eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
173هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
‍ ✅حلوا شكلاتی دورنگ😋 ✍مواد لازم : آرد سفید 125 گرم آردنخود چی 60 گرم روغن جامد 50 گرم پودر قند 60 گرم دارچین 2 ق چ شکلات تلخ یا شیری 150 گرم شکلات سفید 170 گرم برای قسمت سفید 🍲طرز تهيه : آرد سفید و نخود چی را جداگانه تفت دهید تا کمی تغییر رنگ پیدا کند و از خامی در آید (نیازی به تفت دادن زیاد ارد به مانند حلوای سنتی نیست ) سپس آرد ها را آلک کرده و مخلوط کنید . روغن را داخل ظرف مناسبی ریخته و آردها را اضافه کرده کمی تفت دهید - در این مرحله حلوا حالت پودری دارد- مواد را از روی حرارت برداشته و پودر قند و دارچین را اضافه کنید - شکلات تلخ را روی بخار آب ذوب کرده و اضافه کنید و خوب مخلوط نمائید - قالب ناودانی را با سلفن پوشانده و مواد شکلاتی تیره را داخل آن ریخته و کنار بگذارید تا ببندد. برای حلوا با شکلات سفید هم تمام مراحل را طبق دستور بالا انجام داده فقط در مرحله آخر به جای شکلات تلخ شکلات سفید ذوب شده را اضافه کنید . حلوای شکلات سفید را روی شکلات تلخ ریخته و کنار بگذارید تا ببندد- برای حلوا با شکلات سفید میتوانید به جای دارجین از پودر زنجبیل استفاده کنید. @ashpazy_irani
‍ ✅پاناکوتا سه رنگ😋 ✍ مواد لازم: برای این قالب قلبی مواد نوشته شده: ۴ لیوان شیر ۱۳ قاشق غذاخوری شکر ۴ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین نصف لیوان اب سرد ۲۰۰ گرم خامه 🍲 طرز تهیه: ابتدا پودرژلاتین رو با اب سرد مخلوط کنید بعد بزارید رو بخار کتری و هم بزنید تا پودر ژلاتین کاملا یکدست بشه..بعد بزارینش کنار تا سرد بشه..حالا شیر و شکر و بزارید رو حرارت انقدر هم بزنید تا شکر حل بشه ولی نجوشه فقط گرم بشه کافیه. بعد حرارت رو خاموش کنید و بزارید شیر کاملا سردبشه حالا یه لیوان از شیر رو با خامه هم بزنید تا یکدست بشه بعد به کل شیر اضافه کنید. بعد پودر ژلاتین که یکدست و سرد شده رو به شیر اضافه کنید و خوب هم بزنید. حالا مواد رو به سه قسمت تقسیم کنید. به یه قسمت کمی وانیل اضافه کنید. به قسمت دوم دوقاشق غذا خوری پودر نسکافه اضافه کنید. به قسمت سوم ۲ غذاخوری پودر کاکایو و کمی شکلات آب شده اضافه کنید. اگه خواستید تو قالب بریزید حتما از صافی رد کنید تا اضافات هر سه مایع گرفته بشه. با توجه با قالب مواد رو چند برابر کنید. قالب رو حتما قبلش چرب کنید با روغن. @ashpazy_irani
✅ ماقوت زعفرانی 😋 نصف لیوان نشاسته گل رو در سه لیوان آب سرد حل میکنیم کاملا هم زده روی شعله خیلی ملایم میزاریم و هم میزنیم وقتی که جوشید زعفرون و شکر رو اضافه میکنیم .اندازه شکر به خودتون بستگی داره ولی من حدود سه چهارم لیوان ریختم اگه شیرین دوست دارین تا یک لیوان هم جا داره که شکر بزنین.انقدر هم میزنیم که غلظتش مثل فرنی بشه بعد خلال بادام رو که از قبل داخل گلاب خیس کرده بودم اضافه کردم و یک ق چ هل.در نهایت بیست و پنج گرم کره و گلاب رو اضافه کنید .هر چی بیشتر هم میخوره شفاف تر و شیشه ای تر میشه.حتما با شعله ملایم مدام هم بزنید تا هم بوی خامی نشاسته گرفته بشه و هم کاملا پخته بشه.بعد که کمی از داغی افتاد همون طور گرم گرم داخل ظرف سروتون بکشید..دو سه ساعت داخل یخچال بزارید بعد خنک میل کنید . @ashpazy_irani
