید تا کمی پف کنه ماست و بکینگ پودر رو مخلوط کنید و سپس به تخم مرغها اضافه کنید و بعد روغن مایع و زعفرون رو اضافه کنید و هم بزنید حالا آرد الک شده رو کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا گلوله نشه داخل قالب مورد نظر ریخته و در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده بگذارید برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه، بعد از پخت شربت خنک رو روی خاگینه ها درون قالب بریزید و اجازه بدید شربت جذب بشه من کم شیرین دوست دارم نصف شربت رو اضافه کردم به جای شربت از شیره انگور هم میشه استفاده کرد.
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه سالاد لبوی فوق خوشمزه😋
یادتون نره سیوش کنید که گمش نکنید😉
شما چه سالادی رو بیشتر دوست دارین؟؟
برای درست کردن این سالاد خوشمزه احتیاج داریم به 🤨
3-4 عدد لبو پخته شده ..
1.5 پیمانه ماست (تقریباً 300 گرم)
3 قاشق غذاخوری سس مایونز
1 حبه سیر
1 مشت گردو (یک مشت گردو)
3-4 شاخه شوید (ریز خرد شده)
3-4 قاشق غذاخوری
🌟
#کیک_زعفران_کنجدی
تخم مرغ 4عدد
شکر 1 لیوان سرپر
آرد 3 لیوان
روغن مایع سه چهارم لیوان
شیر 1لیوان
زعفران آبشده 2 ق غ
وانیل نصف ق.چ
بکینگ پودر 1ق.غ
کنجد بمیزان لازم
همه مواد ب دمای محیط رسیده باشه
آرد+ بکینگ پودر رو سه بار الک کردم(الک کردن باعث هوا دهی ب آرد میشه در نتیجه بافت و پف کیکتون عالی میشه)
تخم مرغ و وانیل رو ۲ دقیقه با دور متوسط هم زدم تا از لختگی دربیاد سپس شکر را اضافه و8دقیقه با دور تند زدم تا حجمش سه برابر و سفید و کشدار شه
شیر را اضافه و یک دقیقه هم زدم بعد زعفران اضافه کردم و سپس روغن رو اضافه و سی ثانیه هم زدم اردوبکینگ پودر الک شده را در سه مرحله اضافه کردم و فقط در حد مخلوط شدن زده ن بیشتر وگرنه پف تخم مرغها از بین میره و کیک پفش کم میشه
کف قالب را با روغن جدا کننده خوب چرب کردم کف قالب و اطراف قالب رو کامل کنجد پاشیدم مایه کیک رو به ارومی داخل قالب ریختم و در فر که از قبل گرم کردم با حرارت 180 درجه بمدت ۵۰ دقیقه گذاشتم تا بپزه.
اندازه قالبم ۲۳ سانت با ارتفاع ۸ سانت بود
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#املت_اسپانیایی
سلام دوستان گلم.براتون کلیپ اموزش املت اسپانیایی تهیه کردم رو گذاشتم ساده و خوشمزه و سریع امیدوارم درست کنید و دوست داشته باشید.
♨️طرز تهیه:
اول یک مقدار کره رو تو تابه میریزم بعد ژامبون مرغ یا گوشت فرقی نمیکنه بهش اضافه میکنم و کمی تفت میدم بعد قارچ رو اضافه میکنم(قارچ رو به خاطر اینکه اب میندازه یکم قبلش تفت داده بودم)و بعد تکه های فلفل دلمه ای (من رنگی ریختم برای قشنگ شدنش رنگش فرقی نمیکنه)بعد که کمی تفت خوردن گوجه فرنگی اضافه میکنم و نمک وفلفل قرمز وفلفل سیاه اضافه کردم وتفت دادم بعد دوتا تخم مرغ رو کمی با چنگال زدم تا از لختگی دربیاد ریختم روش درش رو گذاشتم تا تخم مرغ پخته بشه بعد در ظرف مورد نظرم ریختم و روش جعفری خرد شده ریختم.به همین سادگی یک املت خوشمزه داریم.
♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیله گوشت گاو 500 گرم ✅
فلفل بلغاری
گوجه فرنگی
بادمجان
شوید
سیر
خامه ترش
نمک / ادویه
1. فیله گوشت گاو را برش دهید و کمی بکوبید . فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را به صورت نواری برش دهید. بادمجان را تمیز کرده و همچنین برش می دهیم.
2. شوید و سیر را ریز خرد کنید ، با خامه ترش مزه دار کنید ، نمک ، ادویه ها را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
هر تکه گوشت را با مواد بپوشانید ، سبزیجات را بریزید و به آرامی رول کنید.
3. یک ماهیتابه را بریزید ، ۱ آب اضافه کنید و حدود یک ساعت با حرارت ملایم بپزید. رول های خوشمزه و دلچسب آماده هستند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده_خانومانه
ایده های کاربردی برای خانوما زمانی که میخوان غذا و یا میوه و خوراکی رو همراه خودتون یا عزیزانتون خارج از خونه ببرید😍👍
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش دانه کردن و فریزکردن ڌرت
🌟