eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزه‌ترین کیم بستنی زعفرانی😋 ⤹༢➥ 🍨 .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه بندری آبادانی خوشمزه و‌ تند🥰 ⤹༢➥ 🌭 .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
معجون خونگی😍😋 🔴مواد لازم بستنی موز خامه گردو برای تزیین( پودر قهوه ، پسته ، گردو ، موز ، کنجد، عسل) ✅از پودر قهوه حتمااا استفاده کنید طعمش شبیه بیرونی ها میشه ✅میتونین از خامه صبحانه یا سنتی یا قنادی هرکدومو که دارین استفاده کنین ‌ .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
(پیتزا کُردی)😍😋 توی خمیر کلانه در فصل بهار از گیاه کوهی پیچک و در سایر فصول از پیازچه استفاده میشه و روی ساج میپزن و با روغن حیوانی چرب میکنن و با دوغ صرف میشه مواد لازم برای چهار عدد کلانه : آرد گندم : ۲۰۰ آب ولرم : ۱۲۰ گرم نمک : نصف قاشق چای خوری مایه خمیر خشک : یک قاشق چای خوری سر خالی پیازچه : ۵۰۰ گرم‌ روغن حیوانی : میزان لازم اب رو کم کم اضافه کنید به آرد تا جایی که خمیر به دست نچسبه ، سفت هم نباشه خمیر ۱۰ دقیقه ورز بخوره ، ۱۵ دقیقه استراحت کنه خمیر بدست امده به چهار قسمت مساوری تبدیل بشه برای چهار عدد کلانه موقع پهن کردن خمیر باید به قدری خمیر پهش و نازک بشه که مثل شیشه اونطرفش مشخص باشه ، هر چه خمیر نازک تری داشته باشید کلانه خوشمزه تری دارید .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاستا چیکن آلفردو پنیری😍😋 مواد لازم : سینه مرغ پودر سیر پاپریکا قارچ ۴۰۰ گرم آرد سفید ۲ ق غ شیر ۱.۵ لیوان سس ۲ ق غ پنیر خامه‌ای ۲ ق غ اورگانو پاستا کره .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زیتون پرورده بازاری😍😋 فقط یه سری نکات ریز داره که به خوشمزگی زیتون پرورده بازاری بشه👌 مواد لازم : زیتون روغن زیتون سس مایونز سبزیجات : چوچاق گشنیز و پونه گلپر رب انار گردو سیر .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تاکوی کرمدار توت‌فرنگی😍😋 برای آماده کردنش حدود نیم ساعت وقت لازمه و بعدش یکی از خوشمزه‌ترین و درعین حال شیک‌ترین دسر روبروتونه کافیه خمیر کیک اسفنجی رو آماده کنید و طبق مراحل توی فیلم پیش برید.🍰 قبلا آموزش کیک اسفنجی بدون نیاز به جدا کردن زرده و سفیده تخم‌مرغ رو براتون گذاشتم که خیلی هم سریع آماده میشه. من با کرم پنیری و توت فرنگی پر کردم🍓🧀 ولی میتونید با خامه فرم گرفته🧁 یا کرم شکلاتی 🍫و هرمیوه دلخواه🍒🍑🫐 جایگزین کنید و از طعم بینظیرش لذت ببرید. نکته: حتما بعد از اینکه دایره‌ها رو روی کاغذ کشیدید کاغذ رو پشت و رو کنید که جوهر وارد خمیر نشه. اگه فر ندارید میتونید روی گاز به‌شکل پنکیک آماده و با کرم پرش کنید. .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹دیگه پودر سیر بازاری 😍😋 🌹 مدل دیگه برای خشک کردن سیر👇 کف سینی نایلون فریزر پهن کنید و سیر خورد شده یا رنده شده روی نایلون پهن کنید، هر چه نازک‌تر پهن کنید زودتر میشه، دو روز توی آفتاب بزارید خیلی خوشرنگ خشک میشه و چند روز هم توی دمای محیط خونه بمونه تا رطوبتش کامل جمع بشه. 