19.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#کوفته_پاتاتس
نیاز داریم به👇
بچه سیبزمینی من ۱۵ تا استفاده کردم
برای گوشت قلقلی نیاز داریم به
۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۱ عدد پیاز رنده شده
۱ عدد سیر رنده شده
مقداری نمک
پودر زیره، پودر پاپریکا، فلفل سیاه، فلفل تند
از ادویه ها بسته به ذائقه استفاده کن.
برای سس👇
۱ قاشق روغن مایع، ۱ قاشق کره، ۱ قاشق رب، نمک، آویشن، فلفل قرمز، یک و نیم لیوان آب
همه موادی که برای گوشت گفتمو باهم مخلوط کن به اندازه گردو دربیار، داخل ظرف فر به همراه سیبزمینی ها بچین
برای سس: روغن و کره رو به همراه رب تفت بده داخل تابه، بعد آب و ادویه ها رو اضافه کن
بزار بحوشه، بعد روی سیبزمینی و گوست قلقلی ها بریز روش کاغذ روغنی بکش بزار فر
کاغذ روغنی رو خیس کن حتما
درجه فر ۲۰۰ ، ۴۰ دقیقه بپزه
۱۰ دقیقه آخر کاغذو بردار بزار به همین حالت تو فر .
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
10.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#زيتون_پرورده_خونگی
زیتون شور نیم کیلو
گردو ۱۰عدد
سبزی شامل: جعفری یکدسته،گشنیزیکدسته،نعنا یکدسته،برگ سیرنصف دسته
سیردوحبه
رب انارترش نصف قاشق غذاخوری
زيتون های من خونگی هست وخودم درست کردم وبرای پرورده هسته هاروجدامیکنیم
گردوروداخل خردکن خردمیکنیم سبزی وسیرروهم اضافه میکنیم دوباره خردمیکنیم تاکاملاله بشه این موادروبه زیتون های هسته گرفته اضافه میکنیم بهش رب انارترش میزنیم وتمام موادروباهم مخلوط کرده وزیتون پرورده ماآمادس
نکته:میتونیدازآب انارترش هم استفاده کنید این سبک زیتون پروده خیلی خوشمزس وطعمش باهمه ی زیتون پروردهایی که خوردین فرق داره
من رب انارم خیلی ترش بوداگربرای شماترش نبودبیشتراستفاده کنید
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
11.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#پاچینی
کتف و بال رو مرینیت میکنیم با نمک و فلفل و پودر سیر و پودر پولبیبر پیاز و فلفل دلمه ای و ....هر چیزی که دوست داشتین.
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
12.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#نان_کنجدی
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
4.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#پاستیل_ماستی
ماست: ۴۰۰ گرم
عسل: ۸ قاشق غذاخوری
گیلاس: ۱۵۰ گرم
پودرژلاتین: ۴ قاشق غذاخوری
آب: ۱/۳ پیمانه
پودرژلاتین را با آب سرد مخلوط می کنیم و روی حرارت غیرمستقیم (بن ماری) قرار داده و هم می زنیم تا کامل حل شود.ماست، عسل و گیلاس پوره شده را با هم مخلوط می کنیم و ژلاتین از دما افتاده رو به مخلوط اضافه کرده و هم می زنیم.مایه به دست آمده را از صافی رد می کنیم و داخل قالب های سیلیکونی از قبل چرب شده می ریزیم و داخل یخچال قرار می دهیم. و بعد از ۵-۴ ساعت پاستیل ها از قالب خارج می کنیم و در کنار تنقلات دیگر سرو می کنیم
از ماست پرچرب و همزده استفاده کنید.میزان عسل و شیرینی به ذائقه شما بستگی داره.قالب ها را حتما با روغن چرب کنید.از میوه های مختلف با توجه به ذائقه برای تهیه این پاستیل می توانید استفاده کنی
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
11.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_یخچالی خوشمزه🍰
۲ بسته بیسکویت پتی پور
۲ بسته خامه صبحانه
۴ بسته شکلات تیره
یک بسته خامه رو روی حرارت تا نقطه ی جوش ببرین و بعد ۳ بسته شکلات اضافه کنید و هم بزنید
و بیسکوییت هارو خورد کنید و با خامه و شکلات ترکیب کنید کف قالب ۲۲ سانتی متری کاغذ روغنی بیاندازید و موادو ریخته و یکساعت داخل فریزر بذارین بعد ۴ ق غ خامه صبحانه و یک بسته شکلات رو مخلوط کنید و روی کیک بریزید و با پودر پسته تزیین کنید.