✅ چلو گوشت😋 پياز رو خلالى خرد مى كنم و تفت ميدم تا سبك بشه،فلفل دلمه و هويج رو هم خرد مى كنم و به پياز اضافه مى كنم،نمك و فلفل سياه،ادويه كارى،دارچينو زردچوبه رو هم اضافه مى كنم و تفت ميدم و تكه هاى گوشت رو اضافه مى كنم و يك ربع الى بيست دقيقه تفت ميدم و بعد رب گوجه فرنگى رو هم اضافه مى كنم و تفت ميدم تا بوى خامى رب گرفته بشه و در اخر ابجوش رو اضافه مى كنم و ميذارم تا بپزه و اب خورش به غلظتى كه مى خوام برسه و گوشت كاملا نرم شده باشه و در اخر زعفران رو اضافه مى كنم وميذاريم يك ربع قل قل كنه و زير اجاق رو كم مى كنم سعى كنيد از گوشت گوسفندى استفاده كنيد... در اخر كمى زرشك يا ابغوره به خورش اضافه كنيد... @ashpazy_irani
‍ ✅ واویشکا 😋 ✍ مواد لازم: گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم سیر دو حبه له شده نارنج تازه یک عدد پیاز رنده شده دو عدد متوسط رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری گوجه نگینی خرد شده دو پیمانه سیب زمینی دو عدد متوسط 🍲 طرز تهیه: پیاز رو با روغن سرخ کنید وقتی کمی طلایی شد سیر رو اضافه کنید میتونید با پودر سیر هم جایگزین کنید سیر سریع میسوزه بلافاصله زردچوبه وگوشت و اضافه کنید و مدام هم بزنید تا خوب سرخ بشه رب رو اضافه کنید و گوجه و فلفل قرمز رو اضافه کنید و خوب بگذارید سرخ بشن تا آب گوجه کامل جمع بشه آب نارنج و کمی پودر تخم گشنیز و پودر دارچین و نمک هم در آخر اضافه کنید سیب زمینی هم نگینی سرخ کنید و کنار مایه گوشتی بگذارید این غذا با برنج کته سرو میشود . @ashpazy_irani
براي تهيه اين ژله خوشمزه ابتدا ژله الوورا را با اب ومخلوط كرده مقداري كف داخل قالب مورد نظر ميريزيم وقتي خودشو گرفت ميوه هاي مورد نظرمون را قطعه قطعه كرده داخل قالب ميچينيم بعد ژله الوورا را كه درست كرديم روش ميريزيم داخل يخچال گذاشته تا خودش را بگيرد . 🚦نكات : ✔️براي شفاف شدن ژله از آب جوش براي حل كردن پودر ژله استفاده كنيد. ✔️اگر پودر ژله را در آب كمتري حل كنيد نيازي به استفاده از ژلاتين نيست. ✔️روش بن ماري: پودر ژله را در آب جوش ريخته و ظرف را روي كتري(حرارت غير مستقيم)قرار ميدهيم تا ذرات پودر ژله كاملا حل شوند درغير اينصورت به قالب چسبيده و مانع درراوردن ژله به صورت قالبي ميشود ✔️براي راحت دراوردن ژله از قالب اابتدا ظرف موردنظر را كمي چرب كنيد. @ashpazy_irani