🌹همه ی سیرهای خشک رو یه باره آسیاب نکنید این طوری عطرش بهتر میمونه. 🌹از پودر سیر به عنوان چاشنی میشه توی غذاهای مختلف استفاده کنید. .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جوجه کباب با طعم زرشک😍😋 مواد لازم : سینه مرغ ۲ عدد زرشک رب گوجه روغن مایع کره پیاز .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ تنوری😍😋 مواد لازم: مواد داخلی سلیقه ای ژامبون 🥓 ذرت 🌽 قارچ 🍄 فلفل دلمه رنگی 🫑 فلفل سیاه و آویشن 🌶🌿🍃 آب💧 ۱۳۰گرم خمیرمایه🥄 ۵گرم نمک🧂 ۱۰گرم شکر🍚 ۱۰گرم روغن🥃۵۰گرم آرد🥡 ۲۵۰گرم .تخم مرغ و کنجد🥚 برای رومال خمیر ساندویچ تنوری رو میتونید مثل من بپیچید یا مثل پیراشکی بپیچید که پیتزا کالزونه طوری بشه من ی دونه درست کردم شما میتونید تو سایزهای کوچیک و تک نفره هم درست کنید دمای ۱۸۰درجه ۲۰تا ۲۵دقیقه برای اینکه رویش طلایی بشه ۵دقیقه اخر دما از بالا (گریل )روشن کنید .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ تنوری😍😋 مواد لازم: مواد داخلی سلیقه ای ژامبون 🥓 ذرت 🌽 قارچ 🍄 فلفل دلمه رنگی 🫑 فلفل سیاه و آویشن 🌶🌿🍃 آب💧 ۱۳۰گرم خمیرمایه🥄 ۵گرم نمک🧂 ۱۰گرم شکر🍚 ۱۰گرم روغن🥃۵۰گرم آرد🥡 ۲۵۰گرم .تخم مرغ و کنجد🥚 برای رومال خمیر ساندویچ تنوری رو میتونید مثل من بپیچید یا مثل پیراشکی بپیچید که پیتزا کالزونه طوری بشه من ی دونه درست کردم شما میتونید تو سایزهای کوچیک و تک نفره هم درست کنید دمای ۱۸۰درجه ۲۰تا ۲۵دقیقه برای اینکه رویش طلایی بشه ۵دقیقه اخر دما از بالا (گریل )روشن کنید .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه پنکیک ژاپنی برای صبحانه فرداتون .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
🥘 😋 🔸۱ عدد سینه مرغه درسته و یا ۵ تیکه فیله مرغ رو به قطعات دلخواه برش میزنیم توی کاسه بزرگ با پیاز رنده شده، سیر خورد شده، ۲ ق غ خ رب انار ترش،۲ ق غ خ روغن زیتون سبز، نمک،فلفل سیاه، ۱ ق غ خ آبلیموی تازه و سس قرمز تند و یا رب فلفل همه رو با هم به خوبی مخلوط کرده و میذاریم توی یخچال ۲ ساعت مزه دار بشن. برای تهیه پوره سیبزمینی ۲ عدد سیبزمینی رو خورد کردم توی قابلمه و به اندازه ای که سطح سیبزمینی رو بپوشونه روش شیر ریختم و نمک و فلفل سیاه و گذاشتم به مدت ۲۰ دقیقه پخت سپس به کمک بلندر اونو پوره کردم و بهش جعفری خورد شده تازه اضافه کردم و گذاشتم روی احاق یه ۳ دقیقه دیگه پخت و خوب غلیظ شد و زیرشو خاموش کردم. تکه های مرغ مزه دار شده رو توی تابه رژیمی بدون روغن اول به مدت ۲ دقیقه با شعله بالا هر طرف رو سرخ کردم سپس شعله رو ملایم کرده و گذاشتم خوب مغزپخت بشه بدون اینکه آبی پس بده و مرغ کاملا آبدار و خوشمزه باقی بمونه. حالا توی بشقاب سرو اول از پوره سیبزمینی سپس تکه های مرغ رو گذاشتم روش و روی اونم کنجد و پیازچه خورد شده ریختم برای تزیین .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