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
1.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه نوشیدنی ساده و جذاب که هم وزنتو کاهش میده و هم پوستتو شفاف میکنه *_*
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#بسبوسه_سينابون
يك ليوان و ربع سميد( آرد سمولينا) و سه قاشق غذا خوري روغن و يك چهارم ليوان خامه صبحانه و يك چهارم ليوان شير و يك قاشق چايخوري پودر دارچين همه رو با هم مخلوط مي كنيم و در قالب كاپ كيك مي ريزيم و در فر با درجه حرارت ١٨٠ به مدت بيست دقيقه قرار مي دهيم
از فر كه بيرون اورديم يك قوطي شير تبخير شده و يك قاشق شكر و يك قاشق چايخوري پودر دارچين رو حرارت قرار مي دهيم و روي بسبوسه ها مي ريزيم و در اخر نصف قوطي شيرعسل و پنج عدد پنير كيبي با هم مخلوط مي كنيم و روي آن مي ريزيم
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#نكاتى_براى_تزيين_حلوا
چنانچه می خواهید حلوای پخته شده را شکوفه بزنید باید حلوا نرم تر باشد. پس باید به دستور تهیه حلوا حدود 4 تا 5 قاشق شربت یا گلاب اضافه نمایید تا کمی شل تر شود و راحت تر بتوانید آن را شکوفه بزنید. برای تزیین حلوا، اجازه دهید حلوا کمی خنک شود چراکه حلوای گرم به خوبی فرم نخواهد گرفت.
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#دسر_اوريو_با_گلكسی
طبقه اول:
چهار بيسته بيسكويت اوريو و نصف بسته بيسكويت ساده وانيلي را خرد مي كنيم و در ظرف مورد نظر مي ريزيم هشت عدد پنير كيبي يا دويست گرم پنير ماسكارپونه و نصف قوطي شير عسل و صد گرم خامه صبحانه با هم مخلوط مي كنيم و روي بيسكويت ها ميريزيم و نيم ساعت در فريزر قرار مي دهيم
طبقه بعدي:
صد گرم خامه و چهار قاشق نوتلا يا شكلات صبحانه به روش بن ماري با هم مخلوط و حل كه شد روي طبقه اول مي ريزيم و دو ساعت در يخچال مي گذاريم.
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#كيك_نارگيل_با_شعريه
مواد لازم:
يك و نيم پيمانه آرد
بكينگ پودر دو قاشق غذا خوري
پودر نارگيل يك پيمانه
ماست يك پيمانه
روغن يك پيمانه
تخم مرغ سه عدد
شكر يك پيمانه
وانيل يك قاشق چايخوري
تخم مرغ و شكر و وانيل را پنج دقيقه هم مي زنيم تا پف كند روغن را به آن اضافه مي كنيم و با دور كند در حد مخلوط شدن هم مي زنيم و به آن ماست اضافه مي كنيم و در اخر مواد خشك اضافه مي كنيم و در قالب مي ريزيم و روي آن شعريه خرده شده مي ريزيم و در فر با درجه حرارت ١٨٠به مدت چهل دقيقه مي گذاريم از فر كه بيرون اورديم روش شير عسل مي ريزيم.
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]