‍ ✅كيك‌سيب‌هويج‌ گردويي😋 ✍ مواد لازم: يك هويج متوسط يك عدد سيب متوسط دو ليوان آرد ٥ عدد تخم مرغ شكر يك ليوان پر(دسته دار فرانسوي) روغن ليوان سرخالي وانيل يك ق چ پكينگ پودر دو ق غ دارچين دو ق غ گردو مقداري،خرد شده 🍲طرز تهيه: اول هويج رو رنده ريز كنيد،بادست فشار بديد تا كاملا آبش گرفته بشه،آبشو نگه داريد كه قراره سس روي كيك درست كنيم،سيب هم همينطور انجام بديد... تخم مرغهارو و باشكر و وانيل مخلوط كنيد با همزن بزنيدتا كاملا كرم رنگ و كشدار بشه(دوستان من مواد رو داخل مخلوط كن ريختم )بعد روغن رو اضافه كنيد،آرد رو با دارچين و بكينگ پودر سه بار الك كنيد و كم كم به مواد اضافه كنيد،در آخر هم هويج و سيب رنده شده و گردو خرد شده اضافه كنيد ،كف قالب رو چرب و آرد پاشي كنيد،بزاريد فر با دماي ١٧٠ به مدت ٤٥ الي ٥٠ دقيقه. 🥧سس روي كيك: آب هويج رو گرفتيد حدودا دو سه ق غ خوري شد با كمي زعفران دم كرده با آب و دو سه ق گلاب و دو ق شكر و دو ق آرد مخلوط كردم،همگي كلا يك ليوان شد و گذاشتم رو اجاق قوام اومد و بعد پخت كيك روي كيك دادم عالي شد. @ashpazy_irani
اشکنه موادلازم گوجه ی اصل محلی: تخم مرغ ۴ عدد پیاز درشت ۱ عدد آرد ۲ قاشق غذاخوری سیب زمینی متوسط ۲ عدد رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری شنبلیله خشک شده ۱ قاشق غذاخوری نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی پیاز رو خرد می کنیم تفت می دیم آرد رو تفت می دیم گوجه و و رب رو هم تفت می دیم سیب زمینی و شنبلیله رو اضافه می کنیم آب می ریزیم تا بجوشه و قوام بیاد و سیب زمینی ها بپزه در نهایت به تعداد نفرات تخم مرغ داخلش می شکنیم تا تخم مرغ ببنده غذای فوری فوتی ما آماده س👍 پ ن :اِشْکِنه یکی از غذاهای ایرانی از نوع خوراک است که به صورت معمول با نان میل می‌شود. این غذا تاریخچه‌ای طولانی دارد و ابتدا در نواحی خراسان پُخت می شود @ashpazy_irani
یکی از این نارنجی ها کدو تنبل یا همون کدوحلوایی هستش تومنطقه ماکدو حلوایی زیادکاشته میشه ومردم یا به صورت تنوری مصرفش میکنن یا برای تهدیگ رشته پلو استفاده میکنن .این خورش خوشمزه امروزمون هم باکدو حلوایی درست میشه طرز تهیه : ابتدا کدو حلوایی رو بصورت ورقه ای نه خیلی نازک نه خیلی کلفت برش بزنین وبا حرارت ملایم طوری که مغز پخت بشن سرخ کنین (در تابه رو بزارین تا هم پخته وهم سرخ بشه) دو سه پیاز رو خلالی کرده خوب سرخ کنین وکمی خلال بادام خیس خورده رو هم تفت بدین بعد به اندازه خودتون گوشت چرخ کرده رو نمک وفلفل بزنین و یه پیاز توش رنده کنین و ورز بدین به اندازه یک گردوی درشت از گوشت بردارین وپهن کنین وهمه رو با حرارت ملایم طوریکه مغز پخت هم بشن هردو طرفشو سرخ کنین حالا یک ردیف کدو بچینین روش کمی دارچین واگه دوست داشتین خیلی کم شکر بپاشین اگه کدوتون شیرین بود نیاز به شکر نداره وقتی همه کدوها رو دارچین زدین گوشت رو بچین روش چند دقیقه رو شعله ملایم نگه دارین وقت سرو پیاز داغ وخلال بادوم رو لابلاش بپاشید یا کنارش بزارین وهمراه با برنج سرو کنید @ashpazy_irani