🍓 😋 ▫️پنیر ماسکاراپونه ۲۰۰گرم ▫️خامه فرم گرفته ٢٠٠گرم ▫️کیک شکلاتی به مقدار لازم ▫️توت فرنگی به مقدار لازم ▫️شکلات چیپسی به مقدار لازم ▫️شیر کاکائو یا شیر یا قهوه فوری برای خیس کردن کیک 🔸خامه رو‌که فرم دادید پنیر ماسکاراپونه رو اضافه می کنیم بهش و با همزن دور تند میزنیم تا با هم مخلوط بشن،نصف لیوان پوره ی توت فرنگی رو بهش اضافه می کنیم و با همزن میزنیم(می تونید کمی هم رنگ خوراکی صورتی اضافه کنید) بعد کیک رو اندازه ی لیوان یا قالب مورد نظر برش بزنید و کنار بذارید. کیکم ه برش زدید رو ته لیوان بذارید و روش یه قاشق شیر کاکائو یا شیر بریزید تا کمی خیس بشه و بعد توت فرنگی ها رو برش بزنید و کناره های لیوان بچسبونید،بعد به کمک قیف از کرم صورتی رنگمون توش بریزید و کمی شکلات چیپسی و دوباره کیک و روش کرم صورتی و ادامه بدید تا چند لایه که خودتون دوست دارید و در آخر روش رو با توت فرنگی خرد شده و شکلات چیپسی تزیین کنید .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
🧉 😋 🔸برای این اسموتی خوشمزه و مقوی باید دو تا موز خرد شده و یخ زده رو به همراه چهار خرما بدون هسته+نصف ق مرباخوری پودر دارچین+دو ق غ چیا سید(نداشتید به جاش پودر نارگیل بریزید)+دو ق غ کره بادوم زمینی+دو لیوان شیر سرد رو در مخلوط کن بریزید و یک تا دو دقیقه مخلوط کنید.این مقدار حدود سه لیوان اسموتی میشه. ♦️این اسموتی برای روزه داران خیلی مفیده .برای وعده صبحانه مناسبه و برای بچه ها مقوی و عالیه .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
مواد لازم: ▫️پوره ۳ عدد خرمالو ▫️شکر ۱ لیوان ▫️آرد سفید ۲و۲/۳لیوان ▫️جوش شیرین ۱ ق م ▫️تخم مرغ ۲عدد ▫️وانیل ۱ ق م ▫️پودر دارچین ۱ ق م ▫️نمک ۱/۴ق چ ▫️کره ذوب شده ۱۰ ق غ ▫️گردو ۳/۴لیوان ▫️کشمش ۳/۴لیوان طرز تهيه:🍞 تخم مرغ رو از قبل بیرون بزارید تا هم دمای محیط شود ودرون کاسه ای با شکر ووانیل خوب همزده سفید وکشدار شود .بعد پوره خرمالو (پوست گرفته وداخل غذا ساز پوره کنید)وروغن را بترتیب افزوده وهم بزنید (تا اینجا با همزن برقی کار کنید) آرد وجوش شیرین ونمک ودارچین رو مخلوط و۳بار از الک رد کنید ودر دومرحله به مواد بیافزاییدوبا لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید ودر آخر کشمش وگردو رو اضافه ومخلوط نمایید.داخل قالب چرب شده کاغذ روغنی بیاندازید ومواد رو بریزید وتو فر از بیش گرم شده با دمای ۱۸۵ درجه سانتی گراد به مدت ۵۰ دقیقه بزارید.(چون دمای فرها با هم متفاوته بعد از ۴۵ دقیقه با خلال چک کنید اگر مواد به خلال نچسبید زمان پخت کافیه .برای من ۵۰ دقیقه طول کشید تا کامل بپزه).بعد از سرد شدن از قالب جدا کرده وتزیین کنید. .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
برای درست کردنش سیب کامل بشورید بعد وسط سیب با دستگاه بیرون بیارید بعدم قاچ کنید بزارید جلو آفتاب تا خشک بشه .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