یه سلام گرم یه آرزوی زیبایه دعای قشنگ عاشقهای پیتزادستهابالا😋 برای خمیراز خمیرجادویی استفاده کردم.نصف ق غ مایه خمیررابا نصف ق غ شکرونصف لیوان آب ولرم رامخلوط کرده وبرایش درپوش بگذاریدتا ده دقیقه عمل آید. یک عددتخم مرغ ویک سوم لیوان روغن و نصف لیوان شیر و یک ق چ نمک را با هم مخلوط کر ه سپس آرد تا جایی به خمیر اضافه کنید که به دست نچسبد حدود سه لیوان .آرد زیاد به خمیر اضافه نکنید چون بعد از پخت سفت میشود . خمیر را کمی ورز داده و درپوش گذاشته و دوباره در جای گرم به مدت یک الی دو ساعت بگذارید تاخمیر حجیم شود. سپس ظرف مورد نظر را چرب کرده و خمیر را به ضخامت دو تا یه میل درون ظرف پهن کنید. سپس روی خمیر را با چنگال سوراخ سوراخ کرده و روی ان یک لایه سس کچاب زده کمی پنیر پیتزا و سپس مواد گوشتی را بریزید و دوباره پنیر پیتزای فراوان بریزید. برای مواد گوشتی از فلفل دلمه خرد شده و قارچ خرد شده و سوسیس می توانید استفاده کنید. وسینی فر رادر فربادمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت بیست دقیقه قرار دهید. سپس شعله بالای فر راروشن کنید تا روی پنیر طلایی شود . درون فر برای لطافت پیتزا یک کاسه آب قرار دهید @ashpazy_irani
فوق العاده خوشمزه است از غذاهای سنتی گیلان هست .واسه درست کردنش ابتدا نصف سینه مرغ ،حبه حبه کردم گذاشتم کنار،مرحله بعد یک عدد پیازمتوسط رنده کردم ریختم داخل تابه ،بیست وپنج گرم کره همراه با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون روی حرارت گاز با حرارت ملایم تفتش دادم وقتی پیاز سبک شد گوشت مرغ را اضافه کنید .دراین حین تا گوشت مرغ تفت بخوره وبرنگ سفید بشه .یک عدد گوجه فرنگی بزرگ نداشتین دوعدد رنده کردم همراه با یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی،نمک،زردچوبه یک قاشق چای خوری،فلفل سیاه، زعفران غلیظ دم کرده یکدقاشق غذاخوری، آبلیمو یک قاشق غذاخوری،اضافه کردم به پیازوومرغ تفت داده شده ،میتونید فلفل دلمه ای خورد شده نصف یک عدد اضافه کنید من اضافه نکردم.درتابه رو بزارید باحرارت کم مدت زمان نیم ساعت پخته شدهمراه واویشکای مرغ ،برنج دمی ،سیب زمینی سرخ شده گذاشتم . @ashpazy_irani
5.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آجیل پر طرفدار (شورک)یا تخمه شور تخمه گرم وتازه 😉 تخمه خام رو با آب گرم خیس میکنیم نمک و وکمی آبلیمو میریزیم ومیزاریم به مدت دوازده تا بیست وچهار ساعت(گاه گاهی هم میزنیم) سپس تو آبکش میریزیم تا آبش کاملا بره دوباره نمک وکمی آب لیمو روش میریزیم رو سینی یا پارچه پهن کرده جلو آفتاب میزاریم تا کاملا خشک بشه الانه که هوا سرده من‌روی بخاری خشک کردم عزیزان توجه کنید باید مغز تخمه کاملا خشک وترد بشه وگرنه کپک میزنه بعد از اینکه خشک شدن تو کیسه نخی ریخته وجای خشک ودور از رطوبت میزاریم موقع مصرف مقداری از ان رو دوباره رو حرارت گذاشته(حرارت متوسط)حدود پنج الی ۷ دقیقه بو داده مواظب باشید نسوزه توجه کنید هر وقت مغز تخمه داغ بشه کافیه گاز رو خاموش کنید تخمه بعد از سرد شدن مغزش ترد وخوشمزه میشه تخمه های سوخته مغزش سیاه وتلخ مزه میشه و قابل خوردن نبست آب شورک باید شور باشه کاملا خشک بشه تا کپک نزنه ___ روش دیگه آینه تخمه خام به اندازه مصرف بشورید مقداری آب شور درست کنید وبریزید توش وبا همان آب بزارید رو گاز تا آبش کاملا کشیده بشه وقتی آبش کاملا کشیده شد مدام هم میرنیم تا یکنواخت بو داده بشه @ashpazy_irani