🌯 😋 ▫️ فیله مرغ ▫️پیاز نگینی شده ▫️سیر له شده ▫️ قارچ اسلایس شده ▫️آب لیمو ▫️ زنجبیل ▫️ فلفل دلمه ای کوچک خورد شده ▫️خیار شور ▫️گوجه فرنگی ▫️ کاهو ▫️ ذرت 🔸 فلفل دلمه ای، پیاز، سیر، کمی نمک و فلفل سیاه، یک چهارم ق چ پودر زنجبیل و یک چهارم ق چ آب لیمو ترش را لا هم مخلوط کرده بعد سینه ی مرغ را درون آن بریرید و به مدت ۲ ساعت در یخچال بزارید تا طعم دار بشه🤩 سپس با روغن زیتون در تابه تفت بدهید وقتی یک طرف آن سرخ شد قارچ رو به طرف دیگه بچیبونید و سپس برگردونید تا مرغ مزه قارچ را بگیرد .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
🍓 😋 توت فرنگی 100 گرم، حدود هشت تا ده عدد عسل دو قاشق غذاخوری کره صدوده گرم (به دمای اتاق رسیده) 🔸در ظرفی عسل و کره را با همزن برقی خوب بزنید، حدود پنج دقیقه، توت فرنگی ها را ریز خرد کنید و به ظرف بیفزایید. با همزن دستی با یکدیگر مخلوط کنید تا رنگ کره صورتی شود. در ظرف درب داری در یخچال نگهداری کنید. پیش از مصرف بگذارید کمی در دمای اتاق بماند. بهتر است با فاصله دو تا چهار روز این کره را استفاده کنید. .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
🍇 😋 🔸ابتدایک بسته ژله الوئه وراروبا دولیوان ابجوش حل کردم روی سرکتری بابخاراب هم زده تاکاملا ذرات ژله حل بشه ودرقالب ریخته به قطر نیم سانت ومیزاریم داخل یخچال تاببنده وسپس میوه هاروروش چیده وازژله الوئه ورا روش ریخته یکسانتی بشه داخل یخچال گذاشته تامیوه هافیکس بشن وحرکت نکنن وسپس بقیه ژله رو روش ریخته بازم یخچال میزاریم ودرهمین فاصله یک بسته ژله انگور روبادو لیوان ابجوش حل کرده ووقتی کمی خنک شد نصف را روی ژله الوئه ورا ریختم نصف دیگرشو توی ظرف دیگه ریختم گذاشتم توی یخچال گرفت بعد باپنگال هم زدم روی ژله ی روی لیوان ریختم روشم بامیوهای تابستانی تزیین کردم .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
🍢 😋 🔸ابتدا یک سینه مرغ رو به صورت نوارهای بلند برش بزنید از فیله هم میتونید استفاده کنید یک عدد پیاز رنده شده رو رو به همراه ۳ ق گردو پودر شده، ۲ ق رب انار و نمک و فلفل مخلوط کنید و مرغ ها رو اضافه کنید و استراحت بدید تا مزه دار بشه. تکه های مرغ رو به صورت حلزونی بپیچید و در سیخ چوبی بزنید و در تابه با کمی کره روی حرارت قرار دهید تا بپزند. بقیه مواد گردو و رب انار که باقی مانده رو روی حرارت قرار دهید تا بپزه و یک سس خوشمزه واسه کنار غذامون باشه یک کته زعفرونی این غذای خوشمزه رو تکمیل میکنه .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
🧉 😋 🔸برای هر لیوان من حدودا سه تا اسکوپ بستنی ریختم دوتا وانیلی ویه اسکوپ بستنی قهوه تا طعم بهتری بده اسکوپها رو داخل لیوان بریزید . دو قاشق مرباخوری نسکافه رو با کمی شیر گرم وشکر مخلوط کنید وبزارید خنک بشه بعد بین دوتا لیوان تقسیم کنید ودر آخر روی هر دو لیوان شیر سرد بریزید وروی لیوان کمی پودر نسکافه یا قهوه ترک یا پودر کاکائو هر کدوم که دوس داشتید. من باسس شکلات کمی روی بستنی ها ولیوان ریختم که قیافه اش هوس انگیز تر بشه ،چندتا دونه کرن فلکس شکلاتی هم روش دادم .